Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

selam kizlar
gaz emzirme uykusuzluk ücgenindeyim
yamuldum ha
ilk fırsatta albüme fotograf koycam.
Yüzüne bakınca unutuluyo sikintilar nasil sukredecegimi sasiriyorum

Canım vajinalle karından 1 cm farklı çıktı bende ama farklı dr farklı ultrason. her zaman vajinal olan güvenilirdir benim hep vajinal bakılıyor..

İnşallah iyi olacak her şey.... isim de gayet güzel...
vajinal dediğin vajinal ultrason değilmi alttan muayene değil sanırım
inş.o kdar büyük fark çıkmaz yaa
valla nette araştırdım da 4 boyutlu cihazlarla bakılırsa sorun olmuyormuş ben de onunla baktırdım ama bakalım yarın ne çıkacak
inş.chnb inş.
RABBİM yardımcımız olsun
İnci naz mı çok güzel bir isim ama
Hani isimlerin karakter üzerinde etkisi varya daha beter nazlı olmasın sonra:26:

evet mervem onu da biliyorum ama naz ismi de çok hoşuma gidiyor
inci gibi olsun kızım istiyorum
ikisi bir araya gelince inci naz oluverdi
gerçi daha çok var çok kez değişebilir

selam kizlar
yamuldum ha

Ahh canım erken başlamış sorunlar:)) uyuman lazım baba ilgilensin sen uyu...

vajinal ultrason....

Akasyam geriden gelenler çok küçük değilse yetişir diğerlerine. Zaten genelde bir kaçı önde gider arkadan gelenler yetişir :) Sayın şimdilik çok güzel. En az 10 tane olur inş :) Cetrotide için henüz erken. Zaten 2 veya en fazla 3 tane kullanacaksın. Yarın Nur Hanım geliyor gözün aydın :)

Delikız sağsalim doğarlar inş zamanında. O damar meselesi de inş sorun yaratmaz. Maşallah kuzulara

Mattika canım uykusuz geceler başladı :) Allah yardımcın olsun. Fotoğrafları bekliyoruz

Son düzenleme:
AKasya boyutlarını söylemedimi doktorun hepsi aynı boyutta olması imkansız zaten
Merak etme onlar büyürler benimki bitanesi 9 cm iken bitanesi 15 cmydi sonradan o da büyüdü

Mervem valla ben bugün hiçbirşey anlamadım. Zaten kendi doktorum yok. Epey bir bekletildim. Sonra da Murat Bey isimli doktor ile görüştürdüler. 4-5 tanesi öne çıkmış dedi. Bu gidişle 5-6 toplanır dedi. Ben de dedim ki " Doktor Bey 5-6 bizim için çok az. PGT'ye girecek yumurtalar. Biraz daha fazla olması lazım." Dedi " Sizin rezervinizle paralel gidiyor. Sorun yok." Açıklama saçma geldi bana. Çünkü : Nur Hanım rezervin çok iyi , çok fazla yumurta var demişti. Üstelik PKOS olduğu için yumurta sayısı zaten fazlaydı. Doz olarak da 225 vuruyorum. Buna rağmen 5-6 yumurta olur demesi ve rezervle açıklamaya çalışması düşündürücü !!.Bir de sanki küçükler yetişemez gibi algıladım söylediklerini... Epey canım sıkıldı.

selam kizlar
yamuldum ha

Canım benim Allah iyi günlerde büyütmeni nasip etsin inşallah.. Oğluşu bizim için de sev, kokla

Evet canım geliyor. Valla yukarda yazdım. Küçük mü büyük mü anlamadım ama sanki yetişmez demeye getirdi. Bu arada yarın beni çağırmadılar. Salı 10'da gideceğim. Normalde hergün muayene etmiyorlar mıydı ? :26:Test sürecinde çok terslik yaşadığım için tedavide yaşamak istemiyorum ama ......??

DELİKIZ AKLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRME.. İNTERNETTE DE ÇOK ARAŞTIRMA. İNTERNET İNSANI MAHFEDİYOR. AKLINDA OLMAYAN AKLINA GELİYOR. SEN KONTROLLERİNİ AKSATMA. KENDİNİ YORMA.. HERŞEY İYİ OLACAK İNŞALLAH

Murat Bey kim ya? Yeni mi başlamış? Evet normalde her gün çağırıyorlar ama belki kan değerlerin ve yumurtaların durumundan dolayı gitmene gerek kalmamıştır. Dozun aynı mı?

Canım sıkma canını daha fazla çıkar küçükler de yetişir o ara benim öyle olduydu:))

Aksilikler oluyor biz bu işin içindeyiz diye anlıyoruz çoğu insan bilmiyor bile bunların aksilik olduğunu... Üzülme canım...

Murat Bey kim ya? Yeni mi başlamış? Evet normalde her gün çağırıyorlar ama belki kan değerlerin ve yumurtaların durumundan dolayı gitmene gerek kalmamıştır. Dozun aynı mı?

Evet İncim dozum aynı. Murat Bey yeni başlamış. Haziranda galiba. Asistan gibi daha çok. Kimse bakmazsa o bakıyor. Bugün benim olayda olduğu gibi Memorial topiğinde bir iki kişi yazmıştı.

İnşallah öyle olur Nesrinciğim..

Evet hatırladım. Tonguç vardı, kim diyorduk Salı günü Nur Hanım mı bakacak?

Son düzenleme:
Evet hatırladım. Tonguç vardı, kim diyorduk Salı günü Nur Hanım mı bakacak?

Evet canım nihayet diyorum. Valla bugün kendimi öksüz yetim gibi hissettim. Bu işin doktorluk kısmı önemli ama bir de hastayı psikolojik rahatlatma olayı var. Murat Bey bu konuda maalesef pek iyi değil bence. Nur Hanım gelince inşallah her şey daha iyi olacak.

AKasya iste ben bunu söylüyorum senin doktorun Aynur hanım degilmiydi
Nerden çıktı Murat bey Opu ya mı girmiş senin esas doktorun bunu randevuyu verirken ayaRlanmasi lazım değil mı
Ya ben bile şahıslara fazla takılmam ama insan alışıyor kendini rahat hisetmiyo muayene olurken
Bana profesyonelce gelmiyor pek psikoloji çok önemli bu ekip ısı deniyor ama bı doktor başka öbür doktor başka
Bak senin aklında soru işareti kalmış
Bu arada yumoslarA gelince akidenindE 6 yumosu vardi
Bak ben sana kendimden ornek verdim daha çok başındaSin tedavinin
Paniğe kapılacak bir durum yok bence

Kesinlikle öyle... İnsan alıştığı, benimsediği doktoru arıyor. Bundan sonra Nur Hanım bakar opu'ya kadar :)

akasyacım ben toplamda üç kere toplattım.ama benim yaşım büyük,yinede çok şükür bunda.şu anda 11 emriyomuz var.inşaAllah içlerinden bize hayırlı evlat olacaklar vardır.

canım ben son sefer sanırım 4 gün cetrotideye yaptım ve en iyi sonuç o oldu çok şükür 6 emriyo oldu.bence o iğnenin etkisi oldu küçükler büyürken büyüklerin dahada büyümesini engelliyor.
bence sen dr unla bu konuyu konuş ben sizi 20 30 dakika beklerim siz beni takip edin de.biz öyle sık sık deneme yapamayız ya maddi olarak ağır geliyor.ve insan çok yıpranıyor.

Doktorum Nur Hanımdı canım. O izinli. Aynur Hanım tedaviye başladığım ilk gün baktı. Dün yoktu. Ben dün hakkaten çok kızdım. Çünkü beni tam 3 kere aradılar .Önce dediler Betül Hanıma randevunuz. Sonra Mustafa Bey. Sonra yine değişti Funda Hanım. Pazar gittik kan verdik. Bekle bekle kimse çağırmıyor. Sonra ben hemşire ile konuştum. Dosyamı bulamadı. Bekleyin dediler. Bekledik. Hemşire geldi Funda Hanım Opuya gitmiş. İstersem Murat Bey bakabilirmiş. Ben de doğal olarak bu kaçıncı doktor ne demek oluyor bu dedim. Kızcağız kem küm açıklamaya çalışıyor. Anlaşılan o ki pazar günü için beni hiçbir yere yerleştiremediler. Planları tutmadı. Ben açıkta kalınca da asistan Murat Bey'e yönlendirildim. Bir de açıklama yapıyorlar " Sizin doktorunuz izinli. Pazar günü sadece nöbetçi doktorlar var. Bu ekip işi bilmem ne.." Doktorum izinli ise benim ortada mı kalmam gerekiyor? Herkese kendi doktorumu bakıyor ? Ne büyük saçmalık yaaa

Kesinlikle öyle... İnsan alıştığı, benimsediği doktoru arıyor. Bundan sonra Nur Hanım bakar opu'ya kadar :)

İnşallah canım. Nur Hanıma söyleyeceğim gittiğimde. Mümkünse sadece onunla görüşmek istiyorum. Ya doktora ilaç bozulmuş mudur diye soruyorum ona bile net cevabı yok. Hemşire cevap veriyor.

Hayırlı olsun canım. 11 embriyodan mutlaka sağlıklı çıkacaktır. Benim doktorum izinliydi canım. Olsaydı zaten onunla konuşurdum.

günaydın herkese........

Günaydın canım

Günaydın canım bu hastaneler niye böyle. Biliyorsun 48-49 yaşındaki görümceme de Semra hanım yapacaktı konuşmuşlardı transferi. pazara geldi gelmedi bir telefon bile etmedi. son şansını da kullandı görümcem. belki yine olmayacaktı ama kafamızda semra hanım yapsaydı olur muydu sorusu kalıyor...

Ama biz neyi gördük nasipse oluyor...

Biliyorum görümcenin durumunu Nesrinciğim.. Evet insan acaba diyor gerçekten de .. bir de özenli ve iyi bir yer diye özellikle seçiyorsun. Yani en yüksek meblağı vereyim ama hizmet iyi olsun diyorsun. Ben daha Semra Hanım'ı hiç görmedim. Bu da ayrı bir konu bence. Benim durumum özel olmasına rağmen hiç özel bir muayene olmadı. Maaleseff.. Araplardan bize sıra gelmiyor galiba. Neyse.. Allah yardımcımız olsun. Benim Cumhur Bey'e ve Nur Hanım'a güvenim tam. Zaten Cumhur Bey için orayı seçtim..

Haklısın canım ben de cumhur beyi ve nur hanımı çok sevmiştim... Senin durumun özel bence de senin görüşmen gerekirdi bence bu durumu ilet...

Maşallah Paşamıza canım çok merak ettik senii nete girdim kaç defa göremedim çok merka ettim ..
Allahıma binlerce kez şükür sağlıkla geldi yawrun.Darıs bizlerin başına inşallahhh
Oh n güzel cnm hediyeler başlamış gelmeye vallahi bende çok korkuorum ama dayanamadım artık vallahi :)))
cnm ben 4 ayakkabı aldım ..
1 şort aldım ..
2 elbise aldım ..
2 thsırt aldım ..
cimcime bebeden 200 tl tuttu
Mattika CANIM ya çok şükür kavuştun evladına
Nasıl bir duygu ya ne guzel şimdi kucağında
Muradına erdin darısı bizim basiMiza inşallah
Amin mervecimmmm
insallah sırayla pozifleri görelim Merveciğimmmm nese dolsun topik:))
Canım benim yaşınıda yazarsan hepsini birlikde girerim olurmu.
Biraz daha iyiyim cnm ama bu gece zerre uyumadım nefesim daralıo niyeyse :18:
Aminn cnm hepiniz pozitifi görün bayram yapalımmm

İnşallah hepiniz sağlıkla pozitifi görüceksiniz cnm
Çok şükür cnm şimdi test zamanı :18::18::18:
İnşallah pozitif çıkıcak ve halaylar çekicezzz
Aman aman cnm gelme iyi oldaa meraktada bırakma bizi arada gizli gizli yaz
Ahh Akasyam ahh bende öleydimm hiç sormaa akşam kuzey güneyi izliorum kuzey aglıo baban artık ali gelmiycek dio ağlıo aman allahımm dayanamadım nasıl ağlıorum ama görmelisin

Ay akasyam sen yok yaşa emi
Canım ben fitil kullanıyorum günde 3 tane
Ay cnm ben progesteronu ağızdan alıodum aman allahım nasıl beni aptallaştırıodu yaa ..
Vajinal etkisi olmuomu hemde 3 tanee
Canım ilk defa duyuyorum n degeri o:18:

Ahhh cnm vallahi işin zor ve iki tanee Allah kolaylık versin inşallahhh
Rabbime binlerce şükür cnm yaa mucizen gerçekleşti ...
Normal sezeryan farketmez sağlıkla aldın ya önemli olan o
Amin cnm inşallah darısı hepimizin başınaa
Canım benim kafana takma diycem ama malesefki elde deil biliorum ama bak mattikaya neler neler söledindi Şükürler olsunki sağlıkla geldi yawrusu inşallah bizlerde alıcaz.
Ama bence sen iyi bir perinatolog git onlar bu konularda işin ehli hemde kistin var ne bilim için rahat eder ve ikiz gebelik daha çok hassasiyet isteyen bir gebelik.

selam kizlar
yamuldum ha
Maşallah cnm resimler için sabısızlanıyoruzzzzz
günaydın herkese........
Günaydın cnm nasılsınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…