Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inci kan vermeye çok moral bozuk gittim valla..
ya aynı olmuyor ama bu zamana kadar şişken neden söndü ,genelde sönünce adet olunuyor diye biliyorum ben ,neden birden değişmiş olabilir ne olur tatmin et beni :((((

Adet döneminde nasıl oluyor normalde? Önceki günler nasıldı, bugün nasıl? Şişkinlik, ağrı vs. ne gibi değişiklikler var?
Sakin ol biraz canım. Herşey bizler için.

Adet döneminde nasıl oluyor normalde? Önceki günler nasıldı, bugün nasıl? Şişkinlik, ağrı vs. ne gibi değişiklikler var?
Sakin ol biraz canım. Herşey bizler için.

adet döneminde de söner genelde öncesi şişer biraz..
ya önceden dolgundu elleyemiyrdum ama şimdi elliyorum öyle acımıyor..
sanırım tutmadı
içime kurt düştü hem de çok

sanırım tutmadı

Dur bir test sonucunu al, hemen evham yapma. İnşaallah tutmuştur ama tutmadıysa da lütfen kendini bırakma.

sanırım tutmadı

Dur bir test sonucunu al, hemen evham yapma. İnşaallah tutmuştur ama tutmadıysa da lütfen kendini bırakma.

2 kişinin daha hamilelik haberini aldım ..
hem de onlarda sebepsizdi..
herşey bu kadar güzel giderken negatif çıkarsa üzüleceğim yaa.
ne aşamalardan geçtik taa buraya kadar geldik şimdi tutmazsa ..

2 kişinin daha hamilelik haberini aldım ..
hem de onlarda sebepsizdi..
herşey bu kadar güzel giderken negatif çıkarsa üzüleceğim yaa.
ne aşamalardan geçtik taa buraya kadar geldik şimdi tutmazsa ..

Şu an neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Ümit ve ümitsizlik bir arada. Biz ne yaparsak yapalım kaderin önüne geçemiyoruz. Negatif çıkarsa evet üzüleceksin, ağlayacaksın ama inan bana 1 hafta geçmeden yeni tedaviyi düşünmeye başlayacaksın. Bu topikte o dönemleri hepimiz yaşadık. Bir çoğumuz yaşamaya da devam ediyor. Şimdi bunları konuşmak için erken. Test sonucunu bir al önce.

inci kan vermeye çok moral bozuk gittim valla..
ya aynı olmuyor ama bu zamana kadar şişken neden söndü ,genelde sönünce adet olunuyor diye biliyorum ben ,neden birden değişmiş olabilir ne olur tatmin et beni :((((

Canım herkeste aynı belirti olacak diye bir şey yok. Benim bir ay adetim 4 gün geçmiş tüm belirtiler var kesin hamileyim diye gittim değilmişim. Aralık annelerine bakıyorum millet göğsüne dokunamıyor acıdan benim yok ama benim bulantım onlarda yok. Belirti arama. Dua et...

Canım herkeste aynı belirti olacak diye bir şey yok. Benim bir ay adetim 4 gün geçmiş tüm belirtiler var kesin hamileyim diye gittim değilmişim. Aralık annelerine bakıyorum millet göğsüne dokunamıyor acıdan benim yok ama benim bulantım onlarda yok. Belirti arama. Dua et...
öyle ama baştan beri olasydı takmazdım birden olunca şaşırdım
yani progesteron oranı düşüncemi acaba dolgunluk indi yani o da tutmadı demek oluyor..
baştan hiç acımasa takmazdım ama birden sönünce takıyorum tabi.

Şu an neler hissettiğini çok iyi anlıyorum. Ümit ve ümitsizlik bir arada. Biz ne yaparsak yapalım kaderin önüne geçemiyoruz. Negatif çıkarsa evet üzüleceksin, ağlayacaksın ama inan bana 1 hafta geçmeden yeni tedaviyi düşünmeye başlayacaksın. Bu topikte o dönemleri hepimiz yaşadık. Bir çoğumuz yaşamaya da devam ediyor. Şimdi bunları konuşmak için erken. Test sonucunu bir al önce.

öyle tabi.
zaten sabah teste giderken hep olumsuz olacak gibi plan yapmaya başladım ..
bundan sonra hemen diğerlerini transfere başlarız diye..
kafam niyeyse hep olumsuzda..
bugünün stresmi bilmiyorum ama hayra çıkarsın RABBİM inş.
ya zaten üzülmemek elde değil tabiki normal karşılayamayız hepimiz.
ağlayıp zırlayacağım tabi sonra da dondurulumuşlara umut bağayıp ona yöneleceğim biliyorum..

İnşaallah sonuç pozitiftir ama değilse bunda da bir hayır var diyeceğiz. Hep hayırlısı için dua etmiyor muyuz zaten...

olur mu hiç canım benim deme öyle üzülürüm
sadece ara verdim artık bebek konusu hayatımın ortasında değil sıkıldım çünkü yumurtladım mı adet olacak mıyım acaba belirti mi her an kafamda bu 3 soru nefes almak gibi olmuştu miladım ay ki adetim oldu yazmıştım hatta tam 7 gün gecikti anladım ki ben kendime zarar veriyorum bu kadar sinir stres yapmakla bıraktım artık hatta bıraktık eşim de ben de umutlu değiliz doğaldan en azından 2013e kadar rafa kaldırdık şimdilik bizim için zor olan bu kararı alınca da hatırlatacak herşeyden soyutladım kendimi ne zaman dedim tamamım artık ben sildim gerçekten kafamdan işte buradayım :34:

olur mu hiç canım benim deme öyle üzülürüm
sadece ara verdim artık bebek konusu hayatımın ortasında değil sıkıldım çünkü yumurtladım mı adet olacak mıyım acaba belirti mi her an kafamda bu 3 soru nefes almak gibi olmuştu miladım ay ki adetim oldu yazmıştım hatta tam 7 gün gecikti anladım ki ben kendime zarar veriyorum bu kadar sinir stres yapmakla bıraktım artık hatta bıraktık eşim de ben de umutlu değiliz doğaldan en azından 2013e kadar rafa kaldırdık şimdilik bizim için zor olan bu kararı alınca da hatırlatacak herşeyden soyutladım kendimi ne zaman dedim tamamım artık ben sildim gerçekten kafamdan işte buradayım :34:

Takılıyorum güzelim :16:
Evet kafamıza takarak, hayatımızın odak noktası yaparak büyük hata ediyoruz. Hoşgeldin tekrar :31:

Delikız inşallah pozitif gelecek sonuç. Olmazsa da çok üzülme canım. Şükür aslan gibi 2 embriyon var geride. Burada çoğumuzun zaten yumurta sayısı pek içaçıcı olmadı sağlam bile bulamadık çoğumuz. Bulduysak ya gelişimi durdu, ya sayısı azdı geriye donduramadık, onlard da tutmadı. İlk seferde tutan yok mu var tabi. İnşallah sen de o şanslı arkadaşlardan olursun...

günaydın hazade....incim....ve kızlar..... :16:
herkes için güzel bir gün olur inşallah...
delikız hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...
Günaydın canım benimm bugün daha iyiyim bakırköye gidicem arkadaşlarımla buluşucam biraz kafa dağıtırım yarında pikniğe :)
Sen nasılsın bıdıklar nasıl
selam millet sonuç daha çıkmadı 1330-1400 gibi çıkacak inş.
yalnız sabah moralim çok bozuldu birniz bana bişey desin netten araştrdım bulamadım bişey..
ya sanırım ilaçlardan bugüne kadar göğüslerim şişti dolgundu
ama sabah kalktım şiş değiller dolgun değiller az bi acı var ama eskisi gibi değiller.
üff yaa tutmadı herhalde diyoru yoksa neden birden değişsinki

Canım benim sakın kötü düşünmee bak benimm test gününde kdr şişti gögüslerin ne oldu :43::43::43:
Skın o belirtilere bakma inşallah pozitif alıcazz

sağol canım iyiyim çok şükür yok maalesef 7 gün sonunda kırmızılarıma kavuştum her zamanki gibi
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik? yoruyor mu çok seni?

Sağlık olsun canım bugünüme şükür diyorum bebeğim benimle...20 gün hastanede yattım kanamam olmuştu. Haftaya da rahi ağzına dikiş atılacak açılma başlamış. Yatıyorum sürekli. Bulantılar da tam gaz devam...Bir dokun bin ah işit oldu gerçi...:1:
İnşallah sağlıkla gelsin bebişin...

Back
X