Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

selam kızlar..
merve ve akidenin test günü var di mi sırada?
akasyanın da opu yakın, suskunada ne durumda?
sizden ayrı kalmak istemiyorum hiç hep dualarımdasınız..

nüfus cüzdanını çıkarttık bugün, Ahmet Barış oldu bizim oğlanın adı.
tlfna internet paketi yükledim de ben yazasıya bebek uyanıyo:1:

canım mattikam biraz geç oldu ama kusuruma bakma
analı babalı büyütün oğluşunu inşallah
adı da çok güzel
darısı bütün topiktekilerin başına
ikişer üçer hatta
akasyadan akideden merveden iyi haberleri bekliyoruz
sırada incim lavegue var
bana daha çooooook var
sen de bizim dualarımızdasın
allaha emanet olun

selam kızlar..

selam mattika. çok yakışmış adı. güle güle büyüt bebeğini.

DeliKiz güle güle giyin CANIM aldıklarını çok sevimlileR:16:
sağolasın mervem darısı başına inş.
selam kızlar..

RABBİM sağlıkla huzurla hayırlı evlat olmasını nasip etsin inş.
İsmi gibi olsun inş.

Evet canım hakk çok...:1: ben şimdiden birikim yapayım...
Seninki daha çok ama vallahi sanada 3 lü burmadan 5 tane takmak lazım :)))
gormedim canım kusura bakma.
guzel gecti tatlım, Rodos gorulmesı gereken bir ada.
şimdi de regl bekliyorum bakalım.
sen nasılsın??
Hoşgeldin cnm tekrar iyi geçmesine sewindim..
Hadi regle olda
başla tedaviyee inşallah cnm
maş. yavruma saağlıkla giysin inş. hazadem :nazar:
ben daha bişey almaya cesaret edemiyorum valla ne yalan söyleyeyim
bu sıkıntılardan dolayı kafam rahat değil tam olarak
biraz daha ilerleyeyim riskli dönemi biraz daha atlatayım o zaman inş. almayı düşünüyorum
RABBİM meleklermizi korusun inş.

aynen hazadem kafa takılmadan olmuyor ama hayat da devam ediyor ne yapalım
tedbiri alıp gerisini ALLAHa bırakmaktan başka çaremiz yok
RABBİM neylerse güzel eyler inş.

herkese selam
ben de dün cesaret edip netten şu iki tişörtü aldım kendime :1:

Eki Görüntüle 516855 Eki Görüntüle 516858
Eki Görüntüle 516856 Eki Görüntüle 516857
Bende cesaret edemiyordum cnm artık bir anda gaza geldim aldım ..
İnşallah sağlıkla gelir yawrularımız ...
Çok güzeller cnm sağlıkla huzurla giyin inşallahhh
HazaDe bunlar çok güzeller
İnşallah prensesin güle güle saglicaklA giyinir
Bende gecen almıştım br iki parça pembis pembis
Cocuğumuz yok diye almaya da mı hakkımız yok:27::17:

Saol cnm benimm sende ikizlerine alırsın inşallahhhhhh:nazar:
Demek kız olucak annesi pembiş aldıgına göre :9:

Şükür canım...
kısmetse 2 ay var...

senin de hayırlı olsun tedavin...
Tesekkur ederim guzelim.

Sen de sonuna geliyorsun hayirlisiyla. Saglikla bebegini alacaksin kucagina, inaniyorum.
selam kızlar..

isim harika Mattikam, ama sen bebis varken de bizlerden ayri kalamiyorsun ya ona bayildim iste ... Doguranlar gitmesin lutfen, bizi kaderimizle basbasa birakmayin ...

Oyle guzel bir isim koymussun ku, insallah tum omru guzellikler icinde gecsin oglumuzun.

Canim reglim, hosgeldin:1:Umarim bu sefer bana hayirlar getirirsin, sansimi bol edersin ve mucizemi de bana bahsedersin:14:

Kizlar oyle esprili bir sey yazasim geldi icimden ...
Anlayacaginiz uzere tam da gununde is tamamdir.
Simdi aksam haberi esime verip, sanirim bilet almamiz gerekiyor ...

evet canım uyuyo, uyumadığı zamanlarda memede duruyo zaten:9:
reglin hayırlı olsun. güzel haberler getirsin bu defa inş.

Amin canim benim.... Umuyorum bu an kaderime saglikli bir bebek yazildigi andir...

Ohh ne guzel... Agrin sizin yok di mi? Dikis atmislardir rahime de mi? Sana bir aci veriyor mu ?

Amin canim benim.... Umuyorum bu an kaderime saglikli bir bebek yazildigi andir...

Ohh ne guzel... Agrin sizin yok di mi? Dikis atmislardir rahime de mi? Sana bir aci veriyor mu ?

rahime değil canım, rahim açılıyo esniyo. adı nedir bilemedim tam çıkışta dikişim var az. çok acımıyo.

kaderinde var canım allahın izniyle bebek, inş vakti zamanı gelmiştir hayırlısıyla..

rahime değil canım, rahim açılıyo esniyo. adı nedir bilemedim tam çıkışta dikişim var az. çok acımıyo.

kaderinde var canım allahın izniyle bebek, inş vakti zamanı gelmiştir hayırlısıyla..

Iyi bari acimamasina cok sevindim:))

Amin tatlim aminnn...cok yillar bekledim, hic isyan etmedim. Ettigim anlar olduysa da istemeden affetsin Allahim.

Canim reglim, hosgeldin:1:Umarim bu sefer bana hayirlar getirirsin, sansimi bol edersin ve mucizemi de bana bahsedersin:14:

Canım "REGL" in hayırlı olsun...:16: İnşallah en az 9 ay regl olmazsın.. :9:

Ayyy canım yaa ne kadarrr güzel, sevimli... Çok duygulandım valla... Allah'ım o minicik ellerini , burnunu öpmek istiyor insan :16::16::16: Daha önce de demiştim canım. Bu kadar stres ve mücadeleden sonra insan bakmaya kıyamaz.. Sevmeye kıyamaz.. :16::16::nazar::nazar:

ben de resime bakmk istiyorum ama nerden bakacağımı bulamadım.

ay levaque ciğim hadi hayırlı olsun. sen nerde oturuyorsun? tedavi boyunca ist. kalacaksın?

Herkese selam :3:

Mattika canım 41 kere maşallah yavruna :nazar: Gerçekten bembeyaz bir oğlan, pamuk gibi :emir_bebek: :nazar: Gözleri yumuk yumuk :16: Rabbim bahtını açık etsin, ismi gibi bir ömür sürsün inşaallah...

Laveque canım hayırlı olsun reglin :) Hadi bakalım bismillah deyip başlayalım. İnşaallah yavrunun bu tedaviyle geleceği hayırlısıyla yazılmış olsun... Dualarımız seninle...

Hazadem güle güle giyinsin prenses cicilerini :) Değeri sormuşsun, bende pıhtılaşma çıktı ya onu sormuştum.

Akasyam canım az kaldı. Hafta sonu en geç pazartesi opu olur diye tahmin ediyorum. Herşey güzel olacak inşaallah... Önce Akide, sonra sen, ardından laveque ve tuliprosa teker teker hamileyim yazacaksınız inşaallah...

Delikız güle güle giyin aldıklarını :)

Tuliprosa fotoğrafı görebilmek için Mattika ile arkadaş olman gerekiyor. Mattika'nın isminin üzerine sağ tık yapıp add as a contact seçeneğini tıkla, görünce kabul eder seni.

Ben geldimm,,
evde vakit zor geciyor bir iş güc de yapmıyorum,otur yat kalk sıkıldım acıkcası..yarın dısarı bir cıkasım var söyle bir saat kociş beni havalandır diyecem :)
bu işin en zor kısmı bence bu bekleme, bide deli deli kendimde hamilelik belirtisi arar oldum..ha birde cok kotu bacagımı vurdum kızlar evde aval aval gezerken kocaman şiştii:((
ama gene de iyiyim mutluyum umutluyum test gunumu beklıyorum:))
merve sende var mı belirti cok az kaldı test gunun ne zaman cok heyecanlıyım senın ıçınn insallah pozitif haberini duyucaz cnm benim..
mattıka,maşallah pek guzel ismiyle buyusun oğlusun cnm..
leavq tedaviye baslamıssın hayılı olsun cnm insallah saglıklı sıhhatlı bebişine kavusursun bu kez..
akasyacım,tedaviye basladım baslıcam derken cogu gıttı azı kaldı sonu guzel olacak,insllah opu ne zaman cnm hadı bakalım sana dua edicem opunda haber ver mutlaka..
inci sen nasılsın bır kure falan basladın mı cnm..
herkesler iyidir umarımm..
gecen gun soylemiştim ya sormussunuz kızlar o yuzden asağıda da incir kurumun tarifini verdim .. ben iki seferde yaptım ve yumurta kalıtesı olarak ıyı sonuc aldım bu sayı ıcın değil kalıte için bir kur ama..

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya sekiz-dokuz adet kuru inciri ilave ediniz ve onbeş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Onbeş dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. Bu kürün uygulaması,
2x21U+7A
U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz

Back
X