Ben geldimm,,
evde vakit zor geciyor bir iş güc de yapmıyorum,otur yat kalk sıkıldım acıkcası..yarın dısarı bir cıkasım var söyle bir saat kociş beni havalandır diyecem :)
bu işin en zor kısmı bence bu bekleme, bide deli deli kendimde hamilelik belirtisi arar oldum..ha birde cok kotu bacagımı vurdum kızlar evde aval aval gezerken kocaman şiştii

(
ama gene de iyiyim mutluyum umutluyum test gunumu beklıyorum:))
merve sende var mı belirti cok az kaldı test gunun ne zaman cok heyecanlıyım senın ıçınn insallah pozitif haberini duyucaz cnm benim..
mattıka,maşallah pek guzel ismiyle buyusun oğlusun cnm..
leavq tedaviye baslamıssın hayılı olsun cnm insallah saglıklı sıhhatlı bebişine kavusursun bu kez..
akasyacım,tedaviye basladım baslıcam derken cogu gıttı azı kaldı sonu guzel olacak,insllah opu ne zaman cnm hadı bakalım sana dua edicem opunda haber ver mutlaka..
inci sen nasılsın bır kure falan basladın mı cnm..
herkesler iyidir umarımm..
gecen gun soylemiştim ya sormussunuz kızlar o yuzden asağıda da incir kurumun tarifini verdim .. ben iki seferde yaptım ve yumurta kalıtesı olarak ıyı sonuc aldım bu sayı ıcın değil kalıte için bir kur ama..
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya sekiz-dokuz adet kuru inciri ilave ediniz ve onbeş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Onbeş dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. Bu kürün uygulaması,
2x21U+7A
U= 21 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibir gün uygulanır ve her yirmibir gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi kırkiki gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz