- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #15.401
Kızlar şunun güzelligine bakınnn allah aşkınaa![]()
Allahım Yarrabbim bizlerede böle ewlat ver ne olur sağlıkla tüm arkadaşlarımaaa inşallahhh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım Yarrabbim bizlerede böle ewlat ver ne olur sağlıkla tüm arkadaşlarımaaa inşallahhh
Allah razı olsun canımm ..
Ewet artık belli oluyor Rabbim sağlıkla kucagımıza lamyanı nasip etsin inşallah.
Ewet cnm bulantılarım çok azaldı çok şükür.Bugün seni arıycam daha çok özlem gidericez
Bu arada kuzenimin eşinin sabah duşda çok suyu gelmiş ve heyet bugün ne yapıcagına karar vericek.Ve ben emniodan feci korkmaya başladım ya sağlıklıysa ve sadece amnio yüzünden kaybedersem :18: Allahım çok büyük sınav sen yardım et
Canım benim geç olsun güç olmasın diycem ama ben o anları bilirim çok stresli oluo ama inşallah altın yumurta bulunucak be sana sımsıkı tutunucakk![]()
ah canım inşallah dediğin gibi olur,bir aksilik yoktur inşallah
sen ne güzel pişirebiliyorsun yemek ben yemek filan yapamıyorum kokusundan etkileniyorumAyyy ne güzel valla cnm istedi şimdi kızzaynen bende öyle ypcam valla canı isterse ,hiç umurumda degil
Yemekte bugün sulu köfte,pilav,çorba,börülce bide cacık yapcam ,çok bile
Zaten oruç filan tutmuyor ,tutanada kızıyor inançsızmıdır nedir anlamadım acayip biadam.
Allahtan eşim hiçç çekmemiş ona![]()
yok maiumut zaten ben de onu kastettim yazmıştım da hatta okumadın ya da denk gelmedin sanırımgünaydın kızlar
delikız bende zaten bir kişi için demedim canımbenim.hani arkadaş hamileler için okuyalım dediya ondan dedim tedavide olanlar ve olacaklar içinde dedim.rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun meleklerimize amin.
trkuazcım inşaAllah hayırlı haber gelecek rahat olmaya çalış diyecem ama şimdi sen yerinde oturamıyorsundur.
hazadem bende amniyodan korkuyorum.benim pgt olacağı için sanırım yaptırmayacam.inşaAllah o günlere gelmek kısmet olursa.
Hazadem benim arkadaş amniyo yaptırdı. Hem de gebeliği bayağı ileriydi. Taksimde muayenesi olan bir prof yapmış. Amniyodan sonra yattı. Dinlendi. Allah'a şükür hiçbirşey olmadı. Bebekte de birşey yoktu. Bebek doğdu. Çok da sağlıklı maşallah![]()
Maşallah canım ne güzel ya canım risk çok yüksek deil fakat korkuyorum işde ne bilim ...
Şimdi annemle tartıştım durmadan yapma yapma dio ama annem benim 1 kere tüp denedgimiz bilio ya anlatıorum anne kromozom sorunum var diorum olsun yapma dio bebek düşer dio ay deliricem ya vallahiii![]()
Maşallah canım ne güzel ya canım risk çok yüksek deil fakat korkuyorum işde ne bilim ...
Şimdi annemle tartıştım durmadan yapma yapma dio ama annem benim 1 kere tüp denedgimiz bilio ya anlatıorum anne kromozom sorunum var diorum olsun yapma dio bebek düşer dio ay deliricem ya vallahiii![]()
Canım kadın korkuyor. Sakince konuş, şimdiki olanaklardan bahset. Eskisi gibi büyük risk taşımadığını anlat, hatta gerekirse doktora birlikte gidin, içi rahat etsin.
trkuaz aradın mı?
aradım ama doktorun hastası varmış,biz siz hasta çıkınca arayacağız dediler,hala aramadılar,nerdeyse yarım saat oldu,bu stres boyutunu hiç mi düşünmüyor bunlar?
Canım bilmiyorum ki zor bir karar gerçekten de.. Eğer sağlık sorunu varsa aldıracak mısın ? Aldırmayacaksan yaptırma derim. Ama sağlık sorunu varsa aldırmayı düşünüyorsan mutlaka yaptır derim. En azından yol haritanı belirlersin. Mesela amniyo yaptıran arkadaşımın bebeğinde kistik fibrozdan şüphelenmişlerdi. Bayağı da güçlü bir şüpheydi. Arkadaşım hastalığı araştırdı. Çok zor bir hastalık ona da yazık dedi. Ve aldırmaya karar vermişti. O nedenle tüm riskini alıp amniyo yaptırdı. ŞÜkür ki bebek hasta değilmiş. Ondan sonra hamileliğini rahatça tamamladı.
Canım kuzenimin eşi yaptı ya çapada bugün heyet karar vericek çocuk susuz kaldıgı için özürlü olabilirmiş o yüzden alabilirlermiş vee zaten hala suyu geliomuş sende öle olursun dio günahını alabilicekmiisn yaa ya suss dedim kapattım telefonu yaa benim ne halde oldugumu bilmio sanki anlatıorum ya anne risk % 50 diorum kadın hala yapma dio yaaa deliricem vallahi kan ter içinde kaldım yaaa
aradım ama doktorun hastası varmış,biz siz hasta çıkınca arayacağız dediler,hala aramadılar,nerdeyse yarım saat oldu,bu stres boyutunu hiç mi düşünmüyor bunlar?
turkuaz sen aysun hocayı cepten neden aramıyorsun
görevlilerle muhatap olma direk aysun hanımla muhatap ol
ben sana özelden atayım mıbende cep tlfnu yok ki
ne akla hizmet almadıysam
Canım şuan aldırmam diorum ama bilemiorum inan kafam çok karışık ama ben tek çocugum kimse yok başka annemin bana destek olması gerekirken annem bana yapma dio ya birde günahını alabilicekmisin dio yaa ben istermiyim seneler sonra onu kaybetmeyii hiç iyi deilim ya vallahi bunaldım artıkk![]()
turkuaz sen aysun hocayı cepten neden aramıyorsun
görevlilerle muhatap olma direk aysun hanımla muhatap ol
aysun hoca aradı kızlar
pgt bugün 3 te belli olacakmış
transferi yarın yapalım dedi,5. gün daha dayanıklı olur dedi