Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

muhtemelen yarın olacak bugün haber verir inş.

burayı takip et sen tamammı turkuazdan haber çıkarsa gideriz
haber çıkmazsa öğlen buluşabilirz seninle ikimiz
özelden tel veririz birbirimize özel mesajla anlaşırız
sen eşine sor burayı da takipte kal tamammı

Tamam şekerim bugün nette olurum sürekli. Yaa bugün mantı yapcam cnm çook istedi allahi neren geldiyse aklıma düştü:1:

ayy cnmm vallahi okudum şimdi yazdımda:1:tabi delirttim seni iki dkkada:1: yaa bu gösterdigin çook güzel bişeymişşş ne kadardır acaba şekerimm bu .dogru söylüyorsun aslında taşınılabilir olması daha güzell. Çok daha araştırılır yaa birbirimize haber verelim aldıgımızda yada baktıgımızda:16:

Bide şu salavatı tefricenin ayarlamasını sen güzel yaparsın.Tek hamişler degil hepimiz için olabilir ,yani tedavi görecek olan yada görüyor olan akasyam,inci tanesi,hamet,turkuaz,hitucu ismini unuttugum arkadaşlar ve hamile arkdaşlarımız iin çok güzel olur.

geç oldu güç olmadı :1:
ya ben pratik şeyler hastasıyım çok da araştırırım
bi de park yataklar var katlanınca küçük bişey oluyor elinde al götür nereye götürürsen
bak o da şöyle açık hali Eki Görüntüle 477845

bu katlanınca böyle oluyor
Eki Görüntüle 477844

o kadar pratikki

tamam sen kaç tane okursun yaz buraya ben de şimdilik 50 okuyayım okudukça yazarım inş.

Tamam şekerim bugün nette olurum sürekli. Yaa bugün mantı yapcam cnm çook istedi allahi neren geldiyse aklıma düştü:1:

e aşermeye başlıyoruz yavaş yavaş
yap da ye bari :1:
sen eşinle konuştuktan sonra buradan bana yaz eşimden okey aldım diye
ben sana cep tel ve mail vereyim
turkuazdan haber gelse de gelmese de biz seninle buluşurz öğlen inş. olur mu
bi de sana yaklaşıyorum ben eryamana geçeceğimya görüşürz artık bol bol inş. yeni evime de gelirsin
bugün de akşama atlantis city ye gidiyorum arkadaşa iftara

Son düzenleyen: Moderatör:
e aşermeye başlıyoruz yavaş yavaş
yap da ye bari :1:
sen eşinle konuştuktan sonra buradan bana yaz eşimden okey aldım diye
ben sana cep tel ve mail vereyim
turkuazdan haber gelse de gelmese de biz seninle buluşurz öğlen inş. olur mu
bi de sana yaklaşıyorum ben eryamana geçeceğimya görüşürz artık bol bol inş. yeni evime de gelirsin
bugün de akşama atlantis city ye gidiyorum arkadaşa iftara

Olur tabi cnm çokta güzel olur ben sana net haber veririm yinede.İnşallah cnmm gelirim sende gelirsin 1 otobüs olucaz inşallah.Bizde atlantsin yakınıda oturuyoruz hemen cnmm arkasında çok yakın oraya yani:1:

Gösterdigin beşik çok güzell cnmm hem dahada uygundur böyle olunca tahminim..renginede bayıldım:1:

Olur tabi cnm çokta güzel olur ben sana net haber veririm yinede.İnşallah cnmm gelirim sende gelirsin 1 otobüs olucaz inşallah.Bizde atlantsin yakınıda oturuyoruz hemen cnmm arkasında çok yakın oraya yani:1:

Gösterdigin beşik çok güzell cnmm hem dahada uygundur böyle olunca tahminim..renginede bayıldım:1:

iyi atlantisin yeni projesi var işte ben ordan ev aldım atlantisi yapan firma yapıyor bizimkini de
beşiği hem beşik hem de mama sandalyesi olarak kullanabiliyorsun
çok amaçlı birşey
bi de alışırsa bebek mışıl mışıl o sallanıp uyurken sen işini yaparsın

geç oldu güç olmadı :1:
ya ben pratik şeyler hastasıyım çok da araştırırım
bi de park yataklar var katlanınca küçük bişey oluyor elinde al götür nereye götürürsen
bak o da şöyle açık hali Eki Görüntüle 477845

bu katlanınca böyle oluyor
Eki Görüntüle 477844

o kadar pratikki

tamam sen kaç tane okursun yaz buraya ben de şimdilik 50 okuyayım okudukça yazarım inş.

delikiz bunlarda hep gözüm kalmistir icimde kaldi valla rabbim banada nasip edermi acaba

delikız ben fotosunu paylaştığın park yataklardan kullanıyorum.çok da memnunum sanada tavsiye ederim.
ilk aylarda ikisi aynı yatağa yatırdım.sonra bir tane daha aldım.şuan iki yaşındalar.1 sene daha kullanırız gibi geliyor bana inşallah.

hituci senlen yazismadik hic belkide
terfiriciye fikri güzel bende alayim 100 adet
bide bisey sorcam ben terfiriciyeyi seccadede yapiyom öylem olmali tabi abdestli
HEE BISEYDAHA SORCAM BILEN CEVAPLASIN LÜTFEN MERYEM SÜRESI YASIN SÜRESI 40 ADETMI 41 ADETMI OKUNCAK

delikız ben fotosunu paylaştığın park yataklardan kullanıyorum.çok da memnunum sanada tavsiye ederim.
ilk aylarda ikisi aynı yatağa yatırdım.sonra bir tane daha aldım.şuan iki yaşındalar.1 sene daha kullanırız gibi geliyor bana inşallah.

ben de almayı düşünüyorum inş. hituci
elektrikli sallanan beşiği denedinmi ya da duydunmu hiç

hituci senlen yazismadik hic belkide
terfiriciye fikri güzel bende alayim 100 adet
bide bisey sorcam ben terfiriciyeyi seccadede yapiyom öylem olmali tabi abdestli
HEE BISEYDAHA SORCAM BILEN CEVAPLASIN LÜTFEN MERYEM SÜRESI YASIN SÜRESI 40 ADETMI 41 ADETMI OKUNCAK

canım evet seninle yazışmadık galiba.ben bir ara pek giremedim.bundan sonra yazışırız inşallah.
tefriciye senin yaptığın şekliyle en güzel olanı ama dua olduğu için nezaman nerde olursa okunur.
meryem ve yasin sureleri de 41 adet.
meryem suresi yatsı namazından sonra okunursa daha güzel olur.

ben de almayı düşünüyorum inş. hituci
elektrikli sallanan beşiği denedinmi ya da duydunmu hiç

denemedim ama duydum canım.
benim pek ihtiyacım olmadı.
mama sandalyeside kullanmadımben.
oturmaya başladıkları andan itibaren önce eşimle birlikte kucaklarımızda doyurduk.
yaşından sonrada normal sandalyeye oturttum. şimdi herkes kendi sandalyesinden ve tabağından yiyor.
sanada tavsiye ederim.çocuk kendini kontrol etmeyi öğreniyor normal sandalyeye oturunca.ama ilk zamanlarda çok iyi kollamak lazım.

canım evet seninle yazışmadık galiba.ben bir ara pek giremedim.bundan sonra yazışırız inşallah.
tefriciye senin yaptığın şekliyle en güzel olanı ama dua olduğu için nezaman nerde olursa okunur.
meryem suresi yatsı namazından sonra okunursa daha güzel olur.[/QUOTE

cevabin icin sagol yatsidan sonra olayinio bimiyodum bilmedigim icin hatta gündüz bikere okudugumu biliyom yolculuk varadi arabada okudum
belkide bi kactana daha okudum hatirlamiyom

iki üc tanem kaldi insALLAH tamamlamak nasip olursa

meryem suresi yatsı namazından sonra okunursa daha güzel olur.[/QUOTE

cevabin icin sagol yatsidan sonra olayinio bimiyodum bilmedigim icin hatta gündüz bikere okudugumu biliyom yolculuk varadi arabada okudum
belkide bi kactana daha okudum hatirlamiyom

iki üc tanem kaldi insALLAH tamamlamak nasip olursa
Allah kabul etsin canım dualarını inşallah.bende okumuştum senin okuduklarını.
birde üç cuma arka arkaya sela ile ezan arasında taha suresinin ilk sayfasını 21 defa okumuştum.bunu okumak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim.
biliyorsunuz sela ile ezan arasında öyle bir vakit varki edilen dua geri çevrilmez.

oy oy gel kurban olam ben yaparim sana ben hemde kiztarak yaparim hasalamam buzluktata yapilmis kizarmis bi tepsilik var

ayyy cnmmm benmm çoook teşekkür ederimmm..keşke olsada birlikte yesek ne güzel olurdu:1:hamet cnm senn şimdi 100 tane salavat aldın delikız 50 tane aldı bende 100 tane alıyorum bugün alamk isteyen varsa başka burda toplayalım günlük.1 haftada toplam 4444 tane yapalım inşallah.

Back
X