Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

herkes burada
o kadar duygulandım ki
halimizden anlayanlarla birlikte olmak
sevinci üzüntüyü paylaşmak çok güzel
iyi ki varsınız
mervemmmmmmmmmmmmmmm
allah kucağına almayı nasip etsin canım benim

İşte bunun için burasını, hepinizi çok seviyorum :16:
Olumsuz haberi aldığımda ilk geldiğim yer burası, eşimden sonra duygularımı ilk paylaştığım insanlar burada :16:
İyi ki varsınız kızlar...

valla gelıyor mu ???

ya superr...
bak işte mide bulantısı falan olmadı bu sefer,
demek her hamılelıgınde aynı sey olmuyordu.
ama goguslerım patlayacak gıbı demıstı.
bız de zaten gogus bu ısın ana temasıdır demıstık :49:icin ...

Değere bakılırsa geliyor :1:
Ay sorma bu göğüs işini öğrenmem iyi mi oldu kötü mü oldu bilemedim :1:

İkizlerrrr yola çıkmış:9: Ayyy süper, harika,, Valla çok sevindim.. Öyle güzel moral oluyor ki bizee.. Akidem hadi sıra sende.. Sonra da inşaallah bende.. :16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
İnşallah cnm sıraya girdiniz vallahii Allahım inşallahhhh sizde yazıcaksınız yürekden istiyorummm
Akidem hadi sıra sende, sonra Akasyam :52:
Sonradaaa sendeeee
mervee gözün aydın canım,çok sevindim,rabbim kucağına almayı nasip etsin

inşallah bizlerde yazarız buraya hamiş haberlerimizi

darısı hepimize inşallah....
İnşallllahhhh Canım inşallahhhh
Çıldıracak gibiyim resmen :52:
Merveeee çabuk gel :52:
Hazadem mesaj at, pgt ahalisi seni bekliyor de :52:

Canım ilaç için reçete yazıomuş doktor aradım

Kızlar kötü gidişat bitiyor mu ne :31:

İncim yumurta sayısı konusunda kötü gidişat bizde devam ediyor ama inşallah hamilelik konusunda kötü gidişat bitecek :16: ben Merve'ye sen hamilesin demiştim.:34: İçime doğdu.. Allah'ım yüzünü güldürsün inşallah.. :16: O cadı kaygana da artık utanır mı bilmem :27:

Son düzenleme:
anaaaam nekadar kalabalık olmuş burası böyle...
merve için çok sevindim valla heyecanla okudum sayfaları...kalbim küt küt atıyo...
Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.ve darısı isteyenlere inşallah...

Akidem hadi sıra sende, sonra Akasyam :52:

Kızlar degeri 256 büyük ihtimal ikiz Allahım hayırlısını versin Akidecim sıra sende inşallahhhhh

canım haftaya carsamba,safak 6:)
bende hurreme kaptırdım ama bu bolum guzeldii..sen ne zaman baslıyacaksın cnm?[/QUOTE

merveden iyi haberler gelmiş canım
darısı başına inşallah
tedavim şubat mart gibi olur kısmet olursa
cansu dereyle yeni bölümler bakalım nasıl olucak hürremin pabuç dama galiba

İkizlerrrr yola çıkmış:9: Ayyy süper, harika,, Valla çok sevindim.. Öyle güzel moral oluyor ki bizee.. Akidem hadi sıra sende.. Sonra da inşaallah bende.. :16::16::16::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hadi inşallah , sağlıkla gelsin inşallah...

bence kotu valla INcim.
psikopata baglıyor insan , bir de hemencecik anlayıveriyor, heyecanı falan kalmıyor işin :ssz:

Kızlar insallah bırer bırer hamile haberlerimiz Allahın izniyle gelse keskee..merve cnm cok moral oldu hepimize ..
ya leav hakıkaten gögüs olayı fena bende taktım şimdi bak:))
suskunacım senin tedaviye biraz daha varmış cnm,hayırlısı..
hurrem pek havalandı zaten birazcık lazım bence ona:))

bu göğüs olayı bende olmadı ya ...yoksa olduda ben mi anlamadım :44:

olmustur Hitucim yaa :)

bu göğüs meselesi tezini de ben attim galıba ortaya...

bence bılmek kotu ama bır anlamda ıyı , o da gogusler ındıyse en azından tahlıle gıderken gereksız bır pozıtıflık hıssetmıyorsun.
uzucu ama gercegı %90 bılıyorsun.

Kızlar bişey soracağım. Benim bugün iğnelerin 7. günü olacak. Anladığım kadarıyla en büyük iki tane bile 14 mm. Kaç milim olunca topluyorlar ? Belli milimden küçükse döllenmiyormuş.. Off ya niye bu kadar yavaş büyüyorlar anlamadım :31:

Back
X