Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

amaaan amaaaan insanlarla anlasmak cok zor cok

benim kaynana bi kel kizlami kalca (daha dogurmaycakmi) DERMIS

ÖZBE ÖZ ANACIGIMDA BIDENE VAR COCUK COCUK DEYI TUTTURDUN DIYO BUYURUN BURDAN YAKIN
herkesin düşünmeden taşınmadan ettiği lafı sözü bizleri mahfediyor bilirim tatlım seni çok iyi anlıyorum :5::5::5::5::31::29:

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar yavrukuşlar :16:
Günaydınlar canımmmmm
Dün akşam apar topar bir arkadaşımıza gittik. 2,5 aylık bir cimcimeleri var. Koklaya koklaya doyamadım fıstığı :16: Bir de kucağımda uyudu bir güzel değmeyin keyfime :12: Kucağımdayken hep dua ettim Allah'ım bana, pgtdaşlarıma ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip et diye...

İncimmmm canımmm Allah biliooo hep sanaaa dua ediyorummm tüm kızlaraaa yarrabbimm arkadaşlarımın emeklerinin karşılığında hayırlı bir ewlat ver diorum ..
Aminnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Günaydın canlarım hayırlı cumalar..hazade bak ne güzel başalamış bulantıların kısmetse bana inş hafifinden:1: Benm yavrum çook akıllı olacak anlaşıldı hiç annesini üzmüyo :9: bebek günde kaç mm büyür acaba biliyormusunuz kızlar ?? Delikızzz nerdesinnnn cnm çık ortaya :52::52::52:

İNCİTANEMMMMM

Dün rüyamda senle alakalı bişey gördümm ben evdeyim kayınvalidem arıyo benii sana bi müjdem var diyor bende söyle diyorum kadınlar kulübündeki incitanem hamileymiş diyor ayyy ben nasıl seviniyorumm telefonu kapatıp seni arıyorum incitanem müjdeni aldım diyorum sende evet cinsiyetinide ögrendik kızmışş diyorsunnnn ve sonunda eşimin çalar saatii çaldı:1::9::16:allahım hayırla çıksın inşşallah yarabbimmm cnmm arkadaşımmm hamileye maglum olmuştur belkide gebeliginin habercisidir:emir_bebek::49:

Son düzenleme:
Günaydın canlarım hayırlı cumalar..hazade bak ne güzel başalamış bulantıların kısmetse bana inş hafifinden:1: Benm yavrum çook akıllı olacak anlaşıldı hiç annesini üzmüyo :9: bebek günde kaç mm büyür acaba biliyormusunuz kızlar ?? Delikızzz nerdesinnnn cnm çık ortaya :52::52::52:
sen başladın yine psikopata sarmaya :1:
kaç mm se kaç mm ben kendimi psikopat sanırdım sen benden beter çıktın:1:
yeni geldim daha işe ..

Canım hep iyi düşünmek istiorum ama benim iik hamileleigimdede çok olmuştu allahım hayırlısını nasip etsin.... bebeişler ne kdar büyüyo bilmiorum cnm ben ama merak ettim şimdi ama bir pirinç tanecigi kadar die duymuştum
günaydın herkese
Günaydınlar canımmm bebişler nasıllll
İNCİTANEMMMMM

Dün rüyamda senle alakalı bişey gördümm ben evdeyim kayınvalidem arıyo benii sana bi müjdem var diyor bende söyle diyorum kadınlar kulübündeki incitanem hamileymiş diyor ayyy ben nasıl seviniyorumm telefonu kapatıp seni arıyorum incitanem müjdeni aldım diyorum sende evet cinsiyetinide ögrendik kızmışş diyorsunnnn ve sonunda eşimin çalar saatii çaldı:1::9::16:allahım hayırla çıksın inşşallah yarabbimmm cnmm arkadaşımmm hamileye maglum olmuştur belkide gebeliginin habercisidir:emir_bebek::49:

Allahımmm inşallahhhh incimedeee tüm kızlarada nasip olucak inşallahhhhh:nazar::nazar::nazar:

Canım hep iyi düşünmek istiorum ama benim iik hamileleigimdede çok olmuştu allahım hayırlısını nasip etsin.... bebeişler ne kdar büyüyo bilmiorum cnm ben ama merak ettim şimdi ama bir pirinç tanecigi kadar die duymuştum

Allahımmm inşallahhhh incimedeee tüm kızlarada nasip olucak inşallahhhhh:nazar::nazar::nazar:

Hazadem bulantı iyiye işaret bence :34: Ben seninle ilgili hep iyi hissediyorum. Bu sefer bu bebek sende kalacak bence :49::emir_bebek::nazar: Bebeğin seni terketmeyecek.. Hislerim o yönde.. :32:

bilmiorumki nasıllar içerde
iidirler inş.
ay yürümeye korkar oldum
sağlı sollu batmalar oluyor yien bugün bende
wcye gidiyorum on kere bişey varmı diye
bi tane mini topuklu ayakkabım var ama düz gibi çok rahat bir ayakkabı
onu giydim bugün
tedirgin oldum giymesemiydim diye
düz giyiyorum topuklu giymiyorum bişey olur diye
bi de hastaneye gittim bugün cildiyeye
biraz döndüm dolaştım oralarda
yoruldumda ondanmı batma oluyor diye panik yaptım
beklemek ne zor yaa
sen nasılsın

Hazadem bulantı iyiye işaret bence :34: Ben seninle ilgili hep iyi hissediyorum. Bu sefer bu bebek sende kalacak bence :49::emir_bebek::nazar: Bebeğin seni terketmeyecek.. Hislerim o yönde.. :32:

Canım inşallahhhh inşallahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar:
İnşallahh hissettigimiz gibi olucak canım benim...
Bende hissediorumm senindeee mükemmelll güzel bir oğlun olucakkk:emir_bebek:

iidirler inş.
ay yürümeye korkar oldum
onu giydim bugün
beklemek ne zor yaa
sen nasılsın

Yok canım benim olmaz o kadarda korkmaa ...
Ne kadar korkarsak o kadar sıkıntı oluo tedbirli oll ama çokda pimpiriklenme bendede çok batma var sağlı sollu hemde feci şekildee

sen başladın yine psikopata sarmaya :1:
kaç mm se kaç mm ben kendimi psikopat sanırdım sen benden beter çıktın:1:
yeni geldim daha işe ..

yaa sorma kendi kendime söz veriyorum sonrada bozuyorum ister istemez düşünüyor insan tutamıyorum kendimi:9::9:he yaa büyüyorlar yaa önemli olan kaç mm miş kaç cm miş :9:bu arada cnm bnmm batmaların çoook normal gerçekten inan bana rahim büyoyor damarlar genişliyor..hemde senn ikiz bendede var o özellikle sag tarafımda rahat ol o yüzden paranoyak arkadaşım bnm senndde benden farkın yok :52::52:topuklu giymemeye çalış takılıp düşersin falan allah göstermesin rahat ayakkbılar giyin.ben parmak arası giyiniyorum çooookkk rahat..bugün varyaaa o kadar çok akıntım varki anlatamam sana sendedde oluyormu????:40:

bende 2 mm diye biliyorum 3.yına kadar :emir_bebek:ne zman gidiceksin kese için cnmmm bide hangi hastaneye gidiyorsun ???

yaa sorma kendi kendime söz veriyorum sonrada bozuyorum ister istemez düşünüyor insan tutamıyorum kendimi:9::9:he yaa büyüyorlar yaa önemli olan kaç mm miş kaç cm miş :9:bu arada cnm bnmm batmaların çoook normal gerçekten inan bana rahim büyoyor damarlar genişliyor..hemde senn ikiz bendede var o özellikle sag tarafımda rahat ol o yüzden paranoyak arkadaşım bnm senndde benden farkın yok :52::52:topuklu giymemeye çalış takılıp düşersin falan allah göstermesin rahat ayakkbılar giyin.ben parmak arası giyiniyorum çooookkk rahat..bugün varyaaa o kadar çok akıntım varki anlatamam sana sendedde oluyormu????:40:

bende 2 mm diye biliyorum 3.yına kadar :emir_bebek:ne zman gidiceksin kese için cnmmm bide hangi hastaneye gidiyorsun ???
topuklu giymiyorum zaten normalde de giyemiyorum ama bazı ayakkabılarım hafif topuklu ama düz gibi topuk yok gibi rahat o yüzden tercih ediyorum
her zaman da sandalet olmuyor kıyafete göre bazen değişik giymem gerekebiliyor malum çalışıyorum
bende de var akıntı ama öyle çok değil ...
ben günde 1,1 mm büyüyor diye okumuştum bi yerde sanırım
sen onlara takılma herkesinki tıpa tıp tutacak diye bir kaide yok

iidirler inş.
ay yürümeye korkar oldum
onu giydim bugün
beklemek ne zor yaa
sen nasılsın

Zor elde ettiğimiz için korkmamız çok normal :18: Bebeklerini kucağına alana kadar endişelerin sürecektir. Ama rahat olmakta fayda var. Allah'ın izni ile hiçbirşey olmaz. Öylee pıttt diye de düşmez:1: İçini ferahlat canım. Annenin stresi bebişleri etkilyor :34:

Canım inşallahhhh inşallahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar:
İnşallahh hissettigimiz gibi olucak canım benim...
Bende hissediorumm senindeee mükemmelll güzel bir oğlun olucakkk:emir_bebek:

Hazadem işyerinde bir arkadaş fal bakıyor. Öyle eğlencesine. O da sürekli erkek bebek görüyor. Aslında ben de biraz öyle hissediyorum. Ama sağlıklı olsun da ne olursa olsun. Biz milllet gibi cinsiyete takamıyoruz. Öyle bir lüksümüz yok. :31: Cinsiyet en son düşündüğümüz şey... İnşallah 2 ay sonra bebeğimi alıp geleceğim. Kendimi böyle motive ediyorum. :9:

Zor elde ettiğimiz için korkmamız çok normal :18: Bebeklerini kucağına alana kadar endişelerin sürecektir. Ama rahat olmakta fayda var. Allah'ın izni ile hiçbirşey olmaz. Öylee pıttt diye de düşmez:1: İçini ferahlat canım. Annenin stresi bebişleri etkilyor :34:

Hazadem işyerinde bir arkadaş fal bakıyor. Öyle eğlencesine. O da sürekli erkek bebek görüyor. Aslında ben de biraz öyle hissediyorum. Ama sağlıklı olsun da ne olursa olsun. Biz milllet gibi cinsiyete takamıyoruz. Öyle bir lüksümüz yok. :31: Cinsiyet en son düşündüğümüz şey... İnşallah 2 ay sonra bebeğimi alıp geleceğim. Kendimi böyle motive ediyorum. :9:

evet yaa zor elde ettiğimiz için korkuyoruz valla
bi de erken gebelikteki düşüklerden dolayı da korkuyor insan
3ayı hayırlısı ile atlatsak bu kadar korkmayız sanırım mutlaka o zaman da başka şeyler çıkacak elbet ama en azından erken gebelik dönemi kadar olmaz belki
ay aynen yaa ben hiç cinsiyet olayında değilim varya sadce sağlıklı doğsun istiyorum o kadar
önceden illa kız olsun derdim ama şimdi hiç farketmiyor o işler bizden geçti:1:
aman yeterki olsun da akasya cinsiyeti doğana kadar belli olmasın :1:
inş. az kaldı zaten ramazan ağzım burnum derken gelir geçer
sonra bakmışızki süper eylül karşımızda:1:
valla böyle giderse artık birbirimize bebek görmeye gitmekten başka işimiz olmayacak olmaz da inş.

olmaz dimi:18:
ay ne bileyim pıt diye düşecek gib igeliyo töbe töbeee :1:
Töveb tövbe yaaa ..
Vallahi biz sıyırdık heee hepimizin tedavi görmesi lazım :9::9::9:
bende öle biliorum cnm ..
Ptesi günü gidicem canım İbrahiz sözene muayenesi 230 tl imiş hay maşallahhhh:52::52::52:

Vallahi bende erkek hissediorumm hemde çok yaramaz olucakkkk:1::1::1:
Seni yiğcek bitiricekkk hazade yeterr dayanamıorum diyceksin inşallahhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

Töveb tövbe yaaa ..
Vallahi biz sıyırdık heee hepimizin tedavi görmesi lazım :9::9::9:

bende öle biliorum cnm ..
Ptesi günü gidicem canım İbrahiz sözene muayenesi 230 tl imiş hay maşallahhhh:52::52::52:

Vallahi bende erkek hissediorumm hemde çok yaramaz olucakkkk:1::1::1:
Seni yiğcek bitiricekkk hazade yeterr dayanamıorum diyceksin inşallahhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

Hazade İbrahim Sözen kim ? Ben bir ara sanki bebek varmış gibi riskli gebelik uzmanı arıyordum :1: Eşime de anlatıyordum. Memorial Ataşehir 'de Arda Bey var. Acıbademde Melih beyi çok övüyorlar diye. Yaaa bir dur acele etme. Hele bir hamile kal demişti:9::9::52: Haklı adam valla.

Hazade İbrahim Sözen kim ? Ben bir ara sanki bebek varmış gibi riskli gebelik uzmanı arıyordum :1: Eşime de anlatıyordum. Memorial Ataşehir 'de Arda Bey var. Acıbademde Melih beyi çok övüyorlar diye. Yaaa bir dur acele etme. Hele bir hamile kal demişti:9::9::52: Haklı adam valla.

Canım arkadaşım gidio cok pimpirikli bir doktormuş arkadaşım çok övdü kalp atışı için ona gidicem sonra araştırıcam dereyi görmeden paçalrı sıvamak istemedim sözde kendimi motive etmiorum :9::9:
söledigin doktorlarlada görüşürüm cnm hayırlısıyla bir nasip olsunda bakalım ... Sende bakkk oğlumuz gelicek yakındaaaaa:emir_bebek:

Back
X