- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #17.121
Kızlar yarın tedaviye başlıyorum. Aynur Hanım'dan aldım randevuyu. Dua edin benim için
[/Q
akasyacığım çok sevindim hayırlı olsun tedavin. bu senin ilk denemenmi?
geçmiş olsun canım ilaç da kullanamazsın sen şimdi. artık ıhlamurla limonla falan idare edeceksin.
Yaa valla sorma canım ilaçta içemiyorum ne yapsam bilemedim acayip halsizlik yapıyo bogaz agrısı:2:
Bi nane limon kaynatıp içeyim belki iyi gelir
Selam kızlar
Akasyam canım çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun, bol bol sağlıklı yumoşların olsun inşCumhur Bey'den net cevap geldi başlayacağına göre. Yarın gidersen bir de pazar günü çağırırlar ondan sonra Nur Hanım geliyor zaten.
trkuaz sağol canım iyiyim şükür. Evet bir dönem editörlük yapmıştım şimdi evden devam ediyorum :)
tuliprosa senin de az kaldı inş. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.
hazadem bilmiyorum niye yanıyorEndoskopiden tırsıyorum
![]()
Randevundan güzel haberlerle gel inş
nazefsa çok geçmiş olsun![]()
Sağolll canım arkadaşım
Canım benim çokkk sağolAmin inşallahhh..
Nazz canım hamilelerin duası kabul olurmuş derler.. Allah razı olsun..
Evet canım ilk denemem. Sağolasın. İnşallah devamında senin tedavi haberini bekliyoruz.
İncim çok sağol kader arkadaşım.Evet sabah aradı. Başlayabilirsin dedi. Hemen randevu aldım. Aynur Hanım'ı istedim.
Bir dahakine pazar çağırırlarsa sorun yok. Zaten cuma izne ayrılıyorum. İşten izin almak zor oluyor..
![]()
Bugün namaza başlıyorum inşallah canım,senn içinde secdede çook dua edicem.Bu kadar sebrettin çabaladın ,rabbim emeklerini boşa çıkarmasın..Ben zaten hissederim hemen,Bu tedavi sonucu pozitif olacak inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh![]()