- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #17.281
Kızlar size bir şey anlatayım:
Ben 2003 te ilk düşüğümü yapıyorum tıp fakültesinde. Küçük görümcem bekar o zaman o yanımda refakatçiydi. Niye ağlıyorsun dedi bana? O zaman nişanlıydı dedi ki:
Ben evleneyim ablalarımın çocuğu olmazsa doğum yapıp isteyene vereceğim dedi. Ben de dedim öyle deme sakın, bak ben bu kan pıhtısına ağlıyorum veremezsin kimseye deme dedim. O da ablalarımdan mı sakınacağım deyip kızdı bana...
Evlendi. Geldiğinde gördün esmer görümcem vardı ya. Onun 2 düşüğü oldu kürtajda tüplerine zarar verdiler. 2 aşılama, 2 tüp denedi olmadı. Küçük görümcem ben sana 2. ÇOCUĞUMU doğum yapıp vereceğim dedi ona. Doğurdu 2. kız oldu. O zaman diğer görümcem çalışıyordu bebek de küçük emiyor 2 yaşından sonra çoğunlukla kızı teyzesinde durdu o baktı 2 yaşına dek tüm masraflarını büyüğü karşıladı. Onca senede tüp bebek denemedi kızı ona verecekler diye. Şu an 48-49 yaşında. Geçen sene küçük görümcem demez mi o kızı ben doğurdum ben emzirdim ablam ne yaptı ben veremeyeceğim kızımı. kIZI TEYZEYİ çok seviyor onu da kıskandı. Teyzesi çok güzel büyüttü kızı halbuki...
Ben de çok sinirlendim ben sana düşük yaparken dedim sakın deme veremezsin demiştim... Bunca yıl ablan senin yüzünden tedavi olmadı yaşı geçti dedim. Bu sene kardeşler arasında para topladık tüp bebek denettik maddiyatı bizler karşıladık. Ama olmadı. yaş geçti çünkü. Eşim ve ben geçen ay onu Arda beye götürdük var mı bir çare. kıbrısta başkasının yumurtası ve eşinin spermiyle olur dei(
Kızın bu sene okulu başladı ve küçük görümcem aldı kızını( büyük görümcem elinden bebeği alınmış çocuk gibi kalakaldı çok üzgün...
yani diyeceğim ne olur umudunuzu kaybetmeyin ve sonuna dek deneyin...
çok üzüldüm büyük görümcen için.insan bazı şeyleri yaşamayınca anlayamıyor. küçük görümcene kolay gelmiş o zaman öyle söylemesi. benim tanıdığım birinede yeğeniverecekti çocuğunu. aile bütün bebek eşyalarına alıp geldiler doğuma ama yeğeni vazgeçti. aradan yıllar geçti. belkide 10 yıl falan. ailein iki tane kızı oldu. allah herkese kendi çocuğunu versin.