Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Her şey temiz çıkıyor çok şükür

LAve CANIM çok sevindim çok mutlu oldum senin adiNa
Hadi bu son olsun inşallah
Adet değilde hani yine vücut atiyomu dedim düşük gibi yani

Kızlar ben artık gerçekten inanmaya başladım kötü talihin sona erdiğine
ben size diyordum innamıyordunuz
bi bildiğim varmış demekki
ALLAH söyletiyordu belki de

hadi bismillah
RABBİM yolunu açık etsin inş.
Her şey temiz çıkıyor çok şükür
pgt liyiz o kadar olsun dimi

Süper bir haber bu
Hadi hayırlı olsun canım. Bugün 4.günün diye hatırlıyorum. Bir şey olmaz değil mi?
Özlemiş misin iğne yapmayı Ben çok özledim ne yalan söyleyeyim

3. Gunum canim. 24 u adet oldum ama sokmesi 25 iydi. Ilk gun onu sayiyorlar. Oyle dedi hemsire. Bir hata yapmiyorum insallah gun olarak .endise ettim simdi.

Cok ozlemisim sorma:) ilk ignede hep elim titriyor, terliyor, panik oluyorum kacinci olmasina ragmen. Sonra alisiyorum. Birazdan da gonal f yapacagim.

LAve CANIM çok sevindim çok mutlu oldum senin adiNa
Hadi bu son olsun inşallah
Adet değilde hani yine vücut atiyomu dedim düşük gibi yani

Cok tesekkur ederim Mervecim. Hayirlisiyla insallah son olsun.

Hayir canim olmaz oyle. Bende gebe kaldigimda degerim 125 gibi bir seydi 10. Gun sonra yukseldi ve yavas yavas dustu. Sifirlandiktan sonra da adet oldum. Bu bir surec yani. Oyle pat diye olmuyor benim tecrubeme gore.

He tamam o zaman. Evet söktüğü günü 1.gün olarak alıyorlar. İçin rahat olsun.
Evet ilkte hep öyle olur. Alışınca çok zevkli geliyor

He tamam o zaman. Evet söktüğü günü 1.gün olarak alıyorlar. İçin rahat olsun.
Evet ilkte hep öyle olur. Alışınca çok zevkli geliyor

Iyi bari icimi rahatlattin. Ilk gun bir parca kirmizi geldi zaten aksamustu idi. Saat 18:30 gibi.
Sonrada sabah uyandigimda sokmustu. Ben de sabah uyandigimi ilk gun saydim.

Zaten cok az geldi bu ay.

Ben de ilk defa kullaniyorum canim. Gonal f ve puregona destek olarak verdi. Doz ayni oldu ikisini toplayinca ama 2 igne ile baslamis oldum. 75 ml menagon , 150 ml gonal f verdi bana. Toplam 225 ediyor. Ortaya karisik oldu yani bu sefer Incicim

Anladım canım. Benim tedaviye daha 2 ay var ama reçetemi verdi doktor Gonal-f ve Lucrin ilk kez kullanacağım bakalım.

Sagol canim benim. Kanasin acisin da sonumuz hayirlarla guzelliklere vesile olsun.
Insallah canim.
Kızlar ben artık gerçekten inanmaya başladım kötü talihin sona erdiğine

Incim ya valla ben de inaniyorum galiba. Hadi Akidecim, Akasyacimdan da guzel haberler gelsin insallah.

Diğer düşükleriMde kahverengi lekelenmem ile başlamıştı
O yüzden biraz panik oldum akasyam

Canım benim korkma sen.. Bişey olmayacak bebişlerine.. Jel kullanıyorsan o da yapıyor olabilir.. İçini ferah tut..

Gözün aydın canım. İyi bir yerde süreci devam ettirmen önemli.. İnşallah hastaneden memnun kalırsın..

Ayy çok heyecanlı Yaşasınnn tedavimiz denk geldi Lavem İnşallah bu ay bizlere de uğurlu gelecek.. Bu arada İstanbul'a bir daha ne zaman geliyorsun ? :26:

Akasyam iğne maceraların devam ediyor mu

Canım iğneye ilacı eşim çekiyor. Ellerini yıkayıp sanki ameliyata girecek bir doktor gibi geliyor. Fıslarken gene biraz döküyor saçıyor. Ben bağırıyorum. O da sen çok acayip birisin diyor. Klasik halimiz yani. Büyük ihtimalle her seferinde çok az da olsa cc düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…