Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ayyyyyy şifammmmm canım ne kadar güzel bir haber bu şükürler olsun.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ne güzel ya sanırım hamileler beklayanlarden daha çok oldu.haydi kzılar sizlerin dualarına ihtiyacımız var.rabbim kabul etsin.

Sorma zaten havalaanına bıraktık elini öptüm bi teşekkür bile etmedi bu sıcaklarda gezdirdim çok yoruldum
arkamı döner dönmez şıkıdım şıkdım oynamaya başladım valla:1:

Abla sorma bende eşime kızdım ama diyoki boşver takma kafana bi kulağından girsin öbür kulağından çıksın diyo
ama gelip bana benim evimde hakaret ediyo bana neler diyo ne şişkoluğum kaldı nede içimin geçmişliği kaldı
Saçma sapan şeyler diyo en sonunda dayanamadım eşimin silahını dayadım kafama yeter dedim annen biraz daha sütüme gelirse intihar ederim dedim
ama o an gözüm hiçbir şeyi görmedi mübarek kandil gecesinde bunları yaşadım çok tövbe ettim allaha
benim imtihanım bu kadın ama malesef ben bu imtihanda sabırlı olamıyorum:14:

anaaa merve seninki neymiş anacım.Allah sabır versin.bende kendimi tutmam cevap veririm.kimisi susar bazen diyorum konuşsun dursun ama tutamıyorum.işten geldim eşim diyorki niye gidip annemi getirmedin diyorya:1:bende dedim sen gidip getirsene(şimdi eltimde kalıyor)ama sanırım getirmek bana kalacak:18:

ayyyyyy şifammmmm canım ne kadar güzel bir haber bu şükürler olsun.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

ne güzel ya sanırım hamileler beklayanlarden daha çok oldu.haydi kzılar sizlerin dualarına ihtiyacımız var.rabbim kabul etsin.
canım benimm çok teşekkürler aminn inşallah ALLAH razı olsun ohh ne güzel sayımız daha daha çok artacak ben inanıyorumm ve çok dua ediyorummm :49::emir_bebek::nazar::34::16::16::16:

Daha bizim küçük avukatımız gelicekkkk bizlere yol göstericekkk ben inanıorum akasyacımm herşey çok güzel olucakkk:nazar::nazar::nazar:

ALLAH razı olsun senin yerin burda bambaşka çok aydınlatıcı bilgiler paylaşıyorsun çok emeğin var üzerimizde çok inşallah Yüce Rabbim hepimizin emeğinin karşılığını çokkkk hoş bir şekilde mükafatlandıracak :49::46::emir_bebek::nazar::29::54:

evet yaaa küçük avukatımız gelecek :emir_bebek::nazar::52::52::52::52: bende çokkkk inanıyorummmmm çok da dualarımızla :nazar::nazar::nazar:

Güzel dualarınıza aminnn diyorum..:16: Allah razı olsun kızlar .. :54: Küçüğümüz inşallah gelsin ama avukat olmasın:9: Annesi gibi 7/24 sürünmesin:34:

anaaa merve seninki neymiş anacım.Allah sabır versin.bende kendimi tutmam cevap veririm.kimisi susar bazen diyorum konuşsun dursun ama tutamıyorum.işten geldim eşim diyorki niye gidip annemi getirmedin diyorya:1:bende dedim sen gidip getirsene(şimdi eltimde kalıyor)ama sanırım getirmek bana kalacak:18:

Sorma bacım sorma illallah dedirtti bana valla nefret ettim ya o derece kaçasım geldi evden
Amaan amaan :50::50:

Topiğimize maşallah valla:nazar::nazar:
Hamilelerimiz çoğaldı
Sıra incimde ,Akasyamda,Lavequede
Ve sonrada bende inşallah bizlerde bu güzel duyguyu tadarız

Hamilelerimiz çoğaldı
inşallah hepimizin en güzel müjdesi mutluluğu paylaşılsın tez zamanda çok dualar ediyorum Rabbim kabul buyursun inşallah çok az kaldı mutlu son a :52::52::52::29::49::emir_bebek::nazar::54::54::54::54:

Güzel dualarınıza aminnn diyorum..:16: Allah razı olsun kızlar .. :54: Küçüğümüz inşallah gelsin ama avukat olmasın:9: Annesi gibi 7/24 sürünmesin:34:
Hiçde bileee oda annesi gibi avukat olucak ben biliorummmm :9:
Hamilelerimiz çoğaldı

Aminnnnnnnnnn:nazar: Aminnnnnnnnnn:nazar: Aminnnnnnnnnn:nazar:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kiz merve bana sira yokmu gelsin su sira bana da yaaaaaa
canım inşallah müjden çok yakında olsun :49::38::nazar:

Mervişim sana armağanım olsun :nazar::9:

Kaynanayı ne yapmalı
Kaynar kazana atmalı
Yandımmm gelin dedikçe altına odun atmalı :1::21::27: :33:
koptum hahahaha :9::9::9::9::9: bi hediye güzel oldu Mervişim :3::27:

herkese günaydin hayirli sabahlar
günaydın canım hayırlı cumalar bu arada Rabbim tüm dualarımızı kabul buyursun inşallah

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar yavrukuşlar :16:
canım incim hayırlı sabahlar hayırlı cumalar dualarda buluşmak üzere inşallah Yüce Rabbim kabul buyurur :29::54:

Dün akşam apar topar bir arkadaşımıza gittik. 2,5 aylık bir cimcimeleri var. Koklaya koklaya doyamadım fıstığı :16: Bir de kucağımda uyudu bir güzel değmeyin keyfime :12: Kucağımdayken hep dua ettim Allah'ım bana, pgtdaşlarıma ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip et diye...

Mervecim bu kadın tam tımarhanelikmiş :20:
Keşke yapıştırsaydın lafı :22:
Ne insanlar var, önce bir kendisine baksın da sonra atıp tutmaya kalksın :ssz:
Gitmiş neyse ki. Kendini ezdirme, o sana laf söylüyorsa baktın eşin bir şey demiyor sen ver cevabını.
Böylelerine müstehak.

Günaydın Hametçiğim

Nasılsın ? kısmetse ne zaman başlıyorsun ? Memorial mı olacak ?
moralimi bozdular yine kiz kismisi oldugumu hatirlattilar
cars randevum vardi gidemedik tercuman yetisemedigi icin cenaze dolayisiyla ama sagolsun ögrenmis FSH 12 CIKMIS heral cok kötü tegil ama normlar ne bilmiyom haftaya cuma gidecez konuscaz dr pihtilasma sonuclarida gelir beraber ögrenirz
agustos ikinci haftasinda baslariz allah izin verince dün memoya tel ettim nur hanim la görüselim ya o beni arasin yada ben onu diye bekliyom dünden beri
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar yavrukuşlar :16:
sanada kusum
canım inşallah müjden çok yakında olsun :49::38::nazar:

koptum hahahaha :9::9::9::9::9: bi hediye güzel oldu Mervişim :3::27:

günaydın canım hayırlı cumalar bu arada Rabbim tüm dualarımızı kabul buyursun in

canım incim hayırlı sabahlar hayırlı cumalar dualarda buluşmak üzere inşallah Yüce Rabbim kabul buyurur :29::54:

amiiiiiiiin yeni annemiz duani eksik etme

hic kimd
seden fayda yok

Gitmiş neyse ki. Kendini ezdirme, o sana laf söylüyorsa baktın eşin bir şey demiyor sen ver cevabını.
Böylelerine müstehak.

amaaan amaaaan insanlarla anlasmak cok zor cok

benim kaynana bi kel kizlami kalca (daha dogurmaycakmi) DERMIS

ÖZBE ÖZ ANACIGIMDA BIDENE VAR COCUK COCUK DEYI TUTTURDUN DIYO BUYURUN BURDAN YAKIN

Dün akşam apar topar bir arkadaşımıza gittik. 2,5 aylık bir cimcimeleri var. Koklaya koklaya doyamadım fıstığı :16: Bir de kucağımda uyudu bir güzel değmeyin keyfime :12: Kucağımdayken hep dua ettim Allah'ım bana, pgtdaşlarıma ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip et diye...
canım benim ben çok dua ediyorum cici bi kızın olacak ve hissediyorum hatta ama hep yazmayı unutuyordum sanırım :17::38: senin gibi güzel yüzlü cici mi cici kızın olacak hemde pek yakında :46::49::29:

Böylelerine müstehak.
haklısın kimse kimseyi ezemez :47: herkes haddini bilmeli bilmeyene bildirmeli :36::36::36::36::36:

moralimi bozdular yine kiz kismisi oldugumu hatirlattilar
cars randevum vardi gidemedik tercuman yetisemedigi icin cenaze dolayisiyla ama sagolsun ögrenmis FSH 12 CIKMIS heral cok kötü tegil ama normlar ne bilmiyom haftaya cuma gidecez konuscaz dr pihtilasma sonuclarida gelir beraber ögrenirz
agustos ikinci haftasinda baslariz allah izin verince dün memoya tel ettim nur hanim la görüselim ya o beni arasin yada ben onu diye bekliyom dünden beri

sanada kusum

amiiiiiiiin yeni annemiz duani eksik etme

hic kimd
seden fayda yok
valla çok ama çok dualarım var özellikle bu topikteki kızların hepsine inşallah Yüce Rabbim kabul buyursun her zaman dualarımdasınız :38::49::29::29::29::29::54:

Back
X