Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hoşgeldin mattika

zor tabi yalnız kalmak ama sen önce kendini düşün
inş. sen ii ol da eşin de katlanacak ne yapsın
ne kadar yatacağın belli mi
herşey yavrun için mattika ne yapacaksın bu günler de gelip geçecek inş.
RABBİM yardımcın olsun

Canım ne kadar kalacaksın hastanede ? Doğuma kadar mı ? Hastane olayı insanı mahsunlaştırıyor. Ama az kaldı. Yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.. İnşallah herşey güzel olacak.. Biraz daha sabır.. Allah yardımcın olsun..

bir hafta yatıralım fln dedi başta ben istemez durunca ozaman cuma yat da pazt salı çıkaralım dedi.
bakalım herşey duruma bağlı.
suyu tehlikeli derecede az değil ama kontrol altında tutmak istiyo işte, bir de hastanede serumla yatınca bebek de iyi kilo alıyomuş.
bebeğe kilo aldırıp 37.haftada fln alıcak heralde :18:

stres oldum ya hazırlıklarım da tam değil daha. ama napalım sağlığımız yerinde olsun da olur gider gerisi.

bir hafta yatıralım fln dedi başta ben istemez durunca ozaman cuma yat da pazt salı çıkaralım dedi.
suyu tehlikeli derecede az değil ama kontrol altında tutmak istiyo işte, bir de hastanede serumla yatınca bebek de iyi kilo alıyomuş.

stres oldum ya hazırlıklarım da tam değil daha. ama napalım sağlığımız yerinde olsun da olur gider gerisi.

hazırlıklar tamamlanır sen orasını boşver mattika
bence hastanede kontrol altında olmanız çok iyi birşey
hem bebek de kilo alacak böylece ne güzel işte
bence doktorun çok mantıklı düşünmüş
RABBİM yardımcın olsun inş.

nazefsa telini atmadın bana unuttunmu yoksa zilli :)
bişey olur acil bişey unutmadan at da haberleşmek kolay olsun
cnmm hemencik atıyorum:1:Allahım bu hamilelik aklımın yarısını aldıı:1:
selam kızlar herkes burda maşallah.
turkuaz ın sonucu yarın belli olucak anladığım kadarıyla, inş transferini olur da gelir.

ben yemek yaptım eşime, bugün iftara gidicez aslında ama yarın hastaneye yatıyorum en azından bir iki bişey yapayım dedim:43:
ay çok duygusalım ya burda kimse yok ya eşim evde tek kalıcak çok üzülüyorum.
yazık o da bana üzülüyo napıcaksın hastanede diye:5:
Cnmmm lütfen üzme kendinii herşey çok güzel olacak alllahın izni ile:nazar:
Kızlar dua listesi yapmışsınız. Allah razı olsun. Ben de inşallah 50 tane okurum. Okuyunca bitirdim derim size. Ama nacizane benim düşüncem bu duanın Türkçe okunması. Ben duaların Arapça okunmasına karşıyım. Okurken duanın içeriğini , faziletini daha iyi anlamak gerekir diye düşünüyorum. Yine de 50 tane Arapçadan okuyacağım. Türkçesine bakar mısınız ne kadar anlamlı.. :16:

“Ya Rab! Efendimiz Muhammed’e tam ve mükemmel bir salat ve selam eyle. O Nebi ki, onun yüzü suyu hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar dağılır, ihtiyaçlar karşılanır, arzulara ve güzel akıbetlere erişilir, bulutlardan yağmur dökülür… Onun âline ve ashabına da salât ve selam eyle ya Rab! Her an, her nefeste ve senin bildiklerinin sayısınca.”
Duaları direk okumaktansa anlamlarını bilip okumak bencede yararlı dogru söylüyorsun arkdaşımmm..
ben ada kırtasiyeden aldım
çiçek yayınlarının hamileliğim diye bir anı defteri var
içerisi çok renkli
her haftasını gelişimini anlatıyor çok güzel birşey sorup soruştur ada kırtasiyeye

sorma yaa bi de bi tanesi diğerinden daha zıpır sürekli kıpraşıyor

Araştırıyım o zaman cnmm bende almak istiyorum ne zamandır çok iyi olur valla:21:

ama sonraki gün belli olacak dediler
bir gün öncesi aradıklarında sormuştum
yarın sabah pgtye gidecek sonuç da öğlene belli olacak dediler
olsun yaa sürekli arayınca daha çok strese giriyorum ben
hatta kan verdim 2 de belli olacak o zaman bile aramamıştım :1:
başkası olsa kan testim çıktımı diye on kere arardı :1:
tam saat 14,00 da aysun hoca aradı bu kadar olur :1:
ben aramıyordum ama bizimkiler on kere aradılar beni, ne oldu diye
kardeşim ablam abim annem bi yandan
en sonunda kardeşimi azarladım beni strese sokmayın
ben aramadıkça aramayın demedimmi ne arıyorsunuz durmadan dedim sonra da ses soluk kesildi :))
İşde canım onu diorum bende ben hayatta bekleyemem .
O sabrm yok çatlarım yaniii
Benm çirkin kızımmmmm

Tabi ultrason fotosunda net görünmüyor ama normalde herşeyi belli:1:
Oy Maşallahhh Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canımmm :nazar::nazar::nazar:
Çok güzel Allahım bu mucizeyi diğer arkadaşlarımada tattır Yarrabbimmm
Ayyy çok tatlı maşallah :emir_bebek::nazar: Prenses rahat rahat uyuyor.. Kızlar siz böyle foto paylaştıkça çok iyi oluyor. Ben de gaza geliyorum. :9: Sanki kendimin olmuş gibi hissediyorum. Pozitif düşüncelerim artıyor. :34:
Kuzum gaza geliosan ben hepsini paylaşayımmm :9::9::9::9:
selam kızlar herkes burda maşallah.
turkuaz ın sonucu yarın belli olucak anladığım kadarıyla, inş transferini olur da gelir.

ben yemek yaptım eşime, bugün iftara gidicez aslında ama yarın hastaneye yatıyorum en azından bir iki bişey yapayım dedim:43:
ay çok duygusalım ya burda kimse yok ya eşim evde tek kalıcak çok üzülüyorum.
yazık o da bana üzülüyo napıcaksın hastanede diye:5:
İnşallah herşey yolunda gidicek canım Allahın izniyle bişeycik olmaz hem biraz özlem arada iyi gelir:9:
neden istedi amniyo güzelim ?daha kacıncı aydasın sen ?
Canım bende kromozom sorunu old. için 2li 3lü yapmayalım çünkü kesin sonuç vermez dedi amnio yapalım

cnmm hemencik atıyorum:1:Allahım bu hamilelik aklımın yarısını aldıı:1:

Araştırıyım o zaman cnmm bende almak istiyorum ne zamandır çok iyi olur valla:21:

seni zilli zarife seniiiiiiiiiiii :)))
aklı bi karış havada hamiş ne olacak:))
bi kaç tane vardı bu tip defter ama ben en çok bunu beğendim içlerinden
daha sonraki dönemlerde de bebekler büyürken anı tutabileceğimiz defterler de var
ilerde onlardan da alırız inş.
ne şanslı bebekler yaa
daha kese halindeyken bile olan fotolarını görecekler vay anam vay :))
bebeklerimize çok güzel bir hatıra olur ama ilerde okuduklarında
ne kadar özlemle beklendiklerini ne kadar sevildiklerini bir kere daha anlarlar

Canım merhaba ,

hastaneye yatış ne ıcın su anda?
Dogum eylulde mı?
Bız buradayız canım merak etme

laveque canım seni görmek ne güzel:16:
bebeğin suyu az baştan beri onun için yatırcak dr.
serum takılınca su biraz düzeliyo. çok şükür kötü bişey yok ama son zamanlar artık.
insan daha da korkuyo.

Bebeğin suyu az baştan beri onun için yatırcak dr.
Serum takılınca su biraz düzeliyo. çok şükür kötü bişey yok ama son zamanlar artık.
Insan daha da korkuyo.

haklısın güzelim ama allah'ın izni ile geldin sonuna artık.
Darısı hepimizin başına inşallah.
Sen de sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.

Ben cok uzun zaman gıremedım sıteye ışlerden dolayı.
Ama ınan aklım hep burada.

Arda Bey risk görseydi kesin söylerdi. Bu konuyu atlayacak biri değil. Riskli gebelik uzmanı.İçin rahat olsun . Her bebekte olan rutin birşeydir. Biz hassas olduğumuz için herşeye dikkat ediyoruz. Ama Arda Bey'in kendisine sor. Bir de Nesrinciğim internet bilgi çöplüğü. Çok fazla inanmamak lazım.. :34:

Canım pıhtılaşma testleri istemediler. Ama belki sorarım. Rahim ağzı yetmezliği var mı bilmiyorum ama Nur Hanım rahime dikiş gerekebilir demişti :50: Boyum kısa olduğu için beni komplikasyonlar bekliyor maalesef.. :14: Ama dikiş konusunu boy kısalığından mı dedi yoksa muayenede birşey mi gördü bilmiyorum. Genel olarak bildiğim zor bir hamilelik süreci olacağı, senin gibi yatmak zorunda kalabileceğim.. Hamile kalayım da düşünmüyorum desem.. Ya da düşünmek istemiyorum..:34: Çünkü moralim bozuluyor. Korkuyorum.. :51:

Canım benim sağ ol. Bir de pıhtılaşmayı 2 düşükten önce istemiyorlar normalde ama biliyorsun bizim durumumuz sancılı bir süreç gerektiriyor maddi manevi... O kadar zorlukla pgt ile hamile kalıp düşük olursa ve pıhtılaşma çıkarsa üzülürüm. Baştan olmadığını garantilemek lazım çünkü çok yaygın bu pıhtılaşma... Rahim ağzı durumunu dsa sor bence de...

Chnb canım merhaba ,

en son mesajı okuyarak basladım işe.
cogu sey yolunda gidiyormus cok sevındım.
kafanı kurcalayan seyler ıcın de bence doktruna sorman senın ıcın en rahatlatıcı yontem .
herhalde soylerdı bır sey gorse dıye dusunuyorum ben de ama bunu onun agzından duysan en azından vesveselrın gıder.

Akasyacım,

senın durum ne ? son mesajdan cok bır sey anlamadım. vakıt bulup gerıye donup okumaya calısacagım ama raporların geldı mı? hamılelık konustuguna gore sanırım senın de durumunda ılerleme var .

Sağ ol cnım benim aslında aramak lazım ama artık yoruldum mu oluruna mı bıraktım içimden aramak da gelmiyor nedense...

günaydın herkese hayırlı sabahlar...
chnb herşeyin yolunda gitmesine sevindim...kist olayı önemli olsaydı bencede drun söylerdi.
geçmişi okuyamadım arada gelip bi bakıp kaçıyorum.
hazadenin bebeği erkekmiş Allah tamamına erdirsin inşaallah hayırlısıyla sağlıkla.
lave :16:
akasya okuyamadım ama olumlu gelimeler var galiba.
mattika hamileliğin sonu sıcaklara geldi.Allah yardımcın olsun.
inci neler yapıyor.tedaviye nezaman başlayacak acaba onu yazılarına hiç denk gelmedim.
bu arada ramazan hepimiz için hayırlara vesile olsun inşallah.sevgiler :16::16::16::16::16::16:

Çok sağ ol canım Allah razı olsun...

kızlar bir teklifim var size...
hamişlerimizin çoğu sıkıntılar yaşıyor...
ramazan bitmeden tüm hamişlerimizin sağlıklı hayırlı ve zamanında doğum yapmaları için dua edelim tefriciye okuyalımmı?
cevaplarını bekliyorum hepinize öpücük:16:

Çok güzel düşündün canım Allah razı olsun benim yazıştığım bir topik var orada sırayla hepimize okuyoruz bana da hastanedeyken okudular sağ olsun dualar çok önemli...

Canım benim arkadaşlarında dediği gibi bence sorun yoktur çünkü olsa Arda bey hayatta atlmazdı ben eminim ...
Dua edicez Rabbim yardımcımız olsun ben eminim bebişin çok sağlıkla dünyaya gelicek bak görr bizle hepimiz hastayeneye gelicezz:24:

Hituci Canım çok iyi düşünmüşsün Allah bin kere razı olsunnn bende varımm

Sağ ol canım benim...

Baksanıza Yawruma Allahım tüm isteyene versin banada sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah:nazar:

Maşallah çok tatlı delikanlımız...

nazefsa okumadın sanırım sen kaçmadan yazayım
yarın turkuazın transferi olabilir
genarta gidelimmi beraber
3ümüz hem tanışırız hem ona moral olur
ne dersin

bu arada genart kesinlikle ankaradaki en iyi pgt merkezi
inş. görümcen de hayırlı haberler verir bize
ayrıca sorma yaa bu gidişimde doktor ikisini birden görüntülemekte zorlandı
hele biri dönüp duruyordu zor aldı ölçülerini
benimki iki tane daha zor oluyo yaaa:1:

Kızlar diğer topikte de bursa gurubu buluşuyor bugün:)) çok iyi geliyor... Hatta 26 haftalık ikiz arkadaş doğum yaptı bursa gurubu sanal ismiyle hastanede buldu çok iyi gelmiş arkadaşa:))

herkes okuyacağı miktarı yazsın da ona göre düzenleyeyim diyorum zaten nazefsa benden iyi becerdi bu işi :1:
hemen yazmış baksana

hamet :100
hituci:100
nazefsa :100
delikiz:50

şimdilik okuyanlar bunlar

Günlük okunacak değil mi? 100 de ben alayım nasıl niyet edilecek? İsim isim bu topikteki hamileler ve tedavide olanlar deyip genelleyerek mi_?

amiiin canım,Allah razı olsun

inan şimdi namazda hepimiz için dua ettim,
diğer arkadaşlarımız gibi sen,ben,akasya,inci,maiumut bizde hamilelik haberlerimizi sağlıkla yazalım buraya,
hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım diye
Allah büyüktür ,bekliyorum heyecanla

Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin...Amin...

Benm çirkin kızımmmmm

Maşallah canım çok tatlı:))

bebeğin suyu az baştan beri onun için yatırcak dr.
serum takılınca su biraz düzeliyo. çok şükür kötü bişey yok ama son zamanlar artık.
insan daha da korkuyo.

Canım çok iyi olur bence de inan imkanım olsa ben 9 ay yatardım hastanede her an karnımda kasılma var mı diye kontrol ediyorum wc de azıcık ıkınsam idrar gelse amniyo mu diye korkuyorum evin içinde kalabalığın stresi de cabası...

Bak benim de serumla toparladı suyum ve ben berbat beslendim hala da öyle tek yönlü... 35 gün yattım toplamda ve her gün serum aldım ve bebiş 559 gram en üst sınırda çıktı... için rahat olsun canım bebeklerimiz için her şey...

haklısın güzelim ama allah'ın izni ile geldin sonuna artık.
Darısı hepimizin başına inşallah.
Sen de sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.

Ben cok uzun zaman gıremedım sıteye ışlerden dolayı.
Ama ınan aklım hep burada.
inş canım hepimiz sırayla kavuşcaz bebeklere inş.
sen bi dahaki pgt de hamile kal allahın izniyle, sağlıklı mı değil mi derdin olmaz hem.
allah keyifli bi hamilelik nasip etsin.

Canım çok iyi olur bence de inan imkanım olsa ben 9 ay yatardım hastanede her an karnımda kasılma var mı diye kontrol ediyorum wc de azıcık ıkınsam idrar gelse amniyo mu diye korkuyorum evin içinde kalabalığın stresi de cabası...

Bak benim de serumla toparladı suyum ve ben berbat beslendim hala da öyle tek yönlü... 35 gün yattım toplamda ve her gün serum aldım ve bebiş 559 gram en üst sınırda çıktı... için rahat olsun canım bebeklerimiz için her şey...
ben evde daha rahatım, fakülte hastanesinde yatıcam, şartlar malum.
ama işte özel hastanelerde de ordaki imkanlar yok, dr yok.
serumun kilo aldırıcı etkisi var cidden bebeğe, inş güzel olur.

Son düzenleme:
hazade ve nazefsa maAşallah bebeklerinize.tam anlaşıyor artık.

mattikacım az kalmış yat bencede ne yapalım tatlım ya değerli bebekler bunlar.benim ağabeyimin eşi tüp tedavisile hamile kalmıştı üçüzdü erken ddoğumla sonuçlandı malesef.bir süre sonra yine denedi çok şükür ikizlere hamile kaldı.onun da rahim ağzında açılma vardı.operasyon geçirmedi ama sürekli yattı.dr u geçen sefer hüsran oldu bari bu sefer dikkatli olalım dedi 2.5 ay yattı aslında gelinimiz istemiyordu yatmakta neyse ona moral vermeye çalışıyorduk.çok şükür şimdi beşinci yaşlarına bastılar.diyeceğim oki seninde az kalmış artık 10 gün 20 gün yat ne yapalım her şey onlar için.rabbim sabır versin.

bende 100 tane okurum şimdilik.isterseniz burdaki herkes için okuyalım daha iyi olmazmı.sonuçta hepimiz sağlıklı bebek için uğraşıyoruz.

kızlar cts günü opum var.esimde morfoloji sııkıntısıwar .doktorla pgt ye karar kıldık yanlız 8 hücreyi inceliyormuş.salı transferim olacak tahminen.bilgilerinize ihtiyacım war.kacıncı gün embriyosu olmalı?ve zarar görüyor mu?

kızlar cts günü opum var.esimde morfoloji sııkıntısıwar .doktorla pgt ye karar kıldık yanlız 8 hücreyi inceliyormuş.salı transferim olacak tahminen.bilgilerinize ihtiyacım war.kacıncı gün embriyosu olmalı?ve zarar görüyor mu?

Allah yardımcın olsun canım . Nerede yaptırıyorsun ? PGT için 4. ya da 5. gün embriyosuna test yapıp transfer ediyorlar.Hiçbir zarar görmüyor. Merak etme. Burada PGT ile hamile kalıp sağlıklı bebeği olan çok insan var. Yalnız morfolojide neden PGT 'ye gerek duyuldu ? Eşinin genetik sorunu mu var ?

selam nazefsa

beni aramalarını beklemedim ben aradım merkezi

biz sizi bugün değil,yarın arayacağız dediler

bence ya unuttular,ya karışıklık oldu

onun için hiç bilmiyorum nedir durum ama iyi düşünmek istiyorum

inşallah hayırlısı, yarın ben sizi inşallah güzel haberlerle ararım ve tanışırız

duanızı eksik etmeyin ne olur,birazdan tefriciyelerimi okumaya gidiyorum :)

Cnmm belliki daha gitmedin evee kalk hadi artık kalk ikizlerin uykusu geldi:1:Eşim eve gelene kadar aramaadı sinir oldum:47:yarın annesiyle babası gelicekmiş yemege.Off sinir oldum vallahi kalırlarda şimdi kaç gün.Batıkentte oturuyorlar bide bana ugraş çıktı.
Kuzucum yarın görüşemiycz gibi görünüyor ama yarın olmasada en yakın zamanda görüşelim olurmu zaten buraya taşınıyorsun sık sık görüşürüz artıkk kuzucumm

cnmm morfolojide pgtye gerek duyulmaz.Çünkü zaten spermlerin en kalitelileri ayıklanıyor + spermler yıkanıyor. PGTye genetik bi sorun oldugunda başvuruluyor.sizde genetik bi problem varmı cnm?
Ayrıca benm eşimdede morfoloji + genetik bi sorun vardı çok şükür ilk pgt+tüp bebek denememizde hamile kaldım şimdi 15 hatalık bebişim var darısı sana inşllah cnm bnmm..
hazade ve nazefsa maAşallah bebeklerinize.tam anlaşıyor artık.

mattikacım az kalmış yat bencede ne yapalım tatlım ya değerli bebekler bunlar.benim ağabeyimin eşi tüp tedavisile hamile kalmıştı üçüzdü erken ddoğumla sonuçlandı malesef.bir süre sonra yine denedi çok şükür ikizlere hamile kaldı.onun da rahim ağzında açılma vardı.operasyon geçirmedi ama sürekli yattı.dr u geçen sefer hüsran oldu bari bu sefer dikkatli olalım dedi 2.5 ay yattı aslında gelinimiz istemiyordu yatmakta neyse ona moral vermeye çalışıyorduk.çok şükür şimdi beşinci yaşlarına bastılar.diyeceğim oki seninde az kalmış artık 10 gün 20 gün yat ne yapalım her şey onlar için.rabbim sabır versin.

bende 100 tane okurum şimdilik.isterseniz burdaki herkes için okuyalım daha iyi olmazmı.sonuçta hepimiz sağlıklı bebek için uğraşıyoruz.

Evet cnmm artık anlaşılıyor agzı buynu heryeri ..Yesin annesi onu :1:

selam nazefsa

beni aramalarını beklemedim ben aradım merkezi

biz sizi bugün değil,yarın arayacağız dediler

bence ya unuttular,ya karışıklık oldu

onun için hiç bilmiyorum nedir durum ama iyi düşünmek istiyorum

inşallah hayırlısı, yarın ben sizi inşallah güzel haberlerle ararım ve tanışırız

duanızı eksik etmeyin ne olur,birazdan tefriciyelerimi okumaya gidiyorum :)

Cnmm sen kendini hiiç strese sokma.Bugün opudan sonraki kaçıncı günündü cnmm bana 5.gün transfer ettiler.Birde yarın aradıklarında doktoruna,embriyoların blostakist seviyesine ulaşıp ulaşmadıgını sor olurmu.Eger Blostakist oldularsa tutunmaları daha kolaylaşıyor cnmm..

Kızlarrrr canlarım salavat tefriceleri okuyanlar ben okudum şu kadar diye belirtelim olurmu topluycazz yaa..
Ben daha okumadım yatarken okuycam abdest alıp..hepinizi kocaman öptümmmmm..

haklısın canım sağlıkla gelsin de yatıcaz artık. halimize şükür. allah sağlık afiyet versin bütün hamişlerimize.
hamile olmayanlara da en kısa zamanda sağlıklı bebekler versin.

Back
X