- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #8.141
İnşallah incicim.
sen nasılsın?
nasıl hissediyorsun kendini?
İlkine göre heyecanım daha az. Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Zorlu bir süreç bizi bekliyor. Umarım sonu güzel olur...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah incicim.
sen nasılsın?
nasıl hissediyorsun kendini?
iyiyim petunya sağol.umarım sen de iyisindir. İnşallah canım inşallah herkes beklediğine ulaşır en kısa zamanda jet hızıyla
bu tedavinin en iyi kısmı (-) yada (+) sonuç kısa zamanda belli oluyor. en kötü kısmı ise aradaki bekleme süresi 3 ay..napalım sabır diyoruz![]()
Hayırlı olsun Zeybekçiğim Allah bu ilk seferde yüzünü güldürsün...
Kızlar nasılsınız? Oğlanın ösevleri, benim dersler derken annemlerde geldi pek gelemiyorum sohbete iyisiniz inşallah.Ben de okuyorum ama molalarda:))![]()
canım kötüyü düşünmemeye çalış herşey Allah'tan hiçbirimize dr larımız imkansız demedi olumlu düşün gelecek bebişlerimiz sağlıklı bi şekilde inş.
Petunyacığım benim de aklıma gelirdi acaba kürtajda tüplere zarar vermişler midir diye.İnsanın aklına geliyor. Bir de tavsiyem ovulasyon testi kullanman...
zeybekcim senin transfer döneminde ben başlıyor olacağım nasip olursa. Rabbim yardımcımız olsun... hazade de tedavide şu an. Hepimiz güzel haberler veririz inşaallah...
zeybekcim senin transfer döneminde ben başlıyor olacağım nasip olursa. Rabbim yardımcımız olsun... hazade de tedavide şu an. Hepimiz güzel haberler veririz inşaallah...
zeybek iğnelere ne zaman başlıyorsun?
dün gece regl oldum. yarın doktordayım. ya yarın yada perşembe günü başlarım diye düşünüyorum..
geçen sefer 12.günde toplama oldu..herhalde bu sefer de farklı olmaz...:106:
sen irenbe de tedavi oluyordun değil mi? dilek hn mı dr un?
Kızlar selam ;
Nasılsınız ? Pc açık ama tez yazdığımdan arada bakıyorum. Valla içimde çok güzel hisler var. Sanki bu topikteki herkes sağlıklı bebeklerine kavuşacak gibi hissediyorum.. Hamile olanlar, olmaya çalışanlar, tedaviye başlayanlar, başlamak için gün sayanlarİnşallah hissim doğru çıkar... Topiğimiz şenlenir
Hepiniz dualarımdasınız...
![]()
zaten yazdıklarını okuduktan sonra kesin karar verdim ve internetten testin siparişini verdim:) yoksa geçen ay hem düzgün sonuç vermedi diye hem de içinden 2 tane çıktı diye almamaya karar vermiştim şimdi paket olarak 20 ovülasyon 5 gebelik testi aldım :) chnbcim sen kaçıncı günden itibaren kullanmaya başladın testi bir de saat kaçta kullandın?