Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım benim dediğin gibi orası uyuşan pek azdır herhalde. Bacağın filan uyuşsa diyeceğim mağnezyum kullan da orası uyuşunca ne iyi gelir bilemiyorum kuzummmmmmmmmm:1::1::1

Canım pgt ye gitmiş miydi? ben anlamadım niye çağırdılar?

sevindim canım biri daha döllenmiş...

turkuazcığımmmm canım benim sen de öğretmensin galiba kolay gelsin...:16:

cnm bugun gitti pgt ye yarın haber gelecekmiş öyle dediler dörtte tok gelin dediler...biri daha döllendi hakkatten sen demiştin bana ama :))

İnş canım inş. Eli boş dönmenin acısını çok iyi biliyorum :14: Bu kez güzel olsun inşaallah...

O acıları yasayan bılıyor inciciğim ama Allah bida bize yasatmasın insallah hicbir arkadasa da yasatmasınn...

benn kaçıyorum kızlar yarın görüşürüzzz:))

kızlar megnezyum erken dogumu engellermi??

Canım kasılmalar için veriliyor. dolaylı yoldan engellediği düşünülüyor...Bana uygulanan tedaviyi söyleyeyim:
Haftada yarım doz proluton depot (erken doğuma engel olsun diye veriliyor)
mağnezyum pozitive
endol (benim su problemim var bana yasak)
nidilat veren dr de var...

cnm bugun gitti pgt ye yarın haber gelecekmiş öyle dediler dörtte tok gelin dediler...biri daha döllendi hakkatten sen demiştin bana ama :))

O acıları yasayan bılıyor inciciğim ama Allah bida bize yasatmasın insallah hicbir arkadasa da yasatmasınn...

benn kaçıyorum kızlar yarın görüşürüzzz:))

çok sevindim bu sefer dolu döneceksin inşallah...

Bu arada kendimi yazmayı unutmusum,birde merve cnm nasılsın hislerin nasıl ikizler gelecek insallah kuzum ben sana pozitiflerimi gönderiyorummm :))
bugun hastaneden aradılar benide kızlar 6 tane embrıyom vardı biri döllenememişti ya o da dollenmiş:)))))))))))dunyalar benim oldu bugun duyunca:))
ve yarın dörtte hastaneye cagardılar,,Allahım insallah saglıklım vardır...bende beklemiyordum ya yarın, bugun baya bir işim vardı onları toparladım yoruldum, fazla kalamıyacagım malesef kociş ambargo koyuyorr:((
hadi hayırlısı inş. hakkında hayırlısı olsun
Kuzum kendine bişeyi sıkıntı falan yapıyorsan strestende veriyorsundur kilo.Bide sen daha yeni izne ayrıldın ben tam 6 aydır yiyip içip yatıyorum sen çalışıyorsun şekerim:1:
Bugün çekilip akşam koycaz fotografımızı:1:
Bence bu aydan sonra giyersin artık yaaa kuzum belki bu gidişinde doktor balık yagıda başlar sana.
Ben artık hamile kıyafetlerini aştımm:1:
İlk hamileligimiz oldugu içinde bir an önce büyüsün istiyoruz karnımız:1:
Benm annemin 9. ayında bile küçücüktü karnı,ben ona çekmemişim:1:
Ayyy sorma valla delikız iyice sakar oldum:1:
Eşimi aradım dedimki kızını yaktım,bi kızdı bana bi kızdı abööööööwwww anlatamam:1:
Kendimi yaktım desem o kadar kızmazdı:47:
Evlat farklı:30:

Chnb sen burada doktorumuz gibi oldun maşalllahh:1:
Sana bi sorum olacaktı,yaa benm 2 haftadır falan ayıptır söylemesi şeyim uyuşuyo:17::52:
Normalmidir ki acaba seninde oluyormuydu?
ay balık yağımı o da ne
bi ilaç daha mı çıktı başıma yoksa
aynen karınlar büyüsün gezelim göbüşlü göbüşlü
ay ALLAH seni emi bi oran kalmıştı orana da nazar değdi :60:
güldürdün beni ALLAHda seni güldürsün
nasıl uyuşuyo yaaa:1:
uzun mu sürüyor anlık bişeymi
nasıl geçiyor bir de merak ettim
Millet bugün kızıma annanesi 3 tane pijama takımı almışşşş,halası da iki tane altı patikli pantalon almışş,teyzecigide damaklı emzik almışş çok duygulandım:1:
sağlıkla giydirirsin inş.
kızlar okudum okudum yazacaklarımı unuttum sayfalar bitesiye.
ağrılar kasılmalar var ama şiddetli değil, dua bekliyorum sizden.. haber vermeden gidersem doğuma doğurunca yazarım artık inş..

chnb benim de oğlum olcak kaynana olcam ama bu istememek tavırla ilgili, eylül annelerinde yazmışlar kaynana sütü gelmeyen kadına benim sütüm taşardı senin yok fln demiş.
abimin eşi annemi istedi hastanede yanında mesela.
inş güleryüzlü her işe karışmayan kaynanalar oluruz, ozaman seviliyo.
doğum başlayınca çağırcaz dedik kaynanama, iki güne bi eşimi arayıp ben gelsem mi dedi, surat yaptı vs.
RABBİM bi seferde doğurmak nasip etsin
sağlıkla sıhhatle gelsin yavrun inş.

millet annem kardeşim eşim bizim evde
ben annemdeyim
birazdan çıkacaklarmış
evin halılarını da sermişler bugün
artık bulaşık makinesinde yıkanacak mutfak eşyalarım var (dolaplara yerleştirdim makine kullanımına başlayınca azar azar yıkarım)
bi de çarşaf nevresim vs var yıkanacak
perdecilerim de gelip perdelerimi takmışlar yeni yaptırdım 3 yere
artık halılar da serilince içinde kalınabilir çok şükür
diğer ayrıntıları da ara ara kardeşim annem gider hallederler
ben evdeyim uzanıyorum bol bol :1:

Canım kasılmalar için veriliyor. dolaylı yoldan engellediği düşünülüyor...Bana uygulanan tedaviyi söyleyeyim:
Haftada yarım doz proluton depot (erken doğuma engel olsun diye veriliyor)
mağnezyum pozitive
endol (benim su problemim var bana yasak)
nidilat veren dr de var...

çok sevindim bu sefer dolu döneceksin inşallah...

elevitteki magnezyum yeterli değilmi
bana sordu çünkü doktor vitamin kullanıyormusun diye
evet elevit deyince yazmadı bişey de ondan aklıma takıldı

Akide CANIM embriyoların genetiğe gitmi:52:
En az 4 sağlıklı çıkar inşallah
Valla ben belirti atamadığım için bir şey hissetmiyoruum:1:

Hoşgeldin kuzum :16: İlaçların isimlerini ve kaçar kutu yazıldığını söyler misin canım sana zahmet? Yok canım bir şey olmaz. Eve gidince koyarsın. İğne işi en kolayı :) Hastanede göstermişlerdir sana mutlaka? Hastanede ilaç satımı yasak mı hala sorsaydın?

ark mrh,bende aysun baltacıda tedaviye başlamak istiyorum.bugün randevu aldım.kafamda birsürü soru var...mens tarihine göre ayarlayım dedim tarihi il dışından gidecem bide onu beklemeyim dedim ama bişey söylemediler.nasıl bir program uyguluyo?acil bilgi lütfen

millet annem kardeşim eşim bizim evde
ben annemdeyim
birazdan çıkacaklarmış
evin halılarını da sermişler bugün
artık bulaşık makinesinde yıkanacak mutfak eşyalarım var (dolaplara yerleştirdim makine kullanımına başlayınca azar azar yıkarım)
bi de çarşaf nevresim vs var yıkanacak
perdecilerim de gelip perdelerimi takmışlar yeni yaptırdım 3 yere
artık halılar da serilince içinde kalınabilir çok şükür
diğer ayrıntıları da ara ara kardeşim annem gider hallederler
ben evdeyim uzanıyorum bol bol :1:

Allah huzurla, sağlıkla oturmayı nasip etsin inş :nazar:
İkizler de gelince her şey tamamlanacak inş :nazar:

ark mrh,bende aysun baltacıda tedaviye başlamak istiyorum.bugün randevu aldım.kafamda birsürü soru var...mens tarihine göre ayarlayım dedim tarihi il dışından gidecem bide onu beklemeyim dedim ama bişey söylemediler.nasıl bir program uyguluyo?acil bilgi lütfen

Genart'ta tedavi olan arkadaşlar yazacaktır.
Mens ne ola ki :26:

Back
X