- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #17.921
canım merhaba ,lave canım hoşgeldin. Başladın mı tedaviye ? Ben bugün 5. Iğnemi yapacağım canım. Dün 5-6 yumurta var dediler. Biraz ona canım sıkıldı. Belki küçükler yetişirse artar. Bakalım nasip ...
KIZLAR BIR SEY SORACAGIM.
AKIDENIN INCIR KURU DEDIGI VE COREKOTU BAL VE TARCIN KARISIMI DEDIGI SEYLER NE ANLMADA FAYDALI ?
KROMOZOMLARI DUZELTMEDIGINI BILIYORUM DAKALITELI MI YUMURTA URETTIRIYOR?
merhaba canım nasılsın
okudum yazdıklarını
böyle şeylere takılma lütfen
benim son tedavimde doktorum saymadı bile yumurtalarımı
neden dediğimde kafana takıcaksın biliyorum dedi
ve 18 tane topladı
gerçi hepsi döllenmedi ama yine de doğru yaptı
benim herşeyi kafama taktığımı bildiğinden söylemedi herşey mükemmel dedi sürekli sağolsun
o sayı artacak emin olabilirsin 10 un üzerine kesin çıkacak 12 gibi içime doğuyor benim
inşallah daha da fazla olsun
ama lütfen relaks ol
ve yemene içmene dikkat et
yumurta süt yoğurt ekmek bunları organik almaya çalış mümkünse
ben yoğurdu kendigm mayalamıştım yumurtayı organik almıştım sütü günlük süt ekmeği de kendim pişirmiştim
ne kadar faydalı olur bilinmez ama doğal beslenmeye çok önem veriyorlar
canım merhaba ,
hosbulduk guzelım.
Baslayacagım herhalde.
Regl olmadım.
Muhtemelen bugun beklıyorum her an .
Regl olunca esıme oldum gıdelım mı dıyecegım, o da gıdelım derse alacagız bılet.
Moralını bozma allah askına , hıc bır seye moralını bozma.
Bak yıllardır ona buna bozdum moralımı ben ama degısen bır sey olmadı .
Yazıldıysa kaderıne olur zaten.
Kac tane yumurtası olnaları okuduk burada dı mı? Bulunmayınca onca sayının ıcınden de bulunmuyor.
Haklısın ama ınsanın moralı bozuluyor, benım de bozuluyor.
Sankı cok sayı bır seylerı garantılıyormus gıbı gelıyor bıze ama yanlıs tabı. Dogru olan kaderde var mı yok mu?
ben ilk tedavimde de sonuncusunda da tarçın bal çörekotunu yaptım
ikinci de yapmamıştım
ve ikinci de diğerlerine göre daha az yumurtam oldu döllenme oranı hemen hemen aynı ama
incir suyunu güvenip yapamadım çünkü daha etkili gibi okuduklarımından çıkardığım sonuç
tedavinin durumunu olumsuz etkileyebilir önermiyoruz diyen doktorlar var
o yüzden onu güvenip denemedim
Canım tedavi sırasında da bunları kullanmaya devam ettin mi ? Ben korkuyorum ters etki yapar mı diye ? :26:
tarçın bal çörekotunu yumurta toplanana kadar kullandım canım
Kız sıramımı almaya karar verdinnnnnHiç korkma canım allahın izni ile hiç bişey olmayacakkkk.
Miyomunda çocuklarla birlikte büyüyor,sen sezeryan olcaksın ya o arada miyomuda alamazlarmı acaba?
Bundan sonra artık çok dikkatli geçireceksin zamanı,rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım arkadaşımmm
Kilolarıda gayet iyiymiş bebeklerin
Bende 3 gün önce gittim ama şimdiden özledim kızımı
Acaba bendemi kullansm coraspirin?Doktor arkadaşımada yazdı hiç bişey yokken ortada
Dahamı iyi beslenirki bebek
Naz ismini çok severim ,kızınada ne güzel yakışırrrrr
Daha o zamana kadar çok degişir diyorlar ama biz kararımızı verdik eylül koycaz
Saol Akasyamm inşallah darısı sağlıkla sanaa ...
Ay zor dayanıorum cnm ya daha fazla almamak içinn
Vallahi artık bilemem topik hakkı , tüp hakkı, ve süt hakkıda isterim
Ewet cnm Allah nasip ederse 6 aylık olunca agustosa denk oluo o zaman giyer prensesim
Kızlar merhaba ,
ben sag salım dondum . Nasılsınız?
Yıne sayfalar almıs basını gıtmıs, okumaya calıstım ama arada atladıgım sayfalar oldu.
Mattıkam dogurmus . En onemlı haber bu!!!!
Ve akıdenın saglam embryosu bulunmus.
Yakalayabuıldıgım 2 guzel haber bu ! Varsa kacırdıgım lutfen bılgılendırın benı.
cok cok sevındım.
ınsallah hayırlısıyla hamıle kalırsın canım.
Ne buyuk sans bulunması , harıka haber.
suskunada bızım tez yıne dogrulanıyor mu?? 13 -14 daha sanslı dıyorduk dı mı?
canım , atasehır memorıalda tedavı olup nasıl volkan baltacı yapıyor ben anlayamadım. Atasehır memorıalın genetık bolumu yok mı şişli gibi?
canım nasılsın???
Aklım sende cok.
Nasıl gıdıyor ıgneler, tedavi?
Kac gunu gerıde bıraktın bıle.
Gergınlık sucunu ıgnelere atabılırsın , hakkındır.
Hormonlarımızı bozup bızı pıskopat yapıyorlar.
Butun suclu onlar
hoşgeldin canım
nasıl geçti haftasonun
havada güzeldi
aynen canım 13-14 şanslı traslokasyon
amannn
bari birileri daha şanslı olsun
sen ne durumdasın şimdi tedavide
haa bu arada ben ataşehirle konuştuğumda şişlinin genetik bölümüne yaptırıyoruz demişti
ama merve ve akidenin volkan bey yapmış ben de anlamadım durumu
Lave canım hoşgeldin. Başladın mı tedaviye ? Ben bugün 5. iğnemi yapacağım canım. Dün 5-6 yumurta var dediler. biraz ona canım sıkıldı. Belki küçükler yetişirse artar. Bakalım nasip ...
canım öyle niye durduk yere vermişler. bende pıhtılaşma sorunu var. yatıyorum da. bu durumlarda ve tekrarlayan düşüklerde tedbiren veriliyor... hem bu etki kanıtlanmış değil. kullanıp gerilik yaşayan da varmış... senin iyizaten...Kız sıramımı almaya karar verdinnnnnHiç korkma canım allahın izni ile hiç bişey olmayacakkkk. Miyomunda çocuklarla birlikte büyüyor,sen sezeryan olcaksın ya o arada miyomuda alamazlarmı acaba? Bundan sonra artık çok dikkatli geçireceksin zamanı,rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım arkadaşımmm Kilolarıda gayet iyiymiş bebeklerin Bende 3 gün önce gittim ama şimdiden özledim kızımı Acaba bendemi kullansm coraspirin?Doktor arkadaşımada yazdı hiç bişey yokken ortada Dahamı iyi beslenirki bebek Naz ismini çok severim ,kızınada ne güzel yakışırrrrr Daha o zamana kadar çok degişir diyorlar ama biz kararımızı verdik eylül koycaz
Evet canım hakk çok...Saol Akasyamm inşallah darısı sağlıkla sanaa ... Ay zor dayanıorum cnm ya daha fazla almamak içinnVallahi artık bilemem topik hakkı , tüp hakkı, ve süt hakkıda isterim Ewet cnm Allah nasip ederse 6 aylık olunca agustosa denk oluo o zaman giyer prensesim
canım hatırlamadın sanırım ben de ataşehir memorialde pgt yaptırdım o zaman benim de volkan baltacı yaptı. Hatta ben oğlanın preferik kanda kromozom analizini şişli de yaptırdım cumhur beye pgt sonucunu da göstermiştim ... O da ataşehirin kendilerine göndermediğini söylemişti. Ataşehirin ayrı genetik bölümü yok...Kızlar merhaba , ben sag salım dondum . Nasılsınız? Yıne sayfalar almıs basını gıtmıs, okumaya calıstım ama arada atladıgım sayfalar oldu. Mattıkam dogurmus . En onemlı haber bu!!!! Ve akıdenın saglam embryosu bulunmus. Yakalayabuıldıgım 2 guzel haber bu ! Varsa kacırdıgım lutfen bılgılendırın benı. cok cok sevındım. ınsallah hayırlısıyla hamıle kalırsın canım. Ne buyuk sans bulunması , harıka haber. suskunada bızım tez yıne dogrulanıyor mu?? 13 -14 daha sanslı dıyorduk dı mı?canım , atasehır memorıalda tedavı olup nasıl volkan baltacı yapıyor ben anlayamadım. Atasehır memorıalın genetık bolumu yok mı şişli gibi? canım nasılsın??? Aklım sende cok. Nasıl gıdıyor ıgneler, tedavi? Kac gunu gerıde bıraktın bıle. Gergınlık sucunu ıgnelere atabılırsın , hakkındır. Hormonlarımızı bozup bızı pıskopat yapıyorlar. Butun suclu onlar
bu o zaman ocaktan sonra oldu çünkü ocaktan önce yaptırmadıklarını biliyorum...hoşgeldin canım nasıl geçti haftasonun havada güzeldi aynen canım 13-14 şanslı traslokasyon amannn bari birileri daha şanslı olsun sen ne durumdasın şimdi tedavide haa bu arada ben ataşehirle konuştuğumda şişlinin genetik bölümüne yaptırıyoruz demişti ama merve ve akidenin volkan bey yapmış ben de anlamadım durumu
yetişecek kuzum arkadaş açıklamış bellli büyüklüğe ulaşan büyümesi dururken küçükler o arada büyümeye devam edip yetişiyor iğne sayesinde...Lave canım hoşgeldin. Başladın mı tedaviye ? Ben bugün 5. iğnemi yapacağım canım. Dün 5-6 yumurta var dediler. biraz ona canım sıkıldı. Belki küçükler yetişirse artar. Bakalım nasip ...
laveque Ben yazdım ama görmedin kuzum
Hoşgeldinnn tatilin nasıl geçtiii
adacım merhaba ,ben ilk tedavimde de sonuncusunda da tarçın bal çörekotunu yaptım
ikinci de yapmamıştım
ve ikinci de diğerlerine göre daha az yumurtam oldu döllenme oranı hemen hemen aynı ama
incir suyunu güvenip yapamadım çünkü daha etkili gibi okuduklarımından çıkardığım sonuç
tedavinin durumunu olumsuz etkileyebilir önermiyoruz diyen doktorlar var
o yüzden onu güvenip denemedim
Benim kendi doktorum izinliydi canım. Yarın gelecek. Onunla iletişimim çok daha iyi. Ve beni hep motive ediyor. Bence de sayı söylenmemeli. İnsan çok takılıyor. inşallah artacak. Hislerin doğru çıkar inşallh canım. Ben de arı sütü polen kullanmıştım. tedavide kullanmaya cesaret edemedim. ters etki yapr mı diye. Su an çok fazla su içiyorum. bir de hurma, kuru incir yemeye başladım. Faydası ya da zararlı olur mu bilmiyorum.
-
Haklısın canım. Sayı değil önemli olan. Allah'ın nasip etmesi. Laveciğim geleceğin günü söyle bana. Kesin hastanede görüşürüz. İncim de yarın randevuya gidecek. Bakalım belki onunla da denk gelir.
merhaba lavegueDelıkız merhaba ,
yazdıklarını okudum.
Oncelıkle tebrık edıyorum , masallah ıkısının de kalplerı atıyor ve yasıyorlar, en muhımı bu.
Damar meselesıne gelınce, konu hakkında bılgım yok ama ne olur ınternetten arastırma.
Zaten beyın oyle bır sartlanıyor kı butun kotu seylerı cımbızla ayıklar gıbı ayırıyoruz ıyılerın ıcınden.
Sen doktoruna sormussun zaten. Dua edelım , hayırlısıyla bekleyelım.
ınsallah da guzel oluyor her sey , hıc bır sorun cıkmıyor.
çok duydum uygukayıp fayda göreni ama kendim uygulamadım hiç bu kürüKIZLAR BIR SEY SORACAGIM.
AKIDENIN INCIR KURU DEDIGI VE COREKOTU BAL VE TARCIN KARISIMI DEDIGI SEYLER NE ANLMADA FAYDALI ?
KROMOZOMLARI DUZELTMEDIGINI BILIYORUM DAKALITELI MI YUMURTA URETTIRIYOR?
maş. yavruma saağlıkla giysin inş. hazadem
benim ikiz olduğu için her halukarda erken doğacak nazKız sıramımı almaya karar verdinnnnnHiç korkma canım allahın izni ile hiç bişey olmayacakkkk.
Miyomunda çocuklarla birlikte büyüyor,sen sezeryan olcaksın ya o arada miyomuda alamazlarmı acaba?
Bundan sonra artık çok dikkatli geçireceksin zamanı,rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım arkadaşımmm
Kilolarıda gayet iyiymiş bebeklerin
Bende 3 gün önce gittim ama şimdiden özledim kızımı
Acaba bendemi kullansm coraspirin?Doktor arkadaşımada yazdı hiç bişey yokken ortada
Dahamı iyi beslenirki bebek
Naz ismini çok severim ,kızınada ne güzel yakışırrrrr
Daha o zamana kadar çok degişir diyorlar ama biz kararımızı verdik eylül koycaz
çok ıslatma ayağını havalar çok serinledi hırkayla geziyorum benKızlar bugün ablam halı yıkmaya geliyor bana arkadaşıyllaaaaaaaaaaa ohh miss gibi,bende arada çıkar balkona ayagımı ıslatırımm
Çok acıktımmm şimdi kahvaltı yapcazzzz kızımla
Canım benim kafana takma diycem ama malesefki elde deil biliorum ama bak mattikaya neler neler söledindi Şükürler olsunki sağlıkla geldi yawrusu inşallah bizlerde alıcaz.
Ama bence sen iyi bir perinatolog git onlar bu konularda işin ehli hemde kistin var ne bilim için rahat eder ve ikiz gebelik daha çok hassasiyet isteyen bir gebelik.
Akasyam geriden gelenler çok küçük değilse yetişir diğerlerine. Zaten genelde bir kaçı önde gider arkadan gelenler yetişir :) Sayın şimdilik çok güzel. En az 10 tane olur inş :) Cetrotide için henüz erken. Zaten 2 veya en fazla 3 tane kullanacaksın. Yarın Nur Hanım geliyor gözün aydın :)
Delikız sağsalim doğarlar inş zamanında. O damar meselesi de inş sorun yaratmaz. Maşallah kuzulara
Mattika canım uykusuz geceler başladı :) Allah yardımcın olsun. Fotoğrafları bekliyoruz
dogru diyorsun CHNBcim , simdi hatirladim.
sen dogal kaldin ya, ben gecmisi unutmusum .
Sen nasılsın bu arada?? hersey yolunda di mi?
kac ay kaldı nasipse?
LavequE CANIM hosgeldin sefalar getirdin
Tatilin çok guzel gecmis anlasilan
hoşbuldum canım, guzel gecti şükür.
şimdi regl beklemekteyim ...
bekle bekle gelmez şimdi de
selam kızlar..
merve ve akidenin test günü var di mi sırada?
akasyanın da opu yakın, suskunada ne durumda?
sizden ayrı kalmak istemiyorum hiç hep dualarımdasınız..
nüfus cüzdanını çıkarttık bugün, Ahmet Barış oldu bizim oğlanın adı.
tlfna internet paketi yükledim de ben yazasıya bebek uyanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?