- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #13.561
Vallahi canımm haksa seninde hakkın hiççç kusura bakmasınlar al hakkınııı gerekirse mahkemelik ol vallahi böle kardeşlere bu şart ya senin eşinde insan o kadar çalışıo çırpınıo hakmı buuu hakını ara canımmm sankın vermeee
esim benim yüzümden ikinci 3. evlata sahipolamiyo bide benden kaynaklanan sebeb den dünyanin parasini harcayacak
mahkemelik isini bilmie ama eger onlar miras aldi diye silerse kardeslik iliskisini ben simdiden bitiririm benim hakkimi yiyen kardesi benim derdimi anlamiayani ben napiyim allahim affet estagfrullah ya cok doluyumcok
BU ARADA ISTANBULA TELEFON EDIYOM DÜN BURDAKI DR DA RANDEVU VARDI TERCÜMAN ZAMANINDA GELEMEDIGI ICIN GERCEKLESMEDI CENAZELERI VARMIS DÜN BAYAGI SIKINTI YASADIM KONUSAMADIGIM ICIN BASLADIM AGLAMIYA DR 10 gun SONRA GELIYOMUS TATILDEYMIS BI 10dakika DAHA BEKLEYEMEDILER YAAA
BENDE SIMDI MEMORIALA TEL ETTIM NUR HANIM BENI ARASIN YADA BEN ONU
NE GIBI TESTLER TAHLILLER LAZIM RAHIM FILMI GIBI LAZIMSA MAILATSIN YADA ARSIN SÖYLESIN CUMHUR BEYLE FALAN KONUSTUM DEDIM (HAKIKAT KONUSTUM)NUR HANIMDA YEMEKTEYMIS UNUTTUM SEMRA HANIMDA OLUR DESEYDIM