Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar yarın tedaviye başlıyorum. Aynur Hanım'dan aldım randevuyu. Dua edin benim için
:16:[/Q
akasyacığım çok sevindim hayırlı olsun tedavin. bu senin ilk denemenmi?

geçmiş olsun canım ilaç da kullanamazsın sen şimdi. artık ıhlamurla limonla falan idare edeceksin.

Yaa valla sorma canım ilaçta içemiyorum ne yapsam bilemedim acayip halsizlik yapıyo bogaz agrısı:2:
Bi nane limon kaynatıp içeyim belki iyi gelir:43:

Selam kızlar :16:

Akasyam canım çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun, bol bol sağlıklı yumoşların olsun inş :16: Cumhur Bey'den net cevap geldi başlayacağına göre. Yarın gidersen bir de pazar günü çağırırlar ondan sonra Nur Hanım geliyor zaten.

trkuaz sağol canım iyiyim şükür. Evet bir dönem editörlük yapmıştım şimdi evden devam ediyorum :)

tuliprosa senin de az kaldı inş. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.

hazadem bilmiyorum niye yanıyor :50: Endoskopiden tırsıyorum :1:
Randevundan güzel haberlerle gel inş :16:

nazefsa çok geçmiş olsun :(

Sağolll canım arkadaşım:16:

Canım benim çokkk sağol :16: Amin inşallahhh..

Nazz canım hamilelerin duası kabul olurmuş derler.. Allah razı olsun.. :16:

Evet canım ilk denemem. Sağolasın. İnşallah devamında senin tedavi haberini bekliyoruz. :16:

İncim çok sağol kader arkadaşım.:16: Evet sabah aradı. Başlayabilirsin dedi. Hemen randevu aldım. Aynur Hanım'ı istedim.:34: Bir dahakine pazar çağırırlarsa sorun yok. Zaten cuma izne ayrılıyorum. İşten izin almak zor oluyor.. :31:

Bugün namaza başlıyorum inşallah canım,senn içinde secdede çook dua edicem.Bu kadar sebrettin çabaladın ,rabbim emeklerini boşa çıkarmasın..Ben zaten hissederim hemen,Bu tedavi sonucu pozitif olacak inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh:38:

Yaa valla sorma canım ilaçta içemiyorum ne yapsam bilemedim acayip halsizlik yapıyo bogaz agrısı:2:

Canım benim çokkk sağol :16: Amin inşallahhh..

Nazz canım hamilelerin duası kabul olurmuş derler.. Allah razı olsun.. :16:

Bugün namaza başlıyorum inşallah canım,senn içinde secdede çook dua edicem.Bu kadar sebrettin çabaladın ,rabbim emeklerini boşa çıkarmasın..Ben zaten hissederim hemen,Bu tedavi sonucu pozitif olacak inşallaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh:38:

Allah razı olsun canım arkadaşım. Ben de senin ve bebeğin için dua ediyorum. :16:

Merhaba Herkese kılzar ,
12 yıllık evliyim . 2 kez tüp bebek denemem oldu . 1. denemem baştan negatifti 2. denemem pozitif fakat 11. hafta bebeğimin kalbi durmuş pazartesi günü kürtaj oldum bebeğimi aldılar :((
maddi olarak çok yıprandığım için kürtajı devlet hastanesinde yaptırmak zorun da kaldım . ama blinçsiz olduğumuz için bebek için genetik merkezi daha önceden ayarlamamız gerekiyormuş onu yapamadık . yanlızca patalojiye gönderdiler onda da kalbi neden durduğu belli olur mu bilmiyorum . daha çok yeniyim dinlenme süreci olacak önümde fakat ben şimdiden kendime bir yol çizmek istiyorum . böyle ortada hiç bir şey yapmadan içimdeki acı hafiflemiyor . PGT yöntemi ile ilgili olarak bana önerebileceğiniz bir yer varmı . bu yöntem sadece genetiği bozuk olanlaramı yapılıyor bir de fiyatlarla ilgili olarak bana bilgi verebilir misiniz rica etsem :(((

Lave canı 26'sında burdaysan görüşürüz diye düşünüyorum. :9: Ne dersin ? Denk gelirse görüşelim. Belki İncim ve Hazade de gelir. :34:

gecıkmezse regl 26sı orada olurum ama o gece kalır ertesı gun donerız

sonra da artık belkı bır kac takıp Izmırde olur sonra son 4-5 gun gelırız.
onu doktorla konusacagım

ama bu sefer bulusalım be kızlar
fırsat bu fırsat valla

Hadi hayırlısı cnm inşallahhh 1 senede yapıcagın son boya olur Rabbim gönlüne göre versin inşallahh ...

Ewet baen görüorum seni yazmıosun :)
Ewet cnm bugün randevum var bakalım n diycek... Ewet teyzesi prensesimiz gelio ..
Allahım sanada inşallahhhh iki tane prenses verir canım benimm

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allahımm sana şükür Akasyamda yazdı yaa başlıyorum diee inşallah bir ay sonrada HAMİLEYİMMM kızlar diye yazıcaksın dualarım seninle canım arkadaşımmm

Vahh vahhh aman cnm beee dikkat etsene kendinee ilaçda alamazsınn ıhlamur felan iç bari terle geçmiş olsunn

Aklımız başımıza hasta olsugumuzda geliyor,dün gece dondurma yedim canım çekti:2:Şimdi aayakta duramıyorummm,inşallah düzelirim canım..Sen kendine dikkat et bari sen hasta olma:16:

doğurmadığım bir günden daha:1: selam..
topikte baya hareket var, bereketli bi topik olucaz inş yakında.
akasya hayırlı olsun canım başlıyosun tedaviye sonunda..

Merhaba Herkese kılzar ,
12 yıllık evliyim . 2 kez tüp bebek denemem oldu . 1. denemem baştan negatifti 2. denemem pozitif fakat 11. hafta bebeğimin kalbi durmuş pazartesi günü kürtaj oldum bebeğimi aldılar :((
maddi olarak çok yıprandığım için kürtajı devlet hastanesinde yaptırmak zorun da kaldım . ama blinçsiz olduğumuz için bebek için genetik merkezi daha önceden ayarlamamız gerekiyormuş onu yapamadık . yanlızca patalojiye gönderdiler onda da kalbi neden durduğu belli olur mu bilmiyorum . daha çok yeniyim dinlenme süreci olacak önümde fakat ben şimdiden kendime bir yol çizmek istiyorum . böyle ortada hiç bir şey yapmadan içimdeki acı hafiflemiyor . PGT yöntemi ile ilgili olarak bana önerebileceğiniz bir yer varmı . bu yöntem sadece genetiği bozuk olanlaramı yapılıyor bir de fiyatlarla ilgili olarak bana bilgi verebilir misiniz rica etsem :(((

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun dilerim en kısa zamanda yawruna kavuşursun ...
Nerede oturuosun ona göre bilgilendirelim seni??
kromozom testi yaptınızmı neden tüpe yönlendirdiler sizi

Mattikaaa neredesin, ses ver :16:

Kızlar delikızla görüşeniniz var mı?

Canım benimde aklımda delikız,büyük bi ihtimal dinleniyordur izinli yaa.Girmesse ben ararım haber veririm size.
Mattika nerde acaba bende meraklandım:1:

Allah razı olsun canım arkadaşım. Ben de senin ve bebeğin için dua ediyorum. :16:

Sagol canım benmmm:16:

Aklımız başımıza hasta olsugumuzda geliyor,dün gece dondurma yedim canım çekti:2:Şimdi aayakta duramıyorummm,inşallah düzelirim canım..Sen kendine dikkat et bari sen hasta olma:16:
Ewet cnm sorma hepimiz öleyiz maleseff :(
Benide bir üşüme tutuo bir terleme menapozlu kadınlara döndüm vallahi :9:

Ay Allahım hayırlısıyla doğursaydınn hepimiz rahatlasaydık ya :1:

Selam kızlar :16:

tuliprosa senin de az kaldı inş. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin.

:(

sağol inci. hepimize inşallah.

Evet canım ilk denemem. Sağolasın. İnşallah devamında senin tedavi haberini bekliyoruz. :16:

ay inşallah ya bi başlayabilsem.... ne güzel peşpeşe haberler gelecek.

canım evet eskıyım. ben 24 gıbı adet olacagım . gecıkmezse eger 26sı herhalde Istanbulda olurum .muhtemelen gorusuruz

canım ben istanbulda tedavi olmayacağım. bursa dayım. oğlumu bırakma imkanım yok. siz genelde memorial desiniz.

Hadi hayırlısı cnm inşallahhh 1 senede yapıcagın son boya olur Rabbim gönlüne göre versin inşallahh ...

inşallah canım.

Paşa inadı da bir başka oluyormuş :1:
Geç olsun da güç olmasın inş canım.
Topikteki herkes bu sene sağlıklı doğumlar yapsın da yeni bir topik açıp uykusuz gecelerimizi konuşalım inş :16:

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun dilerim en kısa zamanda yawruna kavuşursun ...
Nerede oturuosun ona göre bilgilendirelim seni??
kromozom testi yaptınızmı neden tüpe yönlendirdiler sizi

canım istanbul Bostancıdayım ben . eşimin hareketli sperm sayısı çok az . bende de pko var . çeşitli tedaviler gördük iğne ilaç ama cevap alamadık en son tüp bebek dediler 2 kez yaptırdık . 2. de tam yüzümüz güldü çok şükür derken onuda erkenden kaybettim . şimdi genetik test kendimizde yaptırmak istiyoruz ama ben bunları tedavi gördüğüm yerde değilde develette bir yerde yaptırmak istiyorum . Yeditepede tedavi görmüştüm doktorumu çok beğeniyorum başarılı bir doktor fakat onlar PGT yapmıyorlar sanırım . Birde bu kromozom testini devlette nerede yaptırabiliriz hiç bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

Back
X