Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İki üzücü haber birden gelmiş. :50: Aydan canım çok üzüldüm. İnsan umutlanıyor. Tahmin edebiliyorum. En kötüsünü düşünsek de yıkılıyoruz. Ama elbet Rabbimin bir bildiği vardır. Hiçbirşey sebepsiz değil. Bize düşen sabırla, dua ile bu sınavı geçmek.. Ben inanıyorum yılmadan mücadele edersek karşılığı gelecek.. Hepimiz birgün anne olacağız. Moralini yüksek tut. Hepimiz bu sınavdan geçiyoruz. Birbirimize desteğiz :29:

Chnb canım yaaaaa. Kıyamam ben sana.. Şimdi biraz daha iyi misin? :16: Çok merak ediyorum seni. Akşam tekrar geleceğim. Gelirsen yaz .. Çok öpüyorum seni.. Erkeğin annesini bırakmayacak inşallahh.. Dualarım seninle.. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.. :nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

selam kızlar,

nasılsınız???

CHNB canım nasıl oldun ? sızıntı devam etmıyor ınsallah , ha?

Aydandan haber yok sanırım hala.

Icı, Mattika, delikız , Hamet, Izz, ve adını sayamadıgım herkes sızler nasılsınzı?

lave.. canım tşkler halimizi sorduğun için. ayy böyle acayip dökülesim var nedense çok doluyum bugün. işi, aile hayatımı, genetik problemi, bugün adet oluşumu -denemelerin tutmayışını- böööyle bisürü şey anlatasım var ama yapmayacağım. kimsenin moralini bozmayayım.

iyyim yani lave...

bişey sorayım, daha doğrusu fikrinizi alayım. arkadaşlar düşük nedeniyle kürtaj olduktan sonra yaklaşık 8 aydır adet düzenimde müthiş değişim oldu. 28 günlük periyodum 22 güne düştü ve 6 günlük sürem 11 günlere çıktı. yoğun değil ama. kusura bakmayın iğrenç bi mevzuya girdim ama...

sizce kürtajdan dolayı bi problem mi oldu, kadın doğuma görünmem, muayene olmam gerekir mi ne dersiniz?

lave.. canım tşkler halimizi sorduğun için. ayy böyle acayip dökülesim var nedense çok doluyum bugün. işi, aile hayatımı, genetik problemi, bugün adet oluşumu -denemelerin tutmayışını- böööyle bisürü şey anlatasım var ama yapmayacağım. kimsenin moralini bozmayayım.

iyyim yani lave...

bişey sorayım, daha doğrusu fikrinizi alayım. arkadaşlar düşük nedeniyle kürtaj olduktan sonra yaklaşık 8 aydır adet düzenimde müthiş değişim oldu. 28 günlük periyodum 22 güne düştü ve 6 günlük sürem 11 günlere çıktı. yoğun değil ama. kusura bakmayın iğrenç bi mevzuya girdim ama...

sizce kürtajdan dolayı bi problem mi oldu, kadın doğuma görünmem, muayene olmam gerekir mi ne dersiniz?

benim de kürtajlar düzeni çok bozardı.
1 yıla ancak toparlanırdı, bi dr.a gitmen iyi olabilir ama yapışıklık vs. ile ilgisi yok pek, hormonlar sapıtıyo.
benim biraz kilom vardı, sporla kilo verince düzene girmişti.

aydan canım üzüldüm.rabbim sabır versin.ne söylesek boş anca zamn geçecekte biraz iyileşirsin.çoğumuzun bildiği duygular.allah hiç birimize bir daha yaşatmasın.

klınıkten sonra gıttın zannedıyooommmmm nasıl geçtı hersey yolundamı sen benden sonra alındın boardta ısmın vardı bende ayıkınca klınıkten apartta gectım gorusemedık esıne selamlar bol şans burlara gelınce ara goruselım

klınıkten sonra gıttın zannedıyooommmmm nasıl geçtı hersey yolundamı sen benden sonra alındın boardta ısmın vardı bende ayıkınca klınıkten apartta gectım gorusemedık esıne selamlar bol şans burlara gelınce ara goruselım

aaaa günaydın canım.evet biraz dolaştık eşimle alışveriş yaptık sonra döndük.evet beni kapıda beklettiler baktım çıkan bayan sen değildin.a.sealm canım.inşaAllah gelirsek görüşürüz.

Kızlarrr Nerdesiniz Ayollll size müjdem varrrrrr :52::52::52::52::52::52:
HAMİLEYİMMMMM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

mübarek günde bu kdar mübarek bir haber olabilirdi ancak ..
ALLAHIM hayırlısı ile doğurmak nasip eder inş.
Ben size bu ara pozitif enerji var demiyor muydum:1:
İşte hazade de hamile kaldı
sıradakiler dizilin bakalım ,bu ay bereketli olacak inş.

aaaa günaydın canım.evet biraz dolaştık eşimle alışveriş yaptık sonra döndük.evet beni kapıda beklettiler baktım çıkan bayan sen değildin.a.sealm canım.inşaAllah gelirsek görüşürüz.

mr pound gıttın canım orası ucuzdu ıyı yapmışsın gezmekle inş yumurta toplama istedıgın gıbı olmuştur senı aradılarmı yumurtalar hakkında ılk ıkıncı gun aradılar bır daha ses yoook bugun inş ararlarrrrr

mübarek günde bu kdar mübarek bir haber olabilirdi ancak ..
ALLAHIM hayırlısı ile doğurmak nasip eder inş.
Ben size bu ara pozitif enerji var demiyor muydum:1:
İşte hazade de hamile kaldı
sıradakiler dizilin bakalım ,bu ay bereketli olacak inş.

Ewet cnm vallahii şok oldum ben halada şokdayım inanamıorum ama dilerim sorunsuz olurrr

Kızlarrr Nerdesiniz Ayollll size müjdem varrrrrr :52::52::52::52::52::52:
HAMİLEYİMMMMM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hazadeeeeemmmmmmmmmmmmm bu nasıl güzel bir haberdir böyle :52::52::52::52:
Allah'ıma şükürler olsun... Çok çok çok sevindim :16:
Ne zaman test yaptın? Nasıl öğrendin? Anlatsana :23:
İnşaallah sağlıkla devam eder, kucağına aldığın günü de görürüz :16:

hazadeeeeemmmmmmmmmmmmm bu nasıl güzel bir haberdir böyle :52::52::52::52:
Allah'ıma şükürler olsun... Çok çok çok sevindim :16:
Ne zaman test yaptın? Nasıl öğrendin? Anlatsana :23:
İnşaallah sağlıkla devam eder, kucağına aldığın günü de görürüz :16:

Saol canım benimm Allah razı olsun hayırlısı ile sağlıkla olur inşallahh 3 kere sorunlu olunca korkar oldum :18:
Canım dün kasık ağrım vardı test yaptımm delikız soktu aklıma :))) sonra ikinci çizgi silik çıktı ben şokk:52::52::52::52:
Ama dedim eşime sölemiycemm akşam hastaneye gittimm kan verdimm ve 60,57 çıktıı:nazar:
Ya inanılmaz şaşırdımm görmeliydin Canımm

Saol canım benimm Allah razı olsun hayırlısı ile sağlıkla olur inşallahh 3 kere sorunlu olunca korkar oldum :18:
Canım dün kasık ağrım vardı test yaptımm delikız soktu aklıma :))) sonra ikinci çizgi silik çıktı ben şokk:52::52::52::52:
Ama dedim eşime sölemiycemm akşam hastaneye gittimm kan verdimm ve 60,57 çıktıı:nazar:
Ya inanılmaz şaşırdımm görmeliydin Canımm

EVET ben çıkardım baştan :))
iyiki de çıkarmışım :1:
önce idrar sonra kan testi ve mutlu sonuç:nazar::nazar::nazar::nazar:

Hazade hayirli ugurlu olsun cok mutlu oldum saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim.bugun guzel haber ile basladik gune insallah devami gelir.

Benimde bugun pgt sonucum belli olucak dua edin bana olur mu.insallah saglikli transferim olur insallah

Back
X