Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ohh maşallah tatlım daim olsun inşallah :49::emir_bebek::nazar::38: önemli olan sağlıklı-hayırlı evlat olmaları ama işte tatlı bir merakta olmuyor değil hani cinsiyet belli olsun ki ona göre ciciler alınsın diye :6::16: haftaya bişi kalmadı geç olsun güç olmasın inşallah :29::54:

amin cümlemize:16:
valla ben ciciyi de şimdi almayacağım
taa sonlara doğru alırım
aceleye gerek yok bi de doktorlar yanılabiliyorlar cinsiyet konusunda
iice belirleşsin ona göre alınır zaten alınacaklar
aslında biliyormusun hiç merak etmiyorum :1:
yani hep merak ettiğim sağlıkları cinsiyetleri hiç umrumda değil
en rahat olduğum konu cinsiyet konusu sanırım:1:

amin cümlemize:16:
valla ben ciciyi de şimdi almayacağım
taa sonlara doğru alırım
aceleye gerek yok bi de doktorlar yanılabiliyorlar cinsiyet konusunda
iice belirleşsin ona göre alınır zaten alınacaklar
aslında biliyormusun hiç merak etmiyorum :1:
yani hep merak ettiğim sağlıkları cinsiyetleri hiç umrumda değil
en rahat olduğum konu cinsiyet konusu sanırım:1:
aslında haklısın delikızım tek dileğimiz sağlıklı olmaları inşallah hepimizin cici bebişleri sağlıklı-hayırlı evlatlar olsun :emir_bebek::nazar: ya çevremden etkileniyom ben :23::9: cinsiyet belli olsun ona göre örgü filan öreceğiz diyen yakınlarım var içimizde uhdeydi ahdımız vardı diyolar sağolsunlar bende de tatlı bi merak oluşuyo işte cinsiyet konusunda :52: ama bende çok güvenmem ya dediğin gibi dr lar da yanılabiliyor çok gördük duyduk :2: sağlık olsun her daim :16::nazar:

Çok şükür canım. Bende değişik bir şey yok. Bekliyorum.
olsun tatlım yakınlaştı zaman ben hissediyorum inşallah :46::49::emir_bebek::nazar::16:

selam kızlar nasılsınız:16:
şifa hoşgeldin, taşınmak yormuştur seni, allah kolaylık versin, ufak tefekler bile zor gelmişti bana

selam kızlar nasılsınız:16:
şifa hoşgeldin, taşınmak yormuştur seni, allah kolaylık versin, ufak tefekler bile zor gelmişti bana
hoş buldum canım sende hoş geldin :29: ahh sorma tatlım aynen yaa ufak-tefekler çok zorluyor beni :25: napalım paşa gönlümüz ne zaman isterse o zaman hallederiz :9::15::16::16::16: nasılsın görüşmeyeli :16:

hoş buldum canım sende hoş geldin :29: ahh sorma tatlım aynen yaa ufak-tefekler çok zorluyor beni :25: napalım paşa gönlümüz ne zaman isterse o zaman hallederiz :9::15::16::16::16: nasılsın görüşmeyeli :16:

iyiyim canım sağol.
son günler artık beklemedeyiz bakalım başımıza ne gelecek:1:
sağlıkla gelsin inş bebişlerimiz

iyiyim canım sağol.
son günler artık beklemedeyiz bakalım başımıza ne gelecek:1:
sağlıkla gelsin inş bebişlerimiz
ohh maşallah yaaaa işte o an geldi sayılır :52::52::52::52::52: sağlıkla vaktinde kucağına almak nasip olsun inşallah :49::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: sezeryan olacak demi doğum şekli :28: Rabbim sıkıntısızca atlatmak nasip etsin inşallah :38::38::38:

ohh maşallah yaaaa işte o an geldi sayılır :52::52::52::52::52: sağlıkla vaktinde kucağına almak nasip olsun inşallah :49::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: sezeryan olacak demi doğum şekli :28: Rabbim sıkıntısızca atlatmak nasip etsin inşallah :38::38::38:

dr.umun birini ikna ettim normal doğuma. bakalım nasıl gelişcek olaylar.
amin canım inş allah kolaylık versin hepimize..

dr.umun birini ikna ettim normal doğuma. bakalım nasıl gelişcek olaylar.
amin canım inş allah kolaylık versin hepimize..
maşallah tatlım inşallah sıkıntısızca bir avazda doğurmak kucağına almak nasip olsun inşallah :49::emir_bebek::nazar::38: peki bebeğinin pozisyonu normal doğum şeklini aldı demi :46::emir_bebek::nazar:

riskli olmazmı ?
neden normal doğum istiyorsun
bi de epidural normal filan mı yoksa tam normal mi :))
bende normal doğumu riske atmak diye düşünenlerdenim :18::18::18: valla benim cesaretim yok :18::18: kociş hep normal doğum istiyor ama istemekle olmuyoki bakalım bebiş normal doğuma uygun pozisyon olacak mı falan filan daha erken kafayı yormayım şimdilik :17::18::38:

riskli olmazmı ?
neden normal doğum istiyorsun
bi de epidural normal filan mı yoksa tam normal mi :))

bildiğin normal istiyorum:27: adı üstünde normal olduğu için:1:
pek bi riski yok, suyu az diye sezeryan dediler ama sorunca asıl mesele suyu değil, bu suyla normal doğurursun.
bebek kıymetli bebek dedi iki dr. da.
39+0 a kadar beklicem bu yüzden ama son haftayı beklemicez, suni sancı fln bakalım nasıl olcak.
prof sen istersen normal de doğurursun demişti bu hafta gidip ona görünücem son defa, büyük bi risk var mı diye.
yoksa diğer kadın doğumcumda doğurcam inş. yine de sezeryan olabilir tabi.

ya prof normal doğum yaptırmıyo ki beni nasıl yönlendirsin normale. olabilecekse bile yönlendirmiyo işte

maşallah tatlım inşallah sıkıntısızca bir avazda doğurmak kucağına almak nasip olsun inşallah :49::emir_bebek::nazar::38: peki bebeğinin pozisyonu normal doğum şeklini aldı demi :46::emir_bebek::nazar:

bende normal doğumu riske atmak diye düşünenlerdenim :18::18::18: valla benim cesaretim yok :18::18: kociş hep normal doğum istiyor ama istemekle olmuyoki bakalım bebiş normal doğuma uygun pozisyon olacak mı falan filan daha erken kafayı yormayım şimdilik :17::18::38:

evet canım bayadır baş aşağıda bekliyo oğluşum.
araştırınca iki yöntemin de sıkıntıları iyi yönleri var, hakkımızda hayırlısı olsun.

ben baştan beri hep normal doğum istiyorum aslında ama ikiz olunca işler değişti tabi
tek olsaydı normal yapardım ben de
ama mattikanın durumu farklı diye merak ettim ben nasıl olacak normal doğum diye
hani ben o durumda tedirgin olabilirdim belki bilemiyorum
ay benimkiler şuanda ters pozisyondalar zaten :))
kafa yukarda popo aşağıda birbirlerine dönükler
zamanla çok dönerler gerçi ama beni zaten kimse normal doğurtmuyor :1:

bildiğin normal istiyorum:27: adı üstünde normal olduğu için:1:
pek bi riski yok, suyu az diye sezeryan dediler ama sorunca asıl mesele suyu değil, bu suyla normal doğurursun.
bebek kıymetli bebek dedi iki dr. da.
39+0 a kadar beklicem bu yüzden ama son haftayı beklemicez, suni sancı fln bakalım nasıl olcak.
prof sen istersen normal de doğurursun demişti bu hafta gidip ona görünücem son defa, büyük bi risk var mı diye.
yoksa diğer kadın doğumcumda doğurcam inş. yine de sezeryan olabilir tabi.

ya prof normal doğum yaptırmıyo ki beni nasıl yönlendirsin normale. olabilecekse bile yönlendirmiyo işte
evet doktorlar öyle malsef hemen sezeryan
inş. gönlünden geçtiği şekilde sağlıkla doğurursun
suni sancı çok kötü birşey ama haberin olsun
çok zor oluyor suni sancı ile
en sağlıklısı hangisiyse o olur inş

ben baştan beri hep normal doğum istiyorum aslında ama ikiz olunca işler değişti tabi
tek olsaydı normal yapardım ben de
ama mattikanın durumu farklı diye merak ettim ben nasıl olacak normal doğum diye
hani ben o durumda tedirgin olabilirdim belki bilemiyorum
ay benimkiler şuanda ters pozisyondalar zaten :))
kafa yukarda popo aşağıda birbirlerine dönükler
zamanla çok dönerler gerçi ama beni zaten kimse normal doğurtmuyor :1:

evet doktorlar öyle malsef hemen sezeryan
inş. gönlünden geçtiği şekilde sağlıkla doğurursun
suni sancı çok kötü birşey ama haberin olsun
çok zor oluyor suni sancı ile
en sağlıklısı hangisiyse o olur inş
sezeryan da çok zor, anesteziden nefret ediyorum:37:
normal sancılarımın gelmesini beklersek 40.haftayı bile geçebiliriz. bu riskli olur dedi dr.
inş haftaya fln kendi sancım gelir de doğururum.
insan yaşadığı şeyden korkuyo, bile bile gidip ameliyat olmak istemedim.
eğer benim açılmam fln başlarsa suni sancıyla olur gider.
herkes kendi yaşadığını duyduğunu kötü diye anlatıyo ama içimde kalcak değil ya bu çocuk, bi şekilde çıkıcak

evet canım bayadır baş aşağıda bekliyo oğluşum.
araştırınca iki yöntemin de sıkıntıları iyi yönleri var, hakkımızda hayırlısı olsun.
ohh maşallah gönlünce nasip olsun inşallah bak bebeğinde senin için pozisyonunu almış :46::46::46::49::emir_bebek::nazar: amin tatlım aslında öyle tabi her doğumun riskleri var Rabbim güç-kuvvet kolaylıklar versin hepimize :15::nazar::38::38::38::38:

sezeryan da çok zor, anesteziden nefret ediyorum:37:
normal sancılarımın gelmesini beklersek 40.haftayı bile geçebiliriz. bu riskli olur dedi dr.
inş haftaya fln kendi sancım gelir de doğururum.
insan yaşadığı şeyden korkuyo, bile bile gidip ameliyat olmak istemedim.
eğer benim açılmam fln başlarsa suni sancıyla olur gider.
herkes kendi yaşadığını duyduğunu kötü diye anlatıyo ama içimde kalcak değil ya bu çocuk, bi şekilde çıkıcak

tabiki sezeryan da çok zor ben de hiç istemiyorum hatta rüyalarıma giriyor
sonuçta ameliyat ama ikiz diye kimse normal doğuma yaklaşmıyor
ama suni sancıyı kardeşimden biliyorum o yüzden o da çok zor onu da biliyorum
kardeşim 41.haftaya giriyordu doğuramadı bi türlü
doktorlar yeter artık çıkart artık şunu dediler sanırım :1:
bir gün boyunca sancı çekti gelmedi bebek bi türlü çok zorlandı
ablam da suni sancıyla doğurdu
o yüzden ben cesaret edemezdim sen cesursun maş.
hakkında hayırlısı olsun

bir de herkeste farklı oluyo bi yöntem, sezeryandan nefret eden var, aynı gün kalktım diyen de.
hele anestezi yöntemleri var biri diyo belimde ağrı kaldı, biri başka bişey anlatıyo, diğeri çok memnun.
dr.la birlikte kişinin kendisinin karar vermesi gerekiyo herkesin deneyimi herkese uymuyo.

tabiki sezeryan da çok zor ben de hiç istemiyorum hatta rüyalarıma giriyor
sonuçta ameliyat ama ikiz diye kimse normal doğuma yaklaşmıyor
ama suni sancıyı kardeşimden biliyorum o yüzden o da çok zor onu da biliyorum
kardeşim 41.haftaya giriyordu doğuramadı bi türlü
doktorlar yeter artık çıkart artık şunu dediler sanırım :1:
bir gün boyunca sancı çekti gelmedi bebek bi türlü çok zorlandı
ablam da suni sancıyla doğurdu
o yüzden ben cesaret edemezdim sen cesursun maş.
hakkında hayırlısı olsun

şimdi yazdım işte ben de, herkesin deneyimi farklı diye. abimin eşi kendi sancısını 12 saat çekti suni sancı gibi ölmüş bitmiş.
sorsak kim kendi sancısıyla normal doğurmak istemez, ama zor olacaksa zor oluyo işte her türlü.
ben sezeryanı da kabullendim her zaman o ihtimal var aksi bi durum olabilir vs.
senin gibi ikiz olsa hiç kafama takmazdım ama bebeğim pozisyonunu bile almış, şansım varken normali denemezsem içimde kalıcak.
şartları çok da zorlamıcam ama hayırlısı olsun diye dua ediyorum.
yöntemlerin hepsinin korkunç yönleri var, eğer başına gelecekse tabi.
hangi şekilde olursa olsun kolay ve sağlıklı doğumlarımız olsun inş.

Back
X