- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #17.881
vajinal dediğin vajinal ultrason değilmi alttan muayene değil sanırımCanım vajinalle karından 1 cm farklı çıktı bende ama farklı dr farklı ultrason. her zaman vajinal olan güvenilirdir benim hep vajinal bakılıyor..
İnşallah iyi olacak her şey.... isim de gayet güzel...
İnci naz mı çok güzel bir isim ama
Hani isimlerin karakter üzerinde etkisi varya daha beter nazlı olmasın sonra:26:
selam kizlar
gaz emzirme uykusuzluk ücgenindeyim
yamuldum ha
ilk fırsatta albüme fotograf koycam.
Yüzüne bakınca unutuluyo sikintilar nasil sukredecegimi sasiriyorum
vajinal dediğin vajinal ultrason değilmi alttan muayene değil sanırım
inş.o kdar büyük fark çıkmaz yaa
valla nette araştırdım da 4 boyutlu cihazlarla bakılırsa sorun olmuyormuş ben de onunla baktırdım ama bakalım yarın ne çıkacak
inş.chnb inş.
RABBİM yardımcımız olsun
evet mervem onu da biliyorum ama naz ismi de çok hoşuma gidiyor
inci gibi olsun kızım istiyorum
ikisi bir araya gelince inci naz oluverdi
gerçi daha çok var çok kez değişebilir
AKasya boyutlarını söylemedimi doktorun hepsi aynı boyutta olması imkansız zaten
Merak etme onlar büyürler benimki bitanesi 9 cm iken bitanesi 15 cmydi sonradan o da büyüdü
selam kizlar
yamuldum ha
Akasyam geriden gelenler çok küçük değilse yetişir diğerlerine. Zaten genelde bir kaçı önde gider arkadan gelenler yetişir :) Sayın şimdilik çok güzel. En az 10 tane olur inş :) Cetrotide için henüz erken. Zaten 2 veya en fazla 3 tane kullanacaksın. Yarın Nur Hanım geliyor gözün aydın :)
Delikız sağsalim doğarlar inş zamanında. O damar meselesi de inş sorun yaratmaz. Maşallah kuzulara
Mattika canım uykusuz geceler başladı :) Allah yardımcın olsun. Fotoğrafları bekliyoruz
Evet canım geliyor. Valla yukarda yazdım. Küçük mü büyük mü anlamadım ama sanki yetişmez demeye getirdi. Bu arada yarın beni çağırmadılar. Salı 10'da gideceğim. Normalde hergün muayene etmiyorlar mıydı ? :26:Test sürecinde çok terslik yaşadığım için tedavide yaşamak istemiyorum ama ......??
Mervem valla ben bugün hiçbirşey anlamadım. Zaten kendi doktorum yok. Epey bir bekletildim. Sonra da Murat Bey isimli doktor ile görüştürdüler. 4-5 tanesi öne çıkmış dedi. Bu gidişle 5-6 toplanır dedi. Ben de dedim ki " Doktor Bey 5-6 bizim için çok az. PGT'ye girecek yumurtalar. Biraz daha fazla olması lazım." Dedi " Sizin rezervinizle paralel gidiyor. Sorun yok." Açıklama saçma geldi bana. Çünkü : Nur Hanım rezervin çok iyi , çok fazla yumurta var demişti. Üstelik PKOS olduğu için yumurta sayısı zaten fazlaydı. Doz olarak da 225 vuruyorum. Buna rağmen 5-6 yumurta olur demesi ve rezervle açıklamaya çalışması düşündürücü !!.Bir de sanki küçükler yetişemez gibi algıladım söylediklerini... Epey canım sıkıldı.
Canım benim Allah iyi günlerde büyütmeni nasip etsin inşallah.. Oğluşu bizim için de sev, kokla
Evet canım geliyor. Valla yukarda yazdım. Küçük mü büyük mü anlamadım ama sanki yetişmez demeye getirdi. Bu arada yarın beni çağırmadılar. Salı 10'da gideceğim. Normalde hergün muayene etmiyorlar mıydı ? :26:Test sürecinde çok terslik yaşadığım için tedavide yaşamak istemiyorum ama ......??
DELİKIZ AKLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRME.. İNTERNETTE DE ÇOK ARAŞTIRMA. İNTERNET İNSANI MAHFEDİYOR. AKLINDA OLMAYAN AKLINA GELİYOR. SEN KONTROLLERİNİ AKSATMA. KENDİNİ YORMA.. HERŞEY İYİ OLACAK İNŞALLAH
Murat Bey kim ya? Yeni mi başlamış? Evet normalde her gün çağırıyorlar ama belki kan değerlerin ve yumurtaların durumundan dolayı gitmene gerek kalmamıştır. Dozun aynı mı?
Canım sıkma canını daha fazla çıkar küçükler de yetişir o ara benim öyle olduydu:))
Aksilikler oluyor biz bu işin içindeyiz diye anlıyoruz çoğu insan bilmiyor bile bunların aksilik olduğunu... Üzülme canım...
Evet İncim dozum aynı. Murat Bey yeni başlamış. Haziranda galiba. Asistan gibi daha çok. Kimse bakmazsa o bakıyor. Bugün benim olayda olduğu gibiMemorial topiğinde bir iki kişi yazmıştı.
İnşallah öyle olur Nesrinciğim..
Evet hatırladım. Tonguç vardı, kim diyordukSalı günü Nur Hanım mı bakacak?
Mervem valla ben bugün hiçbirşey anlamadım. Zaten kendi doktorum yok. Epey bir bekletildim. Sonra da Murat Bey isimli doktor ile görüştürdüler. 4-5 tanesi öne çıkmış dedi. Bu gidişle 5-6 toplanır dedi. Ben de dedim ki " Doktor Bey 5-6 bizim için çok az. PGT'ye girecek yumurtalar. Biraz daha fazla olması lazım." Dedi " Sizin rezervinizle paralel gidiyor. Sorun yok." Açıklama saçma geldi bana. Çünkü : Nur Hanım rezervin çok iyi , çok fazla yumurta var demişti. Üstelik PKOS olduğu için yumurta sayısı zaten fazlaydı. Doz olarak da 225 vuruyorum. Buna rağmen 5-6 yumurta olur demesi ve rezervle açıklamaya çalışması düşündürücü !!.Bir de sanki küçükler yetişemez gibi algıladım söylediklerini... Epey canım sıkıldı.
Canım benim Allah iyi günlerde büyütmeni nasip etsin inşallah.. Oğluşu bizim için de sev, kokla
DELİKIZ AKLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRME.. İNTERNETTE DE ÇOK ARAŞTIRMA. İNTERNET İNSANI MAHFEDİYOR. AKLINDA OLMAYAN AKLINA GELİYOR. SEN KONTROLLERİNİ AKSATMA. KENDİNİ YORMA.. HERŞEY İYİ OLACAK İNŞALLAH
Evet canım nihayet diyorum. Valla bugün kendimi öksüz yetim gibi hissettim. Bu işin doktorluk kısmı önemli ama bir de hastayı psikolojik rahatlatma olayı var. Murat Bey bu konuda maalesef pek iyi değil bence. Nur Hanım gelince inşallah her şey daha iyi olacak.
Allah razı olsun canım. Amin inşallah hepimiz sağlıkla yavrularımıza kavuşalım. Senin birkaç kere yumurta toplanmıştı dimi ? Sayı kaç oldu ? Bu arada ben de bugün hastaneye gittim. Bir sürü doktor değiştirdikten sonra Funda Hanım yumurta toplamaya gitti.Size murat Bey baksa olur mu , yoksa beklemek mi istersiniz dediler. Ben de biraz kızdım. Ve hafiften söylendim. Ama tamam dedim o baksın. 5-6 yumurta öne çıkmış. Bakalım geriden gelenler yetişir mi ? İnşallah yetişir kızlarbir de siz cetrotideye ne zaman başlamıştınız ? Bana başla diyen olmadı hala. Merak ettim.
AKasya iste ben bunu söylüyorum senin doktorun Aynur hanım degilmiydi
Nerden çıktı Murat bey Opu ya mı girmiş senin esas doktorun bunu randevuyu verirken ayaRlanmasi lazım değil mı
Ya ben bile şahıslara fazla takılmam ama insan alışıyor kendini rahat hisetmiyo muayene olurken
Bana profesyonelce gelmiyor pek psikoloji çok önemli bu ekip ısı deniyor ama bı doktor başka öbür doktor başka
Bak senin aklında soru işareti kalmış
Bu arada yumoslarA gelince akidenindE 6 yumosu vardi
Bak ben sana kendimden ornek verdim daha çok başındaSin tedavinin
Paniğe kapılacak bir durum yok bence
Kesinlikle öyle... İnsan alıştığı, benimsediği doktoru arıyor. Bundan sonra Nur Hanım bakar opu'ya kadar :)
akasyacım ben toplamda üç kere toplattım.ama benim yaşım büyük,yinede çok şükür bunda.şu anda 11 emriyomuz var.inşaAllah içlerinden bize hayırlı evlat olacaklar vardır.
canım ben son sefer sanırım 4 gün cetrotideye yaptım ve en iyi sonuç o oldu çok şükür 6 emriyo oldu.bence o iğnenin etkisi oldu küçükler büyürken büyüklerin dahada büyümesini engelliyor.
bence sen dr unla bu konuyu konuş ben sizi 20 30 dakika beklerim siz beni takip edin de.biz öyle sık sık deneme yapamayız ya maddi olarak ağır geliyor.ve insan çok yıpranıyor.
günaydın herkese........
Doktorum Nur Hanımdı canım. O izinli. Aynur Hanım tedaviye başladığım ilk gün baktı. Dün yoktu. Ben dün hakkaten çok kızdım. Çünkü beni tam 3 kere aradılar .Önce dediler Betül Hanıma randevunuz. Sonra Mustafa Bey. Sonra yine değişti Funda Hanım. Pazar gittik kan verdik. Bekle bekle kimse çağırmıyor. Sonra ben hemşire ile konuştum. Dosyamı bulamadı. Bekleyin dediler. Bekledik. Hemşire geldi Funda Hanım Opuya gitmiş. İstersem Murat Bey bakabilirmiş. Ben de doğal olarak bu kaçıncı doktor ne demek oluyor bu dedim. Kızcağız kem küm açıklamaya çalışıyor. Anlaşılan o ki pazar günü için beni hiçbir yere yerleştiremediler. Planları tutmadı. Ben açıkta kalınca da asistan Murat Bey'e yönlendirildim. Bir de açıklama yapıyorlar " Sizin doktorunuz izinli. Pazar günü sadece nöbetçi doktorlar var. Bu ekip işi bilmem ne.." Doktorum izinli ise benim ortada mı kalmam gerekiyor? Herkese kendi doktorumu bakıyor ? Ne büyük saçmalık yaaa
İnşallah canım. Nur Hanıma söyleyeceğim gittiğimde. Mümkünse sadece onunla görüşmek istiyorum. Ya doktora ilaç bozulmuş mudur diye soruyorum ona bile net cevabı yok. Hemşire cevap veriyor.
Hayırlı olsun canım. 11 embriyodan mutlaka sağlıklı çıkacaktır. Benim doktorum izinliydi canım. Olsaydı zaten onunla konuşurdum.
Günaydın canım
Günaydın canım bu hastaneler niye böyle. Biliyorsun 48-49 yaşındaki görümceme de Semra hanım yapacaktı konuşmuşlardı transferi. pazara geldi gelmedi bir telefon bile etmedi. son şansını da kullandı görümcem. belki yine olmayacaktı ama kafamızda semra hanım yapsaydı olur muydu sorusu kalıyor...
Ama biz neyi gördük nasipse oluyor...
Biliyorum görümcenin durumunu Nesrinciğim.. Evet insan acaba diyor gerçekten de .. bir de özenli ve iyi bir yer diye özellikle seçiyorsun. Yani en yüksek meblağı vereyim ama hizmet iyi olsun diyorsun. Ben daha Semra Hanım'ı hiç görmedim. Bu da ayrı bir konu bence. Benim durumum özel olmasına rağmen hiç özel bir muayene olmadı. Maaleseff.. Araplardan bize sıra gelmiyor galiba.Neyse.. Allah yardımcımız olsun. Benim Cumhur Bey'e ve Nur Hanım'a güvenim tam. Zaten Cumhur Bey için orayı seçtim..
geçmişe bakmadan yazayım kızlar, size haber veremedim, merakta bıraktım, keşke birinizin tlfnunu fln alsaydım.
cuma gecesi 3te hastaneye gittik sabah 11 gibi bebeğime kavuştum çok şükür.
normal doğum oldu.
sizlere de dua ettim hep, allah bu tedavi döneminde hepinizin yüzünü güldürsün inş. herkes tedavide ya da başlıcak ya..
çok şükür oğlum sağlıklı, babası gibi taşıyıcı olup olmadığını çok merak ediyomuş dr hemen kan alalım dedi, biz kendimiz yaptırız dedik, bilmiyorum yaptırır mıyız, doğrusu hiç merak etmiyorum..
Oh n güzel cnm hediyeler başlamış gelmeye vallahi bende çok korkuorum ama dayanamadım artık vallahi :)))Valla canım ben daha bişey alamadım,ne zaman elimi uzatsam bişeye erkenmi diyorum ve sonra vazgeçiyorum.
Kötü düşünmek istemiyorum ama elimde degil
Ama bi sürü hediye aldı kuzucuk damaklı emziginden tut fenerbahçeli zıbınına kadar
Senn aldıklarının hepsi ne kadar tuttu hazadem?
Amin mervecimmmmMattika CANIM ya çok şükür kavuştun evladına
Nasıl bir duygu ya ne guzel şimdi kucağında
Muradına erdindarısı bizim basiMiza inşallah
insallah sırayla pozifleri görelim Merveciğimmmm nese dolsun topik:))canım bende dengeli k.translokasyonu var 13 14,atasehir memorialda tedavi oluyorum bu 3, tupumdu.ilkini şişli memeorialda oldum ama yarım kaldı transferim olmadı,2.sini de atasehir de oldum..atasehirde pgt yi volkan baltacı ya yaptırdım..sen nerede baslayacaksın kısmetse?
cnmmm insallah Amin,mina kuzumuz nasıl?bacak agrıların azaldı mı biraz cnm..birde bende listeye girmek istiyorummm:))
sağol cnm,bende nasıl sevinmdim bir görseydinn:))
o şişilideki genetikçi:))gerçi ertık atasehire de bakıyorlarmıs..
tesekkür ederim cnm:))
Masallah sana cnm..ohh hava degisikliğide iyi gelmiştir arada cıkman riskli mi peki?
Amin cnm,sırayla sevinicez insallah Allahın izniyle..
Cook sukur,Allah uzun saglıklı ömürler versin yavruna cok merak ettik...anne oğul keyfinize bakın,ikinize de masallah cnm
Cnm ya sorma dün aksamdan beri cok basım ağrıyor biraz hafifledi,heyecan var hissim bu kontrol altına aldım ama:))bir de gaz problemim var...3 ekim test günüm,gecen ayda 6 yada 7 eylül de hastalanmıştım..
İnşallah hepiniz sağlıkla pozitifi görüceksiniz cnmakideciğim ben tedaviye başlarken sen sonucunu öğreneceksin. akasyanında pgt sonucu gelir o günlerde heralde. çok hareketli oldu topik. benimki biterken de incinin başlar. tabi bide levague vardı. ay ne kadar fazlaymışız.
Çok şükür cnm şimdi test zamanı :18::18::18:cnm iyiydi aslında cok şükür bir aksılık olmadı,faksla geliyor Volkan bey den sonuclar zaten gider gitmez faksın basını tuttum:))en son beni aldılar,sonra bir 40 dakika dinlenip eve geldim..
ben doktorumdan da cok memnunum kaldım hemsirelerde iyiydi yani bir terslik yasamadım cok sükür.. malesef sana denk gelen hemsire uyuz bir tip biliyorum birde su test sonucunu vermemeleri rahatsız edici zaten faksla geliyor ki o.. bana embriyolog geldi anlattı sonra dr odasına aldı anlattı birde zarfla verdiler sonuç kağıdını( ama sonu ıyı olacak cnm sen içini ferah tut da
Aman aman cnm gelme iyi oldaa meraktada bırakma bizi arada gizli gizli yazkızlar, ben 3-4 gün dinleneceğim esim bilgisayarıda cep tlfnumuda yasakladı(sonra annem gelecek ona da tembihler ama arada kaçıp bakarım ben he :))
tulıp,inci ve tedaviye girecek olan tum arkadaslarıma incir suyu öneriyorumm bence işe yarıyor kızlar,birde adetin 2,günü cörekotu,bal,tarcın..nasılsa bir sakıncası yok..
hamişlerimiz de kendinize cook iyi bakın delikız daha iyi oldun insallah cnm..
Ahh Akasyam ahh bende öleydimm hiç sormaa akşam kuzey güneyi izliorum kuzey aglıo baban artık ali gelmiycek dio ağlıo aman allahımm dayanamadım nasıl ağlıorum ama görmelisinKızlar ben herşeye ağlar oldum. Gazetede, tv de en ufak bir haber göreyim başlıyorum zırlamaya.. Ya iğneler mi etkiliyor acaba ? Bir de çok sinirliyim. Eşimle sabahtan beri çok kötü kavga ettik.Bu kadar strese, üzüntüye bilmiyorum ki ne olur yumurtaların durumu.. Allah yardım etsin..
Karışımı ben hazırladım. İlacı iğneye eşim çekti. Havasını al, kabarcık var derken fıııss yaptı. İlacın yarısı gitti.Haydii bir daha çekti. Yani ilacın bir kısmını heba ettik. Ama iğneyi yapmayı başardım.
Ay cnm ben progesteronu ağızdan alıodum aman allahım nasıl beni aptallaştırıodu yaa ..Canım ben fitil kullanıyorum günde 3 tane
Canım ilk defa duyuyorum n degeri o:18:Kızlar benim mthfr 1298 homozigot çıktı ya internette araştırma yaptım bir çok yerde hamile kalmadan 3 ay önce ilaçlara başlanması gerektiği yazıyor. Kafam karıştı :26: Siz nasıl yapmıştınız?
Kızlar size bir itiraf. Merve'nin yaptığı şekli ben hep ütü yapan kadın sanıyordum.Şimdi ilk defa farkettim ki ; hatun parfüm sıkıyormuş Allah'ım nasıl bir göz yanılgısıdır bu aylardır
Ahhh cnm vallahi işin zor ve iki tanee Allah kolaylık versin inşallahhhcanıııımmm... bende özlüyorum sizi.arada gelipbekıyorum sonra hemen kaçıyorum.
yazmasamda buraya gelmeden sizlerin nasıl olduğunu okumadan rahat edemiyorum.
bu arada takvime bayıldım.süper olmuş.
bu ara çişe alıştırma işine giriştik kızların poposunda dolanıyorum.
akşama kadar temizlik ve onlarla uğraşıyorum.
Rabbime binlerce şükür cnm yaa mucizen gerçekleşti ...çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için..
emzirme gaz vs. uğraşıyoruz, allah hepimize göstersin tam uyucakken emmeye uyanmasını bebişin..
doğumu sormuşsunuz, 3-4 saat sancı çektim sonrası kolaydı, zaten doğduğu an sancı ağrı hiçbişey kalmıyo.
sancı çekerken sezeryana giricek bi kadın vardı, kadın ne güzel sancısız doğurcak ben niye normal istedim dedim içimden
ama dr.a fln söylemedim bunu, duysa hemen alırdı sezeryana, doğumdan sonra o kadın yatıyodu biz çıktık bi günde hastaneden.
gönlüme göre oldu çok şükür, doğum şekli fln önemli değil tabi, hala inanamıyorum bi bebeğim olduğuna, sağlıklı olduğuna, rüya gibi..
rabbime hamd olsun, sonsuz şükürler olsun, bu duyguyu hepiniz yaşayın inş sırayla.
Canım benim kafana takma diycem ama malesefki elde deil biliorum ama bak mattikaya neler neler söledindi Şükürler olsunki sağlıkla geldi yawrusu inşallah bizlerde alıcaz.ayrıntılıya girdim
bebişlerin tüm organlarını inceledi doktor
çok şükür organlarında bir sıkıntı yok ikisinin de
yalnız oğlumun göbek kordonunda 2 damar olması gerekirken tek damar varmış
ilerde gelişim bozukluğu olurmu diye sordum
tek başına bir sorun oluşturmaz yanında başka anomaliler de olsa o zaman bir risk olabilirdi dedi doktor ama yine de aklımıza takıldı
nette araştırdık
ileriki dönemlerde gelişme geriliği yapabiliyormuş
tek damarla beslenip sağlıklı olan da var erken doğuma ya da kalp ve böbrek hastalıklarına yol açmış olanlar da
ama çok sağlıklı doğuran kişiler de var
yani muallak bir konu ama takip edilmesi şart sanırım
bakalım biizm doktor ne diyecek
haftaya büyük doğuma gidip göstrereceğim sonuçlarımı
oradaki rsikli gebelikte takip ettireceğim bu durumu
işin ilginci oğlan kızdan bir hafta önde şuanda haftasına göre bir hafta önde
tek damarla şuanda gayet ii gidiyor ama ilerisinde ne olur orası malum
oğlum 400 kızım 350 gram
doktor gelişimlerini çok güzel buldu
nette araştıdık bu tek damar olayını farklı farklı şeyler var insanın kafa karışıyor iyice
bi de ALLAH korusun bebek alınmak zorunda kalsa kızı da almak zorunda kalacaklar
yani erken doğum gibi bir durumda oğlan kızı da etkilemiş olacak
bi sürü risk düşünüyor insan
ALLAH hayırlısını versin
takipleri yaptırmaktan başka çaremiz yok
nasibimizde varsa sağlıkla doğarlar zaten inş.
rahim ağzıma baktı doktor 3,5 cm dedi 4 boyutluda ölçtü
karnımdaki şişlik de miyomummuş tam 7cm kendileri
rahim dışında olduğu için bir sorun yaratmıyor çok şükür ama elime gelen oymuş
bebeklerin suyu da iyiymiş
resmimizi cdmizi de verdi doktor amca
şimdilik durum bundan ibaret
duanızı esirgemeyin
Maşallah cnm resimler için sabısızlanıyoruzzzzzselam kizlar
yamuldum ha
Günaydın cnm nasılsınnnngünaydın herkese........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?