- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #17.841
Mattika gelmiş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bir daha unutmam canım
O kadar ialç kullanıyorumki karaciğerime bir şey olmaz inşallah
Bide guatr ilacım var folbiol var bi tane daha hap var bide bu fitil
Sonumuz hayır olsun inşallah
HehheUfo görmüş masum köylü gibi bakıyorlar bana
Yokkk yaa. O kadar da değil. Abarttılar biraz..![]()
kızlar merhaba...gecegece formunuzdasınız maşaallah...mattika gözünaydın canım.Allah hayırlısıyla sağlıkla büyütmek nasipetsin inşallah.
Bencede ayol![]()
kızlar merhaba...gecegece formunuzdasınız maşaallah...mattika gözünaydın canım.Allah hayırlısıyla sağlıkla büyütmek nasipetsin inşallah.
Kızlar size bir itiraf. Merve'nin yaptığı şekli ben hep ütü yapan kadın sanıyordum.Şimdi ilk defa farkettim ki ; hatun parfüm sıkıyormuş
Allah'ım nasıl bir göz yanılgısıdır bu aylardır
![]()
Kızlar benim mthfr 1298 homozigot çıktı ya internette araştırma yaptım bir çok yerde hamile kalmadan 3 ay önce ilaçlara başlanması gerektiği yazıyor. Kafam karıştı :26: Siz nasıl yapmıştınız?
Kızlar size bir itiraf. Merve'nin yaptığı şekli ben hep ütü yapan kadın sanıyordum.Şimdi ilk defa farkettim ki ; hatun parfüm sıkıyormuş
Allah'ım nasıl bir göz yanılgısıdır bu aylardır
![]()
İncim Nur Hanım bana bu testlerin sonucunu hamileliği öğrendiğimde getirmemin yeterli olduğunu söyledi. Öyle bir risk olsa söylemez miydi ki :26: Ben tedaviden önce yetiştirmem şart mı diye özellikle sormuştum.
Kızlar benim mthfr 1298 homozigot çıktı ya internette araştırma yaptım bir çok yerde hamile kalmadan 3 ay önce ilaçlara başlanması gerektiği yazıyor. Kafam karıştı :26: Siz nasıl yapmıştınız?
Hitucim özlettin kendini![]()
Ütü mü![]()
Parfüm kız kadın bakımlı süslü bak fıs fıs sıkıyorr
canıııımmm... bende özlüyorum sizi.arada gelipbekıyorum sonra hemen kaçıyorum.
yazmasamda buraya gelmeden sizlerin nasıl olduğunu okumadan rahat edemiyorum.
bu arada takvime bayıldım.süper olmuş.
bu ara çişe alıştırma işine giriştik kızların poposunda dolanıyorum.
akşama kadar temizlik ve onlarla uğraşıyorum.