- 12 Temmuz 2006
- 460
- 144
- 648
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #15.901
merhaba sendemi düşük yapıyorsun?sorunun ne olduğu belirlendimi?bende 4 düşük yaptım bendede pıhtılaşma var paylaşımda bulunursan sevinirim...
merhaba aysecigim 5 kez dusuk yaptim hepsi normal gebelikti tedavi vs degil en fazla 12.haftaya kadar ilerledi bebeklerin kalp atisi duruyor hersey yolunda ilerlerken son dusuk 26 temmuzda oldu bana ve esime kan yolula genetik inceleme yapildi sorun yoktu ama esime sperm FISH denilen bir inceleme yapildiginida onda anoploidi diye bir teshis konuldu /bu kez bebege de inceleme yapildi ve triploidi 69xxy teshisi konuldu. ayricaa benim kanda pihtilasma var her gun sulandirici oluyorum gebelikte.ben de yillarac kan sulandirici vs ile zaman gecirdim yilim gecti yasim ilerledi yumurta rezervim azaldi kalitem dustu vs vs yasadigim acilara dayanabilecek sayili kisi vardir maddi manevi ben tukenirken drlar hastaneler zenginledi vs vs...herseyden ote umudum azaldi artik kimseyi kandiracak degilim ama inancim var rabbim benim icin hayir kapilari acacak inaniyorum belki de olmamasi daha da hayirli.. igneyle vs vakit gecirme yasin kac bilmiyorum ama zamaninda yaptir testlerini gerek yok vs derlerse de inanma universite hastaneleri yapiyor devletle anlasmali hastaneler yapyor vakit kaybetme ayni acilari defalarca yasamayi bekleme.
Son düzenleme: