- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #18.541
Gonal f kullanan arkadaslar, size bir sorum var benim,
Bu gonal f ignelerini yaparken ben cok zorlaniyorumgecen tedavide de boyle ilmustu, bu aksam da yaparken ayni sey oldu.
Igneler girmiyor, bildiginiz girmiyor. Baska hic bir ignede bunu yasamiyorum. Bugun bir gonal f yapacagim diye 3 tane igne tukettim ve buna ek ilarak karnim 5 gun igne yapmis gibi aciyor daha ilk gunden. Gecen seferde boyle olmustu ve igne kalmamisti sonunda elimde, hastaneden rica etmistim. Onlarda da yok tabi kutunun icinden cikiyor.
Sizlerde var mi hic boyle bir sey yapayan? Daha mi kalin? Uclari mi kut? Ya da ben bir hata mi yapiyorum?
Bilgi verirseniz sevinirim, cunku gercketne gonal f zamani cok stres oluyorum.
lavecim sevindim canım değerinin düşmesine.o iğne batmaması sadece gonal-f te olmuyor.ben puregon yaparkende oldu.sanırım daha önce iğne yaptığımız yere denk geliyor ondan batmıyor iğne yaptığında baktın batmıyor hemn başka yere batır ben son tedavide hep kenar yerlere yaptım.inana izleri kalsa göbeğim benek benek olurdu herhalde.birde gonal f in değilde merional veya menagonun enjektörü biraz çekiktir ilacı çekmeden onun havasını çıkarın öyle yapın.bollll yumurtalı olsun inşaAllah canım
Bu gonal f ignelerini yaparken ben cok zorlaniyorumgecen tedavide de boyle ilmustu, bu aksam da yaparken ayni sey oldu.
Igneler girmiyor, bildiginiz girmiyor. Baska hic bir ignede bunu yasamiyorum. Bugun bir gonal f yapacagim diye 3 tane igne tukettim ve buna ek ilarak karnim 5 gun igne yapmis gibi aciyor daha ilk gunden. Gecen seferde boyle olmustu ve igne kalmamisti sonunda elimde, hastaneden rica etmistim. Onlarda da yok tabi kutunun icinden cikiyor.
Sizlerde var mi hic boyle bir sey yapayan? Daha mi kalin? Uclari mi kut? Ya da ben bir hata mi yapiyorum?
Kolay gelsin Mervecim, ama simdi daha kolay geliyordur igne yapmak di mi? Somut bir canli var en azindan , bu aciyi dindirir diye dusunuyorum ve tahammul sinirini zorlamamani saglar.
canım bende nasıl duygulandım yaaa,rabbim tamamına erdirsin inşaAllah.canım ağır bişey kaldırma yukarılara uzanma beslenmene dikkat et necizane fikrim çok sevindim yaaa.devamında da gelsin pozitifler inşaAllah
Nesrin abla ben vajinal fitil kullanıyorum bu arada günde 3 tane progesteron acaba oda yapmış olablir mi acaba
İnşallah vallahii bende dogum yapıncaaa incimmm sende 1 aylık olucaksınAkasyam ben tedaviye başladığımda sen 2 aylık hamile olacaksın inşaallah
Lave ayın 23'ünde İzmir'e geliyorum nasipse ama ertesi gün sabah hemen memlekete geçeceğiz. İzmir'e uzun kalmaya geldiğimde bulacağım seniGöbeğini sevmeye geleceğim
Canım geçmişe bakarsan eger benimde yaklaşık 1 ay sürekli oldu ama doktor bana dikkat et demişti sende tedbirli ol yorma sakın kendiniKızlar acil yardım az önce kahverengi lekelenmem Oldu
Doktoru aradım hiçbir şey olmaz korkma ilaçları kullanmaya devam et dedi
İlaclardn oldu galiba
Panik oldum
Maşalllahhh canımmmillet ben size 3 lü testimin de temiz çıktığını söylemeyi unutmuşum yeni aklıma geldi
bu arada evime yakın devlet hastanesinde perinatoloji bölümü varmış
yeni doğan yoğun bakımı da var
özel hastane gibi odaları 2 kişilik ,temizmiş ,doktorları da iimiş
haftaya inş. oraya gideceğim şu ayrıntılıyı oraya perinatologlara göstereceğim ve artık ordayım inş.
orda doğum yapmayı ciddi ciddi düşünüyorum
her türlü imkanı var ,zaten sezeryan olacak ,evime de yakın .
Kizlar merhaba ,
Bismillahirtahmanirrahim deyip basladik tedaviye...
Biraz once menagonumu yaptim. Dakka bir gol bir kanattim karnimi
Bende bendeeeeeeKızlar ben artık gerçekten inanmaya başladım kötü talihin sona erdiğine
Aman cnm dikkat edin onun damlası çok önemlii dikkat edin ne olur ...Canım iğneye ilacı eşim çekiyor.Ellerini yıkayıp sanki ameliyata girecek bir doktor gibi geliyor. Fıslarken gene biraz döküyor saçıyor. Ben bağırıyorum. O da sen çok acayip birisin diyor. Klasik halimiz yani. Büyük ihtimalle her seferinde çok az da olsa cc düşüyor
Canım aman dikkat et vallahii bendede ilk zamanlar öle oluodu ama karnını iki parmagın arasına al ve iğneyi yandan tut batır öğle hemen girioGonal f kullanan arkadaslar, size bir sorum var benim,
Ohhoooo hadi bismişşah sen çok erken başladın yahuuBu arada ben sabah çok kötüydüm bulantın vardı ve kokulardan tiksinmeye başlamıştım
ama eşime söylememiştim hamile değilimdir belki diye ama öğleden sonra mutfağa giremedim
Yemek yiyemedim su bile tatsız ya şuan açım ama canım bir şey istemiyo ne olacak benim bu halim
ee çok erkenden başladı annesi seninkiler ..Bu arada ben sabah çok kötüydüm bulantın vardı ve kokulardan tiksinmeye başlamıştım
ama eşime söylememiştim hamile değilimdir belki diye ama öğleden sonra mutfağa giremedim
Yemek yiyemedim su bile tatsız ya şuan açım ama canım bir şey istemiyo ne olacak benim bu halim
sağolasın lav:Gercekten masallah diyeyim. O nasil kucuk bir gobek oyleicinde 2 bebek var hem de...
Ne guzel sansli bir hamilesin delikiz.
sağolasın chnbdelikız gözün aydın...
sağolasın hazademMaşalllahhh canımm
Hayırlısı olsun cnm biz ikiz die hani özele git dioruz çünkü dilediginde ulaşamıycaksın o doktora ama inşallah sorunsuz olur cnm.
ee çok erkenden başladı annesi seninkiler ..
artık bunlara hazır ol
sağolasın lav:
ay ne bileyim şimdi iice küşük hissedicem kendimi
çok küçük değil aslında da ikize göre küçük sanırım
doğurana kadar şanslımıyım bilemiyorum lav.
hele sağlıkla doğsunlar da o zaman diyebilirim belki bunu
sağolasın chnb
yaa sana birşey soracağım ,bana kilo alımını kısaca ay itibariyle anlatabilirmisin
yani asıl kiloyu ne zaman aldın kaç kilo aldın şu anda
şuan 4 kilo almış durumdayım acaba bu aydan sonra kaç kilo alırım tahmini kafamda kuruyorum da
sağolasın hazadem
ay valla ben bu gidişle ortada bi yerde doğuracağım sanırım
canım benim çok dengesiz sen beni örnek alma:))
ben 67 ile hamile kaldım 18 - 20 haftalara kadar 60 a indim. 10 haftada da 13-14 kilo aldım. kötü bir örneğim ben. çünkü bulantım bitince çok yedim. ve sıfır hareket...
dr m ile de o kadar önemli sorun vardı ki kilo hiç konu olmadı. ilk kez bu sefer ben dedim kilo aldığımı dikkat et egzersiz de yap diyemem sana demişti. ama sen ikizsin ekstra yemen lazım. ve yatacaksan da bence kan sulandırıcı ve tek damar işini iyi bir dr ye sor... sonraki haftalarda gelişim geriliği olmasın diye ne yapabilirsin tek damar sonuna dek normal düzeyde götürür mü? sorularını yaz sor... beslenmene dikkat et...
Delikız lütfen kızma bana benim eşimler de karadenizli. kendi bildikleri dışına pek çıkmazlar. lütfen bir kere de olsa iyi bir riskli gebelik uzmanına git akademik ünvanlı. gönlünce sor ve güven. devlet hastanelerinde ne kadar tecrübeli dr var zaten çok iyi dr ise özeller bırakmıyor.
hepimiz sıkışığız canım ama yavrularımız için katlanıyoruz hepp olmasa da arada gittiğin çok iyi dr n olsun. nerde çokluk orada... demiş atalarımız. sürekli takip eden takip konusunda her şeyini takip edecek zor durumda kaldığında gidebileceğin gittiğinde kim rast gelirse olmayacak bir dr n olsun canım. ısrarla yazıyoruz kızma lütfen...
Sen bugun bizim halimizi gorecektincok fenaydi. Kesin ilacin yarisi gitti.
Esim igneyi cikarirken siseden ben bildiginiz havada ucusan ilaclar gordum. Yagmur damlasi gibi indi yere.
Ucu gitti zaten ignenin , yamuldu onu attik. Snraki igne girmedi. 3. Ignede soktum.
Aaa uzun tedavi olacaksin bu sefer... Hadi tebdili tedavide ferahlik vardirinsallah daha iyi gelir sana bu tedavi Incicim.
Hic onemli degil canim, ben o karisiklikta da sectim senin mesajini. Cok tesekkur ederim. Iptal olsa da hayirlisi buymus diyecektim, cok stres olmadim iptal olacak diye. Sadece deger niye yuksek cikti , bir cozumu yok mu bunun da diye endise ettim bir ara ama sukur gecici bir seymis sanirim.
Geldi guzelim insallah... Tabi bu tedavide her gun her sey olabiliyor. Kazasiz belasiz gecerse insallah gelecegim Istanbula. O da karisik bir durum aslinda. Bugun hemsire aradiginda pazar gunu kan ve ultrason dedi. Ben pazar gunu burda nerde yapacagim bu isi? Hastanelerde kadin dogum doktoru olur mu? Hastane kan alip ayni gun verir mi sonuc? Cok ters oldu bu Pazar gunu bana .
Benim adet bu ay pek az geldi. 3. Gun bugun bitti diyeyim ben. Yanlis bir ay miydi baslamak icin acaba diye dusndum bugun. Adet az geldi, rahim tabakasi falan ne bileyim cok normal degildir. Az adet demek kalitesiz yumurta gibi seyler de demek ouyor sanirim. Basladik ama aklima geldi iste.
Eki Görüntüle 519628 Günaydınnnn...
Herşey gönlünüzce olsun kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?