Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Akasyam canım bu ilaçlarda pazarlık yapılmıyor bildiğim kadarıyla benimkiler 1.550 tutmuştu
Baktı doktor yetmeyecek hemşireler tekrar iaç istediler 1.700 tutmuş oldu

Mervee ya ne kadar çok tutmuş ilaçlar:53: Anamm yandık valla. :9:

Canım yarın, cuma ve cumartesi, 3 günlük ilaç oluyor :1: Yarın akşama doğru seni arayıp ilaç dozunu söyleyecekler. Reçeteye tamamını yazıyorlar ama hepsini birden almana gerek yok dediğim gibi. Gerçi parayı ayarladıysan alabilirsin. Git gel olmasın. Ben hastaneden aldığım için posta posta almıştım :) İlaçları buzdolabının sebzeliğinde saklıyorsun :)

Canım benim Allah razı olsun. Aydınlattın beni. Bakalım inşallah biz de çömezliğimizi atacağız :1: parayı nerede ayarlayacağım.. Yetecek kadar bişeyler bulduk. Yumurta toplamaya kadar Allah kerim. :9::27:

Yok kızlar annem aradı da .:9: Stres yapma deyip duruyor. Bir de sakın iki tane koydurma diyor :9::9: Sanki hemen bulundu da :1:

Ahh annelerrr:31::31:
Bende dün telefonda konuşuyodum bi anda hapşurdum aman kızım hapşırma gözünü seveyim
Bir şey olur diyo
Anne bi git gözünü seveyim ya hapşırığımı nasıl tutayım dedim:1:

Mervee ya ne kadar çok tutmuş ilaçlar:53: Anamm yandık valla. :9:

Canım benim Allah razı olsun. Aydınlattın beni. Bakalım inşallah biz de çömezliğimizi atacağız :1: parayı nerede ayarlayacağım.. Yetecek kadar bişeyler bulduk. Yumurta toplamaya kadar Allah kerim. :9::27:
İkizlerime feda olsun teyzesi:34::27:

Ah bu anneler :1:
Geçen kan vermeye gittiğimizde anneciğimi de götürdüm, doktorlarımla tanıştırdım. Nasıl tetkik ediyor etrafı :1:

Kızlar annemin geldiği gün hastaneden çıkarken asansörde ikiz bebişler gördük 1 kız 1 erkek. Biz annemle kendimizi kaybettik :9: Annesi olduğunu düşündüğüm kadın dövecekti bizi neredeyse :9:

Kızlar gerçekten anne olmak başka bişey ya.. Ben annemle arkadaş gibiyim. Herşeyimi ona anlatırım. tedaviye başlayacağım. Babam da biliyor ama annem her gün arıyor. Ayyy inşallah biz deee anne oluruz..:16:

Hahahha:60::60:
Ay çok güldüm valla bende çok izlerim o diziyi
Benimde bazen rüyalarıma giriyor o dizi

Sorma canım hem de çok komikti azıcık tüy varmış bende jilet almış eline smear alacağım önce temiz olman lazım diyor ben yok ben kendim alırım diyorum ben de bu yaz izledim:)

çok üzüldüm büyük görümcen için.insan bazı şeyleri yaşamayınca anlayamıyor. küçük görümcene kolay gelmiş o zaman öyle söylemesi. benim tanıdığım birinede yeğeniverecekti çocuğunu. aile bütün bebek eşyalarına alıp geldiler doğuma ama yeğeni vazgeçti. aradan yıllar geçti. belkide 10 yıl falan. ailein iki tane kızı oldu. allah herkese kendi çocuğunu versin.

canım almak isteyenin mi oldu sonradan?

Kızlar bu arada bana embriyoların ultrason fotoları verilmedi size verilmişmiydi

Bana da vermediler görümcem şişlide yaptırdı ona da vermişler...

Ataşehir ciddiyetsiz bence ya:((

evet canım. şu anda 13 aylık. doktorlar en fazla 2 yıl yaşar dediler. zihinsel bir problemi yok ama fiziksel olarak boynunu bile tutamıyor. ama o benim her şeyim, canım oğlum benim. şu anda uyuyor.

Allah sağlıklı ömür versin şifa versin canım peki araştırmışsındır hiç bir tedavisi yok mu?:((

Kızlar annemin geldiği gün hastaneden çıkarken asansörde ikiz bebişler gördük 1 kız 1 erkek. Biz annemle kendimizi kaybettik :9: Annesi olduğunu düşündüğüm kadın dövecekti bizi neredeyse :9:

Bazı anneler öyle valla kıskanıyorlar galiba yavrularını
Halbuki yiyecek halimiz yok yaa:51:

Chnb canım kas hastalıklarının maalesef bir tedavisi yok :50: Benim durumum da aynı :50:

Offfff. Kasın da kemiğin de tedavisi yok maalesef :5: Hem genetik hem de zor hastalıklar. Allah yardımcımız olsun..

İncim ikizlere ben de çok özeniyorum. Özel durumlarım olmasaydı çoook isterdim. :5: Şimdi bile acaba koydursam mı diyorum ama cesaret edemem. çok çok riskli benim için. Bir de erken doğarlar, düşerler.. Korkarım.. Ama çok güzel ikizler :29: İnşallah sana nasip olur canım benim :16::16:

Bazı anneler öyle valla kıskanıyorlar galiba yavrularını
Halbuki yiyecek halimiz yok yaa:51:

Canım biz bir de tüp bebek katından bindik ya nazarımız değer belki diye düşünmüştür. Maşallah diye diye dilimizde tüy bitti annemle :1: Yaşlı bir teyze vardı sağolsun o çok yakın davrandı :) Darısı sizlere yavrum dedi teyzem :16:

Sorma canım hem de çok komikti azıcık tüy varmış bende jilet almış eline smear alacağım önce temiz olman lazım diyor ben yok ben kendim alırım diyorum ben de bu yaz izledim:)

canım almak isteyenin mi oldu sonradan?

Bana da vermediler görümcem şişlide yaptırdı ona da vermişler...

Ataşehir ciddiyetsiz bence ya:((

Allah sağlıklı ömür versin şifa versin canım peki araştırmışsındır hiç bir tedavisi yok mu?:((

Ay nesrin abla senin rüyalarınında benimkilerden kalır yanı yokmuş yani:9:
Benimkiler mübarek filmi senaryosu
Geçende teröristlerin çatışması arasında kalmışım yapmayın diye yalvarıyorum
Mermiler bana geliyor ama elimle onları geri çeviriyorum nasıl oluyosa oda artık saçmalığa bak:27:

Offfff. Kasın da kemiğin de tedavisi yok maalesef :5: Hem genetik hem de zor hastalıklar. Allah yardımcımız olsun..

İncim ikizlere ben de çok özeniyorum. Özel durumlarım olmasaydı çoook isterdim. :5: Şimdi bile acaba koydursam mı diyorum ama cesaret edemem. çok çok riskli benim için. Bir de erken doğarlar, düşerler.. Korkarım.. Ama çok güzel ikizler :29: İnşallah sana nasip olur canım benim :16::16:

Canım hakkında hayırlısı olsun inşaallah... Varsın tek olsun yeter ki sağlıklı olsun. 2 sene sonra kardeşi olur bir tane :16:

Back
X