- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #12.221
Hazade canım nasılsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi ben hayatta yok demem sizinle kalırım 9 ayÇenemiz düştü
Biz zaten hamile kaldığımızda 9 ayı burada geçirip burada doğuracağız![]()
Allah yardımcın olsun canım benimm ne kadar yakınız 10 dkCanım koşuyolunda görümcemlerde.Bulantı yüzünden odada tıkılıyorum. Hem hep yatmak zorundayım rahim ağzı uzunluğum 2 cm. o YÜZDEN YATIYORUM. kORKUYORUM normal serklaj yerine laparoskopik serklaj yapılabilir. Bu biraz korkutuyor.
Canım anne oluncaya kadar bitmez. İnşallah olacaksınız...
Delikızı bekliyoruz. Mattika var epey ilerledi, ben varım. Biz pgt denedik bir kez olmadı ve tedavi sonrası hemen doğal hamile kaldık. Sen geldin aramıza... Özlemcanoda doğal kalmış ama uğramıyor pek...Ha Seçgin var uğramıyor pgt ileydi.
Neeeemillleeeeett doktorumu aradım ..
sancıyı sordum ,normal dedi ..
yarın gebelik yaptırabilirsiniz dedi ..
yarın sabahtan gidiyorum teste haberiniz olsun ...
yılan hikayesine döndü ama![]()
Ay ewet yaaa sayılı saat kaldıheyecandan deli olacağım yaa..
sabah verirsek öğlene çıkarmış sonuç ..
bakalım neler olacak ..
abooo sadece 1 gün ,1 günden de az kaldı ,stres bastı
Ewet o 3 saat aylar yıllar gibi gelio dimi incimSakin sakin sakin, asıl heyecan yarın kanı verdikten sonra başlayacak :)
Delirme ayoll aklına mukayet ololsun olsun tereddüt etmeden yaptırmak daha ii ,doktorun demesi de eşimi rahatlattı ,artık sabahtan ordayız
eğerki sonuç pozitifse deliririm herhalde![]()
Ahh Ahhh akasyacımm Ewlilik n zormuş hakikaten hepimiz yorulduk ama zaman zaman diorumki iyikide ewlwnmişim hayat arkadaşım o benim...Sende ne olur iyi yönünden bakmaya çalış ... Allahın izniyle bu zor zamanlarıda atlatıcaz.Bu zamanlarda geçicek biz herzaman burdayız cnm konuşmak istersen..İncim tatlım eşimle limoniyiz yine:2: Keyfim yok o nedenle.. Evlilik çok zormuş.. Yorulduğumu hissediyorum.. Allah yardımcım olsun. Hayat dört koldan üstüme geliyor yine..Yine de şükür.. Bu da geçer inş..
Sen nasılsın ? İyi görüyorum seni. Toparladın maşallah..
Eşine de çok geçmiş olsun..
![]()
Erkeklerde kusura bakmayın deve deil eşşek inadı var bizimkide öle katırlar hayatım katırrrYok canım maddi sıkıntılarımız ve benim streslerim yüzünden. Ama daha çok maddiyat. Biliyorsunuz bu tedavi yüzünden epey borçlandık. İş stresi de binince kavgalar kaçınılmaz.Eşim çok inatçı. Asla alttan almayı bilmiyor. Günlerce küs kalabilir. Deve kini var adamda
;İyiliğine çok iyi ama tartışmalarda çok fevri. Ve her tartışma büyük olaya dönüşüyor.
Oyyy oyyyy öyle işte
![]()
Aman canım haaa ne olur ben geçen hafta deliriodum Allah razı olsun sizler sayesinde toparlandım insan düşündükçe deliriooo dikkat et sağlığın herşeyden önemliiEvet öyleymiş. Bizim evliliğimiz haziran sonu 1 yıl olacak. Düğün masrafları, eşya vs zaten vardı. Bir de üstüne test ücretleri yüklendi. Tanıma, huyuna suyuna alışma derken çok yoruldumEvde gerginlik hiç çekilmiyor. Akşam stresten gerginlikten kustum. Direkt mideme vurdu. İnadından dönüp bakmadı bile.
![]()
Ay allahımm neler var yaaa isteyerek ayrılanın yanı sıraa mecburi olarak ayrılmak var Allah yardımcısı olsunKızlar bir kadın aradı, 3 yıllık evliyim, çocuğum olmuyor diye boşanmaya mecburuz diyor. Maddi durumumuz yok diyor, ailesi sıkıştırıp duruyormuş. Ay çok üzüldüm. Ne insanlar var ya![]()
Ağustosta 4 yıl bitecek inşaallah :)
ben 10.05.2007Evet 2008 geliniyim
Sen?
laveque var, chnb var, hituci var.
hazade var bizden kıdemli![]()
İnşallah canım...
En kıdemli benim.
22 temmuz 2000 Yer: İSTANBUL
Allahımmm gönlüne göre vericek canım inşallahhhhh vallahi herzaman hepinize dua ediyorummm..Gerçek isimlerinizi bilmiorum allahım diorumm hepsine yardım et emeklerimizi boşa çıkarmaaselamlar bende kidemliyim
agustos 2. 1997 gelin oldum yas 38
baliklamasinaatladim özür
hep okuyom ama kizdan isten bide hatime basladim firsatbulup yazamiyom
delikiz yarin teste gidiyomusun ins pozitifsin ikizdir amin
ne dedim biliyomusun eger senden icin bu kiz hamis olursa bende aynisini olayim ikiz yada tekizemme ben allahimdan ikiz istiyom
ilginctir hep trye izine gidince kiz cocuguyla düsünürdüm kizimla izne gittim simdide ikiz aklimdan cikmiyo rabbim duy bizi
cnb lavag inci hazade hituci allahimaklima gelmedi simdi
yildiz arkadas da hosgelmis aramiza
iki kromozom aralarinda yer degistiriyomus
yani anomali
halbuki oturun oturdugunuz yerde degilmi derdiniz ne
İnşallah canım...
En kıdemli benim.
22 temmuz 2000 Yer: İSTANBUL
selamlar bende kidemliyim
agustos 2. 1997 gelin oldum yas 38
baliklamasinaatladim özür
hep okuyom ama kizdan isten bide hatime basladim firsatbulup yazamiyom
delikiz yarin teste gidiyomusun ins pozitifsin ikizdir amin
ne dedim biliyomusun eger senden icin bu kiz hamis olursa bende aynisini olayim ikiz yada tekizemme ben allahimdan ikiz istiyom
ilginctir hep trye izine gidince kiz cocuguyla düsünürdüm kizimla izne gittim simdide ikiz aklimdan cikmiyo rabbim duy bizi
cnb lavag inci hazade hituci allahimaklima gelmedi simdi
yildiz arkadas da hosgelmis aramiza
ıhmm ıhmmm benim 1999 mayıs 31 :)
Kızlar Merhabalar,
Herkes iyidir inşallah,
Delikiz, yarın büyük gün pozitif alacaksın inşallah :)))))
Benimde 13 yumurta toplandı bugün 11'i olgun çıktı dediler ve hepsi döllenmiş :)
2 gün sonra arayıp gelişmeleri nasıl gidiyor öğreneceğim Pazartesi Pgt ye gidebilirler büyük ihtimal.
Bekliyoruz bakalım.
Hepinizi öpüyorum...
evlilik yıldönümünüz kutlu olsunıhmm ıhmmm benim 1999 mayıs 31 :)
canım yaa ara ara sordum seni hadi maşallah gayet güzel sayı var inşallah en sağlıklı embriolar seninle olur bebişlerin seni bırakmasın canım benimmKızlar Merhabalar,
Herkes iyidir inşallah,
Benimde 13 yumurta toplandı bugün 11'i olgun çıktı dediler ve hepsi döllenmiş :)
2 gün sonra arayıp gelişmeleri nasıl gidiyor öğreneceğim Pazartesi Pgt ye gidebilirler büyük ihtimal.
Bekliyoruz bakalım.
Hepinizi öpüyorum...
İyiyim Canım çok şükür arada hey heylerin işde gelip gidio :))sen nasılsın nasıl gidiooHazade canım nasılsın![]()
Kızlar Merhabalar,
Herkes iyidir inşallah,
Bekliyoruz bakalım.
Hepinizi öpüyorum...
Kızlar Merhabalar,
Herkes iyidir inşallah,
Bekliyoruz bakalım.
Hepinizi öpüyorum...
Herkese günaydın![]()
selam millet sonuç daha çıkmadı 1330-1400 gibi çıkacak inş.
yalnız sabah moralim çok bozuldu birniz bana bişey desin netten araştrdım bulamadım bişey..
ya sanırım ilaçlardan bugüne kadar göğüslerim şişti dolgundu
ama sabah kalktım şiş değiller dolgun değiller az bi acı var ama eskisi gibi değiller.
üff yaa tutmadı herhalde diyoru yoksa neden birden değişsinki