- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #15.741
aman şişmanlatsın umrumda değil canım çekti ne yapayımben de meyva çok yiyorum ama yattığım için wc sorunum oluyor malesef...
incir çok şişmanlatır az ye...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman şişmanlatsın umrumda değil canım çekti ne yapayımben de meyva çok yiyorum ama yattığım için wc sorunum oluyor malesef...
incir çok şişmanlatır az ye...![]()
aman şişmanlatsın umrumda değil canım çekti ne yapayım![]()
İyi incir lafının üstüne gelirmiş.Görümcem dışarıdaydı o da almış 3 tane yedim...
![]()
çok kötüsün heee küstüm
yapılırmı bana bu![]()
En sevdiğim meyve. Canımı çektirdiniz he![]()
Aklıma da geldi oruçluların canı çeker diye... neredesin inci? manidada mı?![]()
mehaba ıncı tanesı sen ne zaman baslıyosun tedavıne
İzindeyim ama fena çekti canımYok güzelim döndüm 10 gün oldu
![]()
Canım benim Allah yardımcın olsun..ya ben bisey soracam opu bayrama denk geliyo yada arefeye esim bide biliyonuz o anda sperm testi vercek günah olmaz degilmi
bide ilk muayene pazara denk gelirs esorun ourmu istedigim druda pazar oldugu icin secemem offf
Hazadem face'te eklediğin bebek videosuna bittim resmenSuyun altında nasıl da mest oluyor
Bir de masaj yapılınca nasıl mayışıyor
![]()
canım ya kusura bakma aklıma da geldi yazarken...
Hai şimdiden hayırlı olsun set up ın...
Canım benim Allah yardımcın olsun..
Allahım emeklerinin mükafatı olarak sana hayırlı sağlıklı bir ewlat versin inşallahhh
Ewet cnm ya kuzenim eklemiş bende bayıldımm bebek nasılda mayışıo Allahım bizlerede nasip etsin inşallahhh
Merhaba Sevda. Benim ilk önce set up denilen bir işlemim var. Nasip olursa haftaya kan vereceğiz. Sonucu 1,5-2 ayda çıkacak. Eylül veya ekim sonu başlayacağız inş.
inci tanesi sen daha önce pgt yatırmıştın. onda da aynı işlem yapılmışmıydı? o zaman nasıl yaptılar pgt yi?
Amin canım hayırlısıyla inş.
Bayramdan sonra buluşup Ahmet Arda'yı ziyarete gidiyor muyuz![]()
Kızlar bir cevap verin hele, nasıl kilo alınır![]()