- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #17.821
Delikız bugün ayrıntılıya gidecekti yanlış hatırlamıyorsam. İnş her şey yolunda gitmiştir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh afiyet olsun.
Haha sus dedikodu yapma diyor haO da iyiymiş
Benimki direkt karşısındakiyle muhatap oluyor, sinirlenince dalacak gibi duruyor zor tutuyorum
![]()
Kınama sebebimi yazdım canım
Ha şöyleİğneni yapabildin mi bugün?
Karışımı ben hazırladım. İlacı iğneye eşim çekti. Havasını al, kabarcık var derken fıııss yaptı. İlacın yarısı gitti.Haydii bir daha çekti. Yani ilacın bir kısmını heba ettik. Ama iğneyi yapmayı başardım.
Kız dikkat edin ha onun bir damlası bile öyle kıymetliki ona göre yani![]()
Hehehehehe .. Bir daha fıs yapmam valla. Hava da kalsa umrumda değil. Altın değerinde o. Getti gettttiii diye bağırdım zatenEşim de hep senin hava al demen yüzünden oldu diye bana saldırdı.
![]()
Hehehehehe .. Bir daha fıs yapmam valla. Hava da kalsa umrumda değil. Altın değerinde o. Getti gettttiii diye bağırdım zatenEşim de hep senin hava al demen yüzünden oldu diye bana saldırdı.
![]()
Ayy gülmekten öldüm yaaallah iyiliğini versin akasyam
Bizimkide tam komediydi benim tikim var karnıma dokununca tıslıyodumm![]()
HahahahaaAyy mervem valla acayip güldüm. Eşim ve misafirimiz tv izliyor. Zor tutuyorum kendimi. Deli bu diyecekler
![]()
İğne maceralarınızı anlatın anlatın
Merve sen progestan iğne mi kullanıyorsun fitil mi jel mi?
Canım ben fitil kullanıyorum günde 3 tane
HahahahaaAyy mervem valla acayip güldüm. Eşim ve misafirimiz tv izliyor. Zor tutuyorum kendimi. Deli bu diyecekler
![]()
Uuuu günde 3 tane miÇokmuş ya.
Amaan kız misafiriniz mi var ee sen ne geziyosun nette git misafirnle otursana kadın kızmasın sana:26:
Aynen valla zaten bi bakıyorum akıntım geldi diye meğer ilaçmış ilaçlı ilaçlı geziyom valla
bugün unutmuşum zaten iki tane attım bir şey olur mu ki acaba
Diğer topiktekiler korkuttu valla![]()
Tutma tutma sal bacım![]()
Aynen valla zaten bi bakıyorum akıntım geldi diye meğer ilaçmış ilaçlı ilaçlı geziyom valla
bugün unutmuşum zaten iki tane attım bir şey olur mu ki acaba
Diğer topiktekiler korkuttu valla![]()
Yok canım. Eşimin akrabası. bekar ve erkek kendisi.o yüzden onlar ikisi takılıyor
![]()
Yok korkma ama unutma bir daha. Progestan embriyonun tutunmasına yardımcı oluyor.