Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Anladım canım...Sanırım tıbbi çalışma yok öyle demiş...

Canım tıbbi çalışma var yok hiçbirşey dememiş. Arı sütü polen konusunda karar senin demiş sadece :34:

aynı zamanda tedaviye başlayacağımız için çok sevindim. inşallah ikimizin ve burdaki herkesin dilekleri kabul olur. ben eylülün 3 ü gibi adet olacağım. senin ne zaman?

Bende PKOS olduğundan adetler pek düzenli değil maalesef.. En iyi ihtimalle 25 eylül.. Ama tabii kayabilir de.. Tespit edemiyorum canım :31:

Tuliprosa hoşgeldin. Seninle kardeş hastalık taşıyoruz. Allah yardımcımız olsun. Eylül başı başlıyormuşsun. Rabbim muvaffak eylesin inş.

Akasyam sende pko olduğu için fazla yumurta elde edilecektir.

Trkuaz bu senin pgt'li ilk denemendi yanlış hatırlamıyorsam :26:

Chnbcim senin de Hazade'nin de Mattika'nın da bebeği sağlıklı inş. Mucize bebekler :nazar:

İncim orası belli olmaz canım. OHSS belası var. Çok az dozaj verebilir. Daha da önemlisi kalite düşük olabilir. Bakalım hayırlısıııı inşallah.. Bunlar hepsi bahane.. Rabbim OL derse olacak.. İşte biz kullar sebeplere yapışıyoruz.. çabalıyoruz.. Takdir O'nun..:nazar:

akasyacım ben de kullandım arısütü bal polen propolis karışımı iyi olduğuna inanıyorum.önceki tedavilerde yemiştim güzel emriyom da olmuştu.artık ondanmı değilmi bilemiyorum.hamilelik olmadı tabi.en azın sağlılığın içinde faydalı.yine seçim senin canım.rabbim rast getirsin.

Ben de çok olumlu makaleler okudum canım. Zaten kemiklere de çok faydalıymış. O nedenle mutlaka alacağım.. Arı sütünün sahtesi çokmuş. İyisini bulmaya çalışıyorum. Sen nereden almıştın ? Senin tedavi nasıl gidiyor canım ? Ne zaman PGT yapılacak ?

DELİKIZ canım ben 50 adet okudum. Daha da okuyabilirsem okudukça söylerim sana.. Allah kabul etsin inşallah.. :16:

aman canım beni bırakma bu yolda uzaktanda olsa nasıl olcak neler yaşayacağım nelere dikkat etmem gerek yardımcı olursan sevinirim:43::43: daha haftaya pazartesi belli olcak hem kanamamın bitmesini bekleyecekler dediğim gibi burda bu işi yapan birkaç dr var birde 3 dr karar verip birlikte yapıyorlar operasyonları inş bişey olmayacak:26: bu haftada hemen rahim boyu kısalırmı anlamadım bebek büyüdükçe dikişler patlayıp çıkmazmı hani haftam küçükya ondan dedim :53:

neyse canım haftaya belli olsun ne olacagı ozaman yine sorarım.

Canım benim 12 +4 te 2 cm, 13+2 de 1.8 cm di. 2.5 altı riskli...Canım tabi olurum diğer topikte serklajlı çok herkes olur...Belki normalde de kısadır benim öyle mesela... kısa olunca da enfeksiyon riski çok olur şimdiden yarım litrelik ped şişeye 5-6 damla elma sirkesi damlat onunla wc sonrası temizliik yap ben hep öyle yapıyorum ve şükür enfeksiyon olmadı bir de evde gecelik giyorum iç çamaşır giymiyorum bu da çok iyi geliyor..

Canım tıbbi çalışma var yok hiçbirşey dememiş. Arı sütü polen konusunda karar senin demiş sadece :34:

Bende PKOS olduğundan adetler pek düzenli değil maalesef.. En iyi ihtimalle 25 eylül.. Ama tabii kayabilir de.. Tespit edemiyorum canım :31:

İncim orası belli olmaz canım. OHSS belası var. Çok az dozaj verebilir. Daha da önemlisi kalite düşük olabilir. Bakalım hayırlısıııı inşallah.. Bunlar hepsi bahane.. Rabbim OL derse olacak.. İşte biz kullar sebeplere yapışıyoruz.. çabalıyoruz.. Takdir O'nun..:nazar:

Ben de çok olumlu makaleler okudum canım. Zaten kemiklere de çok faydalıymış. O nedenle mutlaka alacağım.. Arı sütünün sahtesi çokmuş. İyisini bulmaya çalışıyorum. Sen nereden almıştın ? Senin tedavi nasıl gidiyor canım ? Ne zaman PGT yapılacak ?

DELİKIZ canım ben 50 adet okudum. Daha da okuyabilirsem okudukça söylerim sana.. Allah kabul etsin inşallah.. :16:

akasyacım unuttum yazmayı:1:ben bal dünyasından almıştım.istanbulda bir çok şubeleri var.

canım bu tedavim uzadıkça uzuyor maşaAllah bu gün yarın derken hayırlısıyla perşembe günü opu var.olanlar dondurulacak biliyorsun.kısmet olursa transfer eylülde büyük ihtimal.çok borçlandım biraz çalışıp haifleteyim öyle transfere gidelim diyorum.bakalım mevlam neyler.

Geçmiş olsun canım tedavisi var mı oğlunun? pgt deneyin bence de ama çok sancılı bir süreç inşallah hemen tutar...

malesef teavisi yok chnb. doktorlar en fazla 2 sene yaşar diyorlar. tabi buna yaşamak denirse. boğazından bir delik açtılar, ordan solunum makinesine bağlı. beslenmesi midesine takılan bir hortumdan. elini kolunu oynatamıyor, başını tutamıyor, çeviremiyor, sesi çıkmıyor. sadece zihinsel gelişimi normal. bizi tanıyor ve gülüyor. ama insana o anlamlı anlamlı bakışı bile yetiyor. ben onun bütün söylemek istediklerini gözlerinden anlıyorum.

allahım sana da sağlıklı sıhhatli bebeğini doğurmayı nasip etsin. ultrasonda bulgu olmaması çok iyi. tarama testleri sonuçta olasılık bildiriyor, kesin teşhis değil.

ben de bazen pgt olmazsa ne yaparım, normal deneyebilir miyim diye düşünüyorum. ama o zamanda bebeğin sağlıklı olup olmadığı ancak 3-4 aylıkken anlaşılabiliyor ve gebeliği sonlandırmaktan başka çareside yok. allahım inşallah hiç bunlara gerek kalmaz.

Tuliprosa hoşgeldin. Seninle kardeş hastalık taşıyoruz. Allah yardımcımız olsun. Eylül başı başlıyormuşsun. Rabbim muvaffak eylesin inş.

Akasyam sende pko olduğu için fazla yumurta elde edilecektir.

Trkuaz bu senin pgt'li ilk denemendi yanlış hatırlamıyorsam :26:

Chnbcim senin de Hazade'nin de Mattika'nın da bebeği sağlıklı inş. Mucize bebekler :nazar:

Hoş bulduk inci. evet kardeş hastalık. başlamak için günleri bide içtiğim folik asitleri sayıyorum. senin mutasyonun bulunmasında sıkıntı vardı, var mı bir gelişme?

Canım ben bir kere pgt denedim. 2 8 haftalık düşüğümün sorumlusu genetik olabileceği düşünülerek eşimle kromozom analizi yaptırdık. Eşimde yüzde 50 46 xy, yüzde 48 47 xyy, yüzde 2 de 48 xyy ve marker kromozom denen mozaik durum çıktı. Ben de menopoz sınırı da çıktı hemen denedik. 7 yumurtanmda 5i 3. güne gitti 4 ü pgt de incelendi 2 sağlam çıktı ama 5. gün gelişimleri durmuş transfer olmadı... Sonra 2 ay sonra doğal hamile kaldım ama buradaki doğal kalan arkadaşlar gibi endişeleniyorum da sağlıklıdır inşallah. 8 yaşında sağlıklı bir oğlum da var bunları bilmeden... senin ne sorunun?

1 yaşında bir oğlum var. spinal muskuler atrofi isimli bir kas hastalığı var. genetik bir rahatsızlıkmış ve anne babadan geçiyormuş.% 25 tekrarlama olasılığı var. bu yüzden pgt istiyoruz.
amniyosentez yaptırdın mı sen?
çok geçmiş olsun
RABBİM şifa versin inş.

yardımlarınız ıcın sımdıden tesekur ederım.benım 10 ve 18 kromozomlar arası resiprokal tipte dengeli translakosyon var.evet ılk tedavım olacak yasım 24.3 yllık evlıyım .3 hamıleleık yasadım 8 haftalıkken kalp atısları durdugu ıcın aldırmak zorunda kaldım.sımdı merkez arayısındyım adanada sadece baskent hastanesı yapıyo pgt o da ankara baskentle baglantılı buyuk bı ıhtımal oraya yaptırcaz gıdıs gelıs problem olamasın dıye ama ben memorıalı ıstıyodum ama gıdıs gelıs problem olcak ıyısıde memorıal galıba subata kadar dusuncez arastırcaz sen anakarada oturuyosun galıba ılk tedavınmıydı.tesekurler trkuaz.
hoşgeldin
inş.RABBİM senin de yüzünü güldürür

herkese günaydın
unutmadan listeyi yazayım:1:
cbnb 500 tane okumuş allah razı olsun
hituci 100 tane okumuş allah razı olsun
turkuaz 211 tane okumuş allah razı olsun
nazefsa 100 tane okumuş allah razı olsun
maiumut 150 tane okumuş allah razı olsun
akasya 50 tane okumuş allah razı olsun
DELİKİZ 50 tane okudu

gece midem çok bulandı
şu elevit dilime değdi akşam öldüm valla
ne iğrenç bir tadı var yaaa

akasyacım unuttum yazmayı:1:ben bal dünyasından almıştım.istanbulda bir çok şubeleri var.

canım bu tedavim uzadıkça uzuyor maşaAllah bu gün yarın derken hayırlısıyla perşembe günü opu var.olanlar dondurulacak biliyorsun.kısmet olursa transfer eylülde büyük ihtimal.çok borçlandım biraz çalışıp haifleteyim öyle transfere gidelim diyorum.bakalım mevlam neyler.

Ben de bakayım canım. Olsun geç olsun da güzel olsun.. İnşallah eylülde bu topikte bebek patlaması yaşanacak :9::16: Hepimiz borçlandık ama bakalım bir şekilde ödeyeceğiz.. Yeter ki kuzucuklar gelsin... :emir_bebek::emir_bebek::55::16:

Hazademmmm

Kuzucuğummm iyi ki doğdun.. İyi ki varsın.. İyi ki seni tanımışım :16::16::16: İnşallah bu sene senin yılın olacak.. :24::24::21: Eşinle , tatlı bebişinle( bebişlerinle :9::34:) geçireceğin nice nice güzel yıllar dilerim.. Gönlünden dilediğin neler varsa Rabbim sana onları nasip etsin inşallahh :16::16::16::nazar::nazar::nazar::24::24::29::29::29:

günaydın herkese. teşekkür ederim delikız sana da allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

hazade doğum günün kutlu olsun. yeni yeni tanıyorum saizleri ama burda olmaktan çok mutluyum.

Herkese Günaydınlarrrr:16:

Kızlar dün hastaneye gittim.Kızım gayet iyiymiş artık %100 kız dedi,yavaş yavaş pembişler almaya başlayabilirsin dedi:1:Suyum gayet iyiymiş rahim agzıda kapalı dedi.
Zehirlendigim dondurmadan dolayı idrar ,idrar kültürü kan istedi.Jeli temizledi ama çok acı çektim,rahimdende örnek aldı 2 tane niye aldıgını bilmiyorum.ondan sonra elevit yazdı.
Bebegim tam 17 cm olmuş kocamann ablamla birlikte gitmiştik el salladı teyzesine:1:
Allaha şükür bi sıkıntı görünmüyor inşallah hep böle devam edr
Kızlar bu arada 1hafta içinde dondurmdan zehirlenen 4. hamileymişim doktorum söyledi.
3 kişi algidanın dondurmasından zehirlenmiş sizde dikkat edin.Bana 2 hafta süt ürünleri ve bir çok şeyi yasakladı.

Hazadem günaydınnn.
Dogum günün kutlu olsun güzel anne hep mutlu olll bu yıl senn ve bebeginin olsun inşallah..

Back
X