- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #11.761
aaaa,deli edecek bu msn beni yaa,tam ekledim adresini,hatta yazdım bir kenara hata olmasın diye,
tekrar eklesek bariiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa,deli edecek bu msn beni yaa,tam ekledim adresini,hatta yazdım bir kenara hata olmasın diye,
ekledim seni ama çevrimdışı görünüyorsun,istek gelmedi mi?
eklenme mesajı gelmedidiğer adresime şimdi ekledim,ismim yazılı ona ekledim
İnşallah canım. Allah sizlere de sağlıkla nasip etsin. Olsun canım o kadar kadı kızında da olur...:))Sağlıklı olsun da oğluş olsunBen kız hissetmiştim. Artık hislerime hiç güvenmiyorum. 6. göz kanallarım kapandı galiba
![]()
Canım gözünaydın :) Abisi gibi o da sağlıklı olacak Allah'ın izniyle. Bugünlere geldiniz çok şükür. Oğlun eminim çok sevinmiştir erkek diye :) Bu gece yolculuk var değil mi?
çok geçmiş olsun chnb,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah,hala hastanede yatıyor musun?
İnşallah canım. Allah sizlere de sağlıkla nasip etsin. Olsun canım o kadar kadı kızında da olur...:))
Çok şükür İnci. Ben kanamam olduğu gün hastaneyi ayağa kaldırdım düştü sandım. Abisi gibi hareketli bir oğlan. Daha abisi bilmiyor. Valize uzun kollu bir şey koyayım mı?
Amin yok canım cumartesi çıktım ama bulantılar yüzünden gittim serum istemedim. Amin inşallah sağlıkla herkese nasip olur...
sağolasındelikız maşallah bebişlerine, inş sağlıkla tutunurlar..
chnb 2.şehzade geliyo yani, allah sağlıklı ve uzun ömür versin iki oğluna da..
Canım burada hava çok soğuk ve yağmurlu. Mutlaka kalın bişeyler, hırka vs al...
chnbcim yanınıza mutlaka hırka türü şeyler alın bir de baharlık montlarınız varsa onları alın. Hava hiç belli olmuyor, gündüz günlük güneşlik hava akşam üzeri birden soğuğa dönüşebiliyor.
delikız maşallah bebişlerine, inş sağlıkla tutunurlar..
chnb 2.şehzade geliyo yani, allah sağlıklı ve uzun ömür versin iki oğluna da..
Bir hırka alayım ince bari. Uf ya... bEN HEP KIsa kollu almıştım...
Canım evet:)) Eşim diyor ki sen sarayda cariye olmalıydın:)) Valla hürremi geçtim bari o bir kız doğurmuştu:))
ken biliyorlardır. Sıkıştır sen hocayıne becerikli hatunsun :))))
ayy benim de ikiz olursa hep ikisi de erkek olacak gibi geliyor niyeyse ..
kızlara düşkünüz biz de eşimle ama hayırlısı olsun ..
ken biliyorlardır. Sıkıştır sen hocayı
Evet:)) Keramet ben de mi eşimde mi bilemedim:))Onda galiba onun kardeşlerinin de çoğunluk oğlu var.
Kim bilir belki 2 şehzaden olur ama bence bizim sorunlar cinsiyete bağlı ya onlar yerleştirirken biliyorlardır. Sıkıştır sen hocayı![]()
Sağ ol canım inşallah sağlıkla gelir. Dediğin vardır bunda da bir hayır. Zaten eşimin kardeşlerinin toplam çocuk sayısı 7 eerkek 3 kız. Benim 6 ayluk doğan bebeğim de erkekti. Sanırım eşimin tarafında erkek spermi baskın. İnşallaH SENİN DE 2 KIZ 2 ERKEK OLUR:))
Sağ ol canım inşallah sağlıkla gelir. Dediğin vardır bunda da bir hayır. Zaten eşimin kardeşlerinin toplam çocuk sayısı 7 eerkek 3 kız. Benim 6 ayluk doğan bebeğim de erkekti. Sanırım eşimin tarafında erkek spermi baskın. İnşallaH SENİN DE 2 KIZ 2 ERKEK OLUR:))
Kadınların beslenmelerinde dikkat etmeleri gerekenler;
*Tereyağ, margarinden uzak durup sıvı yağlarla yapılan yemekleri tüketin.
*Kızartmadan uzak durun.
*Yağ asitlerince zengin fındık, ceviz ve bademden uygun miktarda tüketin.
*Balık tüketilebiliyorsa protein ihtiyacınızı ağırlıklı olarak balık tüketerek karşılayın eğer tüketilemiyorsa balık yağından destek alın.
*Düzenli kan tahlilleri yaptırıp, hormon ve vitamin-mineral seviyelerinizi ölçtürün.
*Demirden zengin besinleri daha çok tüketin; kurubaklagiller, yağsız kırmızı et, yumurta, tavuk, yeşil yapraklı sebzeler
*İşlenmiş, katkı maddesi içeren besinlerden uzak durun.
*Kahve ve kafein içeren içeceklerin tüketimini sınırlandırın, günde ortalama 2 fincandan fazla tüketmeyin.
*Asitli içecekler ve alkolden uzak durun.
*Folik asitten zengin besinler tüketin; yeşil yapraklı sebzeler, badem, fındık, ceviz, yumurta, süt ve süt ürünleri, portakal
şuan için hepsine uyuyorum ama canım bi mc donalds istiyorki sorma
feci istiyorum yaa bi seferden bişey olurmuki acep :18:
iyiBen bu aralar yumurta kalitesini arttırmak için ne yiyeyim , ne içeyim onları araştırıyorum. Paylaşayım dedim. Hepimiz ya hamile, ya da hamile adayıyız. İşime yarayacak bilgilerHehe
Boşver sen yine de Mc Donaldstan uzak dur. Onlar çok fazla katkı maddesi kullanıyor. Bebişlerini düşün
![]()