- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #18.501
millet ben size 3 lü testimin de temiz çıktığını söylemeyi unutmuşum yeni aklıma geldi
bu arada evime yakın devlet hastanesinde perinatoloji bölümü varmış
yeni doğan yoğun bakımı da var
özel hastane gibi odaları 2 kişilik ,temizmiş ,doktorları da iimiş
haftaya inş. oraya gideceğim şu ayrıntılıyı oraya perinatologlara göstereceğim ve artık ordayım inş.
orda doğum yapmayı ciddi ciddi düşünüyorum
her türlü imkanı var ,zaten sezeryan olacak ,evime de yakın .
Kizlar merhaba ,
Bismillahirtahmanirrahim deyip basladik tedaviye...
Biraz once menagonumu yaptim. Dakka bir gol bir kanattim karnimi
Mervecim , yerlesmedir o merak etme. Deger bir anda 0 lanip aniden adet olamazsin zaten. Onun icin de bir surec var , o yuzden sende olanin regl ile bir ilgisi olamaz.
ben size diyordum innamıyordunuzKızlar ben artık gerçekten inanmaya başladım kötü talihin sona erdiğine
hadi bismillahKizlar merhaba ,
Mervecim , yerlesmedir o merak etme. Deger bir anda 0 lanip aniden adet olamazsin zaten. Onun icin de bir surec var , o yuzden sende olanin regl ile bir ilgisi olamaz.
pgt liyiz o kadar olsun dimiHer şey temiz çıkıyor çok şükür
ben size diyordum innamıyordunuz
bi bildiğim varmış demekki
ALLAH söyletiyordu belki de
hadi bismillah
RABBİM yolunu açık etsin inş.
pgt liyiz o kadar olsun dimi
Süper bir haber bu
Hadi hayırlı olsun canım. Bugün 4.günün diye hatırlıyorum. Bir şey olmaz değil mi?
Özlemiş misin iğne yapmayıBen çok özledim ne yalan söyleyeyim
LAve CANIM çok sevindim çok mutlu oldum senin adiNa
Hadi bu son olsun inşallah
Adet değilde hani yine vücut atiyomu dedim düşük gibi yani
3. Gunum canim. 24 u adet oldum ama sokmesi 25 iydi. Ilk gun onu sayiyorlar. Oyle dedi hemsire. Bir hata yapmiyorum insallah gun olarak .endise ettim simdi.
Cok ozlemisim sorma:) ilk ignede hep elim titriyor, terliyor, panik oluyorum kacinci olmasina ragmen. Sonra alisiyorum. Birazdan da gonal f yapacagim.
Kızlar menagon ne için kullanılıyor?
He tamam o zaman. Evet söktüğü günü 1.gün olarak alıyorlar. İçin rahat olsun.
Evet ilkte hep öyle olur. Alışınca çok zevkli geliyor
Ben de ilk defa kullaniyorum canim. Gonal f ve puregona destek olarak verdi. Doz ayni oldu ikisini toplayinca ama 2 igne ile baslamis oldum. 75 ml menagon , 150 ml gonal f verdi bana. Toplam 225 ediyor. Ortaya karisik oldu yani bu sefer Incicim
Sagol canim benim. Kanasin acisin da sonumuz hayirlarla guzelliklere vesile olsun.canım çok sevindim
değerler düşmüş demekki maşallah
kanasın önemli değil canım morarıcak kanıycak şişicek kaşınıcak
ben işyerinde yapıyordum
sonra elim hep ordaydı
inşallah iyi haberlerini alıcaz
Kızlar ben artık gerçekten inanmaya başladım kötü talihin sona erdiğine
bence kesın fark var ıncıcım . Bır defa tedavıde zaten gogusler catlama ıgnesınden dolayı sısmeye baslıyor. Yanı beta hcg erkenden salgılanmaya baslaıyor. Bır de ustune hamıle kalırsan extra betahcg salgılıyorsun ve oluyor sana carpı 2 şişlik ve acı. Ama normal hamılelıkte gogus adet oncesı gıbı acıyor olabılır.
dur sımdı nıye oyle dedın ? Neyın ıncık cıncık ettın?
hosgeldın mervecım :):):) bızı bugun cok mutlu ettın .
bu gercekten ınanılmaz bır sey... ınsallah o 2 embryo saglıklıymıs kı geldı sana tutundu .
Super ya bu da mucızelreden bırı
Kizlar merhaba ,
Mervecim , yerlesmedir o merak etme. Deger bir anda 0 lanip aniden adet olamazsin zaten. Onun icin de bir surec var , o yuzden sende olanin regl ile bir ilgisi olamaz.[/QUO
tedavin hayırlı olsun laveciğim. çok sevindim başladığına. insan ertelenince daha çok stres oluyor.
Kızlar menagon ne için kullanılıyor?
inciciğim doktor banada verdi menogonu. puregon ile birliktekullanacağım galiba. aynı türden ilaç.
Anladım canım. Benim tedaviye daha 2 ay var ama reçetemi verdi doktorGonal-f ve Lucrin ilk kez kullanacağım bakalım.
lucrin uzun protokolde kullanılıyor galiba.
lucrin uzun protokolde kullanılıyor galiba.
Diğer düşükleriMde kahverengi lekelenmem ile başlamıştı
O yüzden biraz panik oldum akasyam
millet ben size 3 lü testimin de temiz çıktığını söylemeyi unutmuşum yeni aklıma geldi
bu arada evime yakın devlet hastanesinde perinatoloji bölümü varmış
yeni doğan yoğun bakımı da var
özel hastane gibi odaları 2 kişilik ,temizmiş ,doktorları da iimiş
haftaya inş. oraya gideceğim şu ayrıntılıyı oraya perinatologlara göstereceğim ve artık ordayım inş.
orda doğum yapmayı ciddi ciddi düşünüyorum
her türlü imkanı var ,zaten sezeryan olacak ,evime de yakın .
Kizlar merhaba ,
şimdilik ermişliğe adım attım ,siz de hele bi pozitif haberi alın kendimi artık ermiş ilan edeceğimErdin mi kız
Evet pgt çocukları şanslı anacım
şimdilik ermişliğe adım attım ,siz de hele bi pozitif haberi alın kendimi artık ermiş ilan edeceğim
inş. bir gün gelir pgt çocukları buluşması yaparız
Akasyam iğne maceraların devam ediyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?