Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

merhaba sendemi düşük yapıyorsun?sorunun ne olduğu belirlendimi?bende 4 düşük yaptım bendede pıhtılaşma var paylaşımda bulunursan sevinirim...

merhaba aysecigim 5 kez dusuk yaptim hepsi normal gebelikti tedavi vs degil en fazla 12.haftaya kadar ilerledi bebeklerin kalp atisi duruyor hersey yolunda ilerlerken son dusuk 26 temmuzda oldu bana ve esime kan yolula genetik inceleme yapildi sorun yoktu ama esime sperm FISH denilen bir inceleme yapildiginida onda anoploidi diye bir teshis konuldu /bu kez bebege de inceleme yapildi ve triploidi 69xxy teshisi konuldu. ayricaa benim kanda pihtilasma var her gun sulandirici oluyorum gebelikte.ben de yillarac kan sulandirici vs ile zaman gecirdim yilim gecti yasim ilerledi yumurta rezervim azaldi kalitem dustu vs vs yasadigim acilara dayanabilecek sayili kisi vardir maddi manevi ben tukenirken drlar hastaneler zenginledi vs vs...herseyden ote umudum azaldi artik kimseyi kandiracak degilim ama inancim var rabbim benim icin hayir kapilari acacak inaniyorum belki de olmamasi daha da hayirli.. igneyle vs vakit gecirme yasin kac bilmiyorum ama zamaninda yaptir testlerini gerek yok vs derlerse de inanma universite hastaneleri yapiyor devletle anlasmali hastaneler yapyor vakit kaybetme ayni acilari defalarca yasamayi bekleme.

Son düzenleme:
canım karşıma Allah çıkardı seni...bugun 5.günüm 3.gün pgt yaptırtık iki embriyomuza sonuçlar normal ve compact geldi.4.günde trsnsferim oldu bakıyorum hiç dördüncü gün göremedim.sinirlerim bozuldu.seni bulunca çokkkkkkll sevindim nolur dıa et bana.herhangi belirti yasadın mı

merhaba aysecigim 5 kez dusuk yaptim hepsi normal gebelikti tedavi vs degil en fazla 12.haftaya kadar ilerledi bebeklerin kalp atisi duruyor hersey yolunda ilerlerken son dusuk 26 temmuzda oldu bana ve esime kan yolula genetik inceleme yapildi sorun yoktu ama esime sperm FISH denilen bir inceleme yapildiginida onda anoploidi diye bir teshis konuldu /bu kez bebege de inceleme yapildi ve triploidi 69xxy teshisi konuldu. ayricaa benim kanda pihtilasma var her gun sulandirici oluyorum gebelikte.ben de yillarac kan sulandirici vs ile zaman gecirdim yilim gecti yasim ilerledi yumurta rezervim azaldi kalitem dustu vs vs yasadigim acilara dayanabilecek sayili kisi vardir maddi manevi ben tukenirken drlar hastaneler zenginledi vs vs...herseyden ote umudum azaldi artik kimseyi kandiracak degilim ama inancim var rabbim benim icin hayir kapilari acacak inaniyorum belki de olmamasi daha da hayirli.. igneyle vs vakit gecirme yasin kac bilmiyorum ama zamaninda yaptir testlerini gerek yok vs derlerse de inanma universite hastaneleri yapiyor devletle anlasmali hastaneler yapyor vakit kaybetme ayni acilari defalarca yasamayi bekleme.

genetik testi nerde yaptırdınız?
bazen testi 20 bantta yapıyolar sorun çıkmıyo.
burda bi arkadaşın başına gelmişti fakülte hastanesinde sonuçlar normal çıkmıştı, daha sonra özelde 100 bantta test yapılınca sorun çıkmıştı.

canım karşıma Allah çıkardı seni...bugun 5.günüm 3.gün pgt yaptırtık iki embriyomuza sonuçlar normal ve compact geldi.4.günde trsnsferim oldu bakıyorum hiç dördüncü gün göremedim.sinirlerim bozuldu.seni bulunca çokkkkkkll sevindim nolur dıa et bana.herhangi belirti yasadın mı

pgt de 4. veya 5.gün transfer oluyo zaten, hiç takılma.
inş hayırlısıyla pozitifi alırsın.

canım sagol.Allah ıma sıgınsamda doktorumada güvensem forumda çok okumacıgım için kötü oldım.inşallah her şey olumlu olur...

mehaba arkadaslar ıyı pazarlar pgt ayrı sehırde yaptırmak cok problem oluyomu acaba sureklı hastanede mı olman gerekıyo ılk once on gorusmeyemı gıdılıyo ılk denemem olacagı ıcın pek bı bılgım yok .

mehaba arkadaslar ıyı pazarlar pgt ayrı sehırde yaptırmak cok problem oluyomu acaba sureklı hastanede mı olman gerekıyo ılk once on gorusmeyemı gıdılıyo ılk denemem olacagı ıcın pek bı bılgım yok .

Eğer doktorun anlaşması varsa pgt için tedavi gördüğün hastaneye geliyor canım. Öyle uzun süren bir işlem değil. Bir günde çıkıyor sonuç. Embriyodan biyopsi alınıyor, onun üzerinde çalışılıyor. Pgt yapılacaksa ilk önce tüp bebek doktorunla görüşmen ve sorununa göre onun seni genetiğe yönlendirmesi gerekiyor.

canım Allah yardımcımız olsun ben son gebelikten önce iğne kullanmaya başladım hamile olduğumu öğrenincede dozu arttırdık fakat gebeliğimin 9.haftasında bebek 6 haftalık görünüyordu yani gelişmedi hapla düşük yapmak zorunda kaldım bende 46xx21ps+ ve mthfr1298 homozigot ve pkos var gebeliklerim klomenle oldu.eşimdede varikosel var eşim daha genetik test yaptırmadı bahsettiğin sperm fısh ünvde yapılıyormu?dediğin gibi yaşımızda ilerliyor

Eğer doktorun anlaşması varsa pgt için tedavi gördüğün hastaneye geliyor canım. Öyle uzun süren bir işlem değil. Bir günde çıkıyor sonuç. Embriyodan biyopsi alınıyor, onun üzerinde çalışılıyor. Pgt yapılacaksa ilk önce tüp bebek doktorunla görüşmen ve sorununa göre onun seni genetiğe yönlendirmesi gerekiyor.

tesekur edrım ıncı tanesı ama ben adanada olacam tedavıye baslıcam zaman ve adana baskent hastanesı ankara baskent hastanesıyle baglantılı o zaman problem olmıcak yumurta toplama ıslemınde ankaraya gondercekler cunku genetık lab yokmus adanada bu daha cazıp gelıyo bıze ama ankara başkent nasıl bılmıyorum pgt konusunda memorıal cok ıyı oldugunu duydum adana ıstanbul gıdıs gelıs kalma problem olacak gıbı gelıyo tedavının nasıl yurudugunude bılmedıgım ıcın cok kararsızım burada ankara başkentte hulisi zeynelogluna pgt yaptıran varmı acaba bı fıkır versenız sımdılık subatta baslıcaz gıbı tedavıye ama net deyıl belkı ekım gıbıde olabılır o yuzden hastane konusunda karar vermek ıstıyorum cunku en onemlısı hastane gıbı gelıyo bana .

tesekur edrım ıncı tanesı ama ben adanada olacam tedavıye baslıcam zaman ve adana baskent hastanesı ankara baskent hastanesıyle baglantılı o zaman problem olmıcak yumurta toplama ıslemınde ankaraya gondercekler cunku genetık lab yokmus adanada bu daha cazıp gelıyo bıze ama ankara başkent nasıl bılmıyorum pgt konusunda memorıal cok ıyı oldugunu duydum adana ıstanbul gıdıs gelıs kalma problem olacak gıbı gelıyo tedavının nasıl yurudugunude bılmedıgım ıcın cok kararsızım burada ankara başkentte hulisi zeynelogluna pgt yaptıran varmı acaba bı fıkır versenız sımdılık subatta baslıcaz gıbı tedavıye ama net deyıl belkı ekım gıbıde olabılır o yuzden hastane konusunda karar vermek ıstıyorum cunku en onemlısı hastane gıbı gelıyo bana .

Rica ederim. Ben sana tedavi konusunda biraz bilgi vereyim. Kısa protokol olursa adetin 2. veya 3.günü iğnelere başlanıyor, yumurtaların gelişimine göre 11.-14. gün arası toplama işlemi oluyor. Embriyolar oluştuktan sonra gelişimleri devam edenlerden 3. veya 4.gün biyopsi alınıyor genetik inceleme için. Sonuç 1 günde çıkıyor. Sağlıklı olanlar transfer ediliyor. Uzun protokol olursa adetin 21.günü başlanıyor iğnelere. Kısadan 1 hafta- 10 gün kadar fazla sürüyor tedavi. Pgt yine aynı şekilde uygulanıyor. Bazı arkadaşlar tedaviye başlayıp takiplerini kendi şehirlerinde yaptırdılar. Yumurta toplama günü gelip 5-6 gün İstanbul'da kalarak tedavilerini bitirdiler. Ama doktorlar genelde takipleri de kendilerinin yapmalarını istiyor bir karışıklık olmasın diye. Bizler için hastane ve laboratuvar çok önemli. Hakkında hayırlısı olsun inş.

Rica ederim. Ben sana tedavi konusunda biraz bilgi vereyim. Kısa protokol olursa adetin 2. veya 3.günü iğnelere başlanıyor, yumurtaların gelişimine göre 11.-14. gün arası toplama işlemi oluyor. Embriyolar oluştuktan sonra gelişimleri devam edenlerden 3. veya 4.gün biyopsi alınıyor genetik inceleme için. Sonuç 1 günde çıkıyor. Sağlıklı olanlar transfer ediliyor. Uzun protokol olursa adetin 21.günü başlanıyor iğnelere. Kısadan 1 hafta- 10 gün kadar fazla sürüyor tedavi. Pgt yine aynı şekilde uygulanıyor. Bazı arkadaşlar tedaviye başlayıp takiplerini kendi şehirlerinde yaptırdılar. Yumurta toplama günü gelip 5-6 gün İstanbul'da kalarak tedavilerini bitirdiler. Ama doktorlar genelde takipleri de kendilerinin yapmalarını istiyor bir karışıklık olmasın diye. Bizler için hastane ve laboratuvar çok önemli. Hakkında hayırlısı olsun inş.

Sevdann inc yazmış ya:Bazı arkadaşlar tedaviye başlayıp takiplerini kendi şehirlerinde yaptırdılar. Yumurta toplama günü gelip 5-6 gün İstanbul'da kalarak tedavilerini bitirdiler.

o arkadaşlardan biri benim. ben hatayda oturuyorum. Benim dr m Ataşehir memorialle telefonla görüşüyordu ilaç dozu takip sonucunu bildirmek için. Sonra yumurta toplamaya gittim... Ama bence de en güzeli bir yerde başlayıp bitirmek...

arkadaşlar merhaba
benim üçüncü tedavim bitti çok şükür.6 tane embriyom oldu iyi kalite donduruldu.öncedende 5 tane vardı.çük şükür rabbime.artık biraz ara vericem hem kendimi toparlayacam hem madda olarakta hazırlanacam.borum var hemde pgt için de para biriktirmem gerekecek.bundan sonra daha moralli olucam.beni bekleyen kuzularım varrrr çünkü.

100 tane tefricye okudum Allah kabul etsin.

Herkese günaydın :16:

Hameeettt nerdesin? Merak ediyorum seni, nasıl geçti? Bugün de büyük ihtimalle gitmişsindir kontrole.

Trkuaz canım bugün test yaptıracak mısın? Çok heyecanlı :52:

Maiumut hayırlı olsun. Sayın çok güzel :nazar: İnş sonu da güzel olur. Ne zaman düşünüyorsun pgt'yi?

Dün görümcem aradı kendisinin bir dileği için besmele-i şerif okutuyormuş bana da sen de okur musun dedi okudum ona. İsteyen arkadaşlar kendileri için yapabilir... Sırayı yazayım:
1. ) 7 kere "estağfirullah el azim ve etabü ileyh"

2.)7 kere "allahümme salli ala seyyidina muhammed"

3.) Allahım verdiğin nimetler her şey için sana şükrediyorum."

4.)4 kere "elhamdülillahi rabbilalemin."

5.) 3 kere "ya erhamer rahimiyn."

Niyet ettim............. için 1ooo tane besmeleyi şerif çekmeye....

not: Toplamda 12 bin tane olacak. Bin bin dağıtabilirsin istersen bir kişi daha fazla alabilir ama 1000 tane bir gurup gibi düşünülecek...

Her 1000 den önce yani başlamadan önce 2 rekat namaz kılınacak sabah namazının sünneti gibi şayet biliniyorsa ilk rakatta ayakta elhamdan sonra ayetel kürsi bili,nmiyorsa başka dua, 2. rekatta elhamdan sonra ihlas yani kulhuvallahü ehad okunacakmış...

maiumut canım çok güzel bir haber maşallah...

hamet ben de merak ettim seni...

delikız bir arkadaş sordu gideceğin riskli gebelik takibi hangi devlet hastanesinde...

günaydın kızlar...

Herkese günaydın :16:

Hameeettt nerdesin? Merak ediyorum seni, nasıl geçti? Bugün de büyük ihtimalle gitmişsindir kontrole.

Trkuaz canım bugün test yaptıracak mısın? Çok heyecanlı :52:

Maiumut hayırlı olsun. Sayın çok güzel :nazar: İnş sonu da güzel olur. Ne zaman düşünüyorsun pgt'yi?

günaydıın inciii

bugün daha 9.gün,test günüm çarşamba benim,heyecanı hiç sorma:(

hep olumlu düşünmeye çalışıyorum,inşallah olumsuz bir şey çıkmaz..

sen nasılsın?neler yapıyorsun?

maiumut canım çok güzel bir haber maşallah...

hamet ben de merak ettim seni...

delikız bir arkadaş sordu gideceğin riskli gebelik takibi hangi devlet hastanesinde...

günaydın kızlar...

günaydın chnb

nasılsın?sen hatay dan istanbul gelmişsin,akrabalarında falan mı kalıyorsun?merak ettim,zor oluyordur

Merhaba kızlar benim dün çok kötü wc sorunum oldu magnezi kalcine kullandım bu seferde ishal oldum bütün gece wc deydim. Sabah da karnım sertti.
Öğleye doğru Arda beyi aradım muayenedeydi sonra o beni aradı bir şey olduğunu sanmıyorum ama sen risklisin Ataşehire git nst çektir beni haberdar et dedi... Gittim geldim sancı yok muhtemelen gaz sıkıntısı...
Çok şükür cnm aman zor wc sorunu ama Allah beterinden korusun vallahii ..
Benimde bugün Arda beyle kontrolum var bakalım ne diycek.
Çok şükür. Hava serinledi bugün biraz, kendime geldim :) Dün akşam arkadaşlarım vardı iftarda kafam dağıldı biraz :1: Yalnız kaldıkça kendi kendime kuruyorum da kuruyorum :50:
Ay sorma canım sormaaa hemde nasıl kendimize geldik vallahiii ..
Ohh ne güzel olmuş kafanın dağılması arada insanın kafasını boşaltması gerekiyor yaa
arkadaşlar merhaba
benim üçüncü tedavim bitti çok şükür.6 tane embriyom oldu iyi kalite donduruldu.öncedende 5 tane vardı.çük şükür rabbime.artık biraz ara vericem hem kendimi toparlayacam hem madda olarakta hazırlanacam.borum var hemde pgt için de para biriktirmem gerekecek.bundan sonra daha moralli olucam.beni bekleyen kuzularım varrrr çünkü.

100 tane tefricye okudum Allah kabul etsin.

Hadi hayırlı olsun cnm benimm inşallah herşey yolunda ilerlerr senin önce yumurtalarımı topluolar biriktiripmi döllüycekler

Back
X