- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #18.561
canım benim kaygım şu çoğu iyi dr ler malesef tam gün yasasından dolayı özele geçti. tabi devlette de vardır elbet. ama hangisinin sen de cep numarası var. Allah korusun mesai saati dışında bir olay gelişti acil bir müdahale gerekti seni bilmeyen dr lerin elinde kalabilirsin her zaman da iyi dr denk olmaz ama kendi dr n gelir... Bir de doğumda demişsin. doğuma kadar olan süreci yönlendirmek daha önemli aslında. vaktinde gelen çocuğu dünyaya getirtmek çok sorun değil bence(benim gibi serklajdı vs sorun yoksa)
diğer topikten o kadar dr hatası okuduk ki rast gele gece gidip aslında daha yapılabilecek, risk alınması gereken durumlar varken koca koca bebekleri doğurtan dr ler... yaşamayan ya da küvezde 3-5 gün yaşayıp ailesine bir ömür boyu bu acıyı yaşatan durumlar. ben kendi adıma çok üzgünüm bebeğim 4 gün yaşadı iyi bir dr ekibi olsaydı yaşayabilirdi. gerçi özel hastaneydi ama hatayda ne kadar donanımlı 25 haftalık bebeğe bakabilecek dr vardı. bu yanlış yapanlar özelde de devlette de vardı tabi. tekrar olacak ama acil durumda ulaşılabilirlik önemli ve acil müdahale becerisi...
benim kaygılarım bunlar canım tabi dediğin gibi kendi tecrübelerimiz doğrultusunda yönlendiriyoruz.
bilmem konuşmadık bu ara hiç nerde nasıl hiç bilmiyorum inş. bir sıkıntı yokturdelikız nazefsa nasıl niye yazmıyor?
Kızlar selam. Geçmişi birazdan okuyacağım. Ama acil çıkmam gerekebileceğinden gelişmeleri yazayım dedim. Norma boyutlarda 5 tane yumoşum var2 tane küçük var teyzeleri. Küçüklerden biri 13 mm biri 10 mm. Büyük ihtimalle artık onlardan pek ümit yok. Nur Hanım da 5 tane olacağını söyledi. Sanırım diğerleri alınsa da döllenme şansları çok düşük. Yarın yine muayeneye gideceğim. Cumartesi akşamı galiba çatlatma iğnesi olacak. Pazartesi de opu.. Karnım çok şiş. Ve gaz sancım, ağrım var. Durum böyle. Dualarınızı eksik etmeyin.. İnşallah hayırlı haberlerle geleceğim.. Halen ümidim var..
Olsun kuzum az olsun bizim olsun bize sadece 1 tane lazımmm ..
5 az deil ben inanıorum heşey iyiye gidicekk
anladım
sürekli yatmıyorum ben chnb öyle yatalak değilim ,uzanıyorum genelde ve vec için zaten sürekli kalkıyorum günde 10dan fazla kalkıyorumdur
yemek için kalkıyorum onun dışında iş yapmıyorum ve uzanıp tv izliyorum yada sırtımın arkasında yastıkla nete giriyorum ,o şekilde yani
kan sulandırıcı ile ilgili birşey söylemedi doktor yani kullanma demei ,niyeki ?
çok su içiyorum hareketsiz de değilim hani kan akışını etkileyeceğini düşünmedim hiç
kendi doktorum gelişim geriliği için ilerde oluşursa müdahele edilir şuan için bişey yapılamaz dedi ,tek damarla da götürür sorun olmaz dedi ,fetal ekoda kalpte sorun çıkmazsa takip edilecek başka yapacakları bişey yok
perinatoloğa da ayrıca soracağım zaten
beslenmeme dikkat ediyorum
hergün süt yumurta peynir ,bol su ,sebze yemekleri ,çorba ,fındık ,badem mutlaka yiyorum
beslenmemde sorun yok çok şükür
demir hapını öğlen alsam olmazmı
haptan sonra 2 saat çay süt peynir yok diyor zor oluyor
sen kullanıyormusun
bilmem konuşmadık bu ara hiç nerde nasıl hiç bilmiyorum inş. bir sıkıntı yoktur
İnşallah canım. 5 yumoşun hepsinin döllenip sadece 1 tane sağlıklı için dua ediyorumZaten 2 tane bulunsa bile 2 tane transfer edilmeyeceği netleşti. Vücudumun kaldırmayacağına karar verdiler.. artık herşey nasip
vajinal fitilin adı ne?
progestan kullanıyormuşsun sorun yok.
coraspin de yapabilir leke.
devam ederse dr ne sor belki kes der.
bulantı da hamileliğin cilvesi...
bu arada medipol uzak mı sana? 45 tl sgk var güzel hastane ben 3 defa gittim beğendim iyi dr ler de var...
AKasya maşallah her şey yolunda çok şükür
İnsallah sağlıklı embriyolar bulunacak artar bile onuda dondurursuNuz artik
Mervecim , iste hamilelik belirtilerin basladi sevinmelisinBu arada ben sabah çok kötüydüm bulantın vardı ve kokulardan tiksinmeye başlamıştım
ama eşime söylememiştim hamile değilimdir belki diye ama öğleden sonra mutfağa giremedim
Yemek yiyemedim su bile tatsız ya şuan açım ama canım bir şey istemiyo ne olacak benim bu halim
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar...
lave bütün tedavilerimde gonal-f kullandım canım,ben bir sorun yaşamadım.
iğneyi yapış şeklinmi farklı acaba.
bazı hastaneler farklı anlatabiliyo iğne yapılışını.
ilk iğne yapışın değil yanlış yapmıyorsundur eminim ama yinede bi ihtimal diye yazıyorum.
bir elinle göbeğini kavrayıp diğer elinle iğneyi yapıyorsun.
göbeği kavramağında zor oluyor.
sevgiler şelale canım benim.Allah yar ve yardımcın olsun...
Canim , benim de yumurta sayim az, ama ben gercekten takilmiyorum. Fazla olmasini isterdim tabi ama yok. Yuce rabbim verecek verecekse bize.Kızlar selam. Geçmişi birazdan okuyacağım. Ama acil çıkmam gerekebileceğinden gelişmeleri yazayım dedim. Norma boyutlarda 5 tane yumoşum var2 tane küçük var teyzeleri. Küçüklerden biri 13 mm biri 10 mm. Büyük ihtimalle artık onlardan pek ümit yok. Nur Hanım da 5 tane olacağını söyledi. Sanırım diğerleri alınsa da döllenme şansları çok düşük. Yarın yine muayeneye gideceğim. Cumartesi akşamı galiba çatlatma iğnesi olacak. Pazartesi de opu.. Karnım çok şiş. Ve gaz sancım, ağrım var. Durum böyle. Dualarınızı eksik etmeyin.. İnşallah hayırlı haberlerle geleceğim.. Halen ümidim var..
Mervem ne güzel şeyler söylüyorsun. Ağzın bal yesin..Ümit etmek istiyorum kızlar. İnşallah sağlıklı bir kuzucuğum olur.. Bir de kızlar yumurta toplamadan sonra iğne mi veriyorlar ? Ben iğne istemediğim söyleyeceğim. Alternatifi jel mi bunun ? İğne daha mı etkili sizce
Aman bal deme ondan da tiksindiM
Fitil Yada jel veriyorlar CANIM bende istemezdim iğne
Yazık değil mı bizimkide can ama
Kizlar butun tup bebek merkezlerini aradim Izmirdeki. Teker teker.
Hic biri pazar gunu calismiyor. Benim takip yaptirmam ve kan vermem gerekli.
Bir yer daha var o da dogummhastanesi, doktor pazar sabahinozel olarakngelebilir inounsoracagim. O da gelmezse sanirim atlayipmaistanbula gidecegiz. Son Aynur Hanimi arayacagim durumu anlatacagim. Belki Ptesi sabahina kalsin der riskli olmazsa.
Mervecim , iste hamilelik belirtilerin basladi sevinmelisinbir sey hissetmiyorum diyordun al sana his ...
Saka bir yana bir an once gecsinninsallah bulantilarin canim.
Hitucim benim, ben de anlamiyorum. Ignenki benim bu tedavide hic onemsemedigim , kolayca yaptigim bir sey simdi nasil stres yaratiyor bende. Girmiyormmhitucim ve girmeyecek diye cok korkuyorum.
Canim , benim de yumurta sayim az, ama ben gercekten takilmiyorum. Fazla olmasini isterdim tabi ama yok. Yuce rabbim verecek verecekse bize.
Hangisi daha kolay Mervem ? Kırk katır mı kırk satır mı gibi oldu buFitil mi, jel mi
Hahahbana mustehak yani
Acım ama yiyemiyorum dün en son saat 5'te 2 kasık pilav yedim
Daha da ağzıma Bişey koymadım
Ee iğnelere aran nasil
Hahakırk satır kolay
Fitil en kolayı jelide sevmedim ben
Kizlar butun tup bebek merkezlerini aradim Izmirdeki. Teker teker.
Hic biri pazar gunu calismiyor. Benim takip yaptirmam ve kan vermem gerekli.
Bir yer daha var o da dogummhastanesi, doktor pazar sabahinozel olarakngelebilir inounsoracagim. O da gelmezse sanirim atlayipmaistanbula gidecegiz. Son Aynur Hanimi arayacagim durumu anlatacagim. Belki Ptesi sabahina kalsin der riskli olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?