- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #7.901
chnb nin sonucunu beklerken derse geç kalıcam şimdi, inş sağlıklı bi bebeği olucak..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım inş.
apek canım sen nasılsın, msj atıcaktım sana, kızın nasıl sen nasılsın diye.
cinsiyet hiç sormadım dr.a, o da söylemedi, ayrıntılı da sormayı düşünüyorum.
bu topiktekiler için cinsiyet en son şey nerdeyse, sağlıklı olsun da:44:
canım ben hergün ha doğurdum ha doğuracağım modundayım...sancılar bi geliyo bi gidiyo...bu sabah çok kötü sancıyıla uyandım 5dk kadar sürdü sonra kayboldu...yüzüm,elim,ayaklarım şişmişti şimdi indi gibi...haftaya bugün doktor randevum var..o zamna kadar ilaç içmeye devam edicem işte...kızım sanki hiç uyumuyo sürekli hareket halinde..neler yapıyo içerde görmeyi çok isterdim..
tabiki sağlık önemli canım...cinsiyeti ne olursa olsun bizim canımız onlar...
allah yardımcın olsun, sağlıkla atlatın inş bugünleri..
canım ben hergün ha doğurdum ha doğuracağım modundayım...sancılar bi geliyo bi gidiyo...bu sabah çok kötü sancıyıla uyandım 5dk kadar sürdü sonra kayboldu...yüzüm,elim,ayaklarım şişmişti şimdi indi gibi...haftaya bugün doktor randevum var..o zamna kadar ilaç içmeye devam edicem işte...kızım sanki hiç uyumuyo sürekli hareket halinde..neler yapıyo içerde görmeyi çok isterdim..
tabiki sağlık önemli canım...cinsiyeti ne olursa olsun bizim canımız onlar...
kızlar memorial ın sgk ile antlaşması yok değil mi? netten baktım ama göremedim
Günaydın arkadaşlar...
Adetime 2 gün var ve az önce gebelik testi yaptım silik bir çizgi belirdi. Kanda da baktıracğım. Bana dua edin inşallah sağlıklı bir gebeliktir kesin kandada çıkarsa...
akasya,
senin durumun nedir şimdi son kertede?
testler falan? ne diyor dr.lar, sen ne yapmayı planlıyorsun?
Canım benim genetik testim yapıldı. Normalde tek gen hastalığı olduğu için %50 risk var demişlerdi. Ancak iki mutasyon bulundu. Bunların yerini tam tespit edemediler. O yüzden düşük bir ihtimalle benim genimin diğer kopyasının da bozulmuş olabileceğini düşünüyorlarBen de o nedenle biraz kötüyüm. İki tane genetik uzmanı ile görüştüm. Net birşey hiçkimse söyleyemiyor. Ancak yumurta alınınca anlayabileceklermiş. Bu hafta da Yaman Sağlam'dan randevu aldım. Bir de ona göstereceğim. Akabinde kanım tekrar Amerikaya gidecek. SET UP yapılacak. Bu işlem 2 ay falan sürermiş. Set up gelmeden harekete geçemiyorum. Beklemedeyim yani. Yumurta toplanınca gerçeği öğreneceğim. Endişeli ve zor bir süreç yaşıyorum.:18:
ben hiç tüp ve pgt denemedim. detaylı bilmiyorum. ama dr.un söylediğine göre hem ilk alımla hem de dondurulmuşla pgt yapılabiliyor.
genetik bölümüne kanını ne zaman verdin? sonuçları ne zaman verebileceklerini söylediler?
laboratuarda yaptıracam ben farklı bi yerde yarın randevumuz var yarın vercez kanı 10 gün içindede çıkıyormuş
ben hiç tüp ve pgt denemedim. detaylı bilmiyorum. ama dr.un söylediğine göre hem ilk alımla hem de dondurulmuşla pgt yapılabiliyor.
genetik bölümüne kanını ne zaman verdin? sonuçları ne zaman verebileceklerini söylediler?[/QU
geçen ay 2 tane blast transferm olmuştu bu ay kalan donmuşlarımın çoğunlukla 2. gün ebryosuymuş sence bu defa 3 tane istesem dr kabul edermi önce etmemişti ama bu 3. denemem olacak öncesindede 2 aşılama var yada şöyle sorayım 3 tane transfer yaptırmalımıyım sence ? çok soru sordum ama aklım çok karışık
emin misin dostum? ben de lab.da yaptırdım ama 3 haftaya yakın sürdü genetik testin sonucu. gerçi sana nasıl bir test yapacaklarını bilemem ama kromozomlara bakacaklarsa 10 günden fazla sürmesi lazım inan bana.
Kızlaaarrr gözümüz aydın nur topu gibi bebeğimiz daha oluyorchnb hamileee
![]()