Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım ben de seni seviyorum :16:
İçime dert oldu şimdi ama :50:
sanırım senin mesajını görmedi :26: sende tabi mahçubiyet içinde oldun :17: zaten şükürler olsun pgt lik durumu yokmuş maşallah Rana arkadaşımızın :nazar: inşallah yarından itibaren ben onu hamiş ilan ediyorum :49::64:

sanırım senin mesajını görmedi :26: sende tabi mahçubiyet içinde oldun :17: zaten şükürler olsun pgt lik durumu yokmuş maşallah Rana arkadaşımızın :nazar: inşallah yarından itibaren ben onu hamiş ilan ediyorum :49::64:

Çıkmış :(
Yarın onun için çok güzel geçer ve 12 gün sonunda müjdeli haberi alır inş.

incim canım bana müsade midem halaa kötü yatsam iyi olacak :25: öptüm canım hayırlı geceler hayırlı kandiller dualarda buluşmak ümidiyle her şey gönlümüzce olsun :29::16::nazar:

canım hayırlı ugurlu olsun çooooooook sevindirik olduk..:52:ama bişey sorucam senin kromozom sorunu varmıydı pgt yaptırman gerekiyormuydu?
Saol cnm benim evet benim kromozom sorunum var lakin hamile kalabiliorum dilerim bu sağlıkla gerçekleşir :nazar:
hazadeciğim çok ama çok sevindimm tebrikler yaaa ne güzel helede mucize merkezinden hiç beklenmedik anda müjdeler almak umutlarımıza umut katıyor tatlım gözleriniz aydın olsun inşallah sıkıntısız devam etsin gebeliğin sağlıklı-hayırlı evladını kucağına almakda nasip olsun kocamnn öptümmm :54:

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

attachment.php
benimdanszfenertvue0.gif
65925699ae3.gif
d661al0.gif
2u7yow81zp8.gif
sedatabeynk6af4.gif
bauchtanzpq5.gif
attachment.php
ballerina01em1.gif
ballerina02ob6.gif
aafc4b72489f.gif
komik5gs7.gif
mastikadansoz6up7le3rg.gif
sexyeri36dm.gif
komik3rc0.gif
evitandobalasperdidashg0jg5.gif
discopartyt9ff.gif
bshower7xb.gif
cid05cb01c636fcbabfac601974aec.gif
41.gif
zccy.gif
komik3gv0.gif
komik3ai3.gif
komik4tc4.gif
post158112876463707ab9rjd1.gif
161985751367332136kh4.gif
att5vl9oo2.gif
tanyeli.gif
2mes3nb.gif
ndpvtk.gif
8es0.gif
www.manzara.be_-_Dans_eden_kz.gif
attachment.php
attachment.php
attachment.php
casal1yc8.gif
1179964620099.gif
2dee3f8a.gif
dans7748846gr4.gif
1236702160_dans-eden-nekler.gif
b-375627-dans_eden_bebek_gifleri.gif
91b18k.gif
33dd8.gif
2u6juys.gif
gxarwn7iqgh.gif
2ilgcv5.jpg
2s847mb.gif
154cm2sf8.gif
Tüm dileklerin için çooooook saol canımmm benimmm Allah bin kere razı olsunnnn ne olucagı belli deil belki boş gebelik olucak gene ama olsun ben herşeye hazırlıklıyım inşallah sizlerinde hamileyim yazını yücerabbim göstericek bizlere hepimiz sevinicezz allahım çok büyük o ne derse o oluo ...
hazadeeeee hayırlı olsuncanım gözünüz aydın.sabah benim mesajımdan sonra yazmışsın ama ben çıkmıştım.tekrar tebrikler canım sağlıkla kucağına da alırsın inşaAllah.

Ewet cnm ben yazdım sen çıktın :9::9:
Saol cnm benim inşallah sağlıkla sizlerde bana müjdeli haberler vericeksiniz

Saol cnm benim evet benim kromozom sorunum var lakin hamile kalabiliorum dilerim bu sağlıkla gerçekleşir :nazar:

Tüm dileklerin için çooooook saol canımmm benimmm Allah bin kere razı olsunnnn ne olucagı belli deil belki boş gebelik olucak gene ama olsun ben herşeye hazırlıklıyım inşallah sizlerinde hamileyim yazını yücerabbim göstericek bizlere hepimiz sevinicezz allahım çok büyük o ne derse o oluo ...

Ewet cnm ben yazdım sen çıktın :9::9:
Saol cnm benim inşallah sağlıkla sizlerde bana müjdeli haberler vericeksiniz

Kızlar Günaydınn tahlil sonucum çıktı 142,80 ikiye katladı maşallahhh :nazar::nazar::nazar:
ALLAH korusun tatlım boş gebelik filan yaşamıycan inşallah sıkıntısız devam edecek keyfini çıkara çıkara tadacaksın gebeliği veeee sağlıklı-hayırlı evladını kucağına almak nasip olsun inşallah :49::emir_bebek::nazar::29:

bu arada değerin maşallah iyi inşallah normal katlanmaya devam etsin :49::46::nazar: hele anlat tatlım kaç günün geçti ne gibi belirtiler hissettin :52::52::52::52: ben bunları çok merak ettim öptüm cnm ve bebişinide :54:

ALLAH korusun tatlım boş gebelik filan yaşamıycan inşallah sıkıntısız devam edecek keyfini çıkara çıkara tadacaksın gebeliği veeee sağlıklı-hayırlı evladını kucağına almak nasip olsun inşallah :49::emir_bebek::nazar::29:

bu arada değerin maşallah iyi inşallah normal katlanmaya devam etsin :49::46::nazar: hele anlat tatlım kaç günün geçti ne gibi belirtiler hissettin :52::52::52::52: ben bunları çok merak ettim öptüm cnm ve bebişinide :54:

İnşallah dileklerin gerçekleşir canım benimmmm ...
Vallahi hiç bir belirti yok hafif hafif kasıklarım agırıoo.
Gögüslerimde hiç farklılık yok 1 gün geçti ayrıcaaa:9:
ya benim 3 kere sorunlu oldu yaa o yüzden çok korkuorum canım :43:

İnşallah dileklerin gerçekleşir canım benimmmm ...
Vallahi hiç bir belirti yok hafif hafif kasıklarım agırıoo.
Gögüslerimde hiç farklılık yok 1 gün geçti ayrıcaaa:9:
ya benim 3 kere sorunlu oldu yaa o yüzden çok korkuorum canım :43:
aaaaa demek sadece 1 gün geçti :52::52::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar: canım benim bak bugün mübarek kandil :34: Rabbim tüm yaşadıklarını unutturacak cici mi cici sağlıklı mı sağlıklı evladına kavuşmanı sağlayacak hiç öncekileri hatırlama tatlım bak hamişsin bebişin de etkilenmesin :20::29::16: bol dua edicemm kötü şeyler getirme aklına :29::16:

Kızlar Günaydınn tahlil sonucum çıktı 142,80 ikiye katladı maşallahhh :nazar::nazar::nazar:

hazade maş.süphanallah :nazar::nazar::nazar:
bak şuan herşey yolunda gidiyor
inş. öyle de gidecek
tekrar kan tahlili yaptıracakmısın
doktora ne zaman gideceksin
bi anlat hele :1:
ben de bir saat sonra çıkarım inş. duanızı esirgmeyin
bakalım bizim veletler içerde ne yapıyor :1:

aaaaa demek sadece 1 gün geçti :52::52::52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar::nazar: canım benim bak bugün mübarek kandil :34: Rabbim tüm yaşadıklarını unutturacak cici mi cici sağlıklı mı sağlıklı evladına kavuşmanı sağlayacak hiç öncekileri hatırlama tatlım bak hamişsin bebişin de etkilenmesin :20::29::16: bol dua edicemm kötü şeyler getirme aklına :29::16:
Aminnnn canım aminnnnnn 3 tüp 3 kürtaj oldumm bu 7, oldu umarum rabbim bu defa bana sağlıklı bir ewlat nasip eder canımm
hazade maş.süphanallah :nazar::nazar::nazar:
bak şuan herşey yolunda gidiyor
inş. öyle de gidecek
tekrar kan tahlili yaptıracakmısın
doktora ne zaman gideceksin
bi anlat hele :1:
ben de bir saat sonra çıkarım inş. duanızı esirgmeyin
bakalım bizim veletler içerde ne yapıyor :1:

Yok cnm gerek yok dediler ayın 25 de bir doktora gidicem agerki degerim düşmezse:18::18::18::18:
Allahımm inşallah sende duyucaksın kalp atışlarını ben eminim sağlıkla geliceklerr:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar yardım edin ben ölüyorum sanırım vücudumun heryeri acayip kaşınıyor bacaklarım kollarım sırtım karnım napayım ben doktora gideyimmi sizce? sizlerde olan bişeymiydi?

MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
Gül yüzünüz hiç solmasın
Kazancınız bol bereketli olsun.
Geleceğiniz sağlık sıhhatli olsun.
Geceniz gündüz gibi aydınlık olsun.
Yolunuz açık gönlünüz pak olsun.
Her gününüz bol bereketli şen olsun.
Yüreğiniz ferah,ilhamınız bol olsun.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Yaptığınız tüm dualar kabul olsun.
Melekler daima duacınız olsun.
Kabriniz gülistanlı bir bahçe olsun.
Tüm ölmüşlerimizin ruhları şad olsun.
Akibetiniz Mizanında ağır olsun.
Sorgu sualde hesabınız kolay olsun.
Resulallah (s.a.v.) şefaatçiniz olsun.
Kur'an ve iman yoldaşınız olsun.
Sekiz cennet size müştak olsun.
Hakk'ın cemalini görmek nasip olsun.
Bu dualar size hediyem olsun.
ALLAH'ın selamı üzerinize olsun Efendimiz(S.A.V.) rüyanızda ziyaretçiniz olsun ( Amin inşaALLAH )

Aminnnn canım aminnnnnn 3 tüp 3 kürtaj oldumm bu 7, oldu umarum rabbim bu defa bana sağlıklı bir ewlat nasip eder canımm

Yok cnm gerek yok dediler ayın 25 de bir doktora gidicem agerki degerim düşmezse:18::18::18::18:
Allahımm inşallah sende duyucaksın kalp atışlarını ben eminim sağlıkla geliceklerr:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

delikız hayırlı haberlerle gel inş.

nazefsa geçmiş olsun canım. Bir şeye alerjin mi var acaba?

çok şükür geldik ..
bugün inanılmaz mutluyum
geçen hafta eciş bücüştüler bu hafta tam fasulye şeklini almış kuzucuklarım ve inanılmaz net bir şekilde iki pıtırcığımın da kalp atışlarını gördük ALLAHIM nasıl bir mucize bu yaa nasıl da mincikler ama kalpleri atıyor pıt pıt pıt ..
Resmimizi de aldık geldik :)))
darısı başnıza inş.
RABBİM hepinize bu güzel duyguları anları yaşatsın inş. bu mübarek günde dileğim bu ..
Hazadem seni konuştuk eşimle bgün ve eşim çok dua etti sana beraber dua ettik inş. bu sefer düşmesin diye..
RABBİM yüzünü güldürecek inş.
Senin adın geçti ama ben ara ara hepinizden bahsediyorum
hepinize dualarımızı gönderiyoruz hiç merak etmeyin.
RABBİM kucaklarınızı dolu dolu doldrsun inş. :))
kızlar yardım edin ben ölüyorum sanırım vücudumun heryeri acayip kaşınıyor bacaklarım kollarım sırtım karnım napayım ben doktora gideyimmi sizce? sizlerde olan bişeymiydi?
bir şeye allerjin var sanırım doktora git görün bence geçmiş olsun

çok şükür geldik ..
bugün inanılmaz mutluyum
geçen hafta eciş bücüştüler bu hafta tam fasulye şeklini almış kuzucuklarım ve inanılmaz net bir şekilde iki pıtırcığımın da kalp atışlarını gördük ALLAHIM nasıl bir mucize bu yaa nasıl da mincikler ama kalpleri atıyor pıt pıt pıt ..
Resmimizi de aldık geldik :)))
darısı başnıza inş.
RABBİM hepinize bu güzel duyguları anları yaşatsın inş. bu mübarek günde dileğim bu ..
Hazadem seni konuştuk eşimle bgün ve eşim çok dua etti sana beraber dua ettik inş. bu sefer düşmesin diye..
RABBİM yüzünü güldürecek inş.
Senin adın geçti ama ben ara ara hepinizden bahsediyorum
hepinize dualarımızı gönderiyoruz hiç merak etmeyin.
RABBİM kucaklarınızı dolu dolu doldrsun inş. :))

bir şeye allerjin var sanırım doktora git görün bence geçmiş olsun

Ne guzel cok mutlu oldum senin adina super bir duygudur eminim masallah masallah diyelim iki pitircik icin
allahim hepimize yasaticak insallah

Hazade ne guzel degerin ikiye katlamis hersey guzel olucak ben inaniyorum o zaman senin pitircigada masallahhhh

Back
X