Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

iyiyim petunya sağol.umarım sen de iyisindir. İnşallah canım inşallah herkes beklediğine ulaşır en kısa zamanda jet hızıyla :10:
bu tedavinin en iyi kısmı (-) yada (+) sonuç kısa zamanda belli oluyor. en kötü kısmı ise aradaki bekleme süresi 3 ay..napalım sabır diyoruz:42:

canım kötüyü düşünmemeye çalış herşey Allah'tan hiçbirimize dr larımız imkansız demedi olumlu düşün gelecek bebişlerimiz sağlıklı bi şekilde inş.

zeybekcim senin transfer döneminde ben başlıyor olacağım nasip olursa. Rabbim yardımcımız olsun... hazade de tedavide şu an. Hepimiz güzel haberler veririz inşaallah...

Petunyacığım benim de aklıma gelirdi acaba kürtajda tüplere zarar vermişler midir diye.İnsanın aklına geliyor. Bir de tavsiyem ovulasyon testi kullanman...

zaten yazdıklarını okuduktan sonra kesin karar verdim ve internetten testin siparişini verdim:) yoksa geçen ay hem düzgün sonuç vermedi diye hem de içinden 2 tane çıktı diye almamaya karar vermiştim şimdi paket olarak 20 ovülasyon 5 gebelik testi aldım :) chnbcim sen kaçıncı günden itibaren kullanmaya başladın testi bir de saat kaçta kullandın?

Kızlar selam ;

Nasılsınız ? Pc açık ama tez yazdığımdan arada bakıyorum. Valla içimde çok güzel hisler var. Sanki bu topikteki herkes sağlıklı bebeklerine kavuşacak gibi hissediyorum.. Hamile olanlar, olmaya çalışanlar, tedaviye başlayanlar, başlamak için gün sayanlar :1: İnşallah hissim doğru çıkar... Topiğimiz şenlenir :21: Hepiniz dualarımdasınız... :nazar:

Kızlar selam ;

Nasılsınız ? Pc açık ama tez yazdığımdan arada bakıyorum. Valla içimde çok güzel hisler var. Sanki bu topikteki herkes sağlıklı bebeklerine kavuşacak gibi hissediyorum.. Hamile olanlar, olmaya çalışanlar, tedaviye başlayanlar, başlamak için gün sayanlar :1: İnşallah hissim doğru çıkar... Topiğimiz şenlenir :21: Hepiniz dualarımdasınız... :nazar:

selam akasya

Umutlanmak çok güzel değil mi? insanı dinç ve mutlu tutuyor:7:

Tam yazıyordum elektrikler kesildi :37: zeybekcim inşaallah sağlıkla kavuşursun yavruna. Hepimiz için herşey güzel olur umarım...

Laveciğimi facebookta ekledim. O sırada mesajlaştık. Hitucimin de kızçelerinin fotoğrafına bayıldım. İkisi de tam cimcime :1: Fotoğrafa yorum yapmıştım. Facebookta gördüm yani ikisini de.. Facebookta gördüğümden iyi olduklarını düşünüyorum. Sanırım yoğunluktan okuyup çıkıyorlar. Yazamıyorlar..

zaten yazdıklarını okuduktan sonra kesin karar verdim ve internetten testin siparişini verdim:) yoksa geçen ay hem düzgün sonuç vermedi diye hem de içinden 2 tane çıktı diye almamaya karar vermiştim şimdi paket olarak 20 ovülasyon 5 gebelik testi aldım :) chnbcim sen kaçıncı günden itibaren kullanmaya başladın testi bir de saat kaçta kullandın?

Canım telefon etseydin niye 2 tane çıktı ki?:(( Ben 2.defa aldım. Bu testle hamile oldum. Benim en büyük korkum acaba yumurtluyor muyumdu. Amh değerim rezervimin az olduğunu söylüyordu o yüzden de aldım testi. Benim adetim 28 günde olur genelde bu yıllarda şaştı gerçi.Ben 10.gün başladım. Akşamüstü 16.30 gibi yaptım. 4 saat öncesinden sıvı alımını ve wc yi kestim. Bir de çok ilginç oldu benim çok çok önceden gebelik testinde çıkmadan ovulasyonda 2 çizgi çıktı kızlar hamilesin dedi ve çıktı... Ben marketten şeffaf bardak aldım her güne ayrı kullandım:))

İnci sağ ol canım. Oğlanın ödevleriyle uğraşıyordum.Çok yoruldum. İğne saatimde geldi bunlar çok acıyor ya... Ağladım resmen dün eşim beceremiyor galiba. Geçen sene alt komşunun kızı yapıyordu taşındılar. Mahfetti beni eşim. Kendime yapamam diyeceksiniz kendin yap. Allah sağlık versin...

Geriye sayım başladı sende de....

Akasya kolay gelsin:))

Back
X