Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Selamunaleykum herkes iyisi sanırsam bende pek belirti yok daaha dogrusu belirti aramıyorum hayal kırıklığına uğramamak için kasıklarımda batma var sadece oda kullanılan ilaclardandir muhtemelen

AKasya CANIM her bünye farklı benim yumoslarimda geç büyümüştü doktorum önemli değil her kadının vücudu farklı tepki verir ilaçlara demişti bide bana 8 tane yumosun olur demişti muayenelerde oPuDa 12 tane toplanmisti

Mervem canım hoşgeldin. Belirti arama boşver. Zaten hiç belirti olmadan hamile olan da çokkk... Ben senin hamile olduğunu düşünüyorum. öyle hissediyorum. Hakkında hayırlısı neyse o olsun canım Valla canım 13 yumurta sayıldı ultrasonda. sadece beşi büyümüş. Sayı değişmez dediler ama inşallah sizin dediğiniz gibi olur.. İnşallah sayı değişir. Evet benim vücudum ilaçlara çok az tepki verdi. İnatçı kendisi. 8 bebişim bu hayata doğma şansını istemiyorlar diye dalga geçiyorum ben de..

Direniyor Demekki yumoslarin ilaçlara
Nü tedavi süreci kapalı bir kutu her an her şey olabilir valla hazırlıklı olmak lazım ay Akasyam gercekten hamile mı hissediyorsun beni bı an bende kaptırdım kendimi

akasya canım sayıya takılma,bende de öyle olmuştu hatırlamaya çalış

ilk başta 8-9 dedi,sonra sadece 5 dedi,olmazsa dondururuz falan dedi,sonra 10 tane toplandı

sayıya takılma,5 tane sağlıklı çıktı,yine olmadı,1 sağlıklı çıkıp tutan var,Allah büyüktür

merve 2 günün kaldı,çok heyecanlı

inci kasımda başlıyorsun demek,hadi hayırlısı,belki bende kasımda başlarım:)inci hep okuyorum ama yazacak vakit bulamıyorum

lavegue tedavin hayırlı olsun inşallah,

Akasya bu arada o avatarındaki sevimli bebek kim yoksa öylesine mi koydun
İnşallah öyle tatlı bi bebişin olur

iyiyim mervecim sen nasılsın?

inşallah güzel bir haber verirsin bize 2 gün sonra

Bende iyiyim canım allaha çok şükür
EVet iki gün kaldı bugünü saymazsak bir gün kaldı
İnşallah hamileyimdirde bebeğim yada bebeklerim sağlıklıdır

evet canım bi dahaki hafta sonuna doğru başlarım herale.

bizim komşunun kızıda tüp bebek yaptırdı ve bir kızı oldu. doğumdan 2-3 ay sonra tekrar hamile kaldığını anlamış. çok şaşırmışlar. daha sonra da bebeklerin ikiz olduğu ortaya çıktı. şu an hamile. ikizle doğduğunda kızı 11 aylık olacak. allah verdi mi veriyor.

turkuaz hoşgeldin canım nasılsın iyi misin??

mervoss bisey hissediyonmu
gerci belli olmuyormus ama yinede merak ettim

yok canım bir belirti yok zaten olsa ben anlardım hiç şeffaf akıntım yok
İdrara sık çıkmıyorum çok uyumuyorum bi halsizlik felan yok göğüslerimde şişme var oda ilaçlardan zaten
Kasıklarımda batma var oda ilaçlardan
Hayırlısı bakalım

Direniyor Demekki yumoslarin ilaçlara
Nü tedavi süreci kapalı bir kutu her an her şey olabilir valla hazırlıklı olmak lazım ay Akasyam gercekten hamile mı hissediyorsun beni bı an bende kaptırdım kendimi

Mervem ben öyle hissediyorum. Bilimsel dayanağım da var. Senin daha önce hamile kalabilmiş olman O yüzden bence şansın yüksek.. Tabii ki Rabbim bilir. Her zaman dediğimiz gibi senin için hayırlısı nasıl olacaksa o olsun canım benim

Senin tedavi dönemini hatırlıyorum canım. İncimin de öyle olmuştu. 5 demişlerdi 7 toplandı. Hayırlısı..Sen normal mi deniyorsun canım ? Yoksa tedaviye mi başlayacaksın 3 ay sonra ?

Akasya bu arada o avatarındaki sevimli bebek kim yoksa öylesine mi koydun
İnşallah öyle tatlı bi bebişin olur

Netten buldum onu Pozitif çekim yapayım dedim. Belki böyle şeker bir kızım olur. Hehehe

İlahi Mervem yaa. O belirtiler daha olur mu ? Alemsin yaaa O belirtiler 2 ya da 3. ayda ortaya çıkıyor. Belirti arama. Bu arada bildiğim şu ki ; göğüs şişkinliği devam ediyorsa herşey yolunda diyorlar İncim ve hazade negatifi almadan önce göğüslerdeki şişkinliğimiz indi demişlerdi. Lave de aynı şeyi söylemişti. Hayırlısı tatlım.

Selam kizlar,

Mervecim cok az kaldi. Umuyorum guzel haberler verirsin.

Tuliprosacim sen de basliyorsun tedaviye anladigim kadariyla. Insallah hakkinda en guzeli olur.

Akasyacim hic belli olmaz bu isler. Belki son anda ataga gecenler olabilir. Aslinda toplanan yumurta da o kadar onemli degil. Mesela bak benim memorialdaki ilk tedavimde bahsetmistim ya 9 goruluyordu 4 toplandi 3 dollendi. Sonrakinde 9 toplandi 5 dollendi. Yani sanal fazlalik istemiyoruz biz dollenecekler toplansin lutfen. Obur turlu de sonradan uzuluyoruz. Ohh ohh sayiniyi ama cogu dollenmemis, e ben ne anladim bu isten di mi?

Ben henuz biletimi alamadim. Yedekteyim, ama birazdan bir sekilde alacagim.baska bir yerden alacagim. Randevum 11:30 da... Hastaneyi ozledim biliyor musunuz? Gulmeyin bana ... Aliskanlik mi yapiyor nedir bu boyle? Yarin doktorlarimi hemsirelerimi gorecegim diye coook mutluyum

Evet evet akasyama katiliyorum. Gogus sisliginin devam etmesi iyi bir sey. Puf diye iniveriyor valla gogusler. Benim en buyuk belirtim o oluyor. Ben bir kere dondurulmuslarla hamile kalmistim ve hic batma falan da olmamisti kasiklarimda. Goguslerim aciyordu biraz,o kadar.

Canim seni yarin cagirmadilar ya , bir gun ara verdiler, sistemi mi degistirdi acaba hastane?
Cunku belli bir gunden sonra 6. Gun gibi surekli her gun cagiriyorlar.
Hatta ben Aynur Hanima demistim bu cok sinir bozucu hergun hergun diye.
O da evet bzi bu konuda biraz titiziz demisti.

Ben burada tedavi olurken kent hastanesi hergun cagirmiyordu. Daha guzel oyle... Cunku bir sure sonra kan aldirmak bana kabus oluyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…