Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Selam kizlar ben yine geldim cogunuz tanirsiniz beni ilk bebegim tek yumurtayla tutmustu
Onumuzdeki ay 1yasina girecek kizim ikincisi normal hamile kaldim cok korkuyordum
Amniyosentez yaptirdim sonuclari iyi cikti cok sukur ama oda babasi gibi tasiyici olacak
Ne yapalim artik saglikli olsunda ve ikinci kizim olacak cok mutluyum allah herkese yasatsin

Rabbime nekadar sukretsem azdir cok mutluyum dualarim hep sizlerle

merhaba özlemcano. dün akşam geçmiş sayfaları okuyordum. o zaman görmüştüm seni.senin adına çok sevindim. allah analı babalı büyütsün.

Kızlar selam. Biraz önce hastaneden geldim. Maalesef sadece 5 yumurtam var :5: Bu saatten sonra da sayı artmazmış. Tedaviye ilk başladığımda 8 bir tarafta 5 bir tarafta toplam 13 görünmesine rağmen ne yazık ki sadece 5 tanesi ilaca tepki verip büyümüş. Diğerleri büyümemiş. Tuhaf bir şanssızlık oldu. Nur Hanım senden daha iyi performans bekliyordum dedi. Ama bu durum vücutla alakalıymış. Bu şanssızlığın açıklaması yok:25:. 5 tanenin hepsi 3. güne gider mi elimizde kaç tane kalır belirsiz. Elimizde kalanlardan sağlıklı çıkar mı o da belirsiz. Nasipten öte köy yokmuş. :31:

akasyacığım bu stres hiç bitmeyecek galiba. tedavi öncesi ayrı, sonrası ayrı bi stres. inşallah o beşin içinden iki tane sağlıklı çıkacak.

merveciğim seninde test gününe az kaldı, senin kadar meraklanıyorum bende.

yarın donecegız canım bız aksam .
persembe olmayacagım orada .
bakalım konusacagım, belkı 1 takıp falan Izmırde olur sonra oraya gelırım.
ptesı ya da Pazar hıc bılmıyorum haber verırım ben sana .

Tamam canım. İnşallah denk gelir de görüşürüz.. Benim hafta sonu ya da pazartesi opum olabilir... Hadi bismillahhh:16: :nazar: Tedavin hayırlı olsun Laveciğim...

canım gönül nasipte varsa az yumurta ile de olur diyor,beyinde istatistiki işlem yapıp sayı önemli diyor değilmi?
bunları hep yaşadık yaşayacağızda.siz tedavi olurken o duyguları tekrar yaşıyorum sizinle birlikte.
ben ne yaparsam yapayım herşey olacağına varacak dedim hep sizde öyle deyin.
benim
2 emb. pgtye girip ikisinin sağlıklı çıktığıda oldu.
3 tane girip hiç çıkmadığı.
5 tane girip hiiç çıkmadığı
4 tane girip ikisinin sağlıklı çıktığıda oldu.
istatistiklik bişey yok bence herşey nasip.bol bol dua edelim.Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallan.

Evet tam da böyle canım. Kalbim, gönlüm nasipten ötesi yok. Sayıya takılma diyor. Ama beynim, okuduklarım sayı çok olsaydı iyi olurdu diyor. Üstelik yumurta sayım iyiyken vücudumun ilaca direnmesi tuhafıma gidiyor. Sanırım 8 yumurtam doğmak istemiyor:9: Eşime diyorum ki , herhalde onlar diyorlar ki " Görmüyor musun dünyanın halini, savaş var, terör var, fakirlik var.. Ne diye bize ilaç veriyorsun. Biz doğmak istemiyoruz. :9:" İşte böyle kendi çapımızda gülerek atlatmaya çalışıyoruz.. Yine de şükürler olsun Allah'a... Bugünümüze de çok şükür.. :16: En azından neşemiz ve sağlığımız yerinde.. :nazar::nazar:

merhaba özlemcano. dün akşam geçmiş sayfaları okuyordum. o zaman görmüştüm seni.senin adına çok sevindim. allah analı babalı büyütsün.

akasyacığım bu stres hiç bitmeyecek galiba. tedavi öncesi ayrı, sonrası ayrı bi stres. inşallah o beşin içinden iki tane sağlıklı çıkacak.

Evet canım bu stres hiç bitmez. Taa ki 9 ay sonunda sağlıkla evladımıza kavuşuna kadar. Üstelik ben şunu gördüm. Çok yumurtana güvenme. El alır, sel alır , yer alır :1::1: Benimki de o hesap.. Tedavi bilinmezlerle ve sürprizlerle dolu... Bakalım kaderimizdekini yaşayacağız. İnşallah güzel yazı yazılmıştır bizler için :16:

Cok sagol tesekkur ederim amin insallah..

Kızlar nerde yaaa :52::52::52::52:
İnciii
delikızz
nazefsa
akide
ben geldim burdayım:1:
Kızlar selam. Biraz önce hastaneden geldim. Maalesef sadece 5 yumurtam var :5: Bu saatten sonra da sayı artmazmış. Tedaviye ilk başladığımda 8 bir tarafta 5 bir tarafta toplam 13 görünmesine rağmen ne yazık ki sadece 5 tanesi ilaca tepki verip büyümüş. Diğerleri büyümemiş. Tuhaf bir şanssızlık oldu. Nur Hanım senden daha iyi performans bekliyordum dedi. Ama bu durum vücutla alakalıymış. Bu şanssızlığın açıklaması yok:25:. 5 tanenin hepsi 3. güne gider mi elimizde kaç tane kalır belirsiz. Elimizde kalanlardan sağlıklı çıkar mı o da belirsiz. Nasipten öte köy yokmuş. :31:
akasya sayıya takılma
bak hazade nasıl hamile kaldı
nasipte varsa sayı hikaye
RABBİM inş. alnına yazmıştır ve zamanı da bu aydır
ALLAH ın ne mucizeleri oluyor
sen sadece motivasyonunu yüksek tut yeter..

benim ikiz tişörtlerim geldi:1:
büyük beden almışım iyiki :1:
bi günde geldi siparişim çok hoşuma gitti
kumaşı da güzel istediğim gibi
ama benim göbüşe göre bol :1:
ben zaten göbüşe yapışan şeyler giyemem
sanırım bu tişörtlerim beni doğuma kadar çıkartır inş.
markası ebru maternity sitesine de bakabilirsiniz esprili tişörtler de var :1:

yarın doktorumla randevum var
bakalım ayrıntılı ultrasona ne diyecek
yarın muhtemelen heyet raporumu da verecek
heyecanlıyım yine yavrularımı göreceğim inş.
rahim ağzımı ölçtüreceğim en önemlisi de o
sabah 830 da randevum var
duanızı esirgemeyin

Herkese selam :3:

Akasyam nasılsın? Biraz daha iyi oldun mu? Hastanedeyken hep sen geldin aklıma :31: Güzelim ben de seninle aynı durumdayım. Bugün muayenede Nur Hanım'la yumurtaların çokluğuna bakıp bakıp güldük :1: Nur Hanım ah bunlar bir de tedavide cevap verse ne olur sanki dedi :31: O kadar yumurtaya 3-5 tane çıkıyor. İlaçlar ancak onlara yetiyor ki yüksek doz kullanıyoruz. Nasip canım her şey nasip... Canını sıkma ne olur. Allah yardım edecek inşaallah :16:

Hazadem geldim kuzum :16:

Laveque canım tekrar hayırlı olsun. İnşaallah bu kez yüzümüz gülecek...

Ozlemcano, Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin yavrularının. Bizlere de dua et, darısı başımıza inşaallah...

Hitucim sana soracağım soracağım unutuyorum :1: İkizler az daha büyüyünce kardeş düşünüyor musun :16:

Delikız güle güle giyin aldıklarını. Yarın Allah yardımcın olsun. Her şey yolunda inşaallah...

Merveee 1 gün kaldı :52: Çok heyecanlıyız :52:

Akide dinleniyordur şimdi :31:

Tuliprosa sen nasılsın canım? Az kaldı :16:

Suskunada nasılsın kuzum :16:

Trkuaz yine kayboldu :26:

Son düzenleme:
Delikız tişörtlerini güle güle kullan canım. :16: Ben de görüyorum hamilelerde. Çok esprili tişörtler var.. Daha önce de yazmıştım. Moralini yüksek tut. Bebişlerin ikisi de sapasağlam doğacak inşallah. Nette de çok araştırma yapma. Net bilgi çöplüğü :34:

İncim kader arkadaşım...:16: Nedir bizim bu durumumuz :1: Niye ilaçlara cevap vermiyoruz peki ? Bunun açıklaması ve çaresi var mıymış ? Ben o şokla soramadım. :26: Bir de senin görüşmen nasıldı ? İnşallah herşey yolundadır canım. :16::nazar:

Mattikaaa neredesin :1: Ahmet Efendi nasıllar :16:

Chnb canım sen nasılsın? Sana da az kaldı inşaallah :16: Çok heyecanlı :31:

İncim kader arkadaşım...:16: Nedir bizim bu durumumuz :1: Niye ilaçlara cevap vermiyoruz peki ? Bunun açıklaması ve çaresi var mıymış ? Ben o şokla soramadım. :26: Bir de senin görüşmen nasıldı ? İnşallah herşey yolundadır canım. :16::nazar:

:1: Farklı bir metabolizmamız var galiba :1: Canım mesela senin o 5 yumurtan çok önden gidiyor, diğerleri yetişemiyor hızlarına. O büyüyenlerin de patlaması mecburen önleniyor. Bak bana 2.tedavide Semra Hanım son muayenede 4 yumurta var, sayı değişmez dedi. Ama 7 toplandı :53: Opu gününe kadar bakalım neler olacak. Sen içini ferah tut. Baskılayıcı iğneyi vurmaya başladığında bir yandan gonal-f'i vurmaya devam edeceksin. Cetrotide büyüyenleri baskılarken gonal-f diğerlerinin büyümesine yardımcı olacak belki de.

Benim şu an için her şey yolunda görünüyor çok şükür. Rahim filmi de temiz çıkarsa güzel olacak inşaallah. Bu arada Nur Hanım reçetimi de hazırlayıp verdi, sen saklarsın dedi :1: Diğer reçetelerin duruyor mu dedi, ben de negatif alınca yırtıp atmış olabilirim dedim :1:

:1: Farklı bir metabolizmamız var galiba :1: Canım mesela senin o 5 yumurtan çok önden gidiyor, diğerleri yetişemiyor hızlarına. O büyüyenlerin de patlaması mecburen önleniyor. Bak bana 2.tedavide Semra Hanım son muayenede 4 yumurta var, sayı değişmez dedi. Ama 7 toplandı :53: Opu gününe kadar bakalım neler olacak. Sen içini ferah tut. Baskılayıcı iğneyi vurmaya başladığında bir yandan gonal-f'i vurmaya devam edeceksin. Cetrotide büyüyenleri baskılarken gonal-f diğerlerinin büyümesine yardımcı olacak belki de.

Benim şu an için her şey yolunda görünüyor çok şükür. Rahim filmi de temiz çıkarsa güzel olacak inşaallah. Bu arada Nur Hanım reçetimi de hazırlayıp verdi, sen saklarsın dedi :1: Diğer reçetelerin duruyor mu dedi, ben de negatif alınca yırtıp atmış olabilirim dedim :1:

Bana da şöyle açıkladı " Bazı yumurtalarda duyarlı teleskop gibi bişeyler olduğunu düşün. Onlar öne çıkıp tüm ilaçları çekiyor. Ve büyüyorlar .Diğerleri büyümüyor." Bu da mantıklı bir açıklama. Nur Hanım sayı değişmez dedi ama bakalım. Nasip canım. İnşallah senin dediğin gibi olur. Bu arada bugün Semra Hanım oradaydı. Ben 10 'da muayeneye gittim. Bekle bekle kimse çağırmadı. Semra Hanım'ın dikkatini çekti. :1: Bana kimi beklediğimi sordu. Nur Hanım dedim. Oradaki kızlara dedi ki hasta niye bekliyor 1 saattir ? Onlar dediler Nur Hanım opuda. O da dediki ; Olmaz böyle. O zaman hastayı daha geç çağracaksın. Bekletemezsin.:34: Hehehe .. Süper bir kadın. Bu hastayı koruyucu yaklaşımı hoşuma gitti.

Sen kasım adeti ile mi başlayacaksın canım ? Hadi hayırlısı İncim... Her konuda kader arkadaşıyız:16:İnşallah 2013 senesinde hamile olma konusunda da kader arkadaşı oluruz... :34:

Akasyam nasılsın? Biraz
Hitucim sana soracağım soracağım unutuyorum :1: İkizler az daha büyüyünce kardeş düşünüyor musun :16:

Delikız güle güle giyin aldıklarını. Yarın Allah yardımcın olsun. Her şey yolunda inşaallah...
sağolasın inci amin inş.
hituciye sorduğun sorudan aklıma bişey geldi
annem marketlerde ikiz annelerini oturtup sohbet ediyor:1:
geçen biriyle karşılaşmış
kadın tüp bebek yaptırmış seneler sonra iki ikiz kızı olmuş
nasılsa olmuyor diye umursamamış
ikizlerden bi 3-4 ay sonra kadın hamile doğuyor bi de aşa gibi oğlu oluyor mu
kadın diyormuşki bunca sene uğraştık olmadı şaştık kaldık
şimdi ikiz kızları ve aralarında 1 yaş olan oğlu ile geziyormuş marketlerde
RABBİM in mucizesi işte
olmayacak diye bişey yok

Delikız tişörtlerini güle güle kullan canım. :16: Ben de görüyorum hamilelerde. Çok esprili tişörtler var.. Daha önce de yazmıştım. Moralini yüksek tut. Bebişlerin ikisi de sapasağlam doğacak inşallah. Nette de çok araştırma yapma. Net bilgi çöplüğü :34:

sağolasın akasya inş.:16:
bıraktım araştırmayı zaten
eşimle karar aldık
hayırlısı olsun doktorda takibimizi yaptıralım gerisi ALLAHtan ne yapalım kaderde ne varsa o
RABBİM sağlık versin inş.

Bana da şöyle açıkladı " Bazı yumurtalarda duyarlı teleskop gibi bişeyler olduğunu düşün. Onlar öne çıkıp tüm ilaçları çekiyor. Ve büyüyorlar .Diğerleri büyümüyor." Bu da mantıklı bir açıklama. Nur Hanım sayı değişmez dedi ama bakalım. Nasip canım. İnşallah senin dediğin gibi olur. Bu arada bugün Semra Hanım oradaydı. Ben 10 'da muayeneye gittim. Bekle bekle kimse çağırmadı. Semra Hanım'ın dikkatini çekti. :1: Bana kimi beklediğimi sordu. Nur Hanım dedim. Oradaki kızlara dedi ki hasta niye bekliyor 1 saattir ? Onlar dediler Nur Hanım opuda. O da dediki ; Olmaz böyle. O zaman hastayı daha geç çağracaksın. Bekletemezsin.:34: Hehehe .. Süper bir kadın. Bu hastayı koruyucu yaklaşımı hoşuma gitti.

Sen kasım adeti ile mi başlayacaksın canım ? Hadi hayırlısı İncim... Her konuda kader arkadaşıyız:16:İnşallah 2013 senesinde hamile olma konusunda da kader arkadaşı oluruz... :34:

Evet açıklama mantıklı canım. Ben beklerken de Semra Hanım Arap olduklarını düşündüğüm bir çiftin ne kadar çok beklediğini söylüyordu :)

Evet canım bir aksilik olmazsa 2-4 kasım arası adet olucam. 20'si gibi de başlayacağım inşaallah. Biraz geç olacak ama ne yapalım. Aralık sonunu bulur sonuç almam tabi transferim olursa :30:

Evet açıklama mantıklı canım. Ben beklerken de Semra Hanım Arap olduklarını düşündüğüm bir çiftin ne kadar çok beklediğini söylüyordu :)

Evet canım bir aksilik olmazsa 2-4 kasım arası adet olucam. 20'si gibi de başlayacağım inşaallah. Biraz geç olacak ama ne yapalım. Aralık sonunu bulur sonuç almam tabi transferim olursa :30:

Uzun protokol mü olacak canım ? Bir de senin dondurulmuşların var gibi hatırlıyorum. Onlara da test yapılacak mı ?

Ohhhhh maşallahhh onlara :16::16: İncim hem uzun protokol hem de dondurulmuşlar var. Allah'ım inşallah bu sefer yüzünü güldürecek canım. Valla ben öyle hissediyorum. :16:

İnşaallah canım ya :16: Benim içimde de farklı bir his var, hayra alamettir inşaallah :) Dondurulmuşlarımın 3 tanesinin farklı sorunları var ama Cumhur Bey yeniden inceleyeceklerini söyledi. Onlardan pek umudum olmasa da diğer ikisinden var. Allah yardımcımız olsun. Senin sonucunu merakla ve duayla bekliyorum...
Akasyam bilmiyorum baktın mı. Memory dergisinde cam kemik hastası birinin sağlıklı çocuğu olduğuyla ilgili bir haber vardı. Bakmadıysan perşembe günü bak mutlaka :16:

İnşaallah canım ya :16: Benim içimde de farklı bir his var, hayra alamettir inşaallah :) Dondurulmuşlarımın 3 tanesinin farklı sorunları var ama Cumhur Bey yeniden inceleyeceklerini söyledi. Onlardan pek umudum olmasa da diğer ikisinden var. Allah yardımcımız olsun. Senin sonucunu merakla ve duayla bekliyorum...
Akasyam bilmiyorum baktın mı. Memory dergisinde cam kemik hastası birinin sağlıklı çocuğu olduğuyla ilgili bir haber vardı. Bakmadıysan perşembe günü bak mutlaka :16:

İncim baktım canım. Nur Hanım söylemişti muayenede. Nesrin de söyledi. Dergi var evimde.. Onların kaç yumurta toplandığını inceledim. 9 yumurta toplamışlar. 6'sı pgt'ye girmiş. 1 tane sağlıklı bulmuşlar. Onlarınki tam şans. Çünkü bayan 44 , erkek 47 yaşında. İşte Rabbim nasip etmiş. İncim senin 5 dondurulmuş var. Ee üstüne tekrar toplanacak. En az 5-6 olsa 3'ü sorunlu ise 7-8 PGT'ye girse inşallah sağlıklı bulunacak. Bildiğim kadarıyla sende risk %25. Yani 4 yumurta varsa 3'ü sağlıklı.. Tabii bunlar hepsi hikaye.. İstatistiki bilgi.. Biz ne kadar plan ve yorum yapsak da kader bize gerçeği gösterecek:31:

Nerede liste neyle ilgili bana aciklamasini yaparsan tabiki yazarim bilgilerimi seve seve

canım hazade yapıyor listeyi yanlış hatırlamıyorsam: doğum yapan:
anne yaşı, merkezi, sorunu ve kimde, kaçıncı deneme, bebek adı, doğum tarihi

hamile: de aynı sorular doğal mı pgt mi...

merhabalar kızlar...
topik baya hareketli maşaallah.tedaviye başlayan baya arkadaşımız var.nur topu gibi hamşşlerimiz olur inşallah.
akasya canım bazen bazı bünyeler ilaçlara geç cevap verebiliyor.senin yumoşlarda perşembeye kadar büyürler inşallah.
lave canım senin tedavinde hayırlı olsun şimdiden.
merve inci hazade,chnb.....herkese sevgiler.
hazade seninkide kızmı heee....iyiki alışveriş yapmadan anlaşıldı :))))))))))))

Sağ ol canım...

Canım,

yarın eger hersey duzgun olursa baslayacagız.

Aynur hanımdan aldım randevu saat 11:30a.

Bakalım bısmıllah dedık tekrar.

haydi hayırlısı kuzum... bu sefer olsun çok istiyorum... bir de fish baktır bence... 24 şure gerek yok...

ben geldim burdayım:1:

akasya sayıya takılma
bak hazade nasıl hamile kaldı
nasipte varsa sayı hikaye
RABBİM inş. alnına yazmıştır ve zamanı da bu aydır
ALLAH ın ne mucizeleri oluyor
sen sadece motivasyonunu yüksek tut yeter..

benim ikiz tişörtlerim geldi:1:
büyük beden almışım iyiki :1:
bi günde geldi siparişim çok hoşuma gitti
kumaşı da güzel istediğim gibi
ama benim göbüşe göre bol :1:
ben zaten göbüşe yapışan şeyler giyemem
sanırım bu tişörtlerim beni doğuma kadar çıkartır inş.
markası ebru maternity sitesine de bakabilirsiniz esprili tişörtler de var :1:

yarın doktorumla randevum var
bakalım ayrıntılı ultrasona ne diyecek
yarın muhtemelen heyet raporumu da verecek
heyecanlıyım yine yavrularımı göreceğim inş.
rahim ağzımı ölçtüreceğim en önemlisi de o
sabah 830 da randevum var
duanızı esirgemeyin

güle güle kullan ben de gitti gidiyordan bebişe bir şeyler sipariş ettim bugün...

Akasyam nasılsın? Biraz daha iyi oldun mu? Hastanedeyken hep sen geldin aklıma :31: Güzelim ben de seninle aynı durumdayım. Bugün muayenede Nur Hanım'la yumurtaların çokluğuna bakıp bakıp güldük :1: Nur Hanım ah bunlar bir de tedavide cevap verse ne olur sanki dedi :31: O kadar yumurtaya 3-5 tane çıkıyor. İlaçlar ancak onlara yetiyor ki yüksek doz kullanıyoruz. Nasip canım her şey nasip... Canını sıkma ne olur. Allah yardım edecek inşaallah :16:

Hazadem geldim kuzum :16:

Laveque canım tekrar hayırlı olsun. İnşaallah bu kez yüzümüz gülecek...

Ozlemcano, Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar olmalarını nasip etsin yavrularının. Bizlere de dua et, darısı başımıza inşaallah...

Merveee 1 gün kaldı :52: Çok heyecanlıyız :52:

Akide dinleniyordur şimdi :31:

Tuliprosa sen nasılsın canım? Az kaldı :16:

Suskunada nasılsın kuzum :16:

Trkuaz yine kayboldu :26:

canım hayırlı olsun sen de bu ay mı başlıyorsun şimdi?

Mattikaaa neredesin :1: Ahmet Efendi nasıllar :16:

Chnb canım sen nasılsın? Sana da az kaldı inşaallah :16: Çok heyecanlı :31:
:1:

Back
X