Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Mattikimmm güzel annecik.. Oğluş ne yapıyor ? Ayy Allah'ım öp onu , kokla bizim için :16::16: bu kadar emek,sabır,stresten sonra insan bakmaya kıyamaz herhalde.. :nazar::nazar::nazar::16:

kızlar merhaba...gecegece formunuzdasınız maşaallah...mattika gözünaydın canım.Allah hayırlısıyla sağlıkla büyütmek nasipetsin inşallah.

Kızlar benim mthfr 1298 homozigot çıktı ya internette araştırma yaptım bir çok yerde hamile kalmadan 3 ay önce ilaçlara başlanması gerektiği yazıyor. Kafam karıştı :26: Siz nasıl yapmıştınız?

Mattikaaaaaaaaaaaaa bebeğin fotosunu ekle ne olur çok merak ediyoruzz müsaitsen eğerr lütfennnn:52::52:

Kızlar benim mthfr 1298 homozigot çıktı ya internette araştırma yaptım bir çok yerde hamile kalmadan 3 ay önce ilaçlara başlanması gerektiği yazıyor. Kafam karıştı :26: Siz nasıl yapmıştınız?

İncim Nur Hanım bana bu testlerin sonucunu hamileliği öğrendiğimde getirmemin yeterli olduğunu söyledi. Öyle bir risk olsa söylemez miydi ki :26: Ben tedaviden önce yetiştirmem şart mı diye özellikle sormuştum.

Kızlar size bir itiraf. Merve'nin yaptığı şekli ben hep ütü yapan kadın sanıyordum. :1::1: Şimdi ilk defa farkettim ki ; hatun parfüm sıkıyormuş:9::9: Allah'ım nasıl bir göz yanılgısıdır bu aylardır :17::1:

Ütü mü:60: :60:
Parfüm kız kadın bakımlı süslü bak fıs fıs sıkıyorr

İncim Nur Hanım bana bu testlerin sonucunu hamileliği öğrendiğimde getirmemin yeterli olduğunu söyledi. Öyle bir risk olsa söylemez miydi ki :26: Ben tedaviden önce yetiştirmem şart mı diye özellikle sormuştum.

Sağol canım. Bakalım götüreceğim salı günü. Umarım bir sorun çıkmaz.

İncim mattika hamile kaldıktan sonra iğneye başlamıştı hatta yanlış hatırlamıyorsam 7 haftalık hamileyken başladım diyordu

Hitucim özlettin kendini :16:

canıııımmm... bende özlüyorum sizi.arada gelipbekıyorum sonra hemen kaçıyorum.
yazmasamda buraya gelmeden sizlerin nasıl olduğunu okumadan rahat edemiyorum.
bu arada takvime bayıldım.süper olmuş.
bu ara çişe alıştırma işine giriştik kızların poposunda dolanıyorum.
akşama kadar temizlik ve onlarla uğraşıyorum.

çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için..:16:
emzirme gaz vs. uğraşıyoruz, allah hepimize göstersin tam uyucakken emmeye uyanmasını bebişin..
doğumu sormuşsunuz, 3-4 saat sancı çektim sonrası kolaydı, zaten doğduğu an sancı ağrı hiçbişey kalmıyo.
sancı çekerken sezeryana giricek bi kadın vardı, kadın ne güzel sancısız doğurcak ben niye normal istedim dedim içimden :1:
ama dr.a fln söylemedim bunu, duysa hemen alırdı sezeryana, doğumdan sonra o kadın yatıyodu biz çıktık bi günde hastaneden.
gönlüme göre oldu çok şükür, doğum şekli fln önemli değil tabi, hala inanamıyorum bi bebeğim olduğuna, sağlıklı olduğuna, rüya gibi..
rabbime hamd olsun, sonsuz şükürler olsun, bu duyguyu hepiniz yaşayın inş sırayla.

canıııımmm... bende özlüyorum sizi.arada gelipbekıyorum sonra hemen kaçıyorum.
yazmasamda buraya gelmeden sizlerin nasıl olduğunu okumadan rahat edemiyorum.
bu arada takvime bayıldım.süper olmuş.
bu ara çişe alıştırma işine giriştik kızların poposunda dolanıyorum.
akşama kadar temizlik ve onlarla uğraşıyorum.

Arada görüyorum seni :1: Diyorum herhalde sayfalar arasında kayboldu :1: Evet takvimimiz bayağı dolu bu sıralar :16:
Ay yerim ben onları :16: Akıllı kızlar onlar hemencecik alışırlar :46: Sana da kolay gelsin canım.

Back
X