- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #18.001
Selam kizlar ben yine geldim cogunuz tanirsiniz beni ilk bebegim tek yumurtayla tutmustu
Onumuzdeki ay 1yasina girecek kizim ikincisi normal hamile kaldim cok korkuyordum
Amniyosentez yaptirdim sonuclari iyi cikti cok sukur ama oda babasi gibi tasiyici olacak
Ne yapalim artik saglikli olsunda ve ikinci kizim olacak cok mutluyum allah herkese yasatsin
Rabbime nekadar sukretsem azdir cok mutluyum dualarim hep sizlerle
merhaba özlemcano. dün akşam geçmiş sayfaları okuyordum. o zaman görmüştüm seni.senin adına çok sevindim. allah analı babalı büyütsün.
Kızlar selam. Biraz önce hastaneden geldim. Maalesef sadece 5 yumurtam varBu saatten sonra da sayı artmazmış. Tedaviye ilk başladığımda 8 bir tarafta 5 bir tarafta toplam 13 görünmesine rağmen ne yazık ki sadece 5 tanesi ilaca tepki verip büyümüş. Diğerleri büyümemiş. Tuhaf bir şanssızlık oldu. Nur Hanım senden daha iyi performans bekliyordum dedi. Ama bu durum vücutla alakalıymış. Bu şanssızlığın açıklaması yok
. 5 tanenin hepsi 3. güne gider mi elimizde kaç tane kalır belirsiz. Elimizde kalanlardan sağlıklı çıkar mı o da belirsiz. Nasipten öte köy yokmuş.
![]()
akasyacığım bu stres hiç bitmeyecek galiba. tedavi öncesi ayrı, sonrası ayrı bi stres. inşallah o beşin içinden iki tane sağlıklı çıkacak.
merveciğim seninde test gününe az kaldı, senin kadar meraklanıyorum bende.