- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #17.561
kızlar megnezyum erken dogumu engellermi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim dediğin gibi orası uyuşan pek azdır herhalde. Bacağın filan uyuşsa diyeceğim mağnezyum kullan da orası uyuşunca ne iyi gelir bilemiyorum kuzummmmmmmmmm:1
Canım pgt ye gitmiş miydi? ben anlamadım niye çağırdılar?
sevindim canım biri daha döllenmiş...
turkuazcığımmmm canım benim sen de öğretmensin galiba kolay gelsin...![]()
İnş canım inş. Eli boş dönmenin acısını çok iyi biliyorumBu kez güzel olsun inşaallah...
kızlar megnezyum erken dogumu engellermi??
cnm bugun gitti pgt ye yarın haber gelecekmiş öyle dediler dörtte tok gelin dediler...biri daha döllendi hakkatten sen demiştin bana ama :))
O acıları yasayan bılıyor inciciğim ama Allah bida bize yasatmasın insallah hicbir arkadasa da yasatmasınn...
benn kaçıyorum kızlar yarın görüşürüzzz:))
hadi hayırlısı inş. hakkında hayırlısı olsunBu arada kendimi yazmayı unutmusum,birde merve cnm nasılsın hislerin nasıl ikizler gelecek insallah kuzum ben sana pozitiflerimi gönderiyorummm :))
bugun hastaneden aradılar benide kızlar 6 tane embrıyom vardı biri döllenememişti ya o da dollenmiş:)))))))))))dunyalar benim oldu bugun duyunca:))
ve yarın dörtte hastaneye cagardılar,,Allahım insallah saglıklım vardır...bende beklemiyordum ya yarın, bugun baya bir işim vardı onları toparladım yoruldum, fazla kalamıyacagım malesef kociş ambargo koyuyorr(
ay balık yağımı o da neKuzum kendine bişeyi sıkıntı falan yapıyorsan strestende veriyorsundur kilo.Bide sen daha yeni izne ayrıldın ben tam 6 aydır yiyip içip yatıyorum sen çalışıyorsun şekerim
Bugün çekilip akşam koycaz fotografımızı
Bence bu aydan sonra giyersin artık yaaa kuzum belki bu gidişinde doktor balık yagıda başlar sana.
Ben artık hamile kıyafetlerini aştımm
İlk hamileligimiz oldugu içinde bir an önce büyüsün istiyoruz karnımız
Benm annemin 9. ayında bile küçücüktü karnı,ben ona çekmemişim
Ayyy sorma valla delikız iyice sakar oldum
Eşimi aradım dedimki kızını yaktım,bi kızdı bana bi kızdı abööööööwwww anlatamam
Kendimi yaktım desem o kadar kızmazdı
Evlat farklı
Chnb sen burada doktorumuz gibi oldun maşalllahh
Sana bi sorum olacaktı,yaa benm 2 haftadır falan ayıptır söylemesi şeyim uyuşuyo
Normalmidir ki acaba seninde oluyormuydu?
sağlıkla giydirirsin inş.Millet bugün kızıma annanesi 3 tane pijama takımı almışşşş,halası da iki tane altı patikli pantalon almışş,teyzecigide damaklı emzik almışş çok duygulandım![]()
RABBİM bi seferde doğurmak nasip etsinkızlar okudum okudum yazacaklarımı unuttum sayfalar bitesiye.
ağrılar kasılmalar var ama şiddetli değil, dua bekliyorum sizden.. haber vermeden gidersem doğuma doğurunca yazarım artık inş..
chnb benim de oğlum olcak kaynana olcam ama bu istememek tavırla ilgili, eylül annelerinde yazmışlar kaynana sütü gelmeyen kadına benim sütüm taşardı senin yok fln demiş.
abimin eşi annemi istedi hastanede yanında mesela.
inş güleryüzlü her işe karışmayan kaynanalar oluruz, ozaman seviliyo.
doğum başlayınca çağırcaz dedik kaynanama, iki güne bi eşimi arayıp ben gelsem mi dedi, surat yaptı vs.
Canım kasılmalar için veriliyor. dolaylı yoldan engellediği düşünülüyor...Bana uygulanan tedaviyi söyleyeyim:
Haftada yarım doz proluton depot (erken doğuma engel olsun diye veriliyor)
mağnezyum pozitive
endol (benim su problemim var bana yasak)
nidilat veren dr de var...
çok sevindim bu sefer dolu döneceksin inşallah...
Hoşgeldin kuzumİlaçların isimlerini ve kaçar kutu yazıldığını söyler misin canım sana zahmet? Yok canım bir şey olmaz. Eve gidince koyarsın. İğne işi en kolayı :) Hastanede göstermişlerdir sana mutlaka? Hastanede ilaç satımı yasak mı hala sorsaydın?
millet annem kardeşim eşim bizim evde
ben annemdeyim
birazdan çıkacaklarmış
evin halılarını da sermişler bugün
artık bulaşık makinesinde yıkanacak mutfak eşyalarım var (dolaplara yerleştirdim makine kullanımına başlayınca azar azar yıkarım)
bi de çarşaf nevresim vs var yıkanacak
perdecilerim de gelip perdelerimi takmışlar yeni yaptırdım 3 yere
artık halılar da serilince içinde kalınabilir çok şükür
diğer ayrıntıları da ara ara kardeşim annem gider hallederler
ben evdeyim uzanıyorum bol bol![]()
ark mrh,bende aysun baltacıda tedaviye başlamak istiyorum.bugün randevu aldım.kafamda birsürü soru var...mens tarihine göre ayarlayım dedim tarihi il dışından gidecem bide onu beklemeyim dedim ama bişey söylemediler.nasıl bir program uyguluyo?acil bilgi lütfen
turkuazcığımmmm canım benim sen de öğretmensin galiba kolay gelsin...![]()
MattikA dogum yaptıMi acaba
Ben dua etmeye başladım valla ona
Kasılmalarım var diyordu belki de doğurmuştur. Feci meraktayım :18:
ALLAH seni emi inciGenart'ta tedavi olan arkadaşlar yazacaktır.
Mens ne ola ki :26:
amin darısı inş. başınızaAllah huzurla, sağlıkla oturmayı nasip etsin inş
İkizler de gelince her şey tamamlanacak inş![]()
ALLAH seni emi inci
bu kadar içinde olup da menstruasyonu nasıl bilmezsin
kırdım notunu
mens regl demek yani adet demek
amin darısı inş. başınıza
TUrkuaz yakaladım seni CANIM nasılsın iyimisin
iyiyim canım asıl sen nasılsın?test günün ne zaman?kaç gün kaldı?