Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar acile gitmedim ama dün akşam yine normalden fazla su geldi eşimle bugün gitmeyi düşünüyoruz:43:
HAZADE cnm turnusol kagıdı ne oluyor neyi gösteriyor acil cevabını bekliyorum canım?
Canım ama neyi bekliosun Allah aşkına yaaa gitsene Allah korusun ya amnio ise bişey yapılır.
Çok şükür hazadem. Sen nasılsın?

Nasıl olayım cnm bende dün yine bizim ewin ordaki hast. gittim kalp atımı için çok şükür sorun yoktu.
Özlem hanım vardı dediki sana cinsiyetiyle alakalı bişey dedilermi ewet dedim ne dediler dedi, sölemem siz ne görüosunuz dedim erkek dedi :9:
dedim kendi doktorumda erkek dedi aman hayırlısı olsunda sağlıklı ne olursa olsunnn

Canım ama neyi bekliosun Allah aşkına yaaa gitsene Allah korusun ya amnio ise bişey yapılır.

Nasıl olayım cnm bende dün yine bizim ewin ordaki hast. gittim kalp atımı için çok şükür sorun yoktu.
Özlem hanım vardı dediki sana cinsiyetiyle alakalı bişey dedilermi ewet dedim ne dediler dedi, sölemem siz ne görüosunuz dedim erkek dedi :9:
dedim kendi doktorumda erkek dedi aman hayırlısı olsunda sağlıklı ne olursa olsunnn

Bu bebek sağlıklı inş hazadem. Dediğin gibi hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun da ister kız ister erkek olsun.

hazedecim ben yaklaşık 2.5 3 yıldır bu formda yazışıyorum sadece bir kişi bu yolla bebeğini kaybetmiş.benim bildiğim,sadece bu konuyla ilgili topik varmı bilmiyorum.ama nedense bende korkuyorum.geçen yıl 42 yaşında aşılamayla bir arkadaşımız amino sentez yaptırdı.bir hafta dinlendi.hiç bişey olmadı üstelik sonradan serklaj da yapıldı ona ikiz olduğu için.çok şükür ocak ayında doğum yaptı bebekleri şu an gayet iyi.darısı sana inşaAllah.sağlıkla doğur canım.

Amniyo testi yaptıranlarda ben de bir kişi okudum etrafımda hatta görümcem yaptırdı sorun çıkmadı....

canım bende 3kere boş gebelik oldu.böyle olunca tüp bebek doktoru pgt yapalım dedi.kandırılmıyoruz di mi? Ayrıca genetik testlerimiz normal

Canım o döllenmeye mahsus sorunlu olmuş olabilir keşke kürtaj malzemesini genetiğe gönderseydiniz anaşılırdı pıhtılaşma ve bağışıklık sebebiyle de düşebilir...

Aminnn canım aminnn zor bir karar gerçekdenn annemde haklı bende haklıyımm Rabbim hayırlısını versin hepimiz için.

Bende çok kararsız kaldım canım inanki artık deliricek durumdayım, yaptırsamda sonuç çıkana kadar ben 5,5 aylık olmuş oluorum zaten aldırmam o zaman off off ...
Ewet şimdi çok yaygın bilhassa arda bey bu konuda çok iyi ama işde o korku varyaa :43:

İnşallah benimde temiz çıkar canım Rabbim bu defa üzmez beni

Canım bugün 11+6 oldu dengem bozuldu inanki artık bir yaptırıcam diorum bi yaptırmıycam diorum .
Allahım hakkımda hayırlısı neyse onu versin ne diyim artık:43:

Canım zor bir karar bu örnek kötü oldu annen de endişeleniyor tabi...
kızların dediği gibi annei de yanında dr ye götür... gerekirse 1-2 gün hastanede gözetimde olursun...

Bence asıl sorun şu : PGT'de hangi bölge sorunlu ise o bölge inceleniyor. Eğer sorunlu bir bölge yoksa ya da tespit edemiyorsa nereyi inceleyecek ? Muhtemelen bütün kromozomlara tek tek bakacak

24 şure ile olabilir ya da düşüğe neden olabile önemli kromozomlar olabilir...

selam millet
öğlen turkuazla buluştuk saatlerce oturduk kaynaştık
bir yandan da haberi bekledik
turkuazdan da izin alarak sonucu hemn yazıyorum çünkü o daha eve gidecek de yazacak :))

şükürler olsun 8 tane pgtye girmiş ve tam 5 tanesi sağlıklı çıkmış
yarın öğlen transferi vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr

ay heyecandan ne yapacağımı şaşırdım içim kıpır kıpır
içimden 4 tane geçiyordu RABBİM 1 de benden olsun dedi ve 5 çıktı
çok şükür RABBİME yaaa
toplaşın kutlama yapalım hemen

Maşallah canım şu an transfer olmuştur sanırım...

Kızlar su gibi akıntım var çok yani.Acaba bebegin suyu olabilirmi çok korktum yaa:43:

Kızlar acile gitmedim ama dün akşam yine normalden fazla su geldi eşimle bugün gitmeyi düşünüyoruz:43:
HAZADE cnm turnusol kagıdı ne oluyor neyi gösteriyor acil cevabını bekliyorum canım?

kızlar bide amniyo sıvısı geliyor olsa agrı yada kasılma olurdu degilmi?

Canım gittin mi dr ye? BENCE TURNUSOLLA UĞRAŞMA ŞU AN SIVI GELMESE BİLE GİT ACİLE SUYUNA BAKTIR BAZEN AZAR AZAR gidebiliyor hastanede spekulumla rahmi açıp bir çubuk gibi bir şeyle oradan sıvı değdiriliyor sonra turnusola konuyor mavi-mora dönerse amniyo aynı pembe durursa değil. Biraz acılı ama kafan rahat eder... mutlaka git geçti deme... ben gitmiştim hatırlarsan... yavaş yavaş gelmişti benim de sonda var diye idrar sanmıştım:((

Chnb kuzum nasılsın?

canım vınım süresi bitmiş bugün aldık sen?

bu arada 100 artı 100 artı 100 yani 300 okudum tefriciye...

mehhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım benıde alırmısınız. 3 hamıleleık yasadım benımde 10 ve 18 kromozomlar arası resiprokal dengelı translakosyon var yardımlarınıza tecrubelerınızı anlatırsanız cok mutlu olurum yenı uye oldugum ıcın kullanmayı ne yapacagımı bılmıyorum yanlıs bısey yaparsam sımdıden kusura bakmayın .

canım vınım süresi bitmiş bugün aldık sen?

bu arada 100 artı 100 artı 100 yani 300 okudum tefriciye...

Allah kabul etsin canım.
Çok şükür iyiyim ben de.

mehhaba arkadaslar aranıza yenı katıldım benıde alırmısınız. 3 hamıleleık yasadım benımde 10 ve 18 kromozomlar arası resiprokal dengelı translakosyon var yardımlarınıza tecrubelerınızı anlatırsanız cok mutlu olurum yenı uye oldugum ıcın kullanmayı ne yapacagımı bılmıyorum yanlıs bısey yaparsam sımdıden kusura bakmayın .

Hoşgeldin Sevda. Burada sorunu translokasyon olan arkadaşlarımız var. Bazısı evladına kavuştu bazısı hamile bazısı yeniden tedaviye başlayacak. İlk denemen mi olacak? Allah yardımcın olsun. Sormak istediklerini seve seve cevaplarız.

maşallah embiriyoların sağlıklı çıkmış transferin hayırlı olsun canım:34:

nazefsayı merak etmiştim hala dr gitmemiş inş güzel haberlerle gelirsin canım o amniyo sıvısı hiç ağrılı olmuyor sanırım bende olmamıştı altıma kaçırıyorum vs ne oldugunu anlamadan boşalmıştı:20::20:

2günlük duran kanamam yeniden başladı artık 2ayı doldurdum gelmez demiştim ama yine geldi 2gün duruyor tekrar başlıyor:43::43:hemde pıhtılı korkudan ölecem yaa bune böyle 3 iğnede kar etmiyor gündelik:43::43::43::43:

merhaba selmacan kusura bakma ancak yazabiliyorum

seninde durumun bizimle aynı

10 tane oluştu,8 tanesi döllendi,8taneden 5 tane sağlıklı çıktı

inşallah hayırlısıyla transfer sonrası pozitifi de görürüm

darısı senin ve diğer arkadaşların başına inşallah

ayyyy trkuazzz canım nasıl sevindim nasıl sevindim inan sanki benimmiş gibi.rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.senin haberini okumak için yemeğin altını tutturdum:)))))

bu arada 150 tane tevricye okudum

ayyyy trkuazzz canım nasıl sevindim nasıl sevindim inan sanki benimmiş gibi.rabbim sağlıkla tamamına erdirsin.senin haberini okumak için yemeğin altını tutturdum:)))))

kızlaaar transferim oldu bugün,yatıyorum şimdi

5 taneden 2 tanesi iyi dediler, ama diğer 3 ünü dondurmaya gerek görmediler

onlar o kadar iyi değilmiş,ki pgt ye rağmen,aslında bu biraz canımı sıkmadı değil

hayırlısı rabbimden artık,dualarınızı eksik etmeyin.....

Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah

kızlaaar transferim oldu bugün,yatıyorum şimdi

5 taneden 2 tanesi iyi dediler, ama diğer 3 ünü dondurmaya gerek görmediler

onlar o kadar iyi değilmiş,ki pgt ye rağmen,aslında bu biraz canımı sıkmadı değil

hayırlısı rabbimden artık,dualarınızı eksik etmeyin.....

Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah

canım Allahın izniyle pozitif haberini alırız inşaAllah.başlıyoruz gün saymaya

tesekur ederım ıncı tanesı benım gıbı olan varmı aranızda tedavıye subat gıbı baslıcam merkez arastırıyorum fıyat konusunda bılgınız varsa aynı kromozomlarda problemı olan varmı 10 ve 18 kromozomlarda resiprokal translakosyon ve bende bu sansımı daha mı dusuruyor.ilk defa pgt yaptırcam bayanda problemı olan kac kısı var ılk denemede olumlu sonuc alırmıyım şimdiden tesekurler

trkuaz canım hadi hayırlı olsun. İkisi de tutunsun inş. Geri saymaya başlayabiliriz :) Test günün ne zaman?
Diğer 3 embriyon için ne dediler? Kaliteli mi değil yoksa farklı sorunlar mı çıkmış?

tesekur ederım ıncı tanesı benım gıbı olan varmı aranızda tedavıye subat gıbı baslıcam merkez arastırıyorum fıyat konusunda bılgınız varsa aynı kromozomlarda problemı olan varmı 10 ve 18 kromozomlarda resiprokal translakosyon ve bende bu sansımı daha mı dusuruyor.ilk defa pgt yaptırcam bayanda problemı olan kac kısı var ılk denemede olumlu sonuc alırmıyım şimdiden tesekurler

Rica ederim. Aynı kromozomlarda sorunu olan var mı bilmiyorum. Hafta içi burası daha kalabalık oluyor. O zaman yazar arkadaşlar var.
Hangi şehirdesin? Pgt yapan yerler sınırlı zaten. İstanbul ve Ankara'da sayılı merkezler var.

Son düzenleme:

Selam Canim Ben memorialde yaptirdim 4 ve 16 kromozomlara translokationlu bende 12 yumurtam toplandi 9 tanesi dollendi 5 Tane 3 gune gitti pgd yapildi ve bes emriodada sorun cikti Transfer iptal edildi ve Biz sooooook olduk 5 gunde hepsi yok olmustu bana 23% Sansiniz var dediler Benim ilk Tecrubem boyleydi

Kızlarrr bugün gerçekten benm için çok zor bi gündü..bebegime bişey oldu sandım ve çok telaşlandımm.Öglen doktorumu aradım doktorum bana onun ilaçlardan (crinone jelden)kaynaklanacagınıı,bebegin suyunun olmayacagını söyledi.Çünkü rahim agzım kaplıymış,herhangi bi sıkıntımda yokmuş..Ama yinede emn olmak için pazartesi çagırdı hastaneye 15:30da randevum var.
Dedigine göre rahmi temizliycekmiş ,ilacın kalıntılarını..
Çok dua ettim rabbim geri çevirmesin.Şimdi yok akıntım kesildi çok şükür.
Bu arada kızlar eşim bebegiimize isim buldu ve çok istiyor..
EYLÜL BEBEK:16:

Back
X