- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #11.081
mesaj tekrarı...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toplama kolay :) Ben de transferde en çok ona takılmıştım. Pgt sonucu belli değil bekliyorum hastanede, transfer olacak mı olmayacak mı belli değil ama ben durmadan su içiyorum. Fazla abartmıştım. Transfer esnasında tutuyorsun da sonra yatarken tutmak zor. Sen yavaş yavaş iç, zaten ultrasonla kontrol edip yetersiz görürlerse biraz daha bekletiyorlarmış.
aboo ben bekleyemem ki işlemden sonra hemen boşaltmam gerek
ne kadar yatıyorsunki işlemden sonra .
ya benim metabolizmam hızlı bi bardak içsem hemen vc ye giderim 5 dakikaya ..
yandım ben valla.
evete en zoru pgt bekleme süreci zaten ..
sağlam çıkacakmı çıkmayacakmı ..
İnş. zor olmaz yaa.
Doktor kaç gün istirahat vrdi sana peki .Hep yattınmı
merhaba delikız günler ne çabuk geçti bak,cuma günü yumurtaların toplanacakmış...bugün doktor ne dedi?yumurtaların sayısını söyledi mi?inşallah transfer sonrası iğne değil de jel verirler....pgt kaçıncı gün yapılıyormuş sordun mu?
OH o iyiymiş bariSana soruyorlar tutamazsan sürgü getirelim mi diye. Kalkmadan yapıyorsun. Yarım saat hastanede yattım ben. 2 gün de evde. Sonra günlük işlerimi yaptım, her gün iğneye gittim, kendimi pek yormamaya dikkat ettim ama olmadıSakınan göze çöp batar misali...
Kızlar bu pıhtılaşma testleri kaça ayrılıyor bilen var mı?
OH o iyiymiş bari
yaparım ben valla
ben de haftaiçini haftasonuna bağlar 4-5 gün annemde kalırım diyorum ..
bir çoğu 4-5 gün tuvalet dışında kalkmamışlar pek nette okudum da ..
doktorlar kalkın dese de2 gün yatmak lazımmış full ..
inş. bi dahakine olur inci
bi dahakine ne zaman başlayacaksın inş.
faktör 5 den çıktı benimki inci,sende de mi aynı durum var?
yok kesin bişey söylemedi bi de fazla da çıkabiliyormuş bir iki tane ,kağıtta 12 tane var 13 -14 de var gibi idi ama bilmiyorum..merhaba delikız günler ne çabuk geçti bak,cuma günü yumurtaların toplanacakmış...bugün doktor ne dedi?yumurtaların sayısını söyledi mi?inşallah transfer sonrası iğne değil de jel verirler....pgt kaçıncı gün yapılıyormuş sordun mu?
ya sayısı değil sağlamı çıksn da inş.
niye ki iğne olsa ne olacak ki ..
kendin yapamıyormusun iğneleri..
hemşireye döndüm ben valla zart diye sokuyorum iğneleri
pgt cuma bell olur ne zaman yapılacağı bişey söylemedi ..
yok kesin bişey söylemedi bi de fazla da çıkabiliyormuş bir iki tane ,kağıtta 12 tane var 13 -14 de var gibi idi ama bilmiyorum..
ya sayısı değil sağlamı çıksn da inş.
niye ki iğne olsa ne olacak ki ..
kendin yapamıyormusun iğneleri..
hemşireye döndüm ben valla zart diye sokuyorum iğneleri
pgt cuma bell olur ne zaman yapılacağı bişey söylemedi ..
öylemi diyorsun hımm bunu dikkate alayım ..Çok da yatmamak gerek kan dolaşımının yavaşlamaması için. Kendini yorma, ani hareketler yapma yeterli. İnşaallah hayırlısıyla. Hiç bilmiyorum ne zaman. Maddi ve manevi toplanmamız gerek.
Canım ben bu pıhtılaşma testlerini pek bilmiyorum. chnb bana baktır demişti. Bu kadar çaba veriyoruz bir şey olmasa da baktırmak istiyorum açıkçası. Doktoruma söyleyeceğim bakalım ne diyecek.
delikızım canımm yaa çok sevindim oh cıs cıslardan kurtuldun sayılır inşallah sıkıntısız devam edecek pgt den sağlıklı embriolar la transferin gerçekleşecek inşş test günü müjden olacak inşşşş o kadar ihtiyacımız var ki müjde almaya![]()
Canım progestan iğneleri bu minik iğneler gibi değil maalesef. Kendin yapamıyorsun, kalçadan yapılıyor ve bir sağlık görevlisinin yapması gerek.
öylemi diyorsun hımm bunu dikkate alayım ..
namaz kılabilirmiyim acaba ,oturarak kılarım olmazsa ..
ANNEME bol sebze, balık yaptırırım ,meyve yerim diyorum .
siz kaç tl verdiniz tedaviye .
bize de zor olacak valla ..
bi de bugün sinirim bozuldu ..
salak muhasebeci bize 5000 demişti ama o ilaçlar hariçmiş.
ilaçla 6500 e geldi ..
tartıştık biraz sinirimi bozdu kötü geçti günüm biraz o yüzden ama şimdi iyiyim..
sağlık ocağında yaptırırım hemen eve yakın 100 metre aşağıda
bizim kurumun da sağlık birim var ama orda yaptırmam herkes duymasın ne gerek var
bi de puregon fiyatı ne kadara aldınız..
biz 300 lüğe 180 tl verdik kutu başı ..
bizim hastane getirtiyor dışarda 240 tl imiş sanırım
hayır muhasebeci söyledi herşey dahil konuştuk şimdi yan çiziyor salak yaa ,eşimle beraber defalarca konuştuk he mde ,sinirim bozuldu ama eşim para için değmez ALLAHından bulsun sen strese girme şimdi bi de bu yüzden dedi..İlk 2-3 gün oturarak kılarsın, sonraki günler normal kılabilirsin. Aklında bulunsun kabız olmamak için günde bir kaç tane kuru kayısı ye. 5000 tedaviye ve ilaçlara 3000 de genetiğe verdik. İlaçlar her zaman tedavi dışıdır, muhasebeci söylemez :)
hayır muhasebeci söyledi herşey dahil konuştuk şimdi yan çiziyor salak yaa ,eşimle beraber defalarca konuştuk he mde ,sinirim bozuldu ama eim para için değmez ALLAHından bulsun sen strese girme şimdi bi de bu yüzden dedi..
evet yaa ananas da ye diyorlar çok da severim ananası ..
ya inci bizim orası anlar hemen zaten çocuk olmadığını biliyorlar bizim çakarlar yani
bu zamana kadar kaç kere doktora gittim söylemdim kimseye ,cuma da transferde de söylemeycğim ..
gerek yok zorda kalırsam o zaman belki söyleri ..
Çok ayıp etmiş o zaman. Ne söylediklerini bilmiyorlarAnanas ye abartmadan ama :) Şimdiden başlayabilirsin bile.
bize de öyle yapmasınlar fiyat konusunda delikız?
bir de muhasebeci burası çok farklıdır,biz fiyatlara çok önem vermeyiz falan demişti bize....
bu arada pgt dahil mi 6500istediler?
bak canım bu zamana kadar kimseye söylememişsin,ben de öyle,bundan sonra da kimseye söyleme bence...kimse anlamaz senin halinden,bir de insanların gereksiz sorularına muhatap kalma....hiç belli olmaz,birisi olumsuz bir şey der falan boşu boşuna canın sıkılır,bu durumu yaşamayan bilmez....
pgt cuma belli olsa,zaten haftaya en geç çarşamba transfer olur,3 gün rapor alsan hafta biter,cumartesi pazar da dinlenirsin,sonra işe dönersin,kimsede bir şey anlamaz...