- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #18.021
AKasya CANIM her bünye farklı benim yumoslarimda geç büyümüştü doktorum önemli değil her kadının vücudu farklı tepki verir ilaçlara demişti bide bana 8 tane yumosun olur demişti muayenelerde oPuDa 12 tane toplanmisti
Mervem canım hoşgeldin. Belirti arama boşver. Zaten hiç belirti olmadan hamile olan da çokkk... Ben senin hamile olduğunu düşünüyorum. öyle hissediyorum. Hakkında hayırlısı neyse o olsun canımValla canım 13 yumurta sayıldı ultrasonda. sadece beşi büyümüş. Sayı değişmez dediler ama inşallah sizin dediğiniz gibi olur.. İnşallah sayı değişir. Evet benim vücudum ilaçlara çok az tepki verdi. İnatçı kendisi. 8 bebişim bu hayata doğma şansını istemiyorlar diye dalga geçiyorum ben de..
Mervem canım hoşgeldin. Belirti arama boşver. Zaten hiç belirti olmadan hamile olan da çokkk... Ben senin hamile olduğunu düşünüyorum. öyle hissediyorum. Hakkında hayırlısı neyse o olsun canımValla canım 13 yumurta sayıldı ultrasonda. sadece beşi büyümüş. Sayı değişmez dediler ama inşallah sizin dediğiniz gibi olur.. İnşallah sayı değişir. Evet benim vücudum ilaçlara çok az tepki verdi. İnatçı kendisi. 8 bebişim bu hayata doğma şansını istemiyorlar diye dalga geçiyorum ben de..
turkuaz hoşgeldin canım nasılsın iyi misin??
iyiyim mervecim sen nasılsın?
inşallah güzel bir haber verirsin bize 2 gün sonra
Herkese selam
Akasyam nasılsın? Biraz daha iyi oldun mu? Hastanedeyken hep sen geldin aklımaGüzelim ben de seninle aynı durumdayım. Bugün muayenede Nur Hanım'la yumurtaların çokluğuna bakıp bakıp güldük Nur Hanım ah bunlar bir de tedavide cevap verse ne olur sanki dedi O kadar yumurtaya 3-5 tane çıkıyor. İlaçlar ancak onlara yetiyor ki yüksek doz kullanıyoruz. Nasip canım her şey nasip... Canını sıkma ne olur. Allah yardım edecek inşaallah
Hazadem geldim kuzum
Laveque canım tekrar hayırlı olsun. İnşaallah bu kez yüzümüz gülecek...
Ozlemcano, Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin yavrularının. Bizlere de dua et, darısı başımıza inşaallah...
Hitucim sana soracağım soracağım unutuyorumİkizler az daha büyüyünce kardeş düşünüyor musun
Delikız güle güle giyin aldıklarını. Yarın Allah yardımcın olsun. Her şey yolunda inşaallah...
Merveee 1 gün kaldıÇok heyecanlıyız
Akide dinleniyordur şimdi
Tuliprosa sen nasılsın canım? Az kaldı
Suskunada nasılsın kuzum
Trkuaz yine kayboldu :26:
sağolasın inci amin inş.
hituciye sorduğun sorudan aklıma bişey geldi
annem marketlerde ikiz annelerini oturtup sohbet ediyor
geçen biriyle karşılaşmış
kadın tüp bebek yaptırmış seneler sonra iki ikiz kızı olmuş
nasılsa olmuyor diye umursamamış
ikizlerden bi 3-4 ay sonra kadın hamile doğuyor bi de aşa gibi oğlu oluyor mu
kadın diyormuşki bunca sene uğraştık olmadı şaştık kaldık
şimdi ikiz kızları ve aralarında 1 yaş olan oğlu ile geziyormuş marketlerde
RABBİM in mucizesi işte
olmayacak diye bişey yok
sağolasın akasya inş.
bıraktım araştırmayı zaten
eşimle karar aldık
hayırlısı olsun doktorda takibimizi yaptıralım gerisi ALLAHtan ne yapalım kaderde ne varsa o
RABBİM sağlık versin inş.
turkuaz hoşgeldin canım nasılsın iyi misin??
mervoss bisey hissediyonmu
gerci belli olmuyormus ama yinede merak ettim
Direniyor Demekki yumoslarin ilaçlara
Nü tedavi süreci kapalı bir kutu her an her şey olabilir valla hazırlıklı olmak lazım ay Akasyam gercekten hamile mı hissediyorsun beni bı an bende kaptırdım kendimi
akasya canım sayıya takılma,bende de öyle olmuştu hatırlamaya çalış
ilk başta 8-9 dedi,sonra sadece 5 dedi,olmazsa dondururuz falan dedi,sonra 10 tane toplandı
sayıya takılma,5 tane sağlıklı çıktı,yine olmadı,1 sağlıklı çıkıp tutan var,Allah büyüktür
merve 2 günün kaldı,çok heyecanlı
inci kasımda başlıyorsun demek,hadi hayırlısı,belki bende kasımda başlarım:)inci hep okuyorum ama yazacak vakit bulamıyorum
lavegue tedavin hayırlı olsun inşallah,
Akasya bu arada o avatarındaki sevimli bebek kim yoksa öylesine mi koydun
İnşallah öyle tatlı bi bebişin olur
yok canım bir belirti yok zaten olsa ben anlardım hiç şeffaf akıntım yok
İdrara sık çıkmıyorum çok uyumuyorum bi halsizlik felan yok göğüslerimde şişme var oda ilaçlardan zaten
Kasıklarımda batma var oda ilaçlardan
Hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?