Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah kolaylık versin canım. Progestan oluyor musunuz peki? O iğne beni 2 günde mahvetmişti ya.

ben kullanmadım progestan, aslında lekelenmem oldu ama o ara hamile olduğumu bilmiyodum.
tedaviden adetin huyu değişti sandım, dr. üstüne görmüşsün dedi.
o zaman bilsem kullandırırdı heralde, risk varsa veriyolar. düşük yapan insanlar olunca riskli oluyosun tabi direk.
ama şükür yolunda şimdi, tedaviden jel var bende de bi sürü, duruyo öle

ben kullanmadım progestan, aslında lekelenmem oldu ama o ara hamile olduğumu bilmiyodum.
tedaviden adetin huyu değişti sandım, dr. üstüne görmüşsün dedi.
o zaman bilsem kullandırırdı heralde, risk varsa veriyolar. düşük yapan insanlar olunca riskli oluyosun tabi direk.
ama şükür yolunda şimdi, tedaviden jel var bende de bi sürü, duruyo öle

Düşük riskini en aza indirmek için veriyorlar bunu ama mesela benim ilk tedavimdi ve doktor verdi. Tedavilerde genelde veriyorlar bu iğneyi galiba.

Düşük riskini en aza indirmek için veriyorlar bunu ama mesela benim ilk tedavimdi ve doktor verdi. Tedavilerde genelde veriyorlar bu iğneyi galiba.

tedavide mutlaka veriyolar. bana iğne değil de jel vermişti dr, yumurta toplamadan transfer gününe kadar kullandım sonra iptal olunca bıraktım tabi.
işe yarayan ya iğne ya jel zaten, hapının bi anlamı yokmuş

tedavide mutlaka veriyolar. bana iğne değil de jel vermişti dr, yumurta toplamadan transfer gününe kadar kullandım sonra iptal olunca bıraktım tabi.

Tedavide en canımı acıtan şey şu iğne oldu.

sonu güzel olsun da iğnelere ilaçlara katlanıyo insan.
bi umutla hergün aynı saatte iğneyi yapıyosun heyecanla kontrole gidiyosun transfer bile olamadan kalıyosun ortada.
hiçbirimiz yaşamaz inş bunu.
ilk tedavide bebeğine kavuşanlar var topikte, inş bundan sonra da öyle olur

bi umutla hergün aynı saatte iğneyi yapıyosun heyecanla kontrole gidiyosun transfer bile olamadan kalıyosun ortada.

Evet canım sonu güzel olsun hepsi gelip geçiyor Allah'ın izniyle. Hayatımda ilk kez güle oynaya hastaneye gittim :) Transferi yaşayamamak çok zor :( İnşaallah bu tedavilerimizde hepimiz transferimizi olur ve 9 ay sonunda yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alırız.

Evet canım sonu güzel olsun hepsi gelip geçiyor Allah'ın izniyle. Hayatımda ilk kez güle oynaya hastaneye gittim :) Transferi yaşayamamak çok zor :( İnşaallah bu tedavilerimizde hepimiz transferimizi olur ve 9 ay sonunda yavrularımızı sağlıkla kucaklarımıza alırız.

inş canım.
iyi geceler inci ben yatıyorum :3:

herkese iyi hafta sonlari diliyorum,
akasyacim evet risk oranim düsük,karar vermek zor,ciktigin yolda rabbim yardim etsin ve saglicakla kucagina bebisler versin:)

incicim önemli deil,esim kati deil ama ben almanyadayim istiyorumki islem türkiyede olsun ama bütcemizi baya asiyo :( esim cok kati degil canim ama normal denemek istiyor.ben korkuyorum.

chnb evet canim ilk sefere bakarak baya yüklü bir miktar,

kizlar daha karar veremedim ama büyük olasilikla normal denicez bu gidisle, duamdasiniz benide duaniza katin lütfen.

Yok canım ya neden öyle düşünsünler. Senin de bir evladın var sonuçta. Sen söyleyince tepkisi nasıl oldu?

Kızlar bu pıhtılaşma iğneleri tedavide kullandığımız iğneler gibi minik mi?

Canım, arkadaşım sakınmaz. Arkadaşımın annesi yanındaydı. Ben büyümüş görmeyeli deyince bastıra bastıra maşallah maşallah dedi. Belki kötü niyetle demedi. Arkadaşın 3. çocuğu. Burada çok çocuk seviliyor ya... Bir de kadın biliyor eski durumları... Ondan öyle düşündüm...

Bugün mü gidecektin sen dr ye?

iki haneli haftalara gelene kadar söylememek en mantıklısı.
ben sadece anneme söyledim, babam kardeşlerim fln bilmiyo hala.
geçen hafta da kaynanamlara söyledik
hala okuldakiler bilmiyo, hamile pantolonuna geçtim ama saklıyorum hala.
nasılsa öğrencek herkes.

yakın arkadaşlarım uzakta yakın olsalar söylerim de.
komşuna alındın heralde, maşallah deyince o, içinden nasıl geliyosa, söylediğin iyi olmuş

Senin de öğrenirler yakında okuldakiler. Hatta azıcık samimi olduğun varsa niye demedin diye alınabilir bile...:1:

Ben de söylemeyeceğim. Bugün İstanbuldaki dr mi aradım. Haber bıraktım hemen döndü. Çok sevindi. İlaçlarımı söyledi Arda Bey: Coraspin, progestan 200, folbiol, apikobal, leksan 0.6

Haftaya ara beni dedi...

Hemşiresi de çok sevindi...

Allah kolaylık versin canım. Progestan oluyor musunuz peki? O iğne beni 2 günde mahvetmişti ya.

Ben şu an hapını vajinal kullanacağım...Hep kullandım tüm gebeliklerimde kimi zaman hap, kiminde iğne, kiminde jel...Yine başlıyorum...

Ah Mattika benzer olayı yaşadık malesef. Gönül isterdi ki hiçbirimiz bu stresi yaşamadan pgt ile hemen hamile kalsaydı ama nasip değilmiş. Gerçekten o dönem çok güçlü görünüyordun, maşallah. Ben çabuk dağılıvermiştim. 2 tane sağlam çıktı (benim çok şükür dememin ardından) drnin gelişimleri durdu transfer yapamıyoruz demesini sanırım hiç unutamam. Allah evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin, hayırlı evlatlar olsunlar inşallah...

İnci inşallah canım . Bu kez gidip 2 embriyo transfer edildi deyip 10 gün sonra da hamilelik haberlerinizi alırız hepinizin inşallah. Allah sizlere inşallah acaba demeden güzel bir hamileleik geçirtsin. Amin...

herkese iyi hafta sonlari diliyorum,
akasyacim evet risk oranim düsük,karar vermek zor,ciktigin yolda rabbim yardim etsin ve saglicakla kucagina bebisler versin:)

incicim önemli deil,esim kati deil ama ben almanyadayim istiyorumki islem türkiyede olsun ama bütcemizi baya asiyo :( esim cok kati degil canim ama normal denemek istiyor.ben korkuyorum.

chnb evet canim ilk sefere bakarak baya yüklü bir miktar,

kizlar daha karar veremedim ama büyük olasilikla normal denicez bu gidisle, duamdasiniz benide duaniza katin lütfen.

Cnaım niye o kadar yüklü farklı bir işlem mi yapılacak ki. Benim 7 bin tuttu 900 ü geri verdiler transfer olmayıncsa...

pgt yöntemi nasıl bişi kızlar :26: ilk defa duydum açıklarsanız memnun olacağım :28::16:

Evet canım. Rabbim bir genişlik verdi gönlüme. Şu an çok rahatım ve heyecansız:)) Ben de pıhtılaşma var canım ...İlk iğnemikolumdan yaptılar.

Canım İnşallah hep öyle devam eder ya
Gerçekten o an gelince Allah yardım ediyor bi güç geliyo insana
Teslimiyet en iyisi:16:

Canım kalp atışına kadar normal hayatıma devam etmek istiyorum. Okuldan en yakın 2 arkadaşıma dedim nöbetçiydim idareye de demedim. 8 den sonra belki 10. haftaya çalışırım. 12-13. gibi dikiş olur sanırsam...

Vajinal dedi dr ama kaç tane umuttum çünkü evde var diye reçeteye yazmamıştı çünkü tüp bebebk için bir sürü yazmıştı o zaman. Ev dolu...

Annemler bizde ya onlara bile demedim şu an. Kalp atışına dek sır.

Bir de alt komşumun 10 gün filan oldu bebeği doğalı. Çok severim onu. Ona uğradım annesi yanında büyümüş dedim ama maşallah demek aklıma gelmedi. Kadı maşallah maşalllah dedi. Ben de maşallah dedim. Sonra bebeğe ördükleri hırkaları filan getirdiler annesi örmüş arkadaşın. Darısı sana filan deyince ben de deim arkadaşa. Hem nazarım değer sanmasınlar diye düşündüm...

Ay Allah'ım ne lüzumsuz insanlar var tövbe yarabbim kusura bakma sinirlendim :9:
Sen sanki kötü niyetle mi dedin niye öyle görgüsüzce davranmış nihayetinde senin bi oğlun var.
Benimde arkadaşım yapmıştı bana bi defa o zaman ilk düşüğümü yapmıştım çok duygusaldım memlekete gitmiştik
En yakın arkadaşlarımdan biri yeni doğum yapmış bebeği aldım kucağıma durr ne yapıyorsun düşüreceksin dedi arkadaşım
Öyle zoruma gitmiştiki eve gidince ağlamıştım annemde beni teselli etmişti üzülme yavrum diye bağrına basmıştı
Canımm annem çok özledim onu:14::14::14::14::14:

pgt yöntemi nasıl bişi kızlar :26: ilk defa duydum açıklarsanız memnun olacağım :28::16:

Tüp bebek tedavisine ek olarak oluşan embriyolardan biopsi alınıp genetik açıdan sorun olmayan embriyolar tespit edililmesi ve sonra da transfer edilmesidir.

Genelde bayanda ya da erkekte kromozom sorunu varsa, tekrarlayan düşükler varsa, anomalili çocuğu varsa, düşük ya da ileri hafta kaybı olsun bebekte genetik sorun çıkmışsa, 2 den fazla başarısız tüp bebek denemesi varsa çiftlere önerilen bir yöntemdir...

Back
X