- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #17.521
Kızlar işe geç geldim diye iş iyice birikmiş. Siteye pek bakamadım.İncim Zitrotek, Folbiol, Gonol F450 , Cetrotide 0,25 ,Ouitrelle 250 mg vermiş. Gonal 5 kutuydu. 3 kutu alabildik. Cetrotide 3 kutu aldık. Şu an 225 ile başladım. İlk iğnemi yaptım. Aşağıda hemşire çekti şırıngaya Ben batırdım :18: Acımadı ama zor iş ya.. Havası alınacak vs vs .İnşallah kendim becerebilirim. Biraz beceriksizim Bu arada yumoşların sayı ve durumunu bilmiyorum. Hiçbir yorum yapmadılar.
Suskunada sen İstanbul'da mısın?
evet canım istanbuldayım
avrupa yakası
buluşucağınız zaman size katılmayı çok isterim
Çok seviniriz
Biz chnb'yle görüşmüştük, gerçekten çok güzel oluyor
Ben de Avrupa tarafındayım.
benimkide sgk anlaşmalı özel hastane
aradım sordum ücrt yok dediler ama belli olmaz
45 güne 200 normal aslında bi yer var burda 450 tlye veriyormuş 45 günlük
ay senden sonra da hayırlısı ile ben varım sanırım
ben hazadeden de nazdan da önce doğururum sanırım
RABBİMhayırlısını versin inş.
olsun akasya kan revan içinde yavrularına kavuşmaya çalışıyorsun işte fenamı
iğnede ne varki acımıyor batırıp çıkarıyorsun
korkma fasır fasır sok
RABBİM yüzünü güldürsün inş.
hani gelmedi foto hasretle bekliyorum haberin ola
olsun al al bişey olmaz
ben de tam tesine zayıflıyorum
anlamadım gitti şunu biri bana açıklasın yaa
2 gün sancı çektimya hemen 1 kilo vermişim
aynı annemim yaaa herşeyim o
azıcık sıkıntıda hemen kiloma yansıyor
artık hakkaten kilo almak istiyorum
hamiş kıyafeti giymek istiyorum
sanırım bu olaydan sonra kendimi o halimle daha rahat hissedeceğim en azından bebişler de kilo alıyor diye endişe etmem diyorum[
bu halde ne kilo artışı var ne bişey
bazen hiç şişmeyecekmişim gibi geliyor valla korkuyorum
acaba az kilo aldım da yavrularım ondan mı içerde sıkıştı da bunlar başıma geldi diye düşünmedim değil
ne bileyim yerlerimi dar acaba
herşeyi de yiyorum bol bol hiç kasmıyorum hatta kilo alayım diye yiyorum ama nafile
git sor tabi kasılmaları ihmal etme
ay ben kendime ev hapsi verdim valla
eşim akşam diyorki taksiyle seni dışarı çıkarayım bi hava al
dedim cumartesi çıkacağız zaten pazartesi de doktora gideceğiz
yeter de artar ben evde mutluyum boşver havayı mavayı diyorum
bi an önce vakit geçse de hayırlısıyla doğursam diyorum
hard diskte sürekli film izliyorum
200 tane filan film var sanırım
çok geçmiş olsun ama sen iice sakar oldun hee
kuzuya dikkat et şaşkın anne
Kızlar erken doğum sonrası bana rahim filmi de histereskopi de çektirdim...
kızlar okudum okudum yazacaklarımı unuttum sayfalar bitesiye.
ağrılar kasılmalar var ama şiddetli değil, dua bekliyorum sizden.. haber vermeden gidersem doğuma doğurunca yazarım artık inş..
chnb benim de oğlum olcak kaynana olcam ama bu istememek tavırla ilgili, eylül annelerinde yazmışlar kaynana sütü gelmeyen kadına benim sütüm taşardı senin yok fln demiş.
abimin eşi annemi istedi hastanede yanında mesela.
inş güleryüzlü her işe karışmayan kaynanalar oluruz, ozaman seviliyo.
doğum başlayınca çağırcaz dedik kaynanama, iki güne bi eşimi arayıp ben gelsem mi dedi, surat yaptı vs.
akasyacığım merhaba.
daha tam okumadım sayfaları ama sanırım ilk iğnenei olmuşsun. çok sevindim canım. ben tedaviye başladığımda senin yumurtalar toplanmış olur heralde.
Selam canım
Valla oldum gibi.Kendim yapamadım işyerinin hemşiresinden yardım aldım. Bakalım izne ayrılınca kim yapacak Sen ne zaman başlıyordun canım ?
herkes kolay olduğunu söylüor alışıp kendin yaparsın bence ya da eşin yapabilir. ekimin ilk günlerinde canım.
Kuzum kendine bişeyi sıkıntı falan yapıyorsan strestende veriyorsundur kilo.Bide sen daha yeni izne ayrıldın ben tam 6 aydır yiyip içip yatıyorum sen çalışıyorsun şekerim
Bugün çekilip akşam koycaz fotografımızı
Bence bu aydan sonra giyersin artık yaaa kuzum belki bu gidişinde doktor balık yagıda başlar sana.
Ben artık hamile kıyafetlerini aştımm
İlk hamileligimiz oldugu içinde bir an önce büyüsün istiyoruz karnımız
Benm annemin 9. ayında bile küçücüktü karnı,ben ona çekmemişim
Ayyy sorma valla delikız iyice sakar oldum
Eşimi aradım dedimki kızını yaktım,bi kızdı bana bi kızdı abööööööwwww anlatamam
Kendimi yaktım desem o kadar kızmazdı
Evlat farklı
Chnb sen burada doktorumuz gibi oldun maşalllahh
Sana bi sorum olacaktı,yaa benm 2 haftadır falan ayıptır söylemesi şeyim uyuşuyo
Normalmidir ki acaba seninde oluyormuydu?
Millet bugün kızıma annanesi 3 tane pijama takımı almışşşş,halası da iki tane altı patikli pantalon almışş,teyzecigide damaklı emzik almışş çok duygulandım
kızlar okudum okudum yazacaklarımı unuttum sayfalar bitesiye.
ağrılar kasılmalar var ama şiddetli değil, dua bekliyorum sizden.. haber vermeden gidersem doğuma doğurunca yazarım artık inş..
chnb benim de oğlum olcak kaynana olcam ama bu istememek tavırla ilgili, eylül annelerinde yazmışlar kaynana sütü gelmeyen kadına benim sütüm taşardı senin yok fln demiş.
abimin eşi annemi istedi hastanede yanında mesela.
inş güleryüzlü her işe karışmayan kaynanalar oluruz, ozaman seviliyo.
doğum başlayınca çağırcaz dedik kaynanama, iki güne bi eşimi arayıp ben gelsem mi dedi, surat yaptı vs.
mattikacığım demek başladı kasılmaların. dualarımız seninle. bir nefeste doğurursun inşallah.
Hayırlısı olsun inşallah canım. Evet kolay aslında. Yalnız bişey soracağım. İğne yapmayı bilen arkadaşlaraHemşire dedi ki içindeki havayı çıkarman lazım. Salladı bişeyler yaptı. Siz havasını çıkarıyor muydunuz ? Evetse nasıl çıkıyor ? Saçma sorular soruyorum farkındayım. Ama ne yapayım panik atak var bende
Mattika canım dualarımız seninle... Bir avazda doğur inşaallah...
Suskunada yakınmışız :)
Nazefsa güle güle giysin, kullansın yavrun cicilerini.
Akasyam havasını vermek için iğneyi batırmadan önce bir fıs yap havaya yeterli :)
Sağol İncimİncim sen kaç doz yapıyordun ? Bu arada hastanede bir bayan var. Tam kan alma odasının karşısında. Bizi yanına çağırdı. Dedi ki size yardımcı olacağım. Reçeteyi alın gelin. Neyse biz gidemedik. Ateş eczanesinden aldık .Sonra bizi çağırdı niye aldınız kazıklandınız dedi Biz dee eee şeyy kem küm Neyse. Fiyatı sordu. Hesapladı. Yok dedi kazıklanmamışsınız. Ben de dedim iyi bari onu öğrendik. Yani hastanede halen ilaç muhabbeti var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?