- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #13.221
yüreği güzel arkadaşım seviyorum ben seni![]()
Canım ben de seni seviyorum

İçime dert oldu şimdi ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yüreği güzel arkadaşım seviyorum ben seni![]()
sanırım senin mesajını görmedi :26: sende tabi mahçubiyet içinde oldunCanım ben de seni seviyorum
İçime dert oldu şimdi ama![]()
sanırım senin mesajını görmedi :26: sende tabi mahçubiyet içinde oldunzaten şükürler olsun pgt lik durumu yokmuş maşallah Rana arkadaşımızın
inşallah yarından itibaren ben onu hamiş ilan ediyorum
![]()
inşallah aminnnn kandil bebişlerinin müjdesi gelecek inşallahÇıkmış
Yarın onun için çok güzel geçer ve 12 gün sonunda müjdeli haberi alır inş.
Saol cnm benim evet benim kromozom sorunum var lakin hamile kalabiliorum dilerim bu sağlıkla gerçekleşircanım hayırlı ugurlu olsun çooooooook sevindirik olduk..ama bişey sorucam senin kromozom sorunu varmıydı pgt yaptırman gerekiyormuydu?
hazadeciğim çok ama çok sevindimm tebrikler yaaa ne güzel helede mucize merkezinden hiç beklenmedik anda müjdeler almak umutlarımıza umut katıyor tatlım gözleriniz aydın olsun inşallah sıkıntısız devam etsin gebeliğin sağlıklı-hayırlı evladını kucağına almakda nasip olsun kocamnn öptümmm
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
Tüm dileklerin için çooooook saol canımmm benimmm Allah bin kere razı olsunnnn ne olucagı belli deil belki boş gebelik olucak gene ama olsun ben herşeye hazırlıklıyım inşallah sizlerinde hamileyim yazını yücerabbim göstericek bizlere hepimiz sevinicezz allahım çok büyük o ne derse o oluo ...
hazadeeeee hayırlı olsuncanım gözünüz aydın.sabah benim mesajımdan sonra yazmışsın ama ben çıkmıştım.tekrar tebrikler canım sağlıkla kucağına da alırsın inşaAllah.
Saol cnm benim evet benim kromozom sorunum var lakin hamile kalabiliorum dilerim bu sağlıkla gerçekleşir
Tüm dileklerin için çooooook saol canımmm benimmm Allah bin kere razı olsunnnn ne olucagı belli deil belki boş gebelik olucak gene ama olsun ben herşeye hazırlıklıyım inşallah sizlerinde hamileyim yazını yücerabbim göstericek bizlere hepimiz sevinicezz allahım çok büyük o ne derse o oluo ...
Ewet cnm ben yazdım sen çıktın
Saol cnm benim inşallah sağlıkla sizlerde bana müjdeli haberler vericeksiniz
ALLAH korusun tatlım boş gebelik filan yaşamıycan inşallah sıkıntısız devam edecek keyfini çıkara çıkara tadacaksın gebeliği veeee sağlıklı-hayırlı evladını kucağına almak nasip olsun inşallahKızlar Günaydınn tahlil sonucum çıktı 142,80 ikiye katladı maşallahhh![]()
ALLAH korusun tatlım boş gebelik filan yaşamıycan inşallah sıkıntısız devam edecek keyfini çıkara çıkara tadacaksın gebeliği veeee sağlıklı-hayırlı evladını kucağına almak nasip olsun inşallah
bu arada değerin maşallah iyi inşallah normal katlanmaya devam etsinhele anlat tatlım kaç günün geçti ne gibi belirtiler hissettin
ben bunları çok merak ettim öptüm cnm ve bebişinide
![]()
aaaaa demek sadece 1 gün geçtiİnşallah dileklerin gerçekleşir canım benimmmm ...
Vallahi hiç bir belirti yok hafif hafif kasıklarım agırıoo.
Gögüslerimde hiç farklılık yok 1 gün geçti ayrıcaaa
ya benim 3 kere sorunlu oldu yaa o yüzden çok korkuorum canım![]()
Kızlar Günaydınn tahlil sonucum çıktı 142,80 ikiye katladı maşallahhh![]()
Aminnnn canım aminnnnnn 3 tüp 3 kürtaj oldumm bu 7, oldu umarum rabbim bu defa bana sağlıklı bir ewlat nasip eder canımmaaaaa demek sadece 1 gün geçticanım benim bak bugün mübarek kandil
Rabbim tüm yaşadıklarını unutturacak cici mi cici sağlıklı mı sağlıklı evladına kavuşmanı sağlayacak hiç öncekileri hatırlama tatlım bak hamişsin bebişin de etkilenmesin
bol dua edicemm kötü şeyler getirme aklına
![]()
hazade maş.süphanallah
bak şuan herşey yolunda gidiyor
inş. öyle de gidecek
tekrar kan tahlili yaptıracakmısın
doktora ne zaman gideceksin
bi anlat hele
ben de bir saat sonra çıkarım inş. duanızı esirgmeyin
bakalım bizim veletler içerde ne yapıyor![]()
Kızlar Günaydınn tahlil sonucum çıktı 142,80 ikiye katladı maşallahhh![]()
Aminnnn canım aminnnnnn 3 tüp 3 kürtaj oldumm bu 7, oldu umarum rabbim bu defa bana sağlıklı bir ewlat nasip eder canımm
Yok cnm gerek yok dediler ayın 25 de bir doktora gidicem agerki degerim düşmezse:18::18::18::18:
Allahımm inşallah sende duyucaksın kalp atışlarını ben eminim sağlıkla geliceklerr![]()
delikız hayırlı haberlerle gel inş.
nazefsa geçmiş olsun canım. Bir şeye alerjin mi var acaba?
bir şeye allerjin var sanırım doktora git görün bence geçmiş olsunkızlar yardım edin ben ölüyorum sanırım vücudumun heryeri acayip kaşınıyor bacaklarım kollarım sırtım karnım napayım ben doktora gideyimmi sizce? sizlerde olan bişeymiydi?
çok şükür geldik ..
bugün inanılmaz mutluyum
geçen hafta eciş bücüştüler bu hafta tam fasulye şeklini almış kuzucuklarım ve inanılmaz net bir şekilde iki pıtırcığımın da kalp atışlarını gördük ALLAHIM nasıl bir mucize bu yaa nasıl da mincikler ama kalpleri atıyor pıt pıt pıt ..
Resmimizi de aldık geldik :)))
darısı başnıza inş.
RABBİM hepinize bu güzel duyguları anları yaşatsın inş. bu mübarek günde dileğim bu ..
Hazadem seni konuştuk eşimle bgün ve eşim çok dua etti sana beraber dua ettik inş. bu sefer düşmesin diye..
RABBİM yüzünü güldürecek inş.
Senin adın geçti ama ben ara ara hepinizden bahsediyorum
hepinize dualarımızı gönderiyoruz hiç merak etmeyin.
RABBİM kucaklarınızı dolu dolu doldrsun inş. :))
bir şeye allerjin var sanırım doktora git görün bence geçmiş olsun