Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hazadem face'te eklediğin bebek videosuna bittim resmen :16: Suyun altında nasıl da mest oluyor :emir_bebek: Bir de masaj yapılınca nasıl mayışıyor :1:

ya ben bisey soracam opu bayrama denk geliyo yada arefeye esim bide biliyonuz o anda sperm testi vercek günah olmaz degilmi
bide ilk muayene pazara denk gelirs esorun ourmu istedigim druda pazar oldugu icin secemem offf
Canım benim Allah yardımcın olsun..
Allahım emeklerinin mükafatı olarak sana hayırlı sağlıklı bir ewlat versin inşallahhh

Hazadem face'te eklediğin bebek videosuna bittim resmen :16: Suyun altında nasıl da mest oluyor :emir_bebek: Bir de masaj yapılınca nasıl mayışıyor :1:

Ewet cnm ya kuzenim eklemiş bende bayıldımm bebek nasılda mayışıo Allahım bizlerede nasip etsin inşallahhh

Canım benim Allah yardımcın olsun..
Allahım emeklerinin mükafatı olarak sana hayırlı sağlıklı bir ewlat versin inşallahhh

Ewet cnm ya kuzenim eklemiş bende bayıldımm bebek nasılda mayışıo Allahım bizlerede nasip etsin inşallahhh

Amin canım hayırlısıyla inş.
Bayramdan sonra buluşup Ahmet Arda'yı ziyarete gidiyor muyuz :1:

Kızlar bir cevap verin hele, nasıl kilo alınır :1:

ben istediği halde kilo alamayanları hiç anlamıyorum :27::27:
sen bunu nasıl yapıyosun bana anlat hele:1:

mesela kızlar incir muhabbeti yapmış, en sevdiğim meyvelerden, burda iç anadoluda doğru düzgün bulunmuyo da.
ben güzelini bulsam 1 kilosunu o anda hüpletirim mesela.
sen bikaç tane yiyosundur kesin:1: işte işin sırrı burda:51:

Back
X