- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #18.621
20.40 dediler. Bir tam, bir yarım vuracakmışım. Tam , yarım sağ sol farkedermi diye sormayı unuttum. Aradım ama çıkmışlardı. Artık göz kararı yapacağımSence fark eder mi ? :26:
evet Üsküdar biraz daha tuzlu valla bizim çekmeköy tarafına gel
hem evler yeni hemde kiralar uygun sayılır hemide komşu oluruz
sağ ol canım ben iyiyim biraz canım sıkkın. diğer topiğimden ikiz hamile arkadaş vardı belki yazmışımdır önceden. serklajlı.
Aşılamayla yediz hamile üçünün kesede bir şey oluşmamış. 4 kalp atışı vardı. sonra redüksiyon kararı çıktı. 12. haftada 2 si sonlandırılacaktı. o gün allaha şükür gittiklerinde 2 sinin kendiliğinden durmuştu kalp atımı. seklaj yapıldı. 16. haftada birinin suyu geldi. o zamandan berş yatıyordu dün akşam suyu gelen dikişten ayağını çıkarmaya çalışmış sancı başlamış. sezaryen olmuş suu gelen yaşamamış. diğeri yaşıyor ama 25 haftalık bugün itibarıyla. benim bebeğim de tam 25 haftalıktı. rabbim bu miniğe ömür verir inşallah...
Allah allah bide yarım mı vurunacaksın ben vurunmamıştım
o önemli değilki dediğin gibi birini sağa yap birini sola yap
hadi bakalım besmele ile yap ayetel kürsi oku
ben opuda da transferde de hep okudum
opuda okuyarak uyudum
transferde de işlem bitene kadar okudum
benimle birlikte aysun hanım da okumuştu sağolsun
ya sürekli yatmak bana doğru gelmiyor
biraz kan akışı lazım
ikizlerde artı 300 kalori almak yeterliymiş çarpı 2 ye gerek yokmuş
nazefsadan haber olmaması ilginç gerçekten ama belki işleri vardır
ben de aramadım doğrusu
görümcesi de transfer olmuştu o zaman aramıştı görüşmüştük
ararım olmazsa bi ara
hadi bakalım besmele ile yap ayetel kürsi oku
ben opuda da transferde de hep okudum
opuda okuyarak uyudum
transferde de işlem bitene kadar okudum
benimle birlikte aysun hanım da okumuştu sağolsun
ya sürekli yatmak bana doğru gelmiyor
biraz kan akışı lazım
ikizlerde artı 300 kalori almak yeterliymiş çarpı 2 ye gerek yokmuş
nazefsadan haber olmaması ilginç gerçekten ama belki işleri vardır
ben de aramadım doğrusu
görümcesi de transfer olmuştu o zaman aramıştı görüşmüştük
ararım olmazsa bi ara
sağ ol canım ben iyiyim biraz canım sıkkın. diğer topiğimden ikiz hamile arkadaş vardı belki yazmışımdır önceden. serklajlı.
Aşılamayla yediz hamile üçünün kesede bir şey oluşmamış. 4 kalp atışı vardı. sonra redüksiyon kararı çıktı. 12. haftada 2 si sonlandırılacaktı. o gün allaha şükür gittiklerinde 2 sinin kendiliğinden durmuştu kalp atımı. seklaj yapıldı. 16. haftada birinin suyu geldi. o zamandan berş yatıyordu dün akşam suyu gelen dikişten ayağını çıkarmaya çalışmış sancı başlamış. sezaryen olmuş suu gelen yaşamamış. diğeri yaşıyor ama 25 haftalık bugün itibarıyla. benim bebeğim de tam 25 haftalıktı. rabbim bu miniğe ömür verir inşallah...
Ben Ataşehir'e çok yakınım canım. Evim çok güzel. Yepyeni. Kirası da uygun. 3+1 kocaman ev. Kardeşim Üsküdar'da benim. O yüzden buralara baktım. Eşim gece çalıştığından kardeşime yakın olayım dedim. Ama evler feci eski.Küçücük. Benim eşyam bile sığmaz.Birde 1200 TL kira istiyorlar.
Ben Ataşehir'e çok yakınım canım. Evim çok güzel. Yepyeni. Kirası da uygun. 3+1 kocaman ev. Kardeşim Üsküdar'da benim. O yüzden buralara baktım. Eşim gece çalıştığından kardeşime yakın olayım dedim. Ama evler feci eski.Küçücük. Benim eşyam bile sığmaz.Birde 1200 TL kira istiyorlar.
Ayy nasıl içim sızladııııııı
Çok tuhaf oldum Rabbim yardımcısı olsun ayağınımı çıkarmaya çalışmış
İnşallah o bir tane kalan yavrucuğunu sağ salim kucağına alır kaybetmek çok zor
iyide neden yedizze izin vermişlersağ ol canım ben iyiyim biraz canım sıkkın. diğer topiğimden ikiz hamile arkadaş vardı belki yazmışımdır önceden. serklajlı.
yok senin için demedim senin durumun farklı zaten chnbnormal hamileliklerde evet hareket gerekli. ama rahim ağzı yetmezliğinde yerçekimine karşı durman gerekiyor o yüzden ben yatmak durumundayım zaten kalksam dikişime baskı yapıyor. gerçi ben de pıhtılaşma sorunu var bu yüzden iğne oluyorum . olmasa da yattığı için diğer topikte birçok arkadaş iğne oluyor...
nazefsa umarım iyidir bu kadar açmazdı arayı inşallah görümcesi nedeniyle yazmıyordur...
haa anlamişko o zaman güle güle otur evinde
yuhh 1200 tl mi aslında evi için değilde işte Üsküdar olduğu için yani
Bizim ev .ok uygun 2+1 600 lira kirası bide aidatı var seviyorum evimi her yere yakın
Ayetel Kürsiyi ezbere bilmiyorum canım. Bildiğim duaları okurum artık.. Olmadı kendi kelimelerimle dua ederim..
Yediz hamilelik çok riskli yaa. Neden yedize izin vermişler. Hem çocuklara hem de aileye çok yazık.. Rabbim o bebeği ailesine bağışlasın inşallah.. Allah yardımcıları olsun
canım sen taksiyle git kardeşine daha iyi fiyatlar çok. sen tek çocuk değil miydin?:44:
Amin canım. inşallah sağlıcakla yaşar bebeği
Benim evim de 800 TL. Otoparkı var. Kapıcı var. Ama işte merkeze uzak. Heryere araba ile gidiyorum. Üsküdar heryere çok yakın diye çok pahalı. Ama güzel semt. Ben seviyorum Üsküdar'ı.. Belki birgün buradan ev alırım.. Nasip..
Bende çok seviyorum Üsküdar'ı o eski yapısı hele beni mest ediyor
Tarihi bir yanı var ya bayılıyorum Bir Fatih'e birde Üsküdar'a
İnşallah ev aldığınız zaman bebelerinle eşinle mutlu mutlu oturursunuz
iyide neden yedizze izin vermişler
aşılamada 3 yumurtadan fazlasında aşılama yapmıyorlar normalde ben de aşılama oldum 4 taneydi yumurtam doktor vazgeçti yapmadı
RABBİM diğerine versin ömrünü inş.
biri öldüğünde sezeryanla alınabiliyormu
ben içinde sonlandırılıyor sonra diğeri doğarken alınıyor diye biliyorum
RABBİM korusun meleklerimizi
yok senin için demedim senin durumun farklı zaten chnb
ama benim durumum için söyledim
çok şükür şuan için sürekli yatmamı gerektirecek bişey yok
sadece hareket kısıtlaması var
az yürüyeceksin iş yapmak yok yorulmak yok
o şekilde yani benimki
RABBİM hepimize dayanma gücü versin inş.
Belki saçma ama ben burada huzurlu hissediyorum kendimi. Çok fazla yatır ve evliya var. Onların etkisi olabilir. Amin canım inşallah.. Hepimiz mutlu olalım.. Sen de bebişlerinle ve eşinle hep mutlu ol inşallah. Kaygana da çatlasın patlasın
Yok. Benden 10 yaş küçük bir kızkardeşim var canım. Bizim çılgın kızımız oSinema Tv mezunu. Ömrü setlerde geçiyor
Nesrin abla benim belim ağrıyo sol taraf özellkle
Korkuyorum düşük yapmaktan sence düşük olmasa bile normal mi bel ağrısı:18:
bak bilmiyordum... sevindim...
canım bilmiyorum 5. hamileliğim ama unutuyor insan... üşütmüş filan olmayasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?