Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok sağolun kızlar. Bana ilginç gelen 13 yumurtadan neden 5 tane büyüdüğü konusu ? Rezervim iyiyken, herşey süper denirken bu kadar az yumurta olması düşündürücü. Hiç böyle bir olay yaşayan oldu mu acaba ? Herşeyin bilimsel bir açıklaması olduğu gibi bu sonucun da bilimsel bir açıklaması mutlaka vardır. Vücudun ilaca tepki vermemiş dedi doktor. İyi de o zaman ne kadr çok yumurta olursa olsun demek ki hormanla büyümeyecekler. Ya da bu ilaç bana yyaramıyor diyebiliriz. Neyse. Sorular bitmez. Yine enteresan bir sonuç beni buldu. Allah nasip ederse inşallah bu sefer altın yumurtamı bulurum. Bulamazsam bu durumun sebebini netleştirmek zorundayım.

Canım toplana bilen yumurta ile görülen yumurta sayısı bir olmuo heran değişebilio ilaç üretio fakat büyümüo ..
Ama geçen sayfada dediğim gibi sayıya çok takılma diycem ama malesef elimizde deil tabikki ama önemli olan altın yumurtayı bulmak ve ben inanıorum Allahın izniyle bulucazz

Allah'tan gelen her sonuca boynumuz kıldan ince .. İnşallah hazadem.. 5 yumoşumdan kaç tane kalır bilmem ama inşallah biri sağlıklı olandır. Dua edin benim için ...

Lave canım hastaneden aradılar. Yarın gitmeyeceğim. Perşembe 8.45 dediler. Sen perşembe orada olursan görüşelim..

Son düzenleme:

cANIM ÇOK SEVİNDİM. OLSUN CANIM ZATEN PGT OLSAYDI DA taşıyıcı olma ihtimali vardı.

burada bir liste yaptık oraya bilgilerini yazdırır mısın hem doğum yapanlara hem de hamişlere:))

canım ne zaman toplanacak? inşallah daha fazla toplanır toplanmazsa da sağlıklı çıkar ve 5. gider. transferin olur sağlıkla hamşle olursun ve 9 ay sonra doğurursun. Tam edeyim de duayı...:))

düşmesin canım nasip işi biliyorsun olacaksa bir taneyle de oluyor bu işler...

canım yarın mı başlıyorsunuz şimdi... hadi hayırlısı.... kimle başlayacaksın dr olarak?

Opu ne zaman olur bilmiyorum canım. Ama büyük ihtimalle haftasonu , en geç pazartesi olur. Güzel duana aminnn diyorum. Allah razı olsun...

Son düzenleme:

Hayatta cok daha degisik suprizler mucizeler var benimki de onlardan birisi
5. Hamileligim ve kendiliginden ilk defa sagliklisi oldu demekki zamanida farmis diyorum ben

Opu ne zaman olur bilmiyorum canım. Ama büyük ihtimalle haftasonu , en geç pazartesi olur. Güzel duana aminnn diyorum. Allah razı olsun...

Amin canım.... Allah gönlündeki neyse hayırlısıyla nasip eylesin...

Hayatta cok daha degisik suprizler mucizeler var benimki de onlardan birisi
5. Hamileligim ve kendiliginden ilk defa sagliklisi oldu demekki zamanida farmis diyorum ben

Allah tamamına erdirsin canım...

Nerede liste neyle ilgili bana aciklamasini yaparsan tabiki yazarim bilgilerimi seve seve

İnşallah canım benimm inşallah dualarım herzaman seninee inann.

merhabalar kızlar...
topik baya hareketli maşaallah.tedaviye başlayan baya arkadaşımız var.nur topu gibi hamşşlerimiz olur inşallah.
akasya canım bazen bazı bünyeler ilaçlara geç cevap verebiliyor.senin yumoşlarda perşembeye kadar büyürler inşallah.
lave canım senin tedavinde hayırlı olsun şimdiden.
merve inci hazade,chnb.....herkese sevgiler.
hazade seninkide kızmı heee....iyiki alışveriş yapmadan anlaşıldı :))))))))))))

Hoşgeldin hitucim.. Doktor bu saatten sonra sayı artmaz dedi ama tabii Allah bilir. Ne yapalım nasipte ne varsa yaşayacağız. Senin tatlı kızçelerin de az yumurta ile bulunmuştu diye hatırlıyorum. Belki de benim de nasibim az yumurta içerisindedir.

yarın donecegız canım bız aksam .
persembe olmayacagım orada .
bakalım konusacagım, belkı 1 takıp falan Izmırde olur sonra oraya gelırım.
ptesı ya da Pazar hıc bılmıyorum haber verırım ben sana .

Canım,

yarın eger hersey duzgun olursa baslayacagız.

Aynur hanımdan aldım randevu saat 11:30a.

Bakalım bısmıllah dedık tekrar.

Hoşgeldin cnm ewet bizim bıdık kızmış
Ewet allahdan önceden anlaşıldı yoksa yanmıştım:)
Senin kızlar napıo cnm nasıl gidio

canım gönül nasipte varsa az yumurta ile de olur diyor,beyinde istatistiki işlem yapıp sayı önemli diyor değilmi?
bunları hep yaşadık yaşayacağızda.siz tedavi olurken o duyguları tekrar yaşıyorum sizinle birlikte.
ben ne yaparsam yapayım herşey olacağına varacak dedim hep sizde öyle deyin.
benim
2 emb. pgtye girip ikisinin sağlıklı çıktığıda oldu.
3 tane girip hiç çıkmadığı.
5 tane girip hiiç çıkmadığı
4 tane girip ikisinin sağlıklı çıktığıda oldu.
istatistiklik bişey yok bence herşey nasip.bol bol dua edelim.Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallan.

Hoşgeldin cnm ewet bizim bıdık kızmış
Ewet allahdan önceden anlaşıldı yoksa yanmıştım:)
Senin kızlar napıo cnm nasıl gidio

iyiler canım hamdolsun.uyuttum şimdi.ezan okunuyor namaz kılıp dağıttığım mutfağımı toplayacağım inşallah. :))) sende ne var ne yok...

iyiler canım hamdolsun.uyuttum şimdi.ezan okunuyor namaz kılıp dağıttığım mutfağımı toplayacağım inşallah. :))) sende ne var ne yok...
Allah kabul etsin namazını dualarını canım benim ..
Vallahi bende napim hala hamile old. inanamıorum sanırım kucagıma alınca anlıycam
Bel ağrım başladı artık zor çalışıorum ama dayanmam lazım kızıma istediklerimi almak için:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…