Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

lavecim sevindim canım değerinin düşmesine.o iğne batmaması sadece gonal-f te olmuyor.ben puregon yaparkende oldu.sanırım daha önce iğne yaptığımız yere denk geliyor ondan batmıyor iğne yaptığında baktın batmıyor hemn başka yere batır ben son tedavide hep kenar yerlere yaptım.inana izleri kalsa göbeğim benek benek olurdu herhalde.birde gonal f in değilde merional veya menagonun enjektörü biraz çekiktir ilacı çekmeden onun havasını çıkarın öyle yapın.bollll yumurtalı olsun inşaAllah canım

canım bende nasıl duygulandım yaaa,rabbim tamamına erdirsin inşaAllah.canım ağır bişey kaldırma yukarılara uzanma beslenmene dikkat et necizane fikrim çok sevindim yaaa.devamında da gelsin pozitifler inşaAllah

Maiumutcum,

Tedavi olali aylar oldu , hala var midir igne yapilan yerlere girmemem durumu?
Nasil stres oluyorum bir bilsen, girmiyor cunku , girmedi bugun, ittim kaktim yok mumkun degil. Gobek altindan da yapiyor muydun sen? Ben sag ve soldan yapiyorum sadece.

Dikkat edeyim yarin menagona cektiriyor mu diye. Sagol uyarin icin.

Kolay gelsin Mervecim, ama simdi daha kolay geliyordur igne yapmak di mi? Somut bir canli var en azindan , bu aciyi dindirir diye dusunuyorum ve tahammul sinirini zorlamamani saglar.

Lave canım bende gonalf kullanmıştım ve karnımın her yeri mosmor olmuştu yer kalmamıştı artık
bende eşime kızıyodum içinde hava bırakıyosun o yüzden morarıyo diye meğersem çıktı sebebi ortaya
Evet kesinlikle öyle yeterki sağlıcakla gelsin kuzucuğum mecburuz

teşekkür ederim canım darısı senin başına inşallah tez vakitte

Bu arada ben sabah çok kötüydüm bulantın vardı ve kokulardan tiksinmeye başlamıştım
ama eşime söylememiştim hamile değilimdir belki diye ama öğleden sonra mutfağa giremedim
Yemek yiyemedim su bile tatsız ya şuan açım ama canım bir şey istemiyo ne olacak benim bu halim

Nesrin abla ben vajinal fitil kullanıyorum bu arada günde 3 tane progesteron acaba oda yapmış olablir mi acaba

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar...

lave bütün tedavilerimde gonal-f kullandım canım,ben bir sorun yaşamadım.
iğneyi yapış şeklinmi farklı acaba.
bazı hastaneler farklı anlatabiliyo iğne yapılışını.
ilk iğne yapışın değil yanlış yapmıyorsundur eminim ama yinede bi ihtimal diye yazıyorum.
bir elinle göbeğini kavrayıp diğer elinle iğneyi yapıyorsun.
göbeği kavramağında zor oluyor.
sevgiler şelale canım benim.Allah yar ve yardımcın olsun...

Nesrin abla ben vajinal fitil kullanıyorum bu arada günde 3 tane progesteron acaba oda yapmış olablir mi acaba

vajinal fitilin adı ne?

progestan kullanıyormuşsun sorun yok.

coraspin de yapabilir leke.

devam ederse dr ne sor belki kes der.

bulantı da hamileliğin cilvesi...

bu arada medipol uzak mı sana? 45 tl sgk var güzel hastane ben 3 defa gittim beğendim iyi dr ler de var...

İnşallah vallahii bende dogum yapıncaaa incimmm sende 1 aylık olucaksın
Kızlar acil yardım az önce kahverengi lekelenmem Oldu
Doktoru aradım hiçbir şey olmaz korkma ilaçları kullanmaya devam et dedi
İlaclardn oldu galiba
Panik oldum
Canım geçmişe bakarsan eger benimde yaklaşık 1 ay sürekli oldu ama doktor bana dikkat et demişti sende tedbirli ol yorma sakın kendini
Maşalllahhh canımm
Hayırlısı olsun cnm biz ikiz die hani özele git dioruz çünkü dilediginde ulaşamıycaksın o doktora ama inşallah sorunsuz olur cnm.
Kizlar merhaba ,

Bismillahirtahmanirrahim deyip basladik tedaviye...

Biraz once menagonumu yaptim. Dakka bir gol bir kanattim karnimi

Maşallah Allahım topiğimiz hamilelerle dolucak ..
Allahım inşallah bu defa sorunsuz olucak cnm
Kızlar ben artık gerçekten inanmaya başladım kötü talihin sona erdiğine
Bende bendeeeeee
Aman cnm dikkat edin onun damlası çok önemlii dikkat edin ne olur ...

Canım aman dikkat et vallahii bendede ilk zamanlar öle oluodu ama karnını iki parmagın arasına al ve iğneyi yandan tut batır öğle hemen girio
Ohhoooo hadi bismişşah sen çok erken başladın yahuu

ee çok erkenden başladı annesi seninkiler ..
artık bunlara hazır ol

Gercekten masallah diyeyim. O nasil kucuk bir gobek oyleicinde 2 bebek var hem de...
Ne guzel sansli bir hamilesin delikiz.
sağolasın lav:
ay ne bileyim şimdi iice küşük hissedicem kendimi
çok küçük değil aslında da ikize göre küçük sanırım
doğurana kadar şanslımıyım bilemiyorum lav.
hele sağlıkla doğsunlar da o zaman diyebilirim belki bunu

delikız gözün aydın...
sağolasın chnb
yaa sana birşey soracağım ,bana kilo alımını kısaca ay itibariyle anlatabilirmisin
yani asıl kiloyu ne zaman aldın kaç kilo aldın şu anda
şuan 4 kilo almış durumdayım acaba bu aydan sonra kaç kilo alırım tahmini kafamda kuruyorum da

Maşalllahhh canımm
Hayırlısı olsun cnm biz ikiz die hani özele git dioruz çünkü dilediginde ulaşamıycaksın o doktora ama inşallah sorunsuz olur cnm.
sağolasın hazadem

ay valla ben bu gidişle ortada bi yerde doğuracağım sanırım

canım benim çok dengesiz sen beni örnek alma:))

ben 67 ile hamile kaldım 18 - 20 haftalara kadar 60 a indim. 10 haftada da 13-14 kilo aldım. kötü bir örneğim ben. çünkü bulantım bitince çok yedim. ve sıfır hareket...

dr m ile de o kadar önemli sorun vardı ki kilo hiç konu olmadı. ilk kez bu sefer ben dedim kilo aldığımı dikkat et egzersiz de yap diyemem sana demişti. ama sen ikizsin ekstra yemen lazım. ve yatacaksan da bence kan sulandırıcı ve tek damar işini iyi bir dr ye sor... sonraki haftalarda gelişim geriliği olmasın diye ne yapabilirsin tek damar sonuna dek normal düzeyde götürür mü? sorularını yaz sor... beslenmene dikkat et...

anladım
sürekli yatmıyorum ben chnb öyle yatalak değilim ,uzanıyorum genelde ve vec için zaten sürekli kalkıyorum günde 10dan fazla kalkıyorumdur
yemek için kalkıyorum onun dışında iş yapmıyorum ve uzanıp tv izliyorum yada sırtımın arkasında yastıkla nete giriyorum ,o şekilde yani
kan sulandırıcı ile ilgili birşey söylemedi doktor yani kullanma demei ,niyeki ?
çok su içiyorum hareketsiz de değilim hani kan akışını etkileyeceğini düşünmedim hiç
kendi doktorum gelişim geriliği için ilerde oluşursa müdahele edilir şuan için bişey yapılamaz dedi ,tek damarla da götürür sorun olmaz dedi ,fetal ekoda kalpte sorun çıkmazsa takip edilecek başka yapacakları bişey yok
perinatoloğa da ayrıca soracağım zaten
beslenmeme dikkat ediyorum
hergün süt yumurta peynir ,bol su ,sebze yemekleri ,çorba ,fındık ,badem mutlaka yiyorum
beslenmemde sorun yok çok şükür
demir hapını öğlen alsam olmazmı
haptan sonra 2 saat çay süt peynir yok diyor zor oluyor
sen kullanıyormusun

Delikız lütfen kızma bana benim eşimler de karadenizli. kendi bildikleri dışına pek çıkmazlar. lütfen bir kere de olsa iyi bir riskli gebelik uzmanına git akademik ünvanlı. gönlünce sor ve güven. devlet hastanelerinde ne kadar tecrübeli dr var zaten çok iyi dr ise özeller bırakmıyor.

hepimiz sıkışığız canım ama yavrularımız için katlanıyoruz hepp olmasa da arada gittiğin çok iyi dr n olsun. nerde çokluk orada... demiş atalarımız. sürekli takip eden takip konusunda her şeyini takip edecek zor durumda kaldığında gidebileceğin gittiğinde kim rast gelirse olmayacak bir dr n olsun canım. ısrarla yazıyoruz kızma lütfen...

yok kızmadım neden kızayım ,ben seninle bu konuda aynı düşünmüyorum ama chnb
ben devletteki perinatologlara daha çok güveniyorum
özeldeki doktorlardan da eskiden beri çok tecrübem var,yani özel konusunda da bi 10 yıllık tecrübem var
aile dostu kadın doğum doktoru tanıdıklarım var onlara da soruyorum
yani sanmaki aklımın dikine gidiyorum hayır
hele de böyle bir meselede
özel perinatoloğa da gittim ben chnb ,diğerlerinden bir farkı yoktu ben sana onu anlatmaya çalışıyorum
biliyormusun bizi pgtye yönlendiren de devlette çalışan bir proftu
devlette ii birini bulmak önemli olan aslında
özelde herkes ii diye birşey yok
aslında mesela özel devlet değil doktorun ii olması
ben acile gittiğimde kadın doğum hastanesine
ordaki doktor muhteşemdi
ve ben kendi özeldeki doktoruma söylediğimde kadın tanıdı hemen onca doktor içinde ve çok ii bir doktordur kendisi dedi
yani belli olmuyor hiç
şans aslında ii doktora denk gelmek
çok araştırıp gittiğim doktorlar da oldu benim özel olarak hiç memnun kalmamıştık babam zamanı
sonra babamın hastalığına özeldeki prof 6 ay sonra ölecek demesine rağmen
devlette gittiğimz doçent sayesinde şuan yaşıyor ve hastalığını o buldu
ben bunları 10 yıldır yaşıyorum
babamdan dolayı hastane olayını çok yaşadım gördüm
en ii denen doktorları da gördüm devlette çalışıp gerçekten doktorluk yapnları da
o yüzden bende özel devlet takıntısı yok
bendeki ii doktor olması
takıntım bu
bu devlette de olabilir neden olmasın
bizim aile dostumuz olan kadın doğumcu doktorumuz da devletteydi
işinde çok ehil bir doktordu
sen de beni anlamaya çalış yani ben de boş değilim bu konularda
herkes tecrübesi dahilinde düşnüüyor bazı şeyleri
önerin için teşekkür ederim ama sağolasın tabiki beni düşünüyorsun
ben büyük doğumda perinatoloğa gideceğim zaten birini buldum orda kocası da gazide profmuş ona gideceğim

canım benim kaygım şu çoğu iyi dr ler malesef tam gün yasasından dolayı özele geçti. tabi devlette de vardır elbet. ama hangisinin sen de cep numarası var. Allah korusun mesai saati dışında bir olay gelişti acil bir müdahale gerekti seni bilmeyen dr lerin elinde kalabilirsin her zaman da iyi dr denk olmaz ama kendi dr n gelir... Bir de doğumda demişsin. doğuma kadar olan süreci yönlendirmek daha önemli aslında. vaktinde gelen çocuğu dünyaya getirtmek çok sorun değil bence(benim gibi serklajdı vs sorun yoksa)

diğer topikten o kadar dr hatası okuduk ki rast gele gece gidip aslında daha yapılabilecek, risk alınması gereken durumlar varken koca koca bebekleri doğurtan dr ler... yaşamayan ya da küvezde 3-5 gün yaşayıp ailesine bir ömür boyu bu acıyı yaşatan durumlar. ben kendi adıma çok üzgünüm bebeğim 4 gün yaşadı iyi bir dr ekibi olsaydı yaşayabilirdi. gerçi özel hastaneydi ama hatayda ne kadar donanımlı 25 haftalık bebeğe bakabilecek dr vardı. bu yanlış yapanlar özelde de devlette de vardı tabi. tekrar olacak ama acil durumda ulaşılabilirlik önemli ve acil müdahale becerisi...

benim kaygılarım bunlar canım tabi dediğin gibi kendi tecrübelerimiz doğrultusunda yönlendiriyoruz.

Kızlar selam. Geçmişi birazdan okuyacağım. Ama acil çıkmam gerekebileceğinden gelişmeleri yazayım dedim. Norma boyutlarda 5 tane yumoşum var 2 tane küçük var teyzeleri. Küçüklerden biri 13 mm biri 10 mm. Büyük ihtimalle artık onlardan pek ümit yok. Nur Hanım da 5 tane olacağını söyledi. Sanırım diğerleri alınsa da döllenme şansları çok düşük. Yarın yine muayeneye gideceğim. Cumartesi akşamı galiba çatlatma iğnesi olacak. Pazartesi de opu.. Karnım çok şiş. Ve gaz sancım, ağrım var. Durum böyle. Dualarınızı eksik etmeyin.. İnşallah hayırlı haberlerle geleceğim.. Halen ümidim var..

Canım işyerimdeki hemşire bana demişti ki yavaş yavaş değil bir anda batır. Yavaş girdirmeye çalışırsan girmiyor. Ve ilk anda denediğinde girmezse zorlama. Başka yerden dene. Çünkü gireceği zaman yağ gibi kayıyor. Zaten yağlı kısımlara batırmak gerekiyormuş. Kasa falan gelirse girmiyor.

Biz de öyle.. Her seferinde kavga ediyoruz biz.

Öyle şeyler düşünme Lavem.. Aklına getirme.. Onun bir etkisi olduğun sanmıyorm. İnce düşüne düşüne kafayı yiyeceğiz galiba

Eki Görüntüle 519628 Günaydınnnn...
Herşey gönlünüzce olsun kızlar...

Sağol canım. Allah razı olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…