- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #17.481
bence oynatma kendınle bosu bosuna.
laparoslopıye ıhtıyacın olsa soylerlerdı .
ben hısteroskopı yaptırmadım mesela ve gerek Izmırde gerekse Memorıalda tedavı oncesı soyledım.
Bakın yapılmadı yapın ıstersenız dedım.
ıkı taraf onu da yapmadı, gerek yok dedıler.
rahım fılmı yeterlıymıs ve ultrason goruntusu.
allah mucizelerini daim etsin
sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin
hatırlıyorum da iki tane sağlıklı transfer yapılmıştı
o kadar ümitliydim ki
senin negatif sonucunu alınca ağlamıştım
inşallah allahım
bize de bir mucize versin
düşürmeyi tercih etmem tabi ki , hiç hamile kalmamak eğer hamile kalabileceksem tercih edecğim şeydir;
ama dedim ya hiç hamile kalamamamı acıklayamıyorum.
he biri desin ki evet morfolojidendir bu tamam diyecegim . bir sebebi var en azından .
translokasyon + morfoloji herhalde tencere kapak durumu oldu
haklısın belki ama insanın içinde hep bir şüphe kalıyor
acaba bir yerlerde terslik var da bulunamıyor mu diye
senin durumunu merak ettim
geçmişini hatırlayamadım
5 denemenin hepsi pgt li değil herhalde
yumurta sayın nasıl
translokasyon sendemi
Evet sonuçta eşinde yeterli sayıda ve hareketlilikte sperm varmış
morfoloji spermlerin yapısal şekli demek
İşte fazla sorguladıkça bu işin içinden çıkılmıyor
En iyisi Allah'ın takdiri deyip sineye çekmek haşa bizim elimizde değil zaten sorgulamak
Ama gönül bu istiyor işte..
Yaradılışımızda öyle özellikle biz kadınlar
Ama gel görki nasipten ötesi yok
Hazademle de konuştuk ve hastaneyi aradım ama size de sorayım. Ben Gonal F Cetrotide'yi saat 12'de aldım. Adam buza koymadı( Hastanede de bişey demediler. İŞe geldim. 4 gibi buzdolabına indirdim. Hastaneyi aradım. Hemşire bişey olmaz dedi. Bir eczacıyı aradık. O da öyle dedi. Bişey olur mu sizce ? Bu arada ilk iğnemi vurdum. Gonal 225
Hazademle de konuştuk ve hastaneyi aradım ama size de sorayım. Ben Gonal F Cetrotide'yi saat 12'de aldım. Adam buza koymadı( Hastanede de bişey demediler. İŞe geldim. 4 gibi buzdolabına indirdim. Hastaneyi aradım. Hemşire bişey olmaz dedi. Bir eczacıyı aradık. O da öyle dedi. Bişey olur mu sizce ? Bu arada ilk iğnemi vurdum. Gonal 225
benimkide sgk anlaşmalı özel hastaneAmannnn paşamız geliyor sonra da listede sıra bana geliyor...
canım bana en fazla 45 veriyoruz dendi sgk geçen özel hastanede. 200 tl verdim devlette bence para verilmez...
olsun akasya kan revan içinde yavrularına kavuşmaya çalışıyorsun işte fenamıGeldim İncimmKızlar okuyayım dedim ama yetişemedim hızınıza. Sabah 9.30 gibi hastaneye gittik. 12.30 'da ancak çıkabildik. Muayene oldu. Kırmızılarla muayene kötüymüş. Epey kastı beni. Aynur Hanım ile tanıştım. Çok tatlı , güzel bir bayan. Sevdim. Sonra kan verdik. Eşim semen analizi için örnek verdi. Ateş Eczanesinden ilaçları aldık. Kızlar 2200 dedi ilaçlara Şok olduk eşimle. Gonal F verdiler. 5 kutu yazmış. Hepsini alamadım. 3 gün idare edecek kadar aldım. Şu an işyerindeyim. İlaçlar yanımda. Dolaba koyamadım. Akşam 7 gibi evde olacağım. Birşey olmaz dimi ? :26: Bir de iğneyi nasıl yapacağımı düşünüyorum kara kara.
Benden haberler bu kadar.
hani gelmedi foto hasretle bekliyorum haberin olaCanım 13 14 translakosyon var eşimdede kız kardeşinde..dondurulacakta kalacaktır inşallah..
Bugün çekeyimde göstereyim fotografını
Canımmm valla sormaa ,hiç lafta dinlemiyorum
En son 5 kilo almıştım ama şimdi kaçım bilmiyorum,ama yanlarım hep et doldu şişiyorum valla
Sen gayet iyi gidiyorsun maşallah kuzum,kilonu bebekler alıyorlar hep.
Yarın hastaneye gidicem delikız,15 gündür hiç gitmedim doktora ,daha randevumada 15 gün var ben dayanamam.
Bi yenimahalle devlet hastanesine gideyim diyorum bide şu kasılmaları sorucam.
Böyle içim rahat olmuyor..
Benm eşimde benm sayemde 4 kilo aldıBen akşam yemegi yiyorum 2 saat sonra yine açım Hoooopppp tost yapıyorum eşimle yiyoruz,sonra gelsin kilolar
Sende iyileşte bi görüşelim özledim vallahi,arayı sogutmayalımmmmmmm
çok geçmiş olsun ama sen iice sakar oldun heeKızlar bilin bakalım ben ne yaptımm
Kahvaltımı yaptıktan sonra çay içeyim dedim ,üşendigim için çay tabagı almadım bardagımın altına
Göbegimi sehpa olarak kullanayım dedim
Çay bardagı elimden kaydı ve yarısı göbegime döküldü
Kızımda bende yandık anlayacagınız
Hemen yıkadım ama belliki yavrumda yandı,duramıyor şimdi yerinde
Aglasammı gülsemmi bilemedimmm
Göbişte kızardı
akasya hayırlı olsun canım
gonal f e birşey olmaz
ama cetrotide buza konması gerekiyor diye biliyorum
aklını karıştırmak istemem ama olmaz dedilerse olmaz herhalde
çünkü gerek olsa buz kalıba sarıyorlar zaten
benimkileri öyle yapıyorlardı
niye cetrotide verdiler sana
erken sanki
ne zaman yapıcaksın onu
kalır haklısın guzelım ama bosu bosuna da artık gerek yok derim ben.
doktorlar zaten bunu da denerler gerek gorseler veya sen bır teklıf edebılırsın benım hısteroskopıyı teklıf ettıgım gıbı.
ama gerek yok dedıklerı zaman zorlamadım ben , bence sen de zorlama .
benım gecmıs canım 4 asılama + 2 tup bebek pgtsız + 1 dondurlmus pgtsız ( kımyasal gebelık) ve ardında da 2 tup pgdli.
yumurta sayım yaş ile azaldı.
son tedavimde 9 çıktı
ama 5i döllendi.
bence döllenen az.
9un en az 7si döllense mesela daha guzel.
translokasyon da bende canım.
eşimde de morfoloji sorunu var.
boyle yazdıkca Allahım dıyorum benı bır mucıze kotarır :18:
delikız senide sorayımda öyle gideyim sancı felan yok değilmi?
Her şey yolundadır inşallah
Ewet ama benim çok stresliydi cnm çok zor toparlandım ve benim eşim traoid kanseri her an radyosyon alabilirdi o yüzden ara vermedik hiç off off günler unutulmuo mervecimHahah
Evet hatırlıyorum ben seni nasıl panik yapmıştın
Ama çok çokk üzülmüştün sen toparlanamamıştın hatta tatile gitmiştin
Ama çok şükür kötü günler geride kaldı şimdi MİNA HANIM var
Canım için rahat edicekse çek ama histeroskopi ile laporoskopinin sonuçları aynı çıkıcaktır bence.2 kere rahim filmi histereskopi tüm testler
benim bildiğim herşey yapıldı
laparoskopi kaldı bir tek
meraktan onu da yaptırıcam az kaldı
o da yapıldı derim bari
Canım benim kuzenimin eşi 1 kere dış gebelikden 1 tüpünü aldırdı ...bence oynatma kendınle bosu bosuna.
laparoslopıye ıhtıyacın olsa soylerlerdı .
ben hısteroskopı yaptırmadım mesela ve gerek Izmırde gerekse Memorıalda tedavı oncesı soyledım.
Bakın yapılmadı yapın ıstersenız dedım.
ıkı taraf onu da yapmadı, gerek yok dedıler.
rahım fılmı yeterlıymıs ve ultrason goruntusu.
Amin cnm aminn bizim işlerimiz Mucize gibi zaten cnm Rabbim hayırlısını versin inşallahhhallah mucizelerini daim etsin
sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin
hatırlıyorum da iki tane sağlıklı transfer yapılmıştı
o kadar ümitliydim ki
senin negatif sonucunu alınca ağlamıştım
inşallah allahım
bize de bir mucize versin
Canım benim ben bilmiorum egunal e sormam lazım çünkü tabloyu o yaptı attı bana o yüzden yanlarına yazdım parantezde öle olmazmıHazade canim,
sana zahmet olmazsa bir de kadın mı erkek mı sebepler onu ekler mısın?
bu arada MINA harika bir isim. super bir tercih bence
İnşallah mucizemiz gerçekleşicek canımmAminnnn yüce rabbim .
Mucize istiyoruz biz , lütfen MUCIZE!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?