Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bizim bahsettiğim aile dostumuz olan kadın doğumcum var
ben onu sürekli en ufak şeyde arıyorum zaten ,kendisi bana yol gösteriyor ,ani bir durumda da burdaki hastanedeki doktor arkadaşlarını arıyor gidebiliyorum
ablamın doğumunda da mesela izindeydi ablamı arkadaşına gönderdi ablam devlette özel odada kaldı doğumunu devlette yaptı ama özel gibi muamele oldu
kardeşim onda kürtaj oldu
yani acil durumda ulaşabileceğim insanlar var çok şükür
çok güzel bir konuya değinmişsin
tam teşkiltlı bir hastane çok önemli ve doğum hastaneleri bu açıdan en teşkilatlısı
özel hastanenin küvezleri yada şartları yeterli olmayabiliyor ama devletteki araştırma hastanelerinde bu imkan her zaman var
özelde mesela burda açok tavsiye edilen doktorlara gidip bebeğini kaybeden arkadaşlarım var
özelde yine tanınmış doktora gidip bebeğindeki böbrek sorununu görememiş ,sonra devletteki doktorda görülmüş ve tdavi olmuş olanlar var
özelde ilgi alaka daha ii olabilir belki ama devletin avantajı da şu bence
özlde doktor 3-5 farklı hasta görüyor ama devlette hergün o doktorlar her türlü vakayla yüzlerce kez karşılaşıyor
ve bu da onlarda tecrübeye yol açıyor
mesela ankarada araştırdım ben büyük doğum hastanesinin küvezi kadar büyük küvez hiçbir hastanede yok
özellerinki sınırlı bu konuda
ve özel hastanelerde bile doktorlar devlete sevk edebiliyor oralar tam techizatlı diye
bizim arkadaş vardı çok riskliydi 3üz gebelik .
ankaranın en ii doktolarına gitti
ama büyük doğumda erken doğum yaptı bebekleri orda küvezde kaldı
çünkü kendi özel doktoru bile orayı tavsiye etmiş
çünkü özel hastanelerde erken doğumdaki bebekleri yaşatabilecek yeterli teferrruat yok
ama devlette 20 haftadan önce bile yaşatılabiliyor bebekler
çünkü o donanım var
devlette doktor ilgi göstermese de tecrübesi çok olduğu için yapılacak işlemi biliyor
bilmiyorum benim tecrübelerimden edindiğim şey bu ve benim riskim olduğu için erken doğumda küvez şartları ii olan bir yeri seçmem lazım
ama özelde şuanda mesela 24-25 haftalık bebeği yaşatacak küveze ve imkana sahip yer yok
ankarada sadece iki tane araştırma hastanesi var bu konuda o yüzden ben onlara gitmek zorundayım

Olsun kuzum az olsun bizim olsun bize sadece 1 tane lazımmm ..
5 az deil ben inanıorum heşey iyiye gidicekk

Olsun kuzum az olsun bizim olsun bize sadece 1 tane lazımmm ..
5 az deil ben inanıorum heşey iyiye gidicekk

İnşallah canım. 5 yumoşun hepsinin döllenip sadece 1 tane sağlıklı için dua ediyorum Zaten 2 tane bulunsa bile 2 tane transfer edilmeyeceği netleşti. Vücudumun kaldırmayacağına karar verdiler.. artık herşey nasip

bu mesajını görmemişim. hareket ediyormuşsun zaten ben yatıyorsun hep sandım. ikizlerde artı kaç kalori fazladan lazımmış? buna göre arttırabilirsin o zaman belki bu yediklerin çarpı 2 olabilir:))

bilmem konuşmadık bu ara hiç nerde nasıl hiç bilmiyorum inş. bir sıkıntı yoktur

ben çok merak ettim inşallah iyidir.

bir ses ver nazefsa... Hazadeyle konuştuk telde. Dedik bu kız nerelerde boşlamazdın burayı sen?

canım inşallah en az 2 sağlıklı olur birini dondururlar. inşallah güzel olacak...

Progynex fitilin adı bide jel var onu sevmedim
Valla daha bu saat oldu Bişey yiyemedim
MedipoL yakın sayılır tavsiye ediyor musun aslında aklımdan gecti o hastane araştıracaktım daha

Son düzenleme:
AKasya maşallah her şey yolunda çok şükür
İnsallah sağlıklı embriyolar bulunacak artar bile onuda dondurursuNuz artik

AKasya maşallah her şey yolunda çok şükür
İnsallah sağlıklı embriyolar bulunacak artar bile onuda dondurursuNuz artik

Mervem ne güzel şeyler söylüyorsun. Ağzın bal yesin.. Ümit etmek istiyorum kızlar. İnşallah sağlıklı bir kuzucuğum olur.. Bir de kızlar yumurta toplamadan sonra iğne mi veriyorlar ? Ben iğne istemediğim söyleyeceğim. Alternatifi jel mi bunun ? İğne daha mı etkili sizce

Mervecim , iste hamilelik belirtilerin basladi sevinmelisin bir sey hissetmiyorum diyordun al sana his ...
Saka bir yana bir an once gecsinninsallah bulantilarin canim.

Hitucim benim, ben de anlamiyorum. Ignenki benim bu tedavide hic onemsemedigim , kolayca yaptigim bir sey simdi nasil stres yaratiyor bende. Girmiyormmhitucim ve girmeyecek diye cok korkuyorum.
Canim , benim de yumurta sayim az, ama ben gercekten takilmiyorum. Fazla olmasini isterdim tabi ama yok. Yuce rabbim verecek verecekse bize.

Aman bal deme ondan da tiksindiM
Fitil Yada jel veriyorlar CANIM bende istemezdim iğne
Yazık değil mı bizimkide can ama

Kizlar butun tup bebek merkezlerini aradim Izmirdeki. Teker teker.
Hic biri pazar gunu calismiyor. Benim takip yaptirmam ve kan vermem gerekli.
Bir yer daha var o da dogummhastanesi, doktor pazar sabahinozel olarakngelebilir inounsoracagim. O da gelmezse sanirim atlayipmaistanbula gidecegiz. Son Aynur Hanimi arayacagim durumu anlatacagim. Belki Ptesi sabahina kalsin der riskli olmazsa.

Canım Memorial'ın anlaşmalı yeri yok mu ? Bence hastaneyi ara ve durumu anlat. Çok büyük sorun değilse pazartesiye bırakırlar. O kadar yolu geleceksin. Yazık bence.

Hahah bana mustehak yani
Acım ama yiyemiyorum dün en son saat 5'te 2 kasık pilav yedim
Daha da ağzıma Bişey koymadım
Ee iğnelere aran nasil

Hahah bana mustehak yani
Acım ama yiyemiyorum dün en son saat 5'te 2 kasık pilav yedim
Daha da ağzıma Bişey koymadım
Ee iğnelere aran nasil

Canım nette bir videoda doktor anlatıyordu. İlk 3 ay birşey yemesende bebek çok etkilenmiyormuş. Yani o zaten besleniyormuş. Dert etme yani.. Büyüyecek kuzucukların.. Ve ben ikiz olduklarınıı düşünüyorum.

Ay o nasıl is ya LAve burda en kıytirik özel hastanede bile nöbetçi kadın dogum var
Tuh bir sürü zahmet istanbula gel git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…