Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

lave canım hoşgeldin. Başladın mı tedaviye ? Ben bugün 5. Iğnemi yapacağım canım. Dün 5-6 yumurta var dediler. Biraz ona canım sıkıldı. Belki küçükler yetişirse artar. Bakalım nasip ...
canım merhaba ,

hosbulduk guzelım.
Baslayacagım herhalde.
Regl olmadım.
Muhtemelen bugun beklıyorum her an .
Regl olunca esıme oldum gıdelım mı dıyecegım, o da gıdelım derse alacagız bılet.

Moralını bozma allah askına , hıc bır seye moralını bozma.
Bak yıllardır ona buna bozdum moralımı ben ama degısen bır sey olmadı .
Yazıldıysa kaderıne olur zaten.
Kac tane yumurtası olnaları okuduk burada dı mı? Bulunmayınca onca sayının ıcınden de bulunmuyor.
Haklısın ama ınsanın moralı bozuluyor, benım de bozuluyor.
Sankı cok sayı bır seylerı garantılıyormus gıbı gelıyor bıze ama yanlıs tabı. Dogru olan kaderde var mı yok mu?

KIZLAR BIR SEY SORACAGIM.
AKIDENIN INCIR KURU DEDIGI VE COREKOTU BAL VE TARCIN KARISIMI DEDIGI SEYLER NE ANLMADA FAYDALI ?
KROMOZOMLARI DUZELTMEDIGINI BILIYORUM DAKALITELI MI YUMURTA URETTIRIYOR?

ben ilk tedavimde de sonuncusunda da tarçın bal çörekotunu yaptım
ikinci de yapmamıştım
ve ikinci de diğerlerine göre daha az yumurtam oldu döllenme oranı hemen hemen aynı ama
incir suyunu güvenip yapamadım çünkü daha etkili gibi okuduklarımından çıkardığım sonuç
tedavinin durumunu olumsuz etkileyebilir önermiyoruz diyen doktorlar var
o yüzden onu güvenip denemedim

Benim kendi doktorum izinliydi canım. Yarın gelecek. Onunla iletişimim çok daha iyi. Ve beni hep motive ediyor. Bence de sayı söylenmemeli. İnsan çok takılıyor. inşallah artacak. Hislerin doğru çıkar inşallh canım. Ben de arı sütü polen kullanmıştım. tedavide kullanmaya cesaret edemedim. ters etki yapr mı diye. Su an çok fazla su içiyorum. bir de hurma, kuru incir yemeye başladım. Faydası ya da zararlı olur mu bilmiyorum.
-

Haklısın canım. Sayı değil önemli olan. Allah'ın nasip etmesi. Laveciğim geleceğin günü söyle bana. Kesin hastanede görüşürüz. İncim de yarın randevuya gidecek. Bakalım belki onunla da denk gelir.

Canım tedavi sırasında da bunları kullanmaya devam ettin mi ? Ben korkuyorum ters etki yapar mı diye ? :26:

tarçın bal çörekotunu yumurta toplanana kadar kullandım canım

Hımmm. Ters bir etkisi olmadı o zaman sana. Ben de tedaviye girmeden önce düzenli olmasa da kullanmıştım. Arı sütü , poleni çok düzenli kullandım. İğnelere başlayınca kestim. Tabii bunlar hepsi bahane.. Ama insanın içi rahatlıyor. Elimden geleni yaptım diyebiliyor

canım öyle niye durduk yere vermişler. bende pıhtılaşma sorunu var. yatıyorum da. bu durumlarda ve tekrarlayan düşüklerde tedbiren veriliyor...

hem bu etki kanıtlanmış değil. kullanıp gerilik yaşayan da varmış...
senin iyizaten...

Evet canım hakk çok... ben şimdiden birikim yapayım...

canım hatırlamadın sanırım ben de ataşehir memorialde pgt yaptırdım o zaman benim de volkan baltacı yaptı.

Hatta ben oğlanın preferik kanda kromozom analizini şişli de yaptırdım cumhur beye pgt sonucunu da göstermiştim ...
O da ataşehirin kendilerine göndermediğini söylemişti. Ataşehirin ayrı genetik bölümü yok...

bu o zaman ocaktan sonra oldu çünkü ocaktan önce yaptırmadıklarını biliyorum...

Lave canım hoşgeldin. Başladın mı tedaviye ? Ben bugün 5. iğnemi yapacağım canım. Dün 5-6 yumurta var dediler. biraz ona canım sıkıldı. Belki küçükler yetişirse artar. Bakalım nasip ...

yetişecek kuzum arkadaş açıklamış bellli büyüklüğe ulaşan büyümesi dururken küçükler o arada büyümeye devam edip yetişiyor iğne sayesinde...

canım öyle niye durduk yere vermişler. bende pıhtılaşma sorunu var. yatıyorum da. bu durumlarda ve tekrarlayan düşüklerde tedbiren veriliyor... hem bu etki kanıtlanmış değil. kullanıp gerilik yaşayan da varmış... senin iyizaten... Evet canım hakk çok... ben şimdiden birikim yapayım... canım hatırlamadın sanırım ben de ataşehir memorialde pgt yaptırdım o zaman benim de volkan baltacı yaptı. Hatta ben oğlanın preferik kanda kromozom analizini şişli de yaptırdım cumhur beye pgt sonucunu da göstermiştim ... O da ataşehirin kendilerine göndermediğini söylemişti. Ataşehirin ayrı genetik bölümü yok... bu o zaman ocaktan sonra oldu çünkü ocaktan önce yaptırmadıklarını biliyorum...
Lave canım hoşgeldin. Başladın mı tedaviye ? Ben bugün 5. iğnemi yapacağım canım. Dün 5-6 yumurta var dediler. biraz ona canım sıkıldı. Belki küçükler yetişirse artar. Bakalım nasip ...
yetişecek kuzum arkadaş açıklamış bellli büyüklüğe ulaşan büyümesi dururken küçükler o arada büyümeye devam edip yetişiyor iğne sayesinde...

laveque Ben yazdım ama görmedin kuzum
Hoşgeldinnn tatilin nasıl geçtiii

gormedim canım kusura bakma.
guzel gecti tatlım, Rodos gorulmesı gereken bir ada.
şimdi de regl bekliyorum bakalım.
sen nasılsın??
adacım merhaba ,

nasıl yapılıyor bu bal çörekotu tarcın?
balı da sevmem ben hiç kaymakla olmadıgı surece ben bal kaymak yesem olmaz mı???

tabii ki haber veririm guzelim , ben de gorusmek istiyorum.

canım hatırlamadın sanırım ben de ataşehir memorialde pgt yaptırdım o zaman benim de volkan baltacı yaptı.

Hatta ben oğlanın preferik kanda kromozom analizini şişli de yaptırdım cumhur beye pgt sonucunu da göstermiştim ...
O da ataşehirin kendilerine göndermediğini söylemişti. Ataşehirin ayrı genetik bölümü yok...
dogru diyorsun CHNBcim , simdi hatirladim.
sen dogal kaldin ya, ben gecmisi unutmusum :44:

sen dogal kaldin ya, ben gecmisi unutmusum .

Sen nasılsın bu arada?? hersey yolunda di mi?
kac ay kaldı nasipse?

merhaba lavegue
sağolasın çok şükür şimdilik iiler teyzesi RABBİM daim eder inş.
darısı başınıza
artık oğlum ve kızım diyebiliyorum yeni yeni söylemeye başladım cinsiyet kesinleşince
haklısın iice moral bozuyor bu net ama tedbirimi alacağım gerisi ALLAHA kalmış
benim de dualarım sizinle hasretle haberlerinizi bekliyorum
KIZLAR BIR SEY SORACAGIM.
AKIDENIN INCIR KURU DEDIGI VE COREKOTU BAL VE TARCIN KARISIMI DEDIGI SEYLER NE ANLMADA FAYDALI ?
KROMOZOMLARI DUZELTMEDIGINI BILIYORUM DAKALITELI MI YUMURTA URETTIRIYOR?
çok duydum uygukayıp fayda göreni ama kendim uygulamadım hiç bu kürü
kürlerle uğraşmak istemedim hiç ama ben bol kuruyemiş yemiştim incir kurusu yemiştik fıstık ve badem özellikle hergün avuç avuç yedim
onlar da fayda ediyormuş

maş. yavruma saağlıkla giysin inş. hazadem
ben daha bişey almaya cesaret edemiyorum valla ne yalan söyleyeyim
bu sıkıntılardan dolayı kafam rahat değil tam olarak
biraz daha ilerleyeyim riskli dönemi biraz daha atlatayım o zaman inş. almayı düşünüyorum
RABBİM meleklermizi korusun inş.
benim ikiz olduğu için her halukarda erken doğacak naz
yani ne kadar ileri gitse de 36.haftada alıyorlar ikizlri taşıyamıyor vucut
miyomu sezeryanla almak riskliymiş sanırım çok kanamaya yol açıyormuış
sezeryandan sonra ayrı bir şekilde alınabiliyormuş snırım ama belli de olmaz
karnımın sağından soluna oynuyor zaten miyomum
teyzesi sarı ultrasonda videosu var
sürekli açıp izliyorum tırnakları bile belli yavrularımın ,oğlumun pipisini bile gördüm
öyle güzelki RABBİM herkese nasip etsin ,bizlere de sağlıklı evlatlar kolay doğumlar verssin inş.
coraspin kan pıhtılaşmasın diye veriliyor beslenmeyle alakası yok naz
doktora sormadan kullanma herkeste kullanılmayabilir
valla biz isim arıyoruz bu ara bakalım sonunda ne çıkacak ortaya
bi tane daha bulduk oğlan için
mehmet akad
akad :doğruluğuyla dürüstlüğüyle tanınmış kimse demekmiş
anlamı da çok güzel
kızıma da ipek ismini de düşünüyorum ipek gibi pamuk gibi olsun diye

Kızlar bugün ablam halı yıkmaya geliyor bana arkadaşıyllaaaaaaaaaaa ohh miss gibi,bende arada çıkar balkona ayagımı ıslatırımm

Çok acıktımmm şimdi kahvaltı yapcazzzz kızımla
çok ıslatma ayağını havalar çok serinledi hırkayla geziyorum ben
üşütürsün sonra bak zaten hastasın eylülümüze dikkat et
afiyet bal şeker olsun

aynen hazadem kafa takılmadan olmuyor ama hayat da devam ediyor ne yapalım
tedbiri alıp gerisini ALLAHa bırakmaktan başka çaremiz yok
RABBİM neylerse güzel eyler inş.

amin inci inş. darısı başına

herkese selam
ben de dün cesaret edip netten şu iki tişörtü aldım kendime

Eki Görüntüle 516855 Eki Görüntüle 516858
Eki Görüntüle 516856 Eki Görüntüle 516857

sen dogal kaldin ya, ben gecmisi unutmusum .

Sen nasılsın bu arada?? hersey yolunda di mi?
kac ay kaldı nasipse?

Şükür canım...
kısmetse 2 ay var...

senin de hayırlı olsun tedavin...

selam kızlar..
merve ve akidenin test günü var di mi sırada?
akasyanın da opu yakın, suskunada ne durumda?
sizden ayrı kalmak istemiyorum hiç hep dualarımdasınız..

nüfus cüzdanını çıkarttık bugün, Ahmet Barış oldu bizim oğlanın adı.
tlfna internet paketi yükledim de ben yazasıya bebek uyanıyo

Hoşgeldin canım Ahmet Barış ne kadar güzel ve anlamlı bir isim. Adıyla yaşasın inşallah Barış içinde , huzur içinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…