- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #18.581
Ay CANIM ya alemsin vAnaaam bu fitil totodan mı konuyor yoksa vajinadan mı ? Hayy kendimi ne kadar cahil hissettim bir an
Ay CANIM ya alemsin v
Vajinadan konuyor
Canım nette bir videoda doktor anlatıyordu. İlk 3 ay birşey yemesende bebek çok etkilenmiyormuş. Yani o zaten besleniyormuş. Dert etme yani.. Büyüyecek kuzucukların..Ve ben ikiz olduklarınıı düşünüyorum.
Evet öyle oluyormuş Allah'ın hikmeti iste
Kız gercekten mı hadi söyle icine ikiz mı doguyO:26:
En son fitilimi 7 yaşında annanem totodan koymuştuValla o yağlı iğneyi yemektense fitili tercih ederim. Geçen biri diyordu. Yağlı kazığa oturmak gibi bişey diye. Aynen öyle.. Yağlı kazık
Hahahbana mustehak yani
Acım ama yiyemiyorum dün en son saat 5'te 2 kasık pilav yedim
Daha da ağzıma Bişey koymadım
Ee iğnelere aran nasil
İkiz canım.Bilimsel dayanağım da var yine.. Değerin tek gebelikten yüksek..
Hehehiç enfeksiyon için felan vaji fitil kullanmadın mı
Ay bide o iğneler daha da bi can yakiciymis
Yok anam gereği yok
Oo iste bu süper 6. Histen ziyade bide bilimsel verin var
Kurban olsunlar senin bilimsel verine
Hehehiç enfeksiyon için felan vaji fitil kullanmadın mı
Ay bide o iğneler daha da bi can yakiciymis
Yok anam gereği yok
En son fitilimi 7 yaşında annanem totodan koymuştuValla o yağlı iğneyi yemektense fitili tercih ederim. Geçen biri diyordu. Yağlı kazığa oturmak gibi bişey diye. Aynen öyle.. Yağlı kazık
Hay allah , bulanti rahatsizlik verir insana. Ilac da alamiyorsun tabi...
E tabi hissetmek istiyordun yalan mi
Ignelerle aram bu sefer hiciyi degil. Karnim cok aciyor. Birazdan gonal f yapacagim, inan kalbim yerinden cikacak gibi.
Aciyacak diye degil, sokamiyorum, bak sabah menagon yaptim o girdi bir sorun yok. Sabah da havasini alirken gitti bir kisim ilac disari:2:kotu yani... Icime sinmiyor yaptiklarim.
Ben fitil kullanmadim hic.
Igne cok kullandim.
Hele donmus tedavisinde daha yumurta toplamadan baya once bu ignelere baslatiyorlar progesteron destegi icin. Cunku igne yapmiyoruz ya dondurulmus da o yuzden onceden basliyorlar. 20 kusur tane olmustum. Yada ona yakin.
Bence en iyisi jel. Hic bir rahatsizlik vermiypr bana jel. Sikiyorsun bitiyor. Aci yok bir sey yok.
Yok yok ben Halimden memnunum yinede
Olsun sagliklİ olsunda yavrum benim için No problem
Eşin vursa iğneyi o saate evde oluyorsa tabi
Hani bu iğneyi bi anda tak die batırmak lazım ya
Karşındaki yapiyo da iste insan kendine yapamiyo
Ignelerle aram bu sefer hiciyi degil. Karnim cok aciyor. Birazdan gonal f yapacagim, inan kalbim yerinden cikacak gibi.
Aciyacak diye degil, sokamiyorum, bak sabah menagon yaptim o girdi bir sorun yok. Sabah da havasini alirken gitti bir kisim ilac disari:2:kotu yani... Icime sinmiyor yaptiklarim.
Kızlar inciii nerede yaza nazefsa vallahi çok merak ediyorumm:18:
Memnun ol tabi, senin halinde olmak siteyen kac kisi var burada biliyor musun
Ben yavas yavas batiriyorum orda mi hata yapiyorum. Ama bir gonal f zorluyor beni. Psikolojik mi oldu acaba bende... Offff
Nasil hemen zank diye sokuyorsunuz? Ya ben 4 asilamadan baslayarak hep kendim kolayca yaptim. Niye boyle oldu anlamiyorum.
Esim olur de yapamaz Mervecim, mumkun degil
Progynex fitilin adı bide jel var onu sevmedim
Valla daha bu saat oldu Bişey yiyemedim
MedipoL yakın sayılır tavsiye ediyor musun aslında aklımdan gecti o hastane araştıracaktım daha
Kizlar butun tup bebek merkezlerini aradim Izmirdeki. Teker teker.
Hic biri pazar gunu calismiyor. Benim takip yaptirmam ve kan vermem gerekli.
Bir yer daha var o da dogummhastanesi, doktor pazar sabahinozel olarakngelebilir inounsoracagim. O da gelmezse sanirim atlayipmaistanbula gidecegiz. Son Aynur Hanimi arayacagim durumu anlatacagim. Belki Ptesi sabahina kalsin der riskli olmazsa.
İkiz canım.Bilimsel dayanağım da var yine.. Değerin tek gebelikten yüksek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?