- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #18.281
bu haberi duymak çok güzel. merveciğim gözün aydın olsun. kan değeri kaç çıktı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar günaydınHazadem mesajını şimdi gördüm canım. Heyecanla sayfayı açtım.
Mervişten haber yok sanırım. Allah'ım hadi inşallah hayırlı haberlerle gelsin
Ben de hastaneden geldim. Pazartesi opu olabilirmiş. Anestezi doktoru ile görüştük. Nur Hanım tüm ayrıntıları düşünüyor. Sağolsun. Yumurtalar büyüyor. Belki 7 toplarız dedi. Ama sayıya takılma. 7'de toplasak küçük olurlarsa döllenmeyebilirler dedi. Bakalım sabırla bekliyoruz..
![]()
Bir bebişimiz daha geliyorrrrrrrrr
Merveee Hamileeeeeeeeeee![]()
İnsallah canım insallah :))Canım bebek geliooo darısı sana akideye inşallahhh en yakın zamandaa siz tedavi görüosunuzz
sonra incimee lavungeyee inşallahhh
bu haberi duymak çok güzel. merveciğim gözün aydın olsun. kan değeri kaç çıktı acaba?
İnanmıyorum,cok sevindimmmmmmmmmmmmmmm cok mutluyum cok duygulandımmmm anlatammmmm canım benim mervecim masallah canımmm:))))))))))))))))))))
Benim tedavi başlangıcında kistİm vardı
Doktor e2 ye baktiralim hemen demişti
Bende sebebini sordm kisTin hormon salgilayiP salgilamadigina bakacağız demişti
Çok şükür normal çıkmıştı bizde tedaviye baslamistik
rica ederim canım
iyi kist yoksa demkki geçen ayın yumurtası tam gitmemiş.o gidecekki hormonlar baştan çalışsın.o zamn yarına kadar değişiklik gösterebilir.inşaAllah istediğin gibi düşer ota mota ihtiyacın kalmaz.
canım haftaya carsamba,safak 6:)
bende hurreme kaptırdım ama bu bolum guzeldii..sen ne zaman baslıyacaksın cnm?[/QUOTE
merveden iyi haberler gelmiş canım
darısı başına inşallah
tedavim şubat mart gibi olur kısmet olursa
cansu dereyle yeni bölümler bakalım nasıl olucak hürremin pabuç dama galiba
gunaydın tulıpcim,insallah senin tedavide sırada cnm hayırlısıyla baslıyacaksın ve bir bakmıs test gunune gelmiş,,bende senin gibi dusunuyorum beklemek lazım ama dayanmak nasıl zor bilsen:))
Kızlar degeri 256 büyük ihtimal ikiz Allahım hayırlısını versin Akidecim sıra sende inşallahhhhh
Kalbim güm güm açtım sayfayıHarika bir haber buuuuuu
Allah'a şükürler olsun. Mervem çok çok sevindim, hepimiz çok sevindikAllah'ım tamamına erdirsin inşaallah... Gözlerim doldu
![]()
Sorma cnm ya bende mesajı görünce çok oldummm hemen size yazdım darısı size cnm incim inşallahhhhhKalbim güm güm açtım sayfayıHarika bir haber buuuuuu
Allah'a şükürler olsun. Mervem çok çok sevindim, hepimiz çok sevindikAllah'ım tamamına erdirsin inşaallah... Gözlerim doldu
![]()
Ewet cnm pgt de işleme girmedi düşün o yüzden ne olur umutlu olun umudunuzu tüketmeyin bak Allah nelere kadir ...super yaaaa
ben hala Merveye sevınıyorumm
ve pgd yapılamayan embryolardan hamıle kaldı degıl mı?
ve belki de ikiz?
Allahımmmm
Merve nerdesin , gel anlat bize duygularını hadi
Ewet büyük ihtimal ikiz cnmmİkizler geliyorrrr![]()
inşallah canım.
değer çok güzelmiş. ikiz olup olmadığı ne zaman anlaşılır?
İkizler geliyorrrr![]()