Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

geçti çok şükür, şimdi su içiyorum sürekli, damacana gibi oldum:1:
bu bebek olayının her aşaması ayrı zormuş ya..

hafta sonu taşınıyoruz bakalım hayırlısıyla.

İç iç yarasın bebeğine :emir_bebek:
Bizler için öyle canım. Bizim her evrede dikkat etmemiz lazım.
Hadi hayırlı olsun. Sağ salim taşının inş. Kendini yorma fazla.

yolculuk ne zaman?
inş sağlıklı bebişin:emir_bebek:

Canım pazartesi akşam... İnşallah ben de sağlıksız olsaydı düşerdi diye düşünüyorum inşallah sağlıklıdır...

Hayırlı cumalar canım. Çok sevindim. Sağlıkla gelecek inşaallah...

Amin canım inşallah...

geçti çok şükür, şimdi su içiyorum sürekli, damacana gibi oldum:1:
bu bebek olayının her aşaması ayrı zormuş ya..

hafta sonu taşınıyoruz bakalım hayırlısıyla.

Canım su rahimin serumuymuy iç iç bir de ben içebilsem...

Kızlar hayırlı cumalar... Nasılsınız?

İnşallah bugün hastaneden çıkıyorum...2 li tarama testi sonuçlarım çok iyi çıkmış şükür...İhtimalleri sordum çok çok düşük ihtimallerdi. İnşallah sağlıklıdır kuzucuğum ...

Gözün aydın canım. Sağlıklıdır inşallah.. İçini ferah tut. Kızımız yolda.. :34::emir_bebek::nazar:

İç iç yarasın bebeğine :emir_bebek:
Bizler için öyle canım. Bizim her evrede dikkat etmemiz lazım.
Hadi hayırlı olsun. Sağ salim taşının inş. Kendini yorma fazla.

millet bezini bile aldı bebeklerin benim elim hala alışverişe gitmiyo, allah korusun inş sağlıkla kavuşurum.
hepimiz için dua ediyorum..

Canım su rahimin serumuymuy iç iç bir de ben içebilsem...

başlarda gece bulantıyla uyanıyodum bazen su içmek iyi geliyodu. çok su içmeye alışkın midem kilo verme dönemlerinden.
ama dr suyu az dedi, su içmek direk etkilemiyo ama sen iç dedi, içiyorum bakalım..
senin de az kaldı inş, 3-4 haftaya azalır bulantıların

Canım pazartesi akşam... İnşallah ben de sağlıksız olsaydı düşerdi diye düşünüyorum inşallah sağlıklıdır...
ben de öyle düşünüyorum.. sonuçta yaptığımız düşükler boşuna değildi ya, bunlar düşmediyse allahın izniyle sağlıklılar.
hayırlı yolculuklar..

millet bezini bile aldı bebeklerin benim elim hala alışverişe gitmiyo, allah korusun inş sağlıkla kavuşurum.

Bazıları çok abartıyor :) Bez almanın mantığını anlamıyorum. Doğuma yakın gidip al 2-3 paket, şimdiden almak bana abes geliyor. Sağlıkla gelecek inşaallah. Dualarımız kabul olacak Allah'ın izniyle...

Canım benim inşallah o kadar uzamaz ben doğum yapmadan siz de yarılamış olursunuz...
İnşallah siz yatışa geçmezsiniz...

Benim açımdan zor canım :) Nasip olursa sen doğum yaptıktan 2-3 ay sonra başlarım sanırım. Ben hariç herkes o zamana hamile olur inşaallah...

Hakkında hayırlısı olsun. Sağlıcakla kavuşursun yavruna inşaallah. Bebeğin daha çok küçükmüş. Tedaviyi neden bu kadar erken düşündün?

bebeğim hasta olduğu için bir yaşındaki hali ile iki yaşındaki hali arasında pek fark olmayacak. çocuğumun hastalığını bu şekilde kabul edip hayatıma devam etmek istiyorum. 28 yaşındayım ve pgt ile ilk seferde hamile kalamayabilirim. yaş ilerledikçede kromozomlarla ilgili risk artıyor. bir kere gözüm korktuya her şey benim başıma gelecekmiş gibi geliyor. o yüzden pgt yaparken kromozomlarada bakmalarını istedim. tabi buda ek maliyet getirdi. benimle benzer durumları yaşayanlarla konuşmak çok iyi geldi. hepinize çok teşekkür ederim.

mattika tahmini doğum tarihin ne zaman? Normal doğum mu düşünüyorsun?

18-20 eylül. bana kalsa ben normal isterim de.
pıhtılaşma var, ne bileyim dr nasıl derse öyle olcak heralde.
illa normal olsun dicem ama diyemem ki, en ufak bi aksilik olacağına sezeryana katlanırım.
dr.la konuşmadım ama benim gibi olanlara kıymetli bebek deyip sezeryan yapıyo biliyorum.

Gözün aydın canım. Sağlıklıdır inşallah.. İçini ferah tut. Kızımız yolda.. :34::emir_bebek::nazar:
Amin canım erkeğe benzemiyor kıza da benzemiyor dedi. Aman ikisinden biri olsun dedim...:1::1::1:Dr mde kız istiyor:9:

Canım sorma daha 3 ay olmadan oda bakan var. Ben de alama ama 28 den sonra alırım...

başlarda gece bulantıyla uyanıyodum bazen su içmek iyi geliyodu. çok su içmeye alışkın midem kilo verme dönemlerinden.
ama dr suyu az dedi, su içmek direk etkilemiyo ama sen iç dedi, içiyorum bakalım..
senin de az kaldı inş, 3-4 haftaya azalır bulantıların

Canım su aklıma gelince midem bulanıyor...inşallah azalır...
ben de öyle düşünüyorum.. sonuçta yaptığımız düşükler boşuna değildi ya, bunlar düşmediyse allahın izniyle sağlıklılar.
hayırlı yolculuklar..

Evet ben de öyle düşünüyorum. sağ olasın...

bebeğim hasta olduğu için bir yaşındaki hali ile iki yaşındaki hali arasında pek fark olmayacak. çocuğumun hastalığını bu şekilde kabul edip hayatıma devam etmek istiyorum. 28 yaşındayım ve pgt ile ilk seferde hamile kalamayabilirim. yaş ilerledikçede kromozomlarla ilgili risk artıyor. bir kere gözüm korktuya her şey benim başıma gelecekmiş gibi geliyor. o yüzden pgt yaparken kromozomlarada bakmalarını istedim. tabi buda ek maliyet getirdi. benimle benzer durumları yaşayanlarla konuşmak çok iyi geldi. hepinize çok teşekkür ederim.

Allah'ım yardımcın olsun. Benim 2 denemem oldu. İkincisinde ben de tüm kromozomlara baktırdım. Değişik kromozom bozuklukları da çıktı, gözüm korktu. Pgt'nin maliyeti gerçekten çok yüksek hele tüm kromozom analizinde. Oğlun için gerçekten çok üzüldüm. Kendimi senin yerine koydum :( Hastalıklarımız aynı olmasa da benziyor. Dua edeceğim senin için canım.

Back
X